Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg tiltsd le néhány kiegészítõt nem-e az egyik kavar be:S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Itt olvasgass!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
1GB cache?😄
Még annyit hogy amennyit állítasz neki annyit vesz le a HDD-d szabad kapacitásából is.
Megkellene próbálni,keress egy xp eredetiség cracket!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Olyan problémám lenne, hogy valamiért a mai naptól nem enged belépni xp. Megpróbálom, de feljön egy ablak, hogy aktiválni kell. Ha rányomok nem-re, kilép, ha rányomok igen-re, hogy aktiválja, akkor bejön asztal minden nélkül, majd egy szép ablak, hogy már aktiválva van. Erre van valami megoldás? Csökkentett módban sem enged belépni. Csak nem belekerültem a 22es csapdájába?
Elõre is köszi
Még mindig fagy... azelõtt sosem csinálta ezt. Az imént telepítettem újra emiatt, ugye, de most annyi a különbség, hogy meghagytam SP2-nek a windowst és nem hagyom, hogy települjön frissítés.
Az elõzõ oprendszer a legfrissebb cuccokkal teli SP3-mas volt...
Egyébként, én úgy tudtam, hogy a mély formázás, az a másik lehetõség a gyorsformázás mellett o.O
Isten igazából nincs is több lehetõség, csak formázás és gyorsformázás.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
De ha csak elírtad, figyelj oda, hogy pl a mélyformázás nem egyenlõ a teljes formázással!
Szerintem szoftveres gondod van, illetve nem biztos, hogy az oprendszer a gond, talán a böngészõ, vagy annak bõvítménye, a hardveres gyorsításra nem képe vga-d stb.
KG21
Én csak arra tudok gondolni, hogy esetleg a meghajtó SATA-s, és a régi XP-d nem képes kezelni. Fõleg a gyári SP2-nél régebbiek.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Most telepítettem újra az Xp-met, azért mert, már piszkosul be volt lassulva és még fagyogatott is videólejátszásnál. Offline vagy youtube-féle videó tökmindegy, de inkább webes videónál.
Természetesen egy egész napot igénybe vett az újratelepítés, mélyformázás stb., és ugye a windóz feszt szívat valamivel, de a lényeg, hogy adtam a sz*rnak egy pofont, ugyanis most is fagy a videóknál!!!
Mi az Isten nyila van ezzel a szemét dobozzal?!
Oké, hogy hat éves, de ettõl még teljesen jól mûködött mindeddig!
Köszönöm elõre is!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ez attól függ, hogy ki hogy használja / bánik vele szerintem!
Nekem 2 éve kb. ugyan az van és nem kívánom újra tenni a közel jövõbe, semmi gondom vele, pl. gyorsasága ok.
De Én "vigyázok" is rá. Vírus, fertõzés, kártékony dolgok miatt még nem kellett sohase újra raknom magamnak xp. (Pedig jó pár éve felhasználó vagyok.) Bezzeg másoknak sûrûn kell újra raknom.
tipp:Ne gyors formázást használj.
Mentsd le a másik partíción (is) lévõ adataidat és úgy formázd le mindet.Csinálj 2 partíciót a második legyen dokumentumaidnak illetve ntfs formázás ajánlott.
Egyáltalán érdemes-e 1-2 évente, és hogyan álljak neki, mire figyeljek...
Elõre is köszi !!!
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Én ezt már használtam, nagyon jó és sokoldalú, akár telepítés nélkül is fut. Egyértelmûen mindkét félnek el kell indítania aztán meg kell adni egymásnak a kódokat amiket a program generál.
Erõs gép kell hozzá!
Tud valaki olyan progit amivel utólagosan lehet partíciót felosztani!
Úgy gondolom, hogy nem felosztott HDD-n Win és így utólag felosztani kéne.
Olyan prgi kéne ami magyarul tud !
Köszi, ha valaki ...
De utólag, ha fent van a Win, már nem lehet betûjelet módosítani.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Lenne egy "kis" problémám, remélem Ti tudtok rá megoldást találni.
Tegnap újraraktam az xp oprendszeremet.
C: 40 giga (rendszer)
D: 260 giga (adat)
Ma kapcsolnám be a gépet, és kiírja, hogy hiányzó NTLDR. Gondoltam ha már így belelendültem, újrarakom megint. A partíció kiválasztásánál aztán kiderült a hibaüzenet oka. Ez fogadott:
D: 40 giga
C: 260 giga
Fogalmam sincs miért cserélõdött meg.
Gondoltam, majd ha felraktam az xp-t a(z) (immár) D-re, akkor majd megváltoztatom a betûjelet. De nem megy, mert a C az elsõdleges partíció, és nem lehet átnevezni.
Így most:
D: 40 giga (rendszerindítás)
C: 260 giga (aktív)
Mivel jelenleg nem áll módomban lementeni az összes adatomat, ezért az újrapartícionálás nem jöhet szóba. Partition Magic meg valami Init failed: Error 117-et ír ki.
Nincs valakinek ötlete, hogy tudnám az elsõdleges partíciót (260 gb) logikaivá tenni, a másikat (40gb) meg elsõdlegessé változtatni úgy, hogy a nagyobbik partíción minden adat megmaradjon?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Valakinek volt e már ilyen hibája.
A segitségeteket megköszönöm.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
EVEREST Home Edition,elvileg ez minden információt kimutat a géprõl.
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=690&k=39
Volt egy progi rajta ami az elemet vagyis az aksit figyelte az a neve hogy battery.Ezt nem sikerult telepiteni mivel nincs hozza progi es minden indulasnal kiirja hogy nem sikerult elindulnia de sehogysem talalok hozza semmi progit.
Igy nemtudom mennyi van meg az aksiban de azt se hogy tolt-e.Raktam ra egy ilyen laptop battery progit de az nem ir semmit sem.
Olyan progi van amit ha telepitek kiirja milyen cuccok vannak a gepben es milyen driverek vannak telepitve es megtalalja a legfrissebbet hozza?
Van ez a driver magician de abban nincs ez a battery progi benne.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
És van más módja, hogy valaki nézze hogy mit csinálok a gépen vagy milyen fileket nyitok meg?
Vagy az is jó lenne ha tudnám hol lehet törölni ezeket az elõzményeket
Pls help ,kösz
Pedig újratelepítettem és a fontos programokon kívül mást nem tettem fel.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Másik gépen próbálva is ugyan ezt produkálja?
Wi-fi beállításokat ellenõrizted?Az a "várni kell néhány percet" kb. a netkapcsolat indításához szügséges.
Köszi!
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Növelheted a virtuális memória kapacitását is.(ha nagyon sok a szabad helyed)
Már lentebb leírtam ezt a problémát de nem találtam rá megoldást!
Nemrég telepítettem egy Wi-fi antennát a gépembe (PCI-os). Friss a drivere is.
Amióta így internetezek, elõfordul, hogy a kurzorom lelassul. A kurzor helyét érzékeli a Windows, de csak egy fél perces fáziskéséssel mozdítja a helyére. Ilyenkor ha kilépek a firefoxból (az egérrel), akkor újraindul a rendszer.
Ideiglenes megoldás, hogy ha ez van, akkor kicsavarom az antennát a vevõbõl és aztán visszatekerem, illetve elõfordul, hogy várni kell néhány percet. Néha így sem javul meg... egy kattintás és a rendszer meghal. Reset gomb és egy miatyánk.
Valami ötlet?
Azt mondod,akadozik a játék,lehet hogy a videokártyád gyenge hozzá pl.
Vagy eleve a számitógéped processzora a lassú.
A játékoknak sokszor megadják,hogy milyen rendszerkövetelményeknek kell megfelelni a gépnek,ezt nézted valaha is?
Mindig jönnek ki újjabb és újjabb játékok,amik már a mai modern gyors számitógépekre lettek optimalizálva és lehet hogy a te "lassú" gépednek ez már nem tetszik(nem minden játék fog problémamentesen futni a gépen!)
Ha veszek RAM -ot a gépembe akkor valóban gyorsabbak lesznek a programok ?
Mert jelenleg nem élvezet játszani mert akadozik !
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Egyébként nálam is kint volt,de megoldottam úgy,hogy van egy mappa az asztalon,aminek az a neve,hogy kevésbé használt programok,egyszerûen fogtam és belehúztam a mappába,most már nem látszik.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=qzm80q1ihrkuf6ymav5a.jpg <--kép