Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
inkább az elsõt(próbálj ki másik verziót) mert mondom a beta-k csinálhatnak ilyen fagyásokat mivel instabilak.
Esetleg tiltsd le néhány kiegészítõt nem-e az egyik kavar be:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Toto652
Tehát, azt mondod, használjak egy másik vagy beta Firefox böngészõt?
gergely1991
FF beta beadhat ilyesmit vagy esetleg a kiegészítõ...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Toto652
Hát, gyorsnak gyors, csak lefagy, és nem csak videóknál, hanem akár csak úgy... de internetkapcsolat kell hozzá az tuti o.O
Szia!
Itt olvasgass!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

gergely1991
én csak 150 MB-ra állítottam és egybõl begyorsult az egész:S
1GB cache?😄
Még annyit hogy amennyit állítasz neki annyit vesz le a HDD-d szabad kapacitásából is.

computerguru
Úgy néz ki,hogy az oprendszered nem ment át a windows tesztelésen,tehát nem eredeti igy van?
Megkellene próbálni,keress egy xp eredetiség cracket!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

littleNorbi
XP telepítésekor (még a particiók kiválasztás elõtt) miért jelenik meg ez a hibaüzenet ???

Sziasztok,

Olyan problémám lenne, hogy valamiért a mai naptól nem enged belépni xp. Megpróbálom, de feljön egy ablak, hogy aktiválni kell. Ha rányomok nem-re, kilép, ha rányomok igen-re, hogy aktiválja, akkor bejön asztal minden nélkül, majd egy szép ablak, hogy már aktiválva van. Erre van valami megoldás? Csökkentett módban sem enged belépni. Csak nem belekerültem a 22es csapdájába?

Elõre is köszi
Toto652
No, akkor kérem szépen a lehetséges okokat 😄
Még mindig fagy... azelõtt sosem csinálta ezt. Az imént telepítettem újra emiatt, ugye, de most annyi a különbség, hogy meghagytam SP2-nek a windowst és nem hagyom, hogy települjön frissítés.
Az elõzõ oprendszer a legfrissebb cuccokkal teli SP3-mas volt...
Toto652
Köszönöm, ezt kipróbálom... 50 Mega helyett beállítottam 1024-et... zabáljon a rohadék, van mibõl 😄

Egyébként, én úgy tudtam, hogy a mély formázás, az a másik lehetõség a gyorsformázás mellett o.O
Isten igazából nincs is több lehetõség, csak formázás és gyorsformázás.
94mike
Hello,tudom hogy nem ide tartozik,és nem lehet varezollni..De,valaki privátban adna nekem linket win7 rõl?:| lehet hülye kérés...megköszönném.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

KG21
kösz, lehet az volt a gond, azóta próbáltam egy win xp sp3-as cd-t, és arról bebootolt

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

gergely1991
Webes videónál ajánlanám a böngészõ cache memória bõvítését(ennek ezt meg kellene oldania).

Evin
Talán errõl nem tudsz, de SOHA NE mélyformázz egy vinyót, csak és kizárólag akkor, ha szaporodnak rajta a hibás szektorok.
De ha csak elírtad, figyelj oda, hogy pl a mélyformázás nem egyenlõ a teljes formázással!
Szerintem szoftveres gondod van, illetve nem biztos, hogy az oprendszer a gond, talán a böngészõ, vagy annak bõvítménye, a hardveres gyorsításra nem képe vga-d stb.

KG21
Én csak arra tudok gondolni, hogy esetleg a meghajtó SATA-s, és a régi XP-d nem képes kezelni. Fõleg a gyári SP2-nél régebbiek.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Toto652
Hello!
Most telepítettem újra az Xp-met, azért mert, már piszkosul be volt lassulva és még fagyogatott is videólejátszásnál. Offline vagy youtube-féle videó tökmindegy, de inkább webes videónál.

Természetesen egy egész napot igénybe vett az újratelepítés, mélyformázás stb., és ugye a windóz feszt szívat valamivel, de a lényeg, hogy adtam a sz*rnak egy pofont, ugyanis most is fagy a videóknál!!!

Mi az Isten nyila van ezzel a szemét dobozzal?!
Oké, hogy hat éves, de ettõl még teljesen jól mûködött mindeddig!
Köszönöm elõre is!
KG21
Üdv! Nemrégiben vettem új gépet, amire a boltban feltettek nekem win7 ultimatet. Szeretnék tenni rá XP-t is, de a régi winxp telepítõ cd-mrõl nem hajlandó bootolni a gép, azt írja insert proper boot media. Biosban beállítottam hogy cd rõl bootoljon, de nem ismeri fel. A régi gépemen azonban gond nélkül települ róla az xp. Van ötletetek mi lehet a baj?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Hogy milyen idõnként tenni új XP-t!
Ez attól függ, hogy ki hogy használja / bánik vele szerintem!
Nekem 2 éve kb. ugyan az van és nem kívánom újra tenni a közel jövõbe, semmi gondom vele, pl. gyorsasága ok.
De Én "vigyázok" is rá. Vírus, fertõzés, kártékony dolgok miatt még nem kellett sohase újra raknom magamnak xp. (Pedig jó pár éve felhasználó vagyok.) Bezzeg másoknak sûrûn kell újra raknom.
bmate0007
én olyan félévente-évente szoktam. fontos cuccokat kimentem egy másik merevlemezre, aztán full format c😄 utána olyan jóérzés h friss a rencer<#idiota>

gergely1991
persze akár 9-10 havonta is.
tipp:Ne gyors formázást használj.
Mentsd le a másik partíción (is) lévõ adataidat és úgy formázd le mindet.Csinálj 2 partíciót a második legyen dokumentumaidnak illetve ntfs formázás ajánlott.

Framsen
Sziasztok szeretnék tõletek tanácsot kérni a windows újratelepítéssel kapcsolatban.
Egyáltalán érdemes-e 1-2 évente, és hogyan álljak neki, mire figyeljek...

Elõre is köszi !!!

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Toto652
http://www.teamviewer.com/download/index.aspx

Én ezt már használtam, nagyon jó és sokoldalú, akár telepítés nélkül is fut. Egyértelmûen mindkét félnek el kell indítania aztán meg kell adni egymásnak a kódokat amiket a program generál.

Erõs gép kell hozzá!
Pummis
Sziasztok tud valaki olyan progít amivel 2 gépet tudok össze kapcsolni 😄 egyik ismerösöm laptopjára akkarom tenni mikkor be kapcsoja én meg itthon tudjak turkálni benne 😄 nem számit az se ha az ö gépére kell tenem valamit a lényeg hogy neten keresztül tudjak a gépével komonikálni

Sziasztok.

Tud valaki olyan progit amivel utólagosan lehet partíciót felosztani!
Úgy gondolom, hogy nem felosztott HDD-n Win és így utólag felosztani kéne.
Olyan prgi kéne ami magyarul tud !

Köszi, ha valaki ...
Evin
Normál esetben az a c, amelyikre a Win-t telepíted, vagy amelyik elõbb van a partíciós táblában. Úgyhogy ha ténylegesen a 40-esre van rakva a Win, akkor nincs más mód, mint újraparticionálni.
De utólag, ha fent van a Win, már nem lehet betûjelet módosítani.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Üdv!

Lenne egy "kis" problémám, remélem Ti tudtok rá megoldást találni.
Tegnap újraraktam az xp oprendszeremet.
C: 40 giga (rendszer)
D: 260 giga (adat)
Ma kapcsolnám be a gépet, és kiírja, hogy hiányzó NTLDR. Gondoltam ha már így belelendültem, újrarakom megint. A partíció kiválasztásánál aztán kiderült a hibaüzenet oka. Ez fogadott:
D: 40 giga
C: 260 giga
Fogalmam sincs miért cserélõdött meg.
Gondoltam, majd ha felraktam az xp-t a(z) (immár) D-re, akkor majd megváltoztatom a betûjelet. De nem megy, mert a C az elsõdleges partíció, és nem lehet átnevezni.
Így most:
D: 40 giga (rendszerindítás)
C: 260 giga (aktív)
Mivel jelenleg nem áll módomban lementeni az összes adatomat, ezért az újrapartícionálás nem jöhet szóba. Partition Magic meg valami Init failed: Error 117-et ír ki.

Nincs valakinek ötlete, hogy tudnám az elsõdleges partíciót (260 gb) logikaivá tenni, a másikat (40gb) meg elsõdlegessé változtatni úgy, hogy a nagyobbik partíción minden adat megmaradjon?
Köszönöm
gergely1991
sajátgép jobbgomb(helyimenü)>tulajdonságok>spweciális>legalul Indítás és helyreállítás>beállítások

Köszönöm a választ,hol kell kivenni a pipát?
computerguru
Az újrainditásból vedd ki a pipát,igy mivel a gép nem tud újraindulni,kék halál képernyõ fog fogadni,nem kell mindjárt megijedni tõle! Ott viszont kiirja a hibaüzenetet,majd újrainditás után ezt a hibaüzenetet a googleban rákellene keresni,ha szerencséd van,kapsz rá magyarázatot,jobb esetben megoldást.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Kérdésem lenne a skaypon ha hivnak ,vagy én hivok az xp ét ujrainditja.
Valakinek volt e már ilyen hibája.
A segitségeteket megköszönöm.
gergely1991
Kémprogram rootkit modullal...<#hehe><#eplus2><#idiota>

DONGUBA
Elvileg az a baj hogy nem muxik az a battery dolog......minden inditasnal kiirja hogy uj hardvert talalt de nem tudja telepiteni eszkozkezeloben meg hiaba kattintok ra semmit se enged csak letiltani es akkor nem irja ki indulasnal.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

computerguru
Próbáld meg ezt a programot:
EVEREST Home Edition,elvileg ez minden információt kimutat a géprõl.

http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=690&k=39

DONGUBA
Sziasztok olyan problemam lenne hogy van egy laptopom amit ujratelepitettem raktam ra xp-t.
Volt egy progi rajta ami az elemet vagyis az aksit figyelte az a neve hogy battery.Ezt nem sikerult telepiteni mivel nincs hozza progi es minden indulasnal kiirja hogy nem sikerult elindulnia de sehogysem talalok hozza semmi progit.
Igy nemtudom mennyi van meg az aksiban de azt se hogy tolt-e.Raktam ra egy ilyen laptop battery progit de az nem ir semmit sem.
Olyan progi van amit ha telepitek kiirja milyen cuccok vannak a gepben es milyen driverek vannak telepitve es megtalalja a legfrissebbet hozza?
Van ez a driver magician de abban nincs ez a battery progi benne.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Czdano
Sziasztok! A netem mostanában nem úgy viselkedik ahogy kéne neki. Lényeg : rámegyek egy linkre/honlapra/stb és képes 10-20 másodpercekig csatlakozni, és utána kezdõdik meg az adatátvitel ami már tökéletes (700 kbpssel szedek lefele, 100al töltök fel). Böngészõ hiba lehet, de próbáltam firefoxot google chromeot, ugyan ez a szitu. Játékban tökéletesen pingem van és a szerverekre is gyorsan csatlakozok. Ha valakinek volt hasonló problémája és megoldotta, vagy csak szimplán tudja a megoldást ossza meg velem legyen szives :]köszi elõre is

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

kösz.
És van más módja, hogy valaki nézze hogy mit csinálok a gépen vagy milyen fileket nyitok meg?
gergely1991
Tálca> jobb egér gomb> tulajdonságok>start menü fülön>testreszabás>speciális fül>(legalul)Legutóbb megjelenített dokumentumok listázása pipa eltüntetése

Helo olyan kérdésem lenne hogy hogy lehet kikapcsolni ,hogy a start menüben ne legyen olyan funkció hogy "My Recent Documents" ahol meg lehet nézni minden file-t,képet amit eddig néztünk?

Vagy az is jó lenne ha tudnám hol lehet törölni ezeket az elõzményeket

Pls help ,kösz
SMGBAS
Még mindig csinálja...
Pedig újratelepítettem és a fontos programokon kívül mást nem tettem fel.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

gergely1991
Talán a driver elõzõ verziójának a telepítését próbáltad már? Biztos hogy jó drivert telepítettél fel?
Másik gépen próbálva is ugyan ezt produkálja?
Wi-fi beállításokat ellenõrizted?Az a "várni kell néhány percet" kb. a netkapcsolat indításához szügséges.

SMGBAS
Mostanra sikerült szereznem kölcsönbe egy vinyót és átmásoltam rá a cuccaimat azután meg újraraktam az xp-t. Jelenleg mûködik rendesen, de ha ismét elõjön a hiba akkor jövök még (:
Köszi!

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

gergely1991
Legyen több szabad hely a HDD-n is.
Növelheted a virtuális memória kapacitását is.(ha nagyon sok a szabad helyed)

Toto652
Hello!

Már lentebb leírtam ezt a problémát de nem találtam rá megoldást!

Nemrég telepítettem egy Wi-fi antennát a gépembe (PCI-os). Friss a drivere is.
Amióta így internetezek, elõfordul, hogy a kurzorom lelassul. A kurzor helyét érzékeli a Windows, de csak egy fél perces fáziskéséssel mozdítja a helyére. Ilyenkor ha kilépek a firefoxból (az egérrel), akkor újraindul a rendszer.

Ideiglenes megoldás, hogy ha ez van, akkor kicsavarom az antennát a vevõbõl és aztán visszatekerem, illetve elõfordul, hogy várni kell néhány percet. Néha így sem javul meg... egy kattintás és a rendszer meghal. Reset gomb és egy miatyánk.

Valami ötlet?
computerguru
Ez nem csak a ramtól függ,hanem sok más dologtól is!
Azt mondod,akadozik a játék,lehet hogy a videokártyád gyenge hozzá pl.
Vagy eleve a számitógéped processzora a lassú.
A játékoknak sokszor megadják,hogy milyen rendszerkövetelményeknek kell megfelelni a gépnek,ezt nézted valaha is?
Mindig jönnek ki újjabb és újjabb játékok,amik már a mai modern gyors számitógépekre lettek optimalizálva és lehet hogy a te "lassú" gépednek ez már nem tetszik(nem minden játék fog problémamentesen futni a gépen!)

Framsen
Sziasztok !
Ha veszek RAM -ot a gépembe akkor valóban gyorsabbak lesznek a programok ?
Mert jelenleg nem élvezet játszani mert akadozik !

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

gergely1991
Esetleg a helyi menüben(jobb gomb)nincs-e valami hide menüpont?

computerguru
Valószinû úgy,hogy törlöd,maga a programot! De gondolom szükséged van rá?
Egyébként nálam is kint volt,de megoldottam úgy,hogy van egy mappa az asztalon,aminek az a neve,hogy kevésbé használt programok,egyszerûen fogtam és belehúztam a mappába,most már nem látszik.

Pummis
Na most egy hoszu káronkodást kell elképzelni 😊 valaki nem tudna nekem segiteni hogy tudom eltünteni a bluetooth ikont mert a delete nem igazán segit csak idegesit hogy kin van asztalon

http://www.kephost.com/view3.php?filename=qzm80q1ihrkuf6ymav5a.jpg <--kép

gergely1991
nálam jó néhány program fut és úgy küldöm standy by be.De ilyesmit nem mûvel(kivéve ha sokáig nem kap áramot akkor indítani kell már).