Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudod hogy hol lehet letolteni színsémát xp-re
lenyeg hogy egyesevel, ha uj winfost raksz fel, akkor mehet az egesz egyszerre
de ha gebasz van, szedhetsz mindent ki, es rakosgathatod be egyesevel
video/hang/halo/egyeb
mondjuk ha van plusz scsi, vagy ata kontroller, akkor azt a grafkartya utan rogton
de ha gebasz van, szedhetsz mindent ki, es rakosgathatod be egyesevel
video/hang/halo/egyeb
mondjuk ha van plusz scsi, vagy ata kontroller, akkor azt a grafkartya utan rogton
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szerinted milyen sorrendben rakjam az alaplapba a kartyakat:lan, audigy, tv tuner. Az alaplap konyve szerint az AGP-tol szamitott 1 es 5 pci, valamint a 2 es 6 pci egy IRQ-t hasznalnak
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
eleg gyakran cserelgetem a kartyakat mert neha elougruk egy sötétkék háttéren fehér szöveggel, hogy irq not less or equal vagy valami ilyesmi. mindegy még próbálgatom
Egy ilyen gépen mennie kell! Jól! Vagy IRQ ütközésed van (kártyacserebere a slot-okban) vagy a Windows van totál elrontva (reinstall). Másra így nem tudok gondolni.
MSI 648 Max, P4 2,4/533FSB, Maxtor 60GB 7200rpm ATA133, MSI GF4 Ti4200 64MB, 512MB DDR333, SB Audigy
41.03 -as driverben már benne van ugyanaz, amit a refreshlock tud.
talán az eggyel korábbi driverben is.
talán az eggyel korábbi driverben is.
Én refreshlock-ot használok. Ez egy progi, ami megnézi idõnként (1 mp asszem), hogy mennyin megy a monitor és vált, ha nem a beállított frekvenciát találja. Prociidõt nem eszik jelentõsen. Én észre sem veszem. És így nem kell szaroznom a driverekkel. Mindig jó.
ja és még vmi ha browser használom vagy a office-t akkor a görgetésnel rángat, darabos és nem folyamatos. De a pl. wordpad nál már nem. A gépem: PIII 450mhz 160MBram
S.Ó.S. KEKSZ
szeretnem segitségeteket kérni: Szeretném használni a Yahoo Messenger az xp-men de amikor instalálom azt mondja ,hogy valami hibas user system meg csomo minden es jelentkezzek be administrator nevvel vagy mi sajnos nem nagyon ertem mit mond mert angol.Es a getright instalálásnál is ezt mondja de aztan megis fut.
szeretnem segitségeteket kérni: Szeretném használni a Yahoo Messenger az xp-men de amikor instalálom azt mondja ,hogy valami hibas user system meg csomo minden es jelentkezzek be administrator nevvel vagy mi sajnos nem nagyon ertem mit mond mert angol.Es a getright instalálásnál is ezt mondja de aztan megis fut.
A kepeknel attol függ, hogy milyen formatumban van az a kep, amit menteni akarsz! A BMP az mindig ott van es meg az a kiterjesztes jelenik meg, amiben az adott kep van. Mas valasztasod nincs. Lehet, hogy azok a kepek, amiket menteni akarsz mar eleve BMP-ben vannak (pl. Hatterkepek) es ezert nem jelenik meg mas lehetöseg.
Valamilyen furcs amodon eltünt a hangeröszabalyzom a windowsbol. Ilyet sem lattam meg. Ha barmilyen modon szoftveresen akarok hangeröt allitani, azt irjy ki, hogy nincs telepitve, menjek a rendszeriranyitashoz es ott a szoftvereknel telepitsem. Ha a "windowsos cuccokat hozzaadni" temara kattintok, akkor mindent telepithetek a jatektol kezdve a fax-szolgaltatasig, de nem a hangeröt es semmilyen medialejatszo vagy felvevö programot. Van valakinek ötlete, hogy ezt hogyan lehet megoldani?
Ha friss adatbázissal nézted, akkor nem lehet nagy különbség. Innentõl már registry-t túrnék, de az meg túl komplikált, hogy leírjam. 😞
A Norton van fenn a gépen és annak a legfrissebb adatbázisával kerestettem akármit. De nem talált semmit. Nagy különbség lehet a két vírusírtó adatbázisa között? Lehet, hogy mégis a format c marad?
Miert van az, hogy tobb percet kell varnom arra, hogy elojojjon valami a my computerben a winxp betoltodese utan? Kozben a status barban az van hogy Searching for items... es egy lapa jelenik meg az ablakban hogy keres. Mi a szart keres ennyi ideig???
Nem Internet Explorer, csak Explorer. A Windows része. Nincs belõle upgrade. Amúgy én egy új vírusadatbázisú F-Prot-tal nézném meg.
Köszi az ötletet de sajna nem javult meg. Átküldtem rajta a Nortont és nem írt ki vírust és nem javult meg. Ha esetleg találok a neten egy újabb explorer verziót, érdemes megpróbálkozni az update-vel? Hátha az helyrehozza a hibát.
A Norton antivírust átküldöm a gépen az elég lehet?
Irtsál vírust! Az explorer nem hülyül be magától, márpedig ez mind az explorer hibája, amit elmondtál.
Neked is BUÉK!
Neked is BUÉK!
Sziasztok!
Volna egy kis problémám és mielött format c: hátha van valami megoldás. Az XP-m egyik napról a másikra meghülyült. A föltelepített programok simán futnak rajta viszont a windows saját részei nem. Nem tudom elõhívni pl. a vezérlõpultot, az intézõt, a sajátgépet, a lomtárat magyarul semmit. Ha elindítanám akkor vár egy picit, utána eltünnek az ikonok az asztalról majd visszajönnek és semmi nem történik. A levelezés is simán mûködik. semmi elõzetes dolog nem volt ami arra utalt, hogy meghülyül. Azt tanácsolták nekem, hogy telepítsem újra a windowst. Ha van esetleg valakinek más ötlete kérem írja le!
Elõre is köszi a segítséget!
BUÉK mindenkinek!
Volna egy kis problémám és mielött format c: hátha van valami megoldás. Az XP-m egyik napról a másikra meghülyült. A föltelepített programok simán futnak rajta viszont a windows saját részei nem. Nem tudom elõhívni pl. a vezérlõpultot, az intézõt, a sajátgépet, a lomtárat magyarul semmit. Ha elindítanám akkor vár egy picit, utána eltünnek az ikonok az asztalról majd visszajönnek és semmi nem történik. A levelezés is simán mûködik. semmi elõzetes dolog nem volt ami arra utalt, hogy meghülyül. Azt tanácsolták nekem, hogy telepítsem újra a windowst. Ha van esetleg valakinek más ötlete kérem írja le!
Elõre is köszi a segítséget!
BUÉK mindenkinek!
Kéne egy kis segítség.
XP-m van, és amikor lejátszanék egy avi-t megjelenik ez az üzenet:
A futtatni kívánt programhoz friss verziójú Indeo kodek szükséges.
A Windows ezen verziójával kompatibilis illesztõprogram beszerzése érdekében forduljon a gyártóhoz a http://indeo.ligos.com címen.
Megnéztem az oldalt és csak 20 dollárért lehet megvenni a kodeket. Már felraktam a legújabb divx-et is.
Mit csináljak???
XP-m van, és amikor lejátszanék egy avi-t megjelenik ez az üzenet:
A futtatni kívánt programhoz friss verziójú Indeo kodek szükséges.
A Windows ezen verziójával kompatibilis illesztõprogram beszerzése érdekében forduljon a gyártóhoz a http://indeo.ligos.com címen.
Megnéztem az oldalt és csak 20 dollárért lehet megvenni a kodeket. Már felraktam a legújabb divx-et is.
Mit csináljak???
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Tiltsd le a hálókártya-kapcsolatokat lekapcsoláskor.
Ha a géped igy indul, nem fog tökölni.
Ezután 2mp újra engedélyezni õket.
Én igy csinálom már jó régóta, más megoldás nem vált be. 2 LAN kártyám van a gépben, egy adsl egy meg a helyihálóhoz.
Ha a géped igy indul, nem fog tökölni.
Ezután 2mp újra engedélyezni õket.
Én igy csinálom már jó régóta, más megoldás nem vált be. 2 LAN kártyám van a gépben, egy adsl egy meg a helyihálóhoz.
HElló
Meg tudná nekem vki mondani mi okozza az XP-nél az UNMOUNTABLE BOOT VOLUME hibaüzenetet. Azóta kezdte mióta betettem még egy wincsit a gépbe. Már újra is telepitettem de nem javult meg, 5 bõl 4 alkalommal igy indit, ha viszont elindul akkor semmi gond vele
Meg tudná nekem vki mondani mi okozza az XP-nél az UNMOUNTABLE BOOT VOLUME hibaüzenetet. Azóta kezdte mióta betettem még egy wincsit a gépbe. Már újra is telepitettem de nem javult meg, 5 bõl 4 alkalommal igy indit, ha viszont elindul akkor semmi gond vele
Azt meg elfelejtettem mondani, hogy nem mindig csinalja ezt, neha nem restartol. Meg neha akkor restartol, ha azt mondom neki, hogy nem kommunikalhatnak ezek a programok.
Tudja valaki mi a : Application Layer Gateway Service, meg a Common Client CC App? a zonalarm megfogja oket, de amikor azt mondom neki, hogy kommunikalhat ez a program, akkor restartolja valami a gepemet. Talalkozott valaki valami hasonloval? Eleg idegesito, hogy folyton ujraindul a gep.
Hi!
Van egy problémám az xp-vel:
Ha elindítom, bejön az asztal, és várni kell 40mp-t hogy valamit is csinálhassak. Pl internetre csatlakozás, sajátgép megnyitása, vagy ilyesmit. De más progik (winamp, stb...) elindulnak ezalatt a 40mp alatt is. Régen még nem volt ilyen, de már kezd kicsit zavaróvá válni. Mit lehet iylenkor tenni, valamit ki kell kapcsolni, vagy mit kell csinlni?
Van egy problémám az xp-vel:
Ha elindítom, bejön az asztal, és várni kell 40mp-t hogy valamit is csinálhassak. Pl internetre csatlakozás, sajátgép megnyitása, vagy ilyesmit. De más progik (winamp, stb...) elindulnak ezalatt a 40mp alatt is. Régen még nem volt ilyen, de már kezd kicsit zavaróvá válni. Mit lehet iylenkor tenni, valamit ki kell kapcsolni, vagy mit kell csinlni?
Van az XP-ben/hez valami MemnoriaDump? Olyan, ami a futo programoknak a hasznalt memoriajat meglehet nezni, hogy mit tartalmaz, Regen valami Pascal-os hasznaltam.
szasztok.kellene az xp sp 1 .ha lehet . olyan ,ami "használható".
Vagy Win95/98 compatible modban inditani a gamet, allitolag az is segit.
Van egy XPAntispy nevu progi, azzal ki lehet kapcsolni a hibajelentes keszitest/kuldest.
A biosban.
fdiskkel jelold meg aktivnak.
Miért van nekem letiltva a sisoft sandra és a aida32 szerint is az agp-m? Amúgy megy minden, szal nem hiszem gond, csak mégis 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A XP kódom megsérült. Kérdés tud valaki segíteni?
D6JHP-48G23-8M7UM-2JDJX-HTPHT
Mi nem stimmel benne?
D6JHP-48G23-8M7UM-2JDJX-HTPHT
Mi nem stimmel benne?
El akarom indítani a driver installt erre ezt dobja ki:
ntvdm.exe - A komponens nem található
Az Alkalmazást nem sikerült elindítani, mert KER人NEL32.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Most ezzel mi a fenét csináljak?
ntvdm.exe - A komponens nem található
Az Alkalmazást nem sikerült elindítani, mert KER人NEL32.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Most ezzel mi a fenét csináljak?
Van egy "apró" problémám. Windows XP-t használok NTFS partíción. Elsõdleges vinyó 1. partíció NTFS, 2. partíció FAT12. Hogyan lehet megcsinálni, hogy a 2. partíció - ami extended - bootolható legyen dos-ként???
Miota bios-t frissítettem azóta a powerstrip indulásakor újraindul a gép. Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Az ATX-es gép leállása szerintem még vezet 

Ez kicsit olyan kérdés, hogy miért nemtudok a gépemen tv-t nézni hiszen a tv kábelen jön a Net.
Azért mert nincs megfelelõ HARDWER a gépemben.
Azért mert nincs megfelelõ HARDWER a gépemben.