Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megyjegyzem, hogy a Stand By-ba lépés elõtt fel van nyítva egy pár program (ezek nem kapcsolódnak az internethez) és ha megnézem a használt memoriát a feladatkezelõbõl, nem haladja meg a RAM-ot.
Ritkán tõrténik ez a probléma, mert legtobbszõr szépen Stand By-ba lép problémamentesen.
amugy ma föl lett rakva a linux is és azis mindig újraindul. szóval itt hardverhiba lesz. pff
Rengetegen használják alternatív témákhoz.
Szerintem valami más program keverhet be.
Lehet hogy a videó szakasznál van a bibi(videodriver,videókártya)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Vagy válthatsz még Win7-re (oda másik dll kell, nálam még sosem halt meg tõle) vagy áttérsz a StyleXP használatára, ami szintén engedélyezi a témák használatát, viszont nem buherált módon, tehát annak nem kellene újraindulást okoznia.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
problémám a következõ:
untam az xp témát ls szerettem volna valami feketét használni helyette, ezért letöltöttem egy tenervs nevü témát. (kép)
ahhoz hogy ez a téma müködjön felkellett raknom ezt a progit: windowsxp sp3 ux theme patch. (ugy vettem észre minden olyan témához ami jobban elüt az xp téma formavilágától kell ez a progi.) ez egy dll fájlt ir át. a készitö odairta hogy saját felelösségre mert elszállhat a rendszer. (kép)
ez megis történt. pár hónapig használtam boldogan a témát aztán amikorteljes képernyõbe kapcsoltam egy videót vagy elinditotta megy játékot, akkor ujraindult a gép. csak ennyit vettem észre ilyenkor hogy egy pillanatra leáll, aztán beindul ujra, betölti az xp-t és kész. egy idö utrán egyre többször indult ujra. pl. mozillától is meg ie-tõl is amikor pl. amikor lapoztam lefele egy oldalon. a limewire nevü progitól is mindig ujraindult. aztán beállitottam a gépet alapszintü videomódba (kép)
és igy nem indult ujra. bár votl rá példa amikor egyszer kétszer igyis ujraindult, de léényegesen kevesebbszer mint a beállitás elött. aztán ujraraktam a gépet (ezt amugy többször is megtettem) és mindig visszaállitottam a témát és akkoris ment pár hónapig jól. most pár napja megint ujraraktam a gépet de most nem raktam vissza a témát. ami most van ahhoz nem kellett külön progi és amikor még anno ezt a témát használtam amikor még nem ismertem a tenervs-t akkor soha nem volt ijen ujraindulós problémám. szóval msot megint ujraraktam és a media playerben le jáccottam egy alap windows zenét egy ojan ojan media playeres vizuális effektel ami alapból volt beállitva és még csak teljes képernyöbe se raktam és ujraindult a gép. aztán kipróbáltam egy játékot, elinditottam és ujraindult a gép. szóval most ugyis ujraindul hogy kb semmi progi nincs a gépen, fõleg nem baromságok, csak office meg ilyenek. és ami furcsa, amiért szerintem mindig ujraindul a gép az az hogy amióta fölraktam azt a téma progit azóta mindig azt irja a gép hogy 2 cpu-m van, pedig ez még pentium. amikor régebben ujraraktam akkor visszaállt normálisra, nem irta hogy 2 cpu és akkor nemis indult ujra a gép, de most amikor pár napja ujraraktam és ujraindult, megnéztem és ugyanugy azt irja hogy 2 cpu-m van. (kép)
hát ennyi a problémám.
elismerem hogy nagy baromság volt fölrakni azt a progit, még odais volt irva hogy elronthat mindent. pff
remélem azért tudtok segíteni, hogy ne induljon állandóan újra a gép mert igy használhatatlan. elõre is köszi a segítséget. 😊
Nos... ismét egy kissé idegesítõ probléma lépett fel, amivel még nem találkoztam.
Nemrég telepítettem egy Wi-fi antennát a gépembe (PCI-os).
Amióta így internetezek, elõfordul, hogy a kurzorom lelassul. A kurzor helyét érzékeli a Windows, de csak egy fél perces fáziskéséssel mozdítja a helyére. Ilyenkor ha kilépek a firefoxból (az egérrel), akkor újraindul a rendszer.
Ideiglenes megoldás, hogy ha ez van, akkor kicsavarom az antennát a vevõbõl és aztán visszatekerem, illetve elõfordul, hogy várni kell néhány percet.
Na, ez mi a tök lehet?
Köszi!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Elõzõ nap telepítettem új ATI CCC-t és Directx9c-t a 2010júliusit. Azóta viszont a Media Player HC-val nem tudok filmet nézni mert szétesett képet kapok és a Google Earth is ugyanezt produkálja DirectX módban. A játékok mûködnek kifogástalanul, sokszor szétesett kép helyett pl. azokból kapok képet a MPHC-ban.
Tud erre valaki megoldást? DirectX-et már telepítettem újra.
XP SP3 van ATI4730-cal, elõre is köszönöm!
Ott leirja a hibát percre pontosan,mikor történt.
Mondtad hogy lefuttattad a virusirtódat,attól még lehet hogy valamilyen rejtett trójai szarakszik veled,ajánlom még a Trojan Huntert,nincs olyan trójai,amit meg nem találna!Lefuttatás elõtt a netet kikell kapcsolni és a gépen lévõ virusirtót is,amig a trójai keres,ha kész,akkor természetesen visszalehet kapcsolni!
Kémrobotok is csinálhatnak hasonló problémát,a te tudtodon kivûl turkálnak a gépben,és adatokat gyûjtenek,erre a megoldás a Spybot - Search & Destroy nevû program,ezt is érdemes néha lefuttatni!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Az egyiken az XP és azok a programok amiket nem lehet máshova telepíteni,
másikon a többi program és a saját cuccaim. Hajnalban töröltem minden programot a D-rõl (saját cuccok és programok) és újraraktam az XP-t a C-re. De még mindig ugyan az van...
Eddig két hibát írt ki:
irql not less or equal
0x0000000a
és:
0x0000008e
Nemtudom, hogy melyik program csinálja, mert miután újraraktam az xp-t még mindig csinálta és nem volt fent egy program sem.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
De ez sosem lesz ugyanaz, tudtommal ez csak szoftveresen csinálja. A Seven meg hardveresen.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Létezik olyan program, ami pont olyan Aero-t varázsol az XP-re, mint amilyen Windows7, vagy Vista?
Tudom, vannak különbözõ témák, de nekem PONT OLYAN kell, és nem hasonló.
Nos... ismét egy kissé idegesítõ probléma lépett fel, amivel még nem találkoztam.
Nemrég telepítettem egy Wi-fi antennát a gépembe (PCI-os).
Amióta így internetezek, elõfordul, hogy a kurzorom lelassul. A kurzor helyét érzékeli a Windows, de csak egy fél perces fáziskéséssel mozdítja a helyére. Ilyenkor ha kilépek a firefoxból (az egérrel), akkor újraindul a rendszer.
Ideiglenes megoldás, hogy ha ez van, akkor kicsavarom az antennát a vevõbõl és aztán visszatekerem, illetve elõfordul, hogy várni kell néhány percet.
Na, ez mi a tök lehet?
Egyenlõre ennyi!
Kb.3 napja sz*rakodik a gép.
Amikor bekapcsolom akkor újraindul párszor. Néha eljut addig a részig amikor a jelszót kéri (több felhasználó van), néha hamarabb újraindul. Párszor megcsinálja, azután rendesen mûködik. Vagyis csak mûködött, mert ma már menet közben is újraindult párszor.
Semmi új nem lett feltelepítve ami miatt ez megeshet.
Mi lehet a gond? (vírusmentes (legalábbis avast és norton szerint))
Elõre is köszi
Sajna a kukacot még mindig nem tudok írni!😊
Tele van a puttonyom!
Még 2 nap és végre új gépem lesz!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ujratelepitettem a win xp/et, es eltuntek ay ekeyetes betuk, helzettuk ilzen jelek vannak.
<'>'>\=0\ stb. mi a megoldas
kosyi
Én is az Avirát használom egy jó pár napja(meg még régebben is) csak a free most elégé hogy is mondjam lusta.
Nemhogy megtalálta a Ys1-et, de még ki is javította a rendszert, ráadásul talált még 4 vírust! 😊
Köszönöm a segítséget4
Ez arra lett volna jó, hogy összeszedi az eszközöket a gépemen, ellenõrzi a driverek frissességét, és ha régi akkor õ letölti és telepíti a legújabbat. Állítólag ez az egyik legjobb szoftver erre. Tulajdonképpen amióta ez végzett azóta van a baj, hiába csináltam rendszervisszaállítást és töröltem a programot.
Ebben az esetben törölhetem az msconfigból?
Egy vírusírtó nem irtaná ki?
start>futtatás>msconfig>automatikus futtatás fülön nézd meg a 3.oszlopon(hely) hol is van az helye majd az alapján a regeditben megkeresed (regedit elõhívása:start>futtatás>regedit) ha meg van akkor kattints rá jobb gombbal és töröld.Vigyázz ha nem a megfelelõt törlõd akkor összeomolhat a rendszered.Ha ezt a lassulást elõtte nem csinálta(mondjunk nem telepítettél semmilyen progit) akkor vírusként tekinthetõ.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Történt valami az oprendszeremmel.
Nagyon lassan tölt be indulás után, és elég lassú is marad, mert egy bizonyos "Ys1.exe" az összes RAM-ot lefoglalja. Ha törlöm a folyamatstruktúráját, akkor minden rendben van, de késõbb megint elindul és belassul az egész.
Mi a tök lehet ez a Ys1.exe?
Köszönöm elõre is!
Toto
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megszeretném változtatni a felhasználónevemet a számítógépen, de nem igazán tudom, hogy ez a programokra (mint pl. mentések játékoknál, melyek a dokumentumokba vannak mentve a felhasználónevemhez), milyen hatással lennének. Olyanokra gondolok itt mint pl. nem töltõdnének be stb. Lennének ilyen "mellékhatások", vagy nem lenne ez probléma?
Válaszotokat köszi! 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
köszönöm a segítséged!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
start>futtatás>services.msc
A gépem miután betöltõdik gondol egyet és lefagy. Ez nem is lenne gond, most épp csökkentett módban másolom át az adatot a C meghajtóról a többire, hogy újrarakhassam. Azonban lenne egy titkosító program amiben adatok vannak. Ezt a programot kellene megnyitni azonban "FSPro Filter Service" elindítását kéri. Ezt hogy tehetem meg csökkentett módban?
most kértek meg hogy telepítszek xp-t egy laptopra. bármelyt fel tudom rakni? azaz egy xp sp2em van amit lehet frissíteni sp3ra. nem kell külön semmi spec neki ugye?
köszi elõre is!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Egyébként a jobbak, pl MPCHC és a VLC is viszi a DVD formátumot.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
És az a gond, hogy ezt nem így nem tudom feltölteni YouTube-ra, meg egyáltalán, csak a BsPlayer játsza le. Tudtok olyan programot mondani, ami átkonvertálja ezt AVI-ba? Valamint, ugye több részbõl áll, és nekem nem kellene az összes rész, hanem csak egy szelete, de az meg úgy van pl, hogy 3-as vége 4-es eleje, van olyan progi amivel megtudom vágni/szerkeszteni?
Segítségeteket elõre is köszönöm.