Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te cask a cs miat akarsz felrakni 98 ??
Én azt halottam nem igazán jó egy vincseszterre az XP mellé más Microsoft op rendszert felrakni.
Nézz körül a Genius-nál, hátha van friss driver hozzá.
2. Igen, van rá esély, ha belecsípsz az XP partícióba.
Célszerû elõre partícionálni mindent és fordítva felrakni (azaz elõbb a W98-at, aztán az XP-t).
Megragadnám az alkalmat és feltenném a köv. kérdésemet.😊 Beette magát az explorerembe egy "search the web" nevû pofátlan valami és nem tudok megszabadulni tõle. Agyvérzést kapok tõle. Megoldásra vágyom!!! Köszi for everybody.
A poverstripre kattints rá jobb egérgomb a bal oldalon lévõ ikonoknál mikor kinyillik felürrõl a 3.(képernyõprofilok) kiírás és ott a legalsó( konfigurálás) és ott van hogy (speciállis idõzités beállítások)és ott kel a bal oldalon a lentebbi táblán állítani (Függõleges geometria)és ott tudod állítani a frissítés gyakoriságát
Probáltama az eszközkezelõben engedélyeztetni de nem engedi.
Mit csináljak?
Telepítsem újra vagy rakjak fel 98 at melyik a jobb?
Youth
Hálókártya esélyes a cucc. Ha van hálókártyád, adj neki fix ip címet.
Nem kapcsoltad ki az UDMA-támogatást?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=003289
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
A problémám a következõ:
Amikor elindul a gép feláll a win akkor kb 1,5-2 perc után feljön egy kis ablak és közli velem, hogy a gépem (a windows) újra fog indulni. Valami ijesmire hivatkozik. NT/AUTHORITY/SYSTEM, nem tudopm végigolvasni és azt is írja, hogy a hiba oka a távoli használat.
Windows XP HOME HUN kiadást használok, bolti win aktiválva.
Kérlek segítsetek mert nem tudom használéni a gépemet.
Elõre is köszi.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
Bootolj be a WinXP CD-röl, az üdvözlöszövegnél nyomjál R betüt. A DOS promptban (mikor bejött) írd be: chkdsk /p (ENTER ofkorsz)
Amikor kész, írd be: fixboot (ENTER most is) és ha kérdi nyomj Y-t (Ha magyar a windowsod, akkor valszeg I-t kell nyomni). Aztán írd be a parancssorba: exit
és jónak kell lennie
UNMOUNTABLE BOOT VOLUME
És ilyen feliratot:Kapcsolja ki a Biosban lévõ memóriabeállításokat,pl.gyorsítótárazást és az árnyékolést.És eddig csak WinXP-nél csinálta.Most nagy nehezen 15 percnyi várakozás után sikerült elindítanom.Estig ki sem kapcsolom a gépemet.😊)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ha valamelyikõtöknek tippje van, hogy hogy lehet az Incredimail spyware-jeit kiradírozni, hálás lennék ha megosztaná velem.😊 Köszönettel: egy láma.
Igy picit sem izgat, van e másik megoldás, mert igy is jo😊
Ezt a megoldást én is ismertem...:-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
3mp 
Kikapcsokor fogod, és disablezed a kapcsolatot (hálókártyát), és inditáskor meg ujra enablezod, mikor netezni akarsz. Ez kb 3-3mp minden alkalommal, és ha disablen van, akkor nem szarakodik a gép induláskor.
Majd meglássuk.
Miért ne állíthatnád be az általam megadott IP-t a hálókártyának? Soha, senki nem fogja tudni meghívni a kártyádat az IP alapján a netröl (nincs hosszú ö-m) mert ez belsö hálózati IP. Akkor meg mi van? Mindenkinek így megy vagy automatán van. Ne legyél értetlen. Állítsd be és meglátod menni fog.
Köszi! :-)
Nálam és több havernál is volt ilyen probléma, úgyemléxem evvel náluk is megoldódott.
Tehát:
Hálózatok-tulajdonságok-beállítás-elsõdleges hálózati bejelentkezés-BEJELENTKEZÉS A WINDOWSBA.
Amúgy a microfos network ügyfelet alapból beállítja a win. Nálam már volt olyan is, hogy eltávolítottam a picsába...
Remélem segít!
-Nincs semmiféle tartományban a gépem
-Ebbõl kiindulva nem is tudok máshova bejelentkezni a windows-on kivül, mert fel se ajánlja hogy Microsoft Networks ügyfélként lépjek be...
Erre állítsd át!
Magyarán ezt a tartományt nem használhatom a neten, hisz ugyan úgy megvan rá az esély, hogy bárki más használja....
A hun off. xp pro-hoz bõven elég 1db serial number.
adj meg IP-t 192.168.1.0 és 192.168.1.255 között vagy 169.254.0.1 és 169.254.255.254
A gondom még mindig ugyan az:
Axelero-s adsl kapcsolatom van. A gépem kurva faszán, villámgyorsan bootol, de a boot után még nincs kész, szinte használhatatlan a rendszer, mert a hálókártyával valamiféle kommunikáció zajlik, ami teljesen lefogja a rendszert.
Ez eltart 30-40mp-ig, utána minden a legfaszábban megy tovább, kapcsolódhatok a netre.
Valaki írta, lejjebb, hogy internal IP-t használjak, amit meg is tettem, müködött is, csakhát ez így nem túl fasza, mert ilyenkor olyan mintha kvázi 2 ugyan olyan rendszámmal rendelkezõ autó szaladgálna az utakon.
SZóval nem tud senki erre megoldást? Ez így normális, hagyjam a picsába, nincs rá gyógyszer? :-D