Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Mi az a System volume Information és hogy a francba lehetne kikapcsolni, mert csak a helyet foglalja.

Randal
bazz, azt csináltam én is😊))
csak én a root.hu-ról szedtem.
amúgy meg segítsen má valaki!!!--->#2670,#2675
meg ez:

mié van az, hogy nem futnak a gammák a sima usernél ha rendszergazdánál rakom fel, ugyanis sima usernél nem enged telepíteni..

Long_Gun
Meg ne formázd Randal!

command prompt-ba:
convert drive_letter: /fs:ntfs

Randal
nem muszáj formáznia a vinyót, megoldható úgy is, hogy közben rajta vannak az adatok...www.root.hu-n olvastam..meg meg is csináltam eccer, mûködött.

A referencia driverrõl annyit, hogy anélkül is mennie kellene, viszont a legújabb driver tönkrevágja a gépem...

Randal
Hali!!!
a kövi a problémám:
adott egy ASUS TUSL2-C alaplap egy ASUS V7100 pro Mx400-64mb-os TV-Out-os vidkártyával.

A Biosban 4x-es AGP van beállítva.
A vidkártyának a 29.80 ASUS Detonator drivert telepítettem fel (XP)

viszont a vidkártya csak 2x-es agp-n fut, ezt ebbõl veszem: Current Rate: 2x

milyen progival illetve hogyan tudnám ezt átállítani 4x-esre?

Már megoldódott a gondom. Le kellett venni vid. kártya Hardware Acceleration-ját.

Demon
Hol lehet tiltani/engedélyezni, hogy a Windows tárolja a bejelentkezési nevet és jelszót.
Alapból be van kapcsolva, de nekem valahogy kikapcsolódott, és szeretném visszaállítani.
Randal
nálam csak szaggat, én az Ace kodeket raktam fel és nem játszok le semmit wmplayerrel csak a simával, viszont a wmplayert hol tudom uninstallni, mert hiába állítom át, hogy az összes fájlt az mplayer2-vel nyisson meg, nem csinálja

Hali! Adott egy angol WinXP SP1-el, Windows Media Player 9-cel.A gond az, hogy semmiféle videofileot nem hajlandó normálisan lejátszani (kép nincs csak hang),pedig DivX5.02 fenn vann, és annak a Playere normálisan lejátsza a DivX-es file-okat. Viszont pl egy normál .wmv fileot is cseszik lejátszani a Media Player. Találkozott már vki ezzel a problémával?

Randal
Hali!!!
Kérnék egy kis segítséget...
Xp alatt szeretném beállítani, hogy a korlátozott felhasználók csak bizonyos dolgot lássanak a vincseszteren és csak bizonyos dolgokat indíthassanak el....
Ezt nem tudom megoldani, ugyanis FAT32-t használok és a Tweak Xp Proval se tudom beállítani, ugyanis a Windows könyvtárat nem lehet rejteni...vagy ha a Program Files-t rejtem akkor a rendszergazda hozzáférésûeknek is le van tiltva az alkalmazás!
Segítsetek légyszíves, hogy nmit csináljak, milyen progit használjakl, honnan tudnám letölteni(cracket is légyszi) és hogyan állítsam be...
Elõre is Köszi!!!

GyaxyBoy
Hi All!

Lenne egy kérdésem!
Interneten szeretném megosztani egy könyvtárat a többieknek! Azonos csoportban vagyunk, ez tuti, mert magát a gépet látoom teljes hálózatban de nem elérhetõ! Megosztottam egy könytárat semmi mást, csak olvasásra!
Kell még valamit állítani vagy valamit hozzáadni a hálozathoz?
Plííz Help Me!
Hali!
Nekem is lenne 1 XP problémám.
Magyar XP, SP1 fennvan. Csak otthon használom játkékra (fõleg).
Bevittem a melóhelyre mert internetezni akartam róla. Azt vettem észre, hogy ha beírok egy címet, akkor az rendben betöltõdik. Ha az oldalon van egy ablak ami hivatkozik valahova máshova akkor megnyitja az ujjabb exporer ablakot, de nem csinál semmit csak vár-vár a végtelenségig. Adatforgalom pedig nincs. Ha ráklikkelek a frissítés gombra, akkor néha sikerül megnyitnia/betöltenie az oldalt. De ez nem jellemzõ.
Mi lehet a probléma?
(A gép tûzfal mögött van. A céges NT pedig jól mûxik. A beállításokat onnan másoltam át.)

Titan
HAALÓÓÓÓ! PLZ!

lck
Lehet hogy hardware gond. Tisztítsd ki a processzor-hûtõventillátort.
Randal
hmmm, ez már nálam is elõfordult....
Nem tudom miért csinálja, de szerintem ezt csak 98 alatt teszi, talán az oprendszer már nem az igazi, úgy értem haldoklik.
ja, most raktam fel az Xp-t...Miért van az, hogyha beállítom készenlétnek az 1 percet, akkor 1 perc múlva kikapcsol?
Míg 98 alatt csak akkor kapcsolt ki, ha már nem futott program...és most fut.

Titan
Milyen op.rendszer van fent?

Titan
Hogyan?
Akkor ezt most szájbarágósan légyszi!
Biztos én csináltam valamit rosszul!

A TweakXP pontosan kiírja hogy hol vannak még fájlok elrejtve!!!!
NEM KELL FORMAT C:
csak ha amúgy is azt akartad

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Titan
Ezt vágom barátom! ezen én már túlvagyok!
Már felraktam TweakXP is, és azzal is töröltem minden szart, még a reg-bõl is!
Mindent kitörõltem! Az egész könyvtárat is ahol a gém volt!
De, ha máshova is másolt fájlokat, azt hogyan találom meg?
Már nézegettem az inditó exe parancsait, hivatkozásait is, és nem jutottam elõbbre.
5let?

Randal
maximum az, hogy uninstallod és utánna egyenként megkereseid a fájlait és könyvtárait és törlöd a registrybõl is....
Gondolom ez elég nehéz lenne. esetleg valamilyen takarítóprogi....

Titan
Lehet valami abban, amit mondtál, mert ha elindítom a setup-ot, akkor unstallálni akar és ha engedem, akkor a játék indító exe-fájlját bemásolja a windows könyvtárba! Aztán kiírja, hogy a helyreállítás befejezõdött! Ez tiszta hülye!
Egyszerûen nem tudom elhinni, hogy ilyen lehetséges! Csak van valami megoldás a formaton kívûl?

Randal
Hali!!
ezzel a problémával én is találkoztam...
A probléma az, hogy te elindítod a setup, de vagy reinstallni akar vagy uninstallni.
Ez azért van, mert asszem (nekem legalábbis ezt csinálta) a Windows könyvtárba szórta szét a program fájljait...szal a lényeg hogy valamelyik könyvtárba szétszórja a cuccost, szal törölheted😊)) semmit nem ér neki, csak egy dolog:
format c:
sajnos.
remélem tudtam segíteni.
Hidd el, ha megnézed a játék még mindig fennt van.
ja! és WinXP Prof HUN alatt csinálta ezt nekem is.

Titan
Bakke! Felraktam, töröltem fájlokat, töröltem a reg-ben, és a probléma még mindig ua.!
Valamit rosszúl csinálok?

Titan
TNX! Megvan!😊)))

A TweakXP egy különálló segédprogram! A neten keresd meg fenn van a honosító mûhelyben is magyarul!!!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Titan
Az meg hol van?
A keresõ nem találja.

TweakXP-ben nézd meg hol vannak még cuccai, majd töröld ki, aztán a registryt is vedd kezelésbe.

Titan
Kérlek segítsetek!

Már napok óta szenvedek! Már szinte alig alszok! Nem eszek, és már az asszony se kell!😊
A történet a következõ: Cd be, setup :felraktam egy játékot(Etherlords). Majd az egész könyvtár törölve lett, ahol a játék volt( büdös kölköm. kivégzésérõl már gondoskodtam.)!
Namármost ha beteszem a cd-t, elinditom a setup-ot, akkor egyszerûen uninstallálni akarja a gémet, ami mint tudjuk, már rég ki lett hipózva a vinyóról!
Szóval egyszerûen nem tudom installálni, mert valamilyen oknál fogva azt hiszi a szerencsétlen, hogy telepítve van!
Pedig már a reg-bõl is kitörõltem!
PLZ! HELP!
Az, hogy pár most megjelent játéknak csak hangja van, és képe nincsen, már nem is érdekes.(pl.:Splinter Cell, Med Evac)Hiába minden frissítés!
Op.rendsz.:XP Prof.
PLZ

dtk1985
igen be van pipálva az internecsatlakozás tulajdonságaiban a tûzfal, megosztás és az is hogy a másik géprõl tudj csatlakozni és bontani is a kapcsolatot. Probaltam tûzfal nélkül is de semmi. Mindigis ezeket a beallitasokat hasznaltam

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Megoldottam mindent he he.Nem kell már semmi ha ha. a roszz video kartya miatt szaggatott hi hi.az user problema meg a rossz telepites miatt volt (ujra kellet telepiteni az xp-t) hé hé .most ugy megy az xp mint egy alom hö hö. Minden programmot fel tudok installálni ami kell há há. És erre mind magam jottem rá hh.
nem köll már semmi egymagam is megoldottam, a szagattas a rossz video kártya driver miatt volt. Az user problema meg a rossz telepites miatt (ujra kellet telepiteni az xp-t) azert koszi mindenkinek .
Nem tudom, írtad -e...de:
azon a gépen, ami osztja a netet, a netes kapcsolat beállításainál be van lõve, hogy megosztod, engedélyezel mindent, stb?
dtk1985
A tuzfalat is kikapcsoltam meg flopival is atvittem de akkorse megy. A halo normalisan mukodik de nem akar a Networc Connectios-ben megjelenni az internetkapcsolatom.

The Garrett
jah köszi megtaláltam tényleg az egér driverben votl.. vagy 4x végignéztem.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
valami windows egér gyorsítás

tûzfal ki van kapcsolva?
ha megcsinálod a hostgépen a hálót, lemezzel átvitted másik gépre, és ott is lefuttattad?
Hunnenkoenig
Hat szerintem hibas lehet az exe fajl...

(csak, hogy neked is valaszoljon valaki :-) )

Pheel
Hogy mit? Amúgy ha egér, akkor driverben.
The Garrett
Hali lenne egy kérdésem. Hogy lehet kikapcsolni a Windows XP egér acc ot?

dtk1985
Nem mûködik rendesen az internetmegosztás xp-ben. Mindkét gépe xp van. A host gépen van egy isdn internetkapcsolat és egy hálózati kapcsolat.
Már marhasokszor lefuttattam mindkét gépen a hálózat varázslót de valami miatt a másik(kliens) gépen nem jelenik meg a hálózati kapcsolatok között a host gépen található internetcsatlakozás. A laptopommal összekötve sosem volt ilyen problémám, sõt még ezzel a géppel is rendesen mûködött régebben. Nem tudom mi lett vele. Az a szar hogy így nem lehet a kliens géprõl tárcsázni és bontani a kapcsolatot nekem meg ez fontos lenne. A hálózati varázslót jól állítottam be, már rengetegszer csináltam ezt de eddig gond nélkül megjelent a kapcsolat a másik gépen is.

hé nekem senki sem válaszol?Miért Mert béna vagyok?
dtk1985
Koszi a segitseget. Valami a szkenneremmel volt es azert tartott percekig mig megjelet valami a sajatgepben. Kicsereltem a kartyak sorrendjet is az alaplapon es ezekutan mar nem fagyott a tv-m se. Megegyszer kossz

szaggatt az ablak amikor mozgatom a görgetõsávot. még most is, és a wördben is. csak a wördpadban nem.és szerintem a gépemmel nincs semmi baj.-ú
Mit jellent the installschield enige (ikernel.exe) could not be launched Class not registered.
ezért nem tudom felinstalálni a flash mx-et
mért nem tudom felinstalálni a yahoo messenger???? Mindjárt bedilinyozok!!! asszonja: jú dú not have macesz to mék the required szisztem configura modifika. plz rerun this installáció from an administrators akkount.Nos én vagyok az egyetlen compjúter administráló dilinyós.Nos ha én nem buherálhatom a szisztem fajlokat akkor ki?Gyors választ kérek mielõtt visszaterek a jó öreg ablak 98-hoz!
Hunnenkoenig
A winXP service pack1-ben benne van ez a javitas! Utana nem kell semmilyen segedprogi, hanem automatikusan azon viszi, amire a monitor van allitva!

Mike at home
huh
most aztan felek

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Pheel
Nincs mit! Örülök, ha segíthetek!
te bunko
hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó