Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
jobb mint egy tweak now?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
MisterXP - letölthetõ program, ami tartalmaz xp-trükköket, érdekességeket, hibajavításokat. (Testreszabások, gyorsítások a registry-ben való turkálással.)
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
ja és vannak olyanok h mikor jáccok akkor elõjön az az avast kis ablakban és utánna eltûnik, ez elég idegesítõ. mért van ez?
nekem oylan problémám van h mikor rákattintok az alkohol vagy a windos media player ikonjára nem jön be semmi, de nem csak ezeknél a progiknál az avant browsernél se jön be semmi és más ilyen hasznos programoknál. vkinke volt ilyen gondja? mit lehet ezek ellen tenni?
már ujratelepitettem a progikat de akkor se volt jo.
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
thx!
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
Egyébként utánanéztem, és tényleg semmi köze egymáshoz a kettõnek.<#worship>#worship>
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
A c:\windows\inf\sysoc.inf fájlból ki kell szedni a "hide" szavakat és a windows összetevõk között ott lesz az IE
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
WWFSMD?
Ha hazaértem kipróbálom.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://download.microsoft.com/download/1/2/6/1265de6c-06e0-4b28-af97-545000ade6b7/scripthu.exe
Ha jól értem a leírásod akkor, vissza kellene állítani a windowst arra a pontra amikor még a régebbi verzió volt a gépen és akkor uninstall? Namost ha olyan windows lett feltéve amelyikbe az SP1 gyárilag benne volt akkor az abban lévõ IE már "tunningolt" vagy a sima mezei verzió?
Egyébként ahogy elõbb írtam, nem Java probléma van, tehát hiába telepítgeted a Javát orrba-szájba, nem fog megjavúlni.
Java és JavaScript annyira messze van egymástól, mint Makó Jeuszálemtõl. Az elõbbit a Sun fejlesztette ki, az utóbbit a Netscape. JavaScriptet nem lehet felinstallálni, mert be van építve a böngészõk motorjába, mindegyikbe külön.
Feltettem a Java különbözõ friss dolgait de nem javított semmit.
Más ötletem nem lévén feltettem egy másik böngészõt, jelen esetben az Opera-t, próba képpen és azzal simán ment minden. A fórumozás, képnézegetés, stb. Az is feltett valami Java-s marhaságot de ettõl a régi még nem javult meg.
The Matrix has you...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A tulaj szerinte nem jó a wincseszter meg kellene formázni.
De én itt tisztán látom az E és az F meghajtókat és rajta az adatokat.
A kérdésem a következõ:
a, XPben milyen programmal lehet ellenörizni egy wincsesztert?
b, ha mégis leformázom neki, milyen ingyenes programmal tudnám a két partíciót egyesíteni?
...
c, USBs winyót hogyan lehet "szabályosan" be és lecsatolni?
valami nem stimmel:
F:\>chkdsk /f
A fájlrendszer típusa: NTFS.
Az aktuális meghajtót nem lehet zárolni.
A Chkdsk parancs nem tud futni, mert a kötetet egy másik folyamat használja.
A Chkdsk parancs akkor futhat, ha a kötet elõször le van választva.
A KÖTET ÖSSZES LEíRÓJA ÉRVÉNYÉT VESZTI!
Leválasztja ezt a kötetet? (I/N) i
A kötet le van választva. A kötet összes megnyitott leírója érvénytelen.
A kötet címkéje: Új kötet.
A CHKDSK a fájlokat ellenõrzi (1. lépés / 3)...
A fájlvizsgálat befejezõdött.
A CHKDSK az indexeket ellenõrzi (2. lépés / 3)...
Az indexvizsgálat befejezõdött.
A CHKDSK a biztonsági leírókat ellenõrzi (3. lépés / 3)...
A biztonsági leírók vizsgálata véget ért.
A CHKDSK lefoglaltnak jelölt szabad területet talált a kötet bittérképében.
A második NTFS rendszerindító szektorra nem lehet írni.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Az szerintetek átmenetileg megoldás ha másik keresõvel próbálkozom? Akkor ha azt a progit feltelepítem azzal elméletileg felkerül a saját javascript vezérlõ része.
Ez a javascript amúgy a windowsba beépülõ cucc vagy ezt lehet külön is telepíteni?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu