Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lépésről lépésre leírhatná valaki!!!
Előre is köszi a megfelelő *.bin fie-ok megvannak!
A REPAIRben azt hiszem lehet manualt is választani és csak a boot dolgokat szereltetni vele, nem kell az egész rendszert.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
hogyan tudnám megcsinálni, hogy bootoláskor megint tudjak XP-t indítani, anélkül, hogy újra fel kéne raknom...?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Van egy kis gondom az XP-vel. egy máig számomra relytélyes ügy miatt nincs C: meghajtóm, Van egy 2k-m a D:-n és egy XP-m a G:-n. Hogy lehet átpakolni az XP-t a C:-re?
A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
- INTEL ultra ata storage driver
- INTEL chipset INF installer update
- INTEL application accelerator
Utóbbiról azt irják 34-58% teljesitménynövekedés érhető el a windows standard drivereihez képest, chipset optimalizációk vannak benne.
Tapasztalatok?
Balko
Ez velem is előfordult, bár nem Live-al, de drivercsere megoldotta a gondot.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Egyebkent egy BIOS - t hanyszor lehet frissiteni ??? Nincs korlatozas...?
A program prioritasat valos idejure allitva is ezt csinalja.
Mi a sz@ar ez???
Az persze mas kerdes, hogy ilyesmihez elmeletileg nem kellene, hogy a vegfelhasznalo hozzajusson 😄
Szerintem azonban a video kartya BIOSnak nem kellene, hogy koze legyen a felebredeshez. De ennek konnyen utanajarhatsz, mert irjal bele egy masik BIOSt, es probald azzal.
Gondolom az eredeti BIOS-t csak lementetted valahova ... vagy azt altalabn le is lehet tolteni a cegek honlapjarol (ha frissites mar volt hozza).
Nem tud valaki egy működő WinXP Home Hun serialt?
Aki tud segitsen lécci!
Köszy, üdv!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Nem lehet koze ennek a BIOS betasagahoz ??? Ez a beta bios kevesebbet foglal mint a tobbi, ez 50-60 kb-tel kevesebbet foglal mint a tobbi (pontosan nem tom mennyivel kevesebbet de ez 110 K😎 ! Nem lehet az, hogy ebben meg nem fejleszetettek ki az energiagazdalkodasi lehetoseget normalisan ???
Egyebkent mikor bekapcsolom a gepet es az kiirja a vga tipusat...stb....BIOS verzio...
akkora kovetkezo olvashato ott :
"Asus v3800 3.05.00.10 AS07
Engineering Release - Not For Production USE"
Mit jelent ez a "Engineering Release..." ??? Nem itt van a bibi ?
A microsoft letöltő oldalán megtalálod a telepítő lemez készítéséhez szükséges progit ami 4,3 Mb.Ezt elindítva 6 db telepítő lemezt készít.Hasonlóan a win2000-hez csak ott 4 db van.
Itt a link:
www.microsoft.com/downloads/search.asp?LangID=22&LangDIR=HU
Üdv:Zeusz

A billentyun asszem mar probaltam, de nem jott vissza !
Most megprobalom ujra, de nem bizok benne .
Varom a tovabbi segitsegeket !
Keszenleti allapotba egy pillanat alatt kimegy, de VISSZA MAR NEM JON !!! Mi lehet a baj ??? Mit csinaljak vele ???
thx. a segítséget.
Qxxxxx_hosszuszam.exe
A Q utani xxx-ek azt a számot mutatják, mint amelyik problémát megoldja, ez a knowledge base száma. Mindegyik update-nél ott van leírva ez is. A hosszú szám valami azonosítást szolgál, sajnos fogalmam sincs, hogy mit.
Valami rendes filekezelő programmal, FAR vagy WinCommander-rel, ha belekeresel az internet explorer cache-be, akkor meg kellene találnod ezeket a fileokat.
Te is letoltotted a 20 mega frissitest ?
Én néhány napja raktam újra az XP-t, és szinten Quick Formattal gyalultam le az NTFS-t, de nem tapasztaltam ilyesmit, hogy mint a varázskalapból húzott volna elő dolgokat, mindent teljesen fel kellett rakni megint.
Tényleg fogalmam sincs, hogyan sikerült ez neki.
Elofordulhat az, hogy a Telepito, mikor eszrevette, hogy formazom a lemezt , akkor gyosan attette a letoltott fileokat egy masik particiora ????
De tenyleg frissitette a windowst az update mert addig pl. nem volt virtualis gep , most pedig van. A windows media player is 1.2-es lett...stb.
Ezek szerint vagy NEM FORMAZTA LE A WINYOT es felulirta az uj windowst a regivel, vagy NEM IS TELEPITETTE FEL A FRISSITEST !
Mikor toroltem a particiot es letrehoztam az ujat, nem inditottam ujra hanem egybol telepitett. Lehet, hogy ez a baj ?
Viccet félretéve, gondolom nem kábelen vagy, és ezést lepett meg hogy ilyen gyorsan "lejöttek" a dolgok. Amiket a Windows Update oldalról letöltesz, bekerülnek az Internet Explorer cache-be (ha valaki utána elő akarja bányászni a telepítőkészletet, onnan megteheti).
Én a magam részéről a temporális internet fileokat máshol tárolom, nem a rendszervinyón. Ha esetleg nálad is ez a helyzet, lehet, hogy onnan húzta elő őket.
Mert ha leformáztad (és valóban leformáztad) a winyót, amin azok a fileok voltak, nem fogja neked tudni előszedni őket sehogy sem.