Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Javítható valamilyen utólagos módon ezt a javascript-es hibát?
THX elõre is!
Kb. 2 hete voltam hasonló helyzetben és valaki a fórumban szintén segített nekem. :-)
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Egyszerû fájlmegosztás használata (ajánlott): pipa levesz.
Utána:
C:\Documents and Settings\Bircsike - mappa tulajdonságok ( jobbegér )
Biztonság - Saját tulajdonba vétel.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Google a barátod...
meg lehet oldani winxp-n belül azt, hogy gyorsabban bútoljon? Még áprilisban egy haverom valahogy megcsinálta, de azóta volt 3-4 formatálás, és szervízben is járt a gépem. Egyszóval most olyan 8-10 alkalommal szalad balról jobbra az a három csíkból álló nagy csík egy keretben, ami ugye a bútolás képét tárja elénk.
Megoldható valahogy, hogy én ahelyett a 30-60 másodperces bútolás helyett egy kb. 5-10 mp-s bútolást lássak és utána betöltõdjön a hõn szeretett operációs rendszer?
/nincs kémprogim, rendbentartom az xp-t, ahogy tudom
köszi
gyuri http://gyur6.uw.hu
Megzavarodott a gépem. A Java alkalmazásokat nem hajlandó megnyitni. Frissítettem a Java verzióját de továbbra sem megy. Egyik napról a másikra ment tönkre. Képeket nem tudok megnézni, oldalak nem jönnek fel, stb. Kell valamit esetleg leellenõriztetni a gépen, hogy mi lehet a gond? A java most lett feltéve, hátha megsérült. De az új verzióval sem megy. A windowsnak nincs valami olyan része ami összefügg a java-val és megzavarodhat? Sok oldal csak úgy jön föl, hogy a bal alsó sarokba a "Kész" felirat mellet a hibát jelzõ kis ikon is megjelenik.
Segítségetek elõre is köszönöm!
Meg akarom kerdezni, hogy miert van az, hogy a MediaPlayeremmel mindig tortenik valami? HA frissitem 10-esre 2 nap s elszall, ha visszarakom 9-esre kb. ugyanannyi ido mulva az is elszall, s mar nagyon unom az ujrarakozsgatasat. Szoval 2 nap elteltevel kiire\ja, hogy an internal application error has occured, azaz belso hiba, s nem toom, hogy miert van ez.
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
Lenne egy igen komoly problémám! A gépem pár napja hihetetlenül lelassult, én valamilyen vírusra gondoltam ezért újratelepítettem a windows de csak azt, szóval úgy csináltam hogy az asztalom és az elõzõ dokumentum mappám megmaradjon, csakhogy elkövettem egy hatalmas hibát, nem engedéjeztem a mappa bárki általi megtekintését és most ott van a "Documents and Settings" mappában de ha rákattintok akkor csak azt írja ki hogy C:\Documents and Settings\Bircsike nem érhetõ el. A hozzáférés megtagadva! Most mit tegyek? Nagyon fontos dokumentumok vannak abban a mappában nekem kérlek segítsetek!!!
The Matrix has you...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ad-awaret használtam, most ezekkel mit csináljak?

Köszi. segitett, így már töröltem és tanultam ezt a reg. dolgot
lex

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
köszi a gyors segítséget!<#worship>#worship>
Kipróbáltam, ha úgy indítom el a gépet, hogy nincs rádugva a DSL-modem, akkor semmi gond nincs egybõl betölt.
Hardverhiba/vírus/spyware kizárva. Több hawerom gépe is ugyanezt csinálja. Sztem vmi Windows hálózati folyamat
Na erre mondjatok valamit.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
HKLM/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run kulcs alatt nézd meg.
Ide azokat a cuccokat rakja, amik a windowsal együtt indulnak el.
Törölni valószínüleg azért nem tudod, mert fut. Feladatkezelõben
Még egy módszer:
Indítasz egy parancssort
a windows/system32 mappában van egy expand nevû progi, azzal tudod kicsomagolni az ilyen windowsos izéket. kicsomagolod, és bemásolod a system32 könyvtárba
most akkor mi volt a baj? hogy kitöröltem az ASP mashine flhasználót, vagy az autoexeces dolog?
Utána próbáltam feltenni a nyomtató driverét, de mindig kiírta, hogy vmi baja van az autoesex.nt fileval a system32 könyvtárban. megkerestem, nem is volt olyan fájl. megnéztem a neten, elméletileg az SP2 néha letörli.
fogtam az xp CD-t, megkerestem rajta ezt a filet, ami be volt ugye csomagolva. a windows kicsomagolójával az expanddal kicsomagoltam, és bemásoltam a system 32 könyvtárba. minden tök szupi volt, felment a driver, oks.
aztán utána játszottam az nfsu2-vel, már akkor is érdekes dolgokat csinált. olyan 5 percenként 20mp-re lefagyott, meg eltûnt alólam a pálya. oks, írratott játék, biztos amiatt van. aztán a gép is újraindult magától. tököm kilett, kikapcsoltam.
next üzi->
PVI 3.2
Abit alaplap
Samsung winchi
Win XP Home Edition SP2
Mikor elindítom a gépet mindig megkérdezi melyik felhasználóval akarok belépni, de csak egy van ott. hát gondoltam, hogy akkor a vezérlõpult felhasználóifiókok mappában beállítok vmit. volt ott vmi ASP meshine felhasnáló, akit nem is ajánl fel nekem, mint lehetséges felhasználó, szal gondoltam kitörlöm (a fájlokat azért meghagytam). Újraindítottam a gépet. csomót töltött, gondoltam épp most veszi észre, hogy csak 1 felhasználó van, nem is zavartattam magam.
Ez az egyik lehetséges oka, hogy most szar a gépem.
Másik:
azt a köv üziben, mert ez a szar állandóan újraindul magától, és ne akarom, hogy megint elvesszen amit írtam.
Megpróbálom ugy futtatni ahogy írtad. Köszi.
Ha az sem segít akkor szerzek egy másikat, telepitõnek.
Lenne még egy ami nagyon izgat, mert nem sikerül. Már nemn ez az elsõ ilyen, hogy az istennek sem engedi törölni magát egy fájl, vagy most ez az exe
A neten szedtem össze valahogy, az icont leszedtem, de a könyvtárból nem engedi magát. /a neve: Free_Sex_Download4 exe, csak egy ablakot ad, a warez környékén adódik/
Próbáltam átnevezni, ez néha sikerül, de nem engedi magát. Másolni, másolja, de csak azt tudom törölni. Kitettem az asztalra, oda is csak másolja magát még áthúzásra is.
A registryben nem találom a nyomát, a reg.mech. nem szedi ki, de az error guard sem.
Tudtok valami követhetõ módszert ami az ilyen makacs dolgokra jó? vagy van valami progi erre? és mi az, hol található?
Start/Futtatás: <CD-meghajtó betûjel>:\i386\winnt32 /unattend
Ha ez se javítja ki, akkor sztem nem úszod meg a reinstallt.