Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valakinek valami jó ötlete? Netán megoldása a problémára?
Thx.
Amúgy hálózati tulajdonságoknál válaszd a : Bejelentkezés a windowsba-t, a Microfos network ügyfél helyett.....
Maá: Valaki írja már le nekem PLZ, hogyan lehet megváltoztatni XP PROF alatt a meghajtók betüjelét. Most a primary master F:, meg ilyen hülyeségek. Prószáltam, de egyszerûen nem találom a beállítási lehetõséget sehol.
tipus: Elcon nt1+2ab+v24
Tee, a szoftver bázison nem leltem rá a Messengerdisable nevû progira. Esetleg még tipp? Hogy tudok megszabadulni ettõl a tetves MSN Mess. 6-tól????? Megkeseríti az életem

De ajánlom figyelmedbe a real one playert (lényegében a real player). Azzal tudsz keresni rádióadókat is, míg a 2-es winamp-al ez nem müxik. De a media player-nek is van rádiós lehetõsége, az is jó.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A messengert ezzel a progival lehet letörölni.Messengerdisable,letölthetõ a szoftverbázis oldalárol.A keresõbe ird be és ott van.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A HKEY_LOCAL_MACHINE/SW/MS/WIN/CURRENTVER/UNINSTALL ágon megtalálod a telepített programokat és kiveheted õket a listából
Norton systemworks-ot nem akarom lekaparni, mert csak ez az egy dolog kellene belõle.
Egy olyan progi kellene a mi csak erre való és kicsi.
What I do, and what I listen.That defines me.
What I do, and what I listen.That defines me.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Mi lehet ez? Az internet explorer-em adja be ezt a hibaüzenetet majdnem minden weboldal megnyitásakor. Ezt pl., ennek az oldalnak (sg fórum) a megnyitásakor adta be...Mi lehet a probléma, és hogyan tudnám megszüntetni? Elõre is thx a segítséget...
Bazinga!
Egy kis segítség jól jönne! A meglévõ MSN messengerre rányomattam a 6.0 verziót. Fel is ült a gépre ugyan de halleluja mostmár két messengerem van (hogy a franc esne bele). Megpróbáltam letörölni a régebbi verziót, ezzel rendben is volnék (bár nem hiszem hogy maradéktalanul eltûnt), most viszont a Norton Internet Security buzerál miatta. Folyton bejelez, hogy az msn.msgr.exe megpróbál közlekedni a neten. 5let? Köszönöm!
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Újra villámgyors XP-m van!
Köszönöm szépen a segítséget!!! Nagyon hálás vagyok!
Mostmár csak ezt a task manager problémát kellene megoldani valahogy...:-))))
Ha bejön, örök hálám nektek!!!! :-)
Részletes leírás az 5195-ös üzenetben itt:
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9045980&w=1480
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Nekem Logitech egerem van, annak is a meghajtójában van acceleration.
Sajnos nem tudok neked teszt ötletet mondani. De elképzelhetõ, hogy ez HW hiba. Az alaplapi idevezérlõvel lehet valami.
De ez nem biztos. Sajnos ilyen mélységig nem értek a dologhoz.
Ami az IDE vezérlõt illeti ,mit tegyek?
Hogy teszteljem , hogy jó-e?
Software, vagy hardware hiba ez?
Vagy mi a teendõ ilyenkor?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Sajna nem értem. :-(
Nézegetem az error logot, ezt találtam:
The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period.
Ez ott van vagy nyolcszor
Érdekes, most nézem, már régebben, pl június 14-i dátummal is látok ilyet
De akkor IdePort1 a hibás
Sõt, olyan is van, hogy a CD ROM😊
Aztán június 14-e óta mai napig semmi error
Ennek örömére a második vinyómat át is tette az XP PIO módba.
Amúgy , a WINXP rajta van egy hónapja, eddig semmi baja sem volt, a házhoz sem nyúlt a kutya sem.
Ja, s az évek óta rajta lévõ WIN98-nak sincs semmi baja, imént megnéztem. Minden DMA mûködik szépen
Emiatt a Hardware hibát kizárnám.
XP alatt eltávolítottam a Primary Channelt, restart után UDMA Mode 5 lett megint
Kérdés, hogy meddig...
Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Segítsetek, ha tudtok, legyetek szívesek
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szerezz be egy relative új íróprogramot.
Sajnos nem tudom, melyik lenne jó a te íródhoz, nekem egy 12-szeres LG-m van, ehhez a Roxio Easy CD Platinum-ját használom, minden gond nélkül!
Egyebet nem tudok mondani...:-D