25353
Whistler - Windows XP
-
tmate6 #6826 aha, nekem ez a bajom:
Haver mondta hogy ez lehet hogy segit, szerinted? -
#6825 Adatvesztés nincs, minden ugyanúgy menni fog, mint azelőtt, csak pár beállítást visszarak alaphelyzetbe, illetve ahol bármi gubancot észlel, akkor telepíti a default cd-s változatokat. Formázás, törlés a javítás alatt nincs, nyugodtan használható.
-
tmate6 #6824 Nem tudjátok hol tudnám megnézni a hűtő teljesítményét? -
rolika #6823 köszönöm szépen :) -
tomo #6822 hacsak ki nem kapcsolta anem rendszer particiokon a rendszer visszaallitast.... amugy CD rol inditva, parancssorbol is meg lehet csinalni a rendszer visszallitast? ha igen , melyik paranccsal? -
tmate6 #6821 nem én arra gonodolok mikor berakod az XP telepito cdt van olyan hogy
Javítás és én ezt akarom megcsinálni -
#6820 Már ha arra gondolsz, hogy elindítod a rendszervisszaállítást, akkor a választott rendszervisszaállítási pont ideje óta a vinyóra (minden partícióra) felkerült minden fájl el fog tűnni visszahozhatatlanul. -
tmate6 #6819 HI
olyan kérdésem lenne hogy ha benyomok egy javítást a telepito cdrol akkor lehet mi baj, adatvesztés vagy vmi? -
Davidsned #6818 Nah szétszedtem a gépet. A procihűtö megy rendesen, sztem semmi gond vele. A VGA hűtő nagyon elkezd melegedni amikor bekapcsolom a gépet, egy idő után egyébként még magasabb fokozatra kapcsol a hűtője, de mintha nem tudná lehűteni (még mindig már-már forró a VGAhűtő). Egyébként Abit Siluro GF4 Ti4200 128MB a videókari. -
Davidsned #6817 És ennyi... Megint fagyás... Nem értem...
(Sorry a sok üzenetért.) -
Davidsned #6816 már folyamatosan megya proci -
Davidsned #6815 Most is mingyá jön azér küldöm folyamatzosan, bazzzz -
Davidsned #6814 Piros led folyamatosan világít -
Davidsned #6813 Nah azóta egyszer megjavult, de most megint előjött (csak tudnám mér csinálja hogy egyszer elmegy aztán megint visszajön, mintha csak baszogatni akarna). Legutóbb hangdrivert raktam fel, de eredeti cd-ről (SBLive hangkártya). Amúgy mielőtt kékhalál lenne, elkezd dolgozni mint álat -
Aspyrin #6812 Egy másik topicból hoztam a linket:
Directx remove
-
#6811 Gondolom Admin jogaid vannak. Ha igen, próbáld újratelepíteni a win installer engine-t (ms-től letölthető). -
#6810 XP SP2-m van egy ideje, most lenne szükségem Sunos Java-ra (Azureusnak kellene), erre telepítés előtt kiírja, hogy nincs jogom telepíteni :O
Tud erre valaki valami hasznosat mondani?
-
#6809 Ebből is látszik, a directx-eltávolító progikat a megjelenésük után évekkel sem tudták tökéletesíteni... -
#6808 nya én gondom::(
feltettem wint stb sp2-öt is aztán az alapba ugye 9.0c directxet rak fel vagyis azt rakta fel na és letöröltem mulktokr directx eltávolitoval raktam rá 9.0b-t
de most ujbol akarok rá c-t tenni nem teszi mert azt mondja hogy fent van pedig nem mert b-van néztem a dixdialog izébe is ahol kiirja....szal most mivan hogy tom viszatenni regeditbe esetlegbenne van de hol nem találtam...vagy mi van ilyenkor? -
#6807 sztem +szar a géped....
legalábbis vmelyik eszközöd...
:-() -
flashX #6806 10 másodperc szünet -
flashX #6805 hi
szar az xp. ezt sztem má tudjátok
nah, indításkor azt írja ki hogy a notkrnl.exe fájl nem található és a windows nem indítható.entert nyomok a gép újraindul. de ha én a "sunyi - módszer"rel indítom (power- enter - újraindulás- majd 10 szünet két reset között) akkó bejön. ezekután..... -
Aspyrin #6804 -
#6803 Sziasztok Nekem az lenne a problémám hogy nincs autorun (a cd nem indul el automatikusan pl:telepítő cd-k) Tudnátok segíteni,ez vírus? -
pici #6802 Szióka! Mostanában elég sok emberke dolgozott a gépen azóta nem akar a neten felismerni két betqt az Q-t (Qr, Qrült, Qz, Qk...) és az q-t (qz, betq, elqz, betqr...) A wordbe viszont kiírja. Szerintetek, holy lehetne ezt beállítani, hogy megint rendesen mqködjön?
Köszi szépen a segítséget!Szióka! Mostanában elég sok emberke dolgozott a gépen azóta nem akar a neten felismerni két betqt az Q-t (Qr, Qrült, Qz, Qk...) és az q-t (qz, betq, elqz, betqr...) A wordbe viszont kiírja. Szerintetek, holy lehetne ezt beállítani, hogy megint rendesen mqködjön?
Köszi szépen a segítséget! -
#6801 Nem, viszont egy bootlemezről/cd-ről formázhatod (rámásolod a format utasítást). -
#6800 Ahogy azt Móricka elképzeli... -
tomo #6799 ezek szerint ongyilkossagra kesztetheto a futo windoz? -
#6798 akkor szokott előfordulni, ha egy nem megfelelő drivert raktál fel előtte. Most arra kellene emlékezned, hogy mit raktál fel. Menj csökkentett üzemmódban és távolítsd el. Ezután jónak kellene lennie. -
#6797 #6795 -
zsoleer #6796 hello hogy tudom leformázni legegyszeruben a c: meghajtomat (NTFS) -
#6795 format c:
? -
Stevez #6794 Sziasztok!
Hogy lehet teljesen legyalulni a C-t?
A doksik,képek,zenék lemennek de a többi fent marad.
HEEELP!!!
Előre is köszi.
-
Davidsned #6793 Ehh, köszi a segítséget, fogalmam sincs hogyan, de megjavult. (Asszem lassan windows reinstall lesz ebből.) -
#6792 Esetleg nézd meg a proci hütöbordáját hátha az csuszott el ,ugytünik tulmelegszik és leáll . -
Davidsned #6791 Valaki segítsen: elindul az Xp, megy rendesen kb 15 percig aztán bejön a kékhalál, és indíthatom újra, de 10-15 perc múlva megint kékhalál. Please help valaki... -
#6790 na nem is volt olyan nehéz. -
#6789 kösz! de közbe már ujra telepítettem az Xp-t... -
#6788 xp telepítése. -
#6787 van-e bootolható oprencered?
ha meg nem érted mit kérdeztem, menj el valakihez a környezetedban, aki ért hozzá.
és ez nem bunkóság, hanem időtakarékos tanács.