Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3D Markot azért kértem hogy teszteld le hogy lefagy e nálla a gép, ha a VGA hibás akkor egy léterheléstõl lefagy, ilyen 1xü
mikor is fagy le a gép?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A gépem tiszta mint a babapopsi 😄
Gondolod, hogy a videokártya az okozó?
Mostanában be lett rakva egy PCI-os Wi-fi antenna... nagy sokára sikerült belõni vele a netet, de az idõnként lefagyott és újraindult, azonnal.
Ezt megoldottuk... ez meg most egy új szemétség...
ESETLEG azért köcsögösködik, mert letiltottam az automatikus frissítéseket?
Ha ez sem segít akkor próbáld meg megkeresni mivel van a baj, például rakj be egy másik VGA vagy szed ki a kártyákat ami nem fontos a gép mûködéséhez, esetleg csak a fõ vinyo legyen bent, semmi más.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
De ezzel mit csinálunk tulajdonképpen, mert a múltkor sem oldott meg semmit o.O
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ez a rivaturner ismerõs... hazavágta a rendszeremet egyszer.. inkább kihagynám 😛
Miért jó, hogy ilyen erõs grafikájú cuccokat játszik le a 3DMark?
Van amelyik a 8 fps-t sem éri el... ha kivárom azt az x órát míg befejezi, utána kiír majd valami végeredményt?
Xp; korlátozott fiókban meg szeretném változtatni az energiasémát irodai asztali -ról hordozható/laptop-ra de megtagadja a hozzáférést,nem tudom alkalmazni..., viszont hiába állítom be rendszergazdai fiók alatt, azt nem lesz érvényes a többi fiókra!
???
A CPU hûtõm kifogástalan tiszta, de a táp mellettivel mi a helyzet?
Asztal jobb egér klik tulajdonságok, beállítás fül, speciális, aszem nvidia fül, na ott vannak azok a beállítások.
Minden driver az amit eredetileg hat éve kaptam a géphez. Nem teszek fel újat, mert az már új gépekhez van specifikálódva és ez instabillá válik tõlük.
Mindig így használtam és sosem csinálta ezt! O_O
Ha léteznek akkor töltsd le újra.(hátha a pop3 vagy az imap szerver volt rakoncátlan)
Esetleg ajánlanék egy ilyet
Amugy ez a cput és vgat teszteli le, szal ha lefagy akkor valamelyikkel baj van vagy a driverel.
Amúgy elég kemény grafikai témákat nyom az arcomba ehhez a gyenge géphez... mit tesztelne ez tulajdonképpen? o.O
Amúgy nem volt semmi beállítási lehetõség...
Mondjuk, ennek a gépnek mindig van valami kínja baja 😄
Bár inkább egy erõsebb teszteken kéne átvinned a gépedet, egy 3d mark 2006 vagy 2003, ami jó lesik, és mindent maxra rakva, párszor végig tesztelni ha nem fagy le akkor gyere vissza 😊
Nem akartam megint 25 percet várni, úgyhogy Esc.
Ez csak tesztelt, nem javított semmit gondolom...
nem így kell, fogod az isot megnyitod a cd vagy dvd író progival és kiírod lemezre
Ha Nerot használsz akkor megnyitod és Dao irásmódban felírod lemezre, nem Tao módba írd
Elsõre úgy éreztem ez lenne az egyéttermû. o.O
Villogott egy kis kurzor bootoláskor azt csá...
A UBCD4Win-rõl halottam eddig, azzal meg lehet javítani az Xp-t csak kicsit körülményes az elkészítése... tegnap pl elkezdte duplikálni a C meghajtómat o.O
Igaz elsõre mintha sikerült volna a CD-re írandó mappát létrehozni, de az 720 Mega volt xD
Memtest86+ iso ja és freeware
Nem ismerem a MEMtest86-ot... mi az? 😊
Ismered a MEMtest86-ot?
Újratelepítés után minden rendbe jött, kivéve a fagyást, ráadásul újonnan néha összeomlik az "explorer.exe" és utána a "drwtsn32.exe" is.
Ez még nem is baj, de a fagyás mi a töktõl van egy vadiúj rendszeren?
Avirám van, azzal átpásztáztam a rendszert, úgyhogy nem vírus, pláne, hogy a még nem újratelepített rendszeren is tökéletesen ugyanez a jelenség volt. O__O"
Ellenõrizd nem-e vírus támadja az explorer.exe-det pl.:Nod32 Avast,
Még olyan tehetsz hogy ezt kijavítod :
1.Jelenlegi windowsod telepítõ lemezét berakod
2.start>futtatás>cmd>majd beírod sfc/scannow
ha utána is lefagyna akkor a feladatkezelõben(crtl+alt+del) a folyamatoknál kilövõd,(elõtte elindítod a parancssort, lásd 2. utasítás)
"explorer.exe"" és utána közvetlen a "drwtsn32.exe"
Most épp az UBCD4Win-t próbálom kiírni és egy kicsit belenézni a rendszerbe... ért valaki hozzá?
Mihez ne piszkáljak? Totál hazavágni nem tudom vele ugye? 😄
Emlékeim szerint Pentium III-ba van már ilyen😄
Egy régi gépre kellene XP-t telepítenem, de a BIOS-ában nincs állítási lehetõség, hogy CD-rõl boot-oljon. Régi vasat még nem húztam újra, ezért nem tudom, hogy hogyan tudnám ezt megcsinálni...
A segítséget elõre is köszi!
Igazából újratelepítés után végigfuttattam... akkor nem volt semmi.
A miarák.exe nem tudom pontosan mi vlt, ezért írtam ezt, de ha megint elõferdül megmondom 😄
pontosan miaz?😄
Ha ez többször is elõfordult akkor ez, vagy ez vagy ezzel nem ártana ellenõrizni.
Tipp:Ha netán vírusosként jelezne az Explorer.exe-re és nem tudja helyreállítani (csak törölni) akkor folyamatokból kilõni majd kézileg törölni aztán jelenlegi xp lemezét beteszed majd
futtatás >sfc/scannow parancs.
Nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy frissen telepített rendszerrõl van szó!
Mi a tök baja van? Üssem? 😄
programok telepítésénél a windows összetevõknél újraraktam de nem jó!
másik programhiba hogy a NFS World játékot meg se nyitja valami EXE hibát ír! ezt is hiába raktam újra semmi!
Lenne egy kérdésem a tagokhoz:
Mi lehet az, ami XP-nél egy notebook esetében letiltja az internetkapcsolatot? A gép a routert látja, azzal van kapcsolat, csak a net kapcsolat szakadozik folyamatosan.
A win tûzfalat már kikapcsoltam, a vírusírtót (nod) ideiglenesen kidontam, de még mindig szakadozik.A hálózati kapcsolatoknl az ikon azt jelzi, hogy az internetkapcolat le van tiltva. Mi a fene tilthatja le?
Elõre is köszönöm a segítséget, az ötleteket!