Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Töröld ki a "ShellIconCache" nevû fájlt ( ha van ) aztán indítsd újra.
Gladiator
nekem is volt ilyen. aztán elindítottam csökkentett módban a wint, akkor visszajöttek, és mikor újra normálba indítottm az összes látszott. azóta se tûntek el. lehet nem amiatt volt, de kétségtelen, hogy azóta mûködik jól.

NuCLEARScoRp
Ez egyre rosszabb visszaraktam az alap skint, de mér sz összes ikon eltünt és a start menü is "beszart" ...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

[Walaki]D`Lair
vagy ez a trágya skin szar csak...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

NuCLEARScoRp
Help!!! A Windows XP ikonjai hol láthatóak hol eltünnek, mi lehet a probléma?? Talán a Grafkari szarakodik?

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Loogan
Leírásokat tartalmaz különbözõ registry módosításokról. Tulajdonképpen azt írja le amit a tweak progik csinálnak, csak sztem több variációt rejt...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

ironmaiden
Az egyik legjobb az Ashampoo PowerUp XP Platinum. Ez is elérhetõ magyarul.

ez jó? ez a progi
jobb mint egy tweak now?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

ollie
miért?

vigyori14
én azt hittem h csak a virusokat törölte ki. de már mind1

Loogan
Egy kis XP-tuning:

MisterXP - letölthetõ program, ami tartalmaz xp-trükköket, érdekességeket, hibajavításokat. (Testreszabások, gyorsítások a registry-ben való turkálással.)

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

ollie
Szerintem tele lehet a géped vírusokkal. Jó lenne, ha lefuttatnál egy full scant. De miért nem olvastad el amit kiírt akkor, amikor letörölte a file-okat?

vigyori14
na ma feltettem ezt az avast-ot. mikor a memóriákat ellenõrizte akkor szinte minden exe fájlt letörölt. ez mért volt? vagy mind vírusos volt?
ja és vannak olyanok h mikor jáccok akkor elõjön az az avast kis ablakban és utánna eltûnik, ez elég idegesítõ. mért van ez?

ollie
avast (avast.com)

vigyori14
én is gondoltam erre, adware-t spyvare-t már lertottam de vírusokat nem tudtam keresni. nem tudtok egy jo virusirtót? én az f-prot ot használtam de az nincs meg és nemtalálom h honnan szedjem le.

ollie
adware/spyware/virus írtás, tûzfal és vírusírtó állandóra bekapcsolása...

vigyori14
hy all.
nekem oylan problémám van h mikor rákattintok az alkohol vagy a windos media player ikonjára nem jön be semmi, de nem csak ezeknél a progiknál az avant browsernél se jön be semmi és más ilyen hasznos programoknál. vkinke volt ilyen gondja? mit lehet ezek ellen tenni?
már ujratelepitettem a progikat de akkor se volt jo.

ha hozzafersz felsooktatasi halozathoz, akkor http://www.campus.ikb.meh.hu/letoltes/index.html

help!

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

hali! nem tud vki mondani egy olyan oldalt, ahol fent van az Angol nyelvû XP? fizetõs is jó... sürgõs lenne!
thx!

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

kifizetném
hy! nem tud valaki kisegíteni a szarból? Win95 jogtiszta cd kéne.
Leszedtem és fel is tettem. Sajna semmi változás😞

ollie
Mindkettõ másra jó. A JavaScript egy sima Script nyelv, a Java meg lefordított nyelv, és bármilyen alkalmazást lehet vele írni.

DanyyX
Akkor mi értelme van a sima java-nak, és mi köze van az internethez?
Egyébként utánanéztem, és tényleg semmi köze egymáshoz a kettõnek.<#worship>

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

DanyyX
Internet Explorer nincs benne a programok eltávolítása listában alapból.
A c:\windows\inf\sysoc.inf fájlból ki kell szedni a "hide" szavakat és a windows összetevõk között ott lesz az IE , meg sokminden más.

efti
Tudna valaki nekem valami olyan programot mondani, amivel egy szamitogep hardwereinek a listajat ki tudnam nyomtatni?

WWFSMD?

Köszi!
Ha hazaértem kipróbálom.

kerioban pl van javascript blokkolasi lehetoseg (webszures)

Eddig nem blokkolta nálam. De számítógépnél minden lehetséges😊

fifi
Ne röhögjetek ki, de tûzfal nem blokkolhatja a Java scripteket?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ironmaiden
Próbáld meg ezt:
http://download.microsoft.com/download/1/2/6/1265de6c-06e0-4b28-af97-545000ade6b7/scripthu.exe

Nem telepítettem a Java-t miután rájöttem (kb. vasárnap estére), hogy a kettõnek semmi köze egymáshoz.
Ha jól értem a leírásod akkor, vissza kellene állítani a windowst arra a pontra amikor még a régebbi verzió volt a gépen és akkor uninstall? Namost ha olyan windows lett feltéve amelyikbe az SP1 gyárilag benne volt akkor az abban lévõ IE már "tunningolt" vagy a sima mezei verzió?

ollie
Nem tudod uninstallálni az IE-t, a Programok Hozzáadása/Eltávolításából? Mivel a legújabb, ezért gondolom telepítve volt valamikor, és akkor lehet uninstallálni. Ezek után meg megint tudod majd installálni.

Egyébként ahogy elõbb írtam, nem Java probléma van, tehát hiába telepítgeted a Javát orrba-szájba, nem fog megjavúlni.

ollie
Ennek semmi köze a JavaScripthez.

Java és JavaScript annyira messze van egymástól, mint Makó Jeuszálemtõl. Az elõbbit a Sun fejlesztette ki, az utóbbit a Netscape. JavaScriptet nem lehet felinstallálni, mert be van építve a böngészõk motorjába, mindegyikbe külön.

Köszi az ötleteket. A gond az, hogy a telepített IE frissebb mint amit a neten találtam. Ezért nem volt hajlandó folytatni a telepítést a gép. Hiába szedtem le a fennt lévõ verziót. Van valami hely ahonnan ki kell még törölni (manuálisan) az IE telepített információit?

Feltettem a Java különbözõ friss dolgait de nem javított semmit.

Más ötletem nem lévén feltettem egy másik böngészõt, jelen esetben az Opera-t, próba képpen és azzal simán ment minden. A fórumozás, képnézegetés, stb. Az is feltett valami Java-s marhaságot de ettõl a régi még nem javult meg.

bigapó
És azt, hogy lehet megoldani, hogy gyorsabban boot-oljon, mondjuk nekem speciel nem 30-60 másodperc, de azért nem árt tudni. Szóval, hogy lehet gyorsítani a bootolást??

The Matrix has you...

DanyyX
Java2 Runtime Environment.

ollie
Annak semmi köze a JavaScripthez.

fifi
nem a Jva Virtual Machinét?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ollie
Nem lehet a Javascriptet újratelepíteni, és nem is windowsban van beépítvem, mert az IE motorba van beépítve. Telepítsd újra az IE-t szerintem.

mikike
Van nálam egy Maxtor winyó, USBs mobil rackben.
A tulaj szerinte nem jó a wincseszter meg kellene formázni.
De én itt tisztán látom az E és az F meghajtókat és rajta az adatokat.
A kérdésem a következõ:
a, XPben milyen programmal lehet ellenörizni egy wincsesztert?
b, ha mégis leformázom neki, milyen ingyenes programmal tudnám a két partíciót egyesíteni?
...
c, USBs winyót hogyan lehet "szabályosan" be és lecsatolni?

valami nem stimmel:

F:\>chkdsk /f
A fájlrendszer típusa: NTFS.
Az aktuális meghajtót nem lehet zárolni.

A Chkdsk parancs nem tud futni, mert a kötetet egy másik folyamat használja.
A Chkdsk parancs akkor futhat, ha a kötet elõször le van választva.
A KÖTET ÖSSZES LEíRÓJA ÉRVÉNYÉT VESZTI!
Leválasztja ezt a kötetet? (I/N) i
A kötet le van választva. A kötet összes megnyitott leírója érvénytelen.
A kötet címkéje: Új kötet.

A CHKDSK a fájlokat ellenõrzi (1. lépés / 3)...
A fájlvizsgálat befejezõdött.
A CHKDSK az indexeket ellenõrzi (2. lépés / 3)...
Az indexvizsgálat befejezõdött.
A CHKDSK a biztonsági leírókat ellenõrzi (3. lépés / 3)...
A biztonsági leírók vizsgálata véget ért.
A CHKDSK lefoglaltnak jelölt szabad területet talált a kötet bittérképében.
A második NTFS rendszerindító szektorra nem lehet írni.

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

reaper4
😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Engedélyezve van. És nem is állítottunk el semmit csak egyik napról a másikra lett ilyen.
Az szerintetek átmenetileg megoldás ha másik keresõvel próbálkozom? Akkor ha azt a progit feltelepítem azzal elméletileg felkerül a saját javascript vezérlõ része.
Ez a javascript amúgy a windowsba beépülõ cucc vagy ezt lehet külön is telepíteni?

lck
kontrolaltcipõtalp !!!
ollie
Kapcsold be a scriptek engedélyezését az IE-ben.

[Walaki]D`Lair
😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ironmaiden
Ha valami nem jó, máskor ne "kézrátétellel" gyógyíts.😊

Gladiator
BASZKI! MOST VESZEM ÉSZRE, HOGY ELTÛNT A D MEGHAJTÓM!

Gladiator
pár napja írtam, hogy a gépem kiba lassú, meg újraindul, meg ilyen fasságok. akkor csináltam egy rendszer visszaállítást, és minden a régi volt. tök happy voltam. aztán megint ugyan azt csinálta, belassult, újraindulgatott. megint rendszervisszaállítás. most egy pár órája megint belassult, újraindult. kurvára beidegesedtem, és belebasztam egyet a gépházba. a hangfalak el kezdtek sípolni, de leszartam, kinyomtam a gépet és elmentem tv-zni. aztán most kapcsolom be a gépet, és kéri az xp cd-t. jó benyomom, kiírja, hogy a win xp installálása, lent mennek ilyen hülyeségek. utána bejön egy oldal, választhatok, hogy javítás, vaggy telepítés, vagy kilépés. rányomtam a javításra, ami kiírta, hogy nem jó, mert nincs merevlemez cstlakoztatva a géphez. ekkor beszartam, hogy akkorát ütöttem a gépbe, hogy leesett a vinyo. szétszedtem, de minden jó volt. most megint elindítottam, nem kért semmi, felismerte a vinyót, mondjuk samsung helyett vmi sanicot írt ki bootolásnál. viszont most minden megint gyors. na erre mondjatok vmit😊