Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobban belemélyedtem a gépbe. A javascript-es dolgok nem futnak a rendszeremen. Ha javascript-es bármiféle dolog van az oldalon akkor eleve hibásan hozza fel az oldalat. Ha pedig szeretnék elindítani egy javascript-es cuccot akkor semmit nem csinál. Kattintgathatok rá amennyit csak akarok.
Javítható valamilyen utólagos módon ezt a javascript-es hibát?

THX elõre is!

lck
Szívesen !

Kb. 2 hete voltam hasonló helyzetben és valaki a fórumban szintén segített nekem. :-)
units
Vizsgáld meg azt a mappát alaposan. A vírusod még ott lehet.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Szeretném legõszintébb köszönetemet kifejezni neked, nagyon fontos volt ez nekem és hála neked sikerült ezeket a fájlokat elõhozni! Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

lck
Vezérlõpult > Mappa beállításai > Nézet
Egyszerû fájlmegosztás használata (ajánlott): pipa levesz.

Utána:

C:\Documents and Settings\Bircsike - mappa tulajdonságok ( jobbegér )
Biztonság - Saját tulajdonba vétel.
Énrajtam senki nem tud segíteni?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Skiper
Köszönöm fureszoszi, köszönöm tomo !! királyság, müxik :]

gyuri http://gyur6.uw.hu

#7820 sz hozzászólás a netedhez.

Google a barátod...

Skiper
Üdv,

meg lehet oldani winxp-n belül azt, hogy gyorsabban bútoljon? Még áprilisban egy haverom valahogy megcsinálta, de azóta volt 3-4 formatálás, és szervízben is járt a gépem. Egyszóval most olyan 8-10 alkalommal szalad balról jobbra az a három csíkból álló nagy csík egy keretben, ami ugye a bútolás képét tárja elénk.
Megoldható valahogy, hogy én ahelyett a 30-60 másodperces bútolás helyett egy kb. 5-10 mp-s bútolást lássak és utána betöltõdjön a hõn szeretett operációs rendszer?

/nincs kémprogim, rendbentartom az xp-t, ahogy tudom , csak örülnék, ha gyorsabban bútolna. ja, ha már itt tartunk: ha elindul az xp, 2-4 percet várnom kell arra, hogy netre csatlakozzak. ha van orvoslás erre, azt is szívesen elolvasnám. 1,5mbps-s netem van, egy iyen fekete modemmel <#idiota>./

köszi

gyuri http://gyur6.uw.hu

Hali!

Megzavarodott a gépem. A Java alkalmazásokat nem hajlandó megnyitni. Frissítettem a Java verzióját de továbbra sem megy. Egyik napról a másikra ment tönkre. Képeket nem tudok megnézni, oldalak nem jönnek fel, stb. Kell valamit esetleg leellenõriztetni a gépen, hogy mi lehet a gond? A java most lett feltéve, hátha megsérült. De az új verzióval sem megy. A windowsnak nincs valami olyan része ami összefügg a java-val és megzavarodhat? Sok oldal csak úgy jön föl, hogy a bal alsó sarokba a "Kész" felirat mellet a hibát jelzõ kis ikon is megjelenik.

Segítségetek elõre is köszönöm!

Hello!
Meg akarom kerdezni, hogy miert van az, hogy a MediaPlayeremmel mindig tortenik valami? HA frissitem 10-esre 2 nap s elszall, ha visszarakom 9-esre kb. ugyanannyi ido mulva az is elszall, s mar nagyon unom az ujrarakozsgatasat. Szoval 2 nap elteltevel kiire\ja, hogy an internal application error has occured, azaz belso hiba, s nem toom, hogy miert van ez.

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

Halihó!
Lenne egy igen komoly problémám! A gépem pár napja hihetetlenül lelassult, én valamilyen vírusra gondoltam ezért újratelepítettem a windows de csak azt, szóval úgy csináltam hogy az asztalom és az elõzõ dokumentum mappám megmaradjon, csakhogy elkövettem egy hatalmas hibát, nem engedéjeztem a mappa bárki általi megtekintését és most ott van a "Documents and Settings" mappában de ha rákattintok akkor csak azt írja ki hogy C:\Documents and Settings\Bircsike nem érhetõ el. A hozzáférés megtagadva! Most mit tegyek? Nagyon fontos dokumentumok vannak abban a mappában nekem kérlek segítsetek!!!

Egyébként a Ad-aware programhoz van magyarosítás. Érdemes beleilleszteni a programba és úgy konfigurálni. Megéri.Nemtudom melyik verzót használod, Nekem Ad-Aware SE prof build 1.05 van és nagyon sokat tud. Magyarosítással sikerült precízen bekonfigurálni és pöccre müködik.<#kacsint>
Gladiator
htx

Vezérlõpult/felügyeleti eszközök/eseménynapló ez a folyamat naplózó a windowsban. Aránylag könnyü kezelni. Nézd meg
Gladiator
csináltam egy rendszervisszaállítást, így már minden a régi. csak sajnálom, hogy soha nem fogom megtudni, mi volt a baja. nincs vmi napló a gépben ami elmenti, hogy miket csináltam?

bigapó
Köszi. Már leszedtem az SP1 minden frissítését és most felajánlotta, hogy szedjem le az SP2-õt. Ha leszedem és telepítem, akkor nem fog bekavarni? Nem az Én gépem és kicsit macerás lenne ha teljesen elölrõl kezdeném, bár lehet, hogy megérné külön partícióra tenni...😊

The Matrix has you...

Itt van a spyware topic. #7831 pedig csak egy gyors reakcióm volt, valószínûleg más egyébb finomságok is megtalálhatók a gépeden, amire az adaware rá sem néz <#finom>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gladiator
amúgy, mikor újraindítottam a gépet, már a spywarek írtása után, kiírta, hogy a rendszer kritikus hiba után állt helyer. elküldtem a micronak az adatokat, ami erre kidobta, hogy mi volt a baja a gépnek. hogy vmi drivert tettem fel. és mióta feltettem azt a drivert azóta szarakodik, de ez aszonta, hogy azé szarakszik, mert nem xp-hez valót tettem fel. pedig de. viszont más driver meg nincsen, és máshogy nem tudom használni a nyomtatót.

Gladiator
?

<#nyes><#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nem találom! mind1 mondjátok el
ollie
Töröld õket!

Crem
Sg forum: Hogy néz ki az asztalod c. topic...😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Gladiator
tudom, nem ide való, de a másikba kevesen járnak.

ad-awaret használtam, most ezekkel mit csináljak?

ollie
Fix IP címet adj a hálókarinak, és jó lesz.

Hopp, elkéstem. 😄

tomo ezt a theme-t hogy tetted be a windowsba? nagyon megköszönném ha segitenél. illetve jó lenne egy kis weboldal is ahonnan ilyen jó kis designos themeket lehet letölteni. köszi a segitséged!
DanyyX!

Köszi. segitett, így már töröltem és tanultam ezt a reg. dolgot
lex
Gladiator
panda 7.0 platinum végigment mindenen, nem talált semmit, az a spyadware, vagy mi azt hogy kell?😊

DanyyX
Kösz a segitséget.<#worship>

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

hu skacok, bocs, hogy ilyen bazinagy lett.

kozismert problema, adj a halokartyadnak lokalis ip cimet ( 192.168.1.2 pl )

tangabuvar55
hoppá, nekem is ezt csinálja!! belép, és semmit nem tudok elindítani a winampon kívül, sajátgépbe nem lép be, még a netre sem tudok csatlakozni, semmi.

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

tangabuvar55
így azt írja, h kevés a memória, de mûködik<#mf1>
köszi a gyors segítséget!<#worship>

DanyyX
Nekem meg olyan bajom van, hogy, ha bekapcsolom a gépet, bebootol betöltõdik a windows, utána 30-50 másodpercig semmit nem tudok futtatni. Nem fagy le, csak egyszerüen nem tudok programot indítani, de még az automatikusan elinduló programok sem indulnak el. Letelik a 30-50 mp idõ, utána minden megy rendesen.

Kipróbáltam, ha úgy indítom el a gépet, hogy nincs rádugva a DSL-modem, akkor semmi gond nincs egybõl betölt.
Hardverhiba/vírus/spyware kizárva. Több hawerom gépe is ugyanezt csinálja. Sztem vmi Windows hálózati folyamat vagy vmi ilyen cuccos kavar be.

Na erre mondjatok valamit.

tangabuvar55
köszi +nézem....<#vigyor3>

DanyyX
Registryben:
HKLM/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run kulcs alatt nézd meg.
Ide azokat a cuccokat rakja, amik a windowsal együtt indulnak el.
Törölni valószínüleg azért nem tudod, mert fut. Feladatkezelõben a folyamatoknál nézd meg, hogy fut-e, ha fut, akkor jobbclick, Folyamatstruktúra leállítása. Ez után próbád meg törölni.
Még egy módszer:
Indítasz egy parancssort , leállítod az explorer.exe-t. Parancssorban megkeresed a fájlt és a del paranccsal törlöd.

Gladiator
vedd elõ az xp cd-t. keresd meg rajta az autoexec.nt_ nevû fájlt. másold ki a gépre.
a windows/system32 mappában van egy expand nevû progi, azzal tudod kicsomagolni az ilyen windowsos izéket. kicsomagolod, és bemásolod a system32 könyvtárba

Gladiator
ugyanaz, mint tegnap nekem.

tangabuvar55
hali! XP van a gépemen, és ha el akarok indítani egy régebbi játékot, akkor jön a hibaüzenet: 16 bites windows alrendszer..C\windows\system32\autoexec.nt . A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és M.Windows alkalmazásokhoz. ... Bezárás-Kihagyás. tudna valaki segíteni?

Gladiator
oks, htx

ollie
Nem, más lesz a baj, amiket csináltál azokkal nincs bibi. Inkább vírus, valamint spy/adware írtást javaslok.

Gladiator
Mikor indítanám el, kurva lassú, vagy 2 percig bbotol, aztán behozza azt a scandisk féle szart, szórakozik vele vagy 5 percig. nagy nehezen elindul, minden program ilyen 10-20 mp-re lefagy, újraindul magától, meg iylen faszságok. és vmi kattog a gépházban, ha gyorsan írok😊
most akkor mi volt a baj? hogy kitöröltem az ASP mashine flhasználót, vagy az autoexeces dolog?

Gladiator
szóval a másik:

Utána próbáltam feltenni a nyomtató driverét, de mindig kiírta, hogy vmi baja van az autoesex.nt fileval a system32 könyvtárban. megkerestem, nem is volt olyan fájl. megnéztem a neten, elméletileg az SP2 néha letörli.
fogtam az xp CD-t, megkerestem rajta ezt a filet, ami be volt ugye csomagolva. a windows kicsomagolójával az expanddal kicsomagoltam, és bemásoltam a system 32 könyvtárba. minden tök szupi volt, felment a driver, oks.

aztán utána játszottam az nfsu2-vel, már akkor is érdekes dolgokat csinált. olyan 5 percenként 20mp-re lefagyott, meg eltûnt alólam a pálya. oks, írratott játék, biztos amiatt van. aztán a gép is újraindult magától. tököm kilett, kikapcsoltam.

next üzi->

Gladiator
Konfig:

PVI 3.2
Abit alaplap
Samsung winchi
Win XP Home Edition SP2

Mikor elindítom a gépet mindig megkérdezi melyik felhasználóval akarok belépni, de csak egy van ott. hát gondoltam, hogy akkor a vezérlõpult felhasználóifiókok mappában beállítok vmit. volt ott vmi ASP meshine felhasnáló, akit nem is ajánl fel nekem, mint lehetséges felhasználó, szal gondoltam kitörlöm (a fájlokat azért meghagytam). Újraindítottam a gépet. csomót töltött, gondoltam épp most veszi észre, hogy csak 1 felhasználó van, nem is zavartattam magam.

Ez az egyik lehetséges oka, hogy most szar a gépem.
Másik:

azt a köv üziben, mert ez a szar állandóan újraindul magától, és ne akarom, hogy megint elvesszen amit írtam.

ollie
Safe módban próbáld kitörölni, de mindenképpen ajánlok neked adaware, spybot és ms antispyware futtatást, de különösen az utóbbit.

A SP1 rajta van, az illesztõk frissitését végigcsináltam, a driverét is.
Megpróbálom ugy futtatni ahogy írtad. Köszi.
Ha az sem segít akkor szerzek egy másikat, telepitõnek.

Lenne még egy ami nagyon izgat, mert nem sikerül. Már nemn ez az elsõ ilyen, hogy az istennek sem engedi törölni magát egy fájl, vagy most ez az exe
A neten szedtem össze valahogy, az icont leszedtem, de a könyvtárból nem engedi magát. /a neve: Free_Sex_Download4 exe, csak egy ablakot ad, a warez környékén adódik/
Próbáltam átnevezni, ez néha sikerül, de nem engedi magát. Másolni, másolja, de csak azt tudom törölni. Kitettem az asztalra, oda is csak másolja magát még áthúzásra is.
A registryben nem találom a nyomát, a reg.mech. nem szedi ki, de az error guard sem.
Tudtok valami követhetõ módszert ami az ilyen makacs dolgokra jó? vagy van valami progi erre? és mi az, hol található?
DanyyX
XP CD-rõl javítást így próbáld:
Start/Futtatás: <CD-meghajtó betûjel>:\i386\winnt32 /unattend
Ha ez se javítja ki, akkor sztem nem úszod meg a reinstallt.

DanyyX
Chipset driverek újratelepítését próbáltad?
Az is lehet, hogy chipsetedhez újabb drivert kéne letölteni és azzal +próbálni.