Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aszizoli
Nálam eredeti SP2-es XP melett, gond nélkül megy ez a játék.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Prince of Máté
igen max. a 4 giga ram

dr Kotász
Sziasztok, bocs ha béna a kérdésem:

Az XP 4 giga RAM-ot tud kezelni?
18 Wheels of Steel Haulin, van haulin topik ott a faqban megnézheted hogy nem támogatja az sp2-t.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

LoDMaSt
Itt: c:\windows\system32\config\sam

@ Hellomarci

torrente111
sziasztok.hol,hogyan tudom megnézni azt hogy winem meddig van frissítve???

units
a hangkari drivert, telepített hangeszköz,(programok telepítése törlése) szedd le. restart.
szörcs új verzió.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Prince of Máté
légysz vki helppp

Nem tudja valaki megmondani,hogy a windows tárolja valahol ar usert és a jelszót.A melóhelyen csak rendszergazdai jogosulsággal lehet bármit csinálni a gépen és ezen kellene "módosítani".
aszizoli
Például a Windows Update oldalon.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

torrente111
sziasztok.hol,hogyan tudom megnézni azt hogy win meddig van frissítve???

Csõ ! 1 tipp:sugó és támogatás/teljesítmény és karbantartás/régebbi prg-ok futtatása win. XP rendszeren.

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

Met
erõsen kétlem, hogy az a baja a játéknak, hogy nem másolt az xp-d
melyik játék?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hali, eredeti windows xp sp2-m van, és nem megy rajta egy játék, mert nem támogatja az sp2-t. Régen nem volt eredeti sp2-m, és akkor ment rajta a játék. Tud valaki segiteni, hogy hogyan tudom megcsinállni, hogy ne legyen eredeti a windows? Hülye kérés tudom, de légszi segitsetek ha tudtok

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Sanyix
Hi!

Meg tudná valaki nekem mondani hogy mit kell csinálni hogy az idióta vindóz a hálózaton megosztott dologhoz hozzáférésnél ne vágja rá egybõl hogy hozzáférés megtagadva?
Van 1 gép, megosztva pár mappa, van egy másik gép, a háló zsírul mûxik. A másik gép látja a megoszott könyvtárakat fájlokat, de ahogy másolni vagy olvasni akarom akkor hozzáférés megtagadva. Így a megosztó gépen még az írást is engedélyeztem, de semmi eredmény, mindíg megtagadva minden a másik gépen.
A megosztó géprõl sem tudok a másik gép megosztásához hozzáférni, mert jelszót, felhasználónevet kér, holott én ilyet nem állítottam be (nem is tudom hol kéne), és full frissen telepített az xp.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

csõ foldi6!
1: vez.pult/rendszer/speciális/proc.haszn.beállítás/speciális lapon :lapozófájl mód.
2:vez.pult/megjelenítés/képkím./energ.ell./hibernálás
(valszeg a hiberfile.sys mérete automatikus (ez érthetõ))
Üdv.

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

Kösz a segítséget..minden megcsináltam és mûködik faszán...!😄😄
Mégegyszer köszi!

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Prince of Máté
Na most egy nagyon idegesítõ problémával jövök...
elõugrik egy ablak hogy:
"generic host process for win 32 hibát észlelt ezért leállt"
A lényeg hogy nincs hang...
hiába rakom újra a hangkártyát...
ha a tálcán rákattintok a hangszóróra akkor :
"nem érhetõ el aktív keverõeszköz.Keverõeszköz telepítéséhez nyissa meg a vezérlõpultot,kattintson a nyomtatók és más hárdverek hivatkozására, majd a Hardver hozzáadása hivatkozásra.
Ez a program most bezárul (k*rva anyád)
És elmegy a hang...
Ha újraindítom a gépet minden jó addig míg ki nem írja azt a hibaüzenetet...

VampireLord
mûködik, köszönöm!
ÖRÖK HÁLA 😊

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

lck
Egy BIOS frissítés kb 30 másodperc - persze épp akkor elmehet a villany, de az esély elég minimális.
nem vágod..mennyi idõ kb. ez a bios frissítés...?Csak mer azt mondják szünetmentes táp kell hozzá mer hogyha elmegy a táp akkor agyõ a lapnak is nem...?(ez az utolsó kérdésem...)

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Akkor frissíts bios-t. De csak okosan 😊 Aztán XP-SP2 és végül chipset driver-t keress újat.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

jah és a raid vezérlõ a postnál látja a teljes méretet! (190GB kb...)

Aha...csak nem vágom hogy hol kéne hogy lássa a bios setup-ban vagy amikor a silicon image raid-es cucc jön be...mer a bios setup-ban csak ide-s cuccokat lehet felismer(tet)ni...(igen...azt elfelejtettem írni, hogy ez egy asus a7n8x-e deluxe alaplap)
Amugy a bios frissítés az kéne mer az legalább kiküszöbölné az inkompatibilitásokat a cuccból...legalábbis eztet írták a gyártók...mer a ramokkal elég sok baja volt mindig is...lehet ez a hiba???
Valahogy úgy megy ez ezzel a géppel mint az index: egyszer mûködik...egyszer nem...😄

Azt töröltem. Az intézõben maradt a törölt mappa mérete is. De ha a fájlt kitörlöm az intézõben akkor a törölt mappa mérete 0 lesz.
És az újboli indítás utáni elsõ törlésnél csinál egy új könyvtárat. De az elküldöttet nem akarom csak úgy törölni mert akkor annyi a leveleimnek.

examinee
Töröld a kukát is!

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Az outlook expresszben alig van pár levelem a kimenõ mappában. És kitöröltem egy regimentnyit de nem változik az intézõben találhat fájl mérete😞( Kb. egy giga körül van az "elküldött levelek" fájl.
Tudja valaki miként lehet ezt lecsökkenteni? Ekkora méret volt a kitörlések elött is. És majd 5-600 levelet töröltem ki.

Elõre is köszi!

Csak akkor frissíts ha nem látja a teljes méretet. Zárójelben írtam, hogy gyakorlatilag mennyit kéne lásson. Ha nem csináltál még bios frissítést akkor inkább bizd haverra amelyik már csinálta. Egyébként a friss bios leírásában le van írva, hogy hogyan kell. Általában floppy és boot.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

examinee
Volt ez a gondja Twine-nek!! Nekem is ugyanez a gondom. Szoval ha lenyomom a billt és felengedem még továbbmegy az ember, meg ha irányitom akkor nemtok egérrel körbenézni, vagy ha nyomok egy tabot hogy megnézzem az állást elengedem a gombot még ott tartja 3 másodpercig, Ugynaez ha leguggolok, megnyomom gombot leguggol, elengedem és nem áll fel csak 3 mp mulva. És közbe egeret nemtom mozgatni!

Na mármost neki a TopDesk volt a baj... de nekm nincs TopDeskem. Valakinek van ötlete mi kavarhat be?
Elõre is köszi.

Köszi!...annyit még hogy kell biost frissíteni???mos leszedtem vmi bios frissítést a gyártó honlapjáról...de azzal mit csináljak? rakjam ki egy floppyra és bootoljak be róla???

Harly18
Valakinek tippje? Fontos lenne? Vagy ha rátelepitem a mostani winre a wint 😊, úgy hogy nem csinálok külön particiót, akkor az adatok megmaradnak?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

kissadamvikt
lenne egy kis problémám, ha a billentyûzetemen lenyomom ctrl billentyût akkor a hangfalakat lenémítja játékbapl counter strike elnémítja a hangfalat legugol és elindul jobra gugolva... és ha azt a windows logos gombot aminek nemtom mi a neve:S:S de az Alt és a Ctrl gom között van és ha azt lenyomom kikapcsolja a gépet... ezt most softveres vagy hardveres hiba??????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Harly18
Egy kis gondom akadt az xp-vel. Betettem az xp cd-t, s megpróbáltam a hibajavitást, mivel boot-problémák miatt nem jön be az xp. Tehát van a hibajavitás rész (j), ami nekem nem jön be.(az ahol felajánlja az xp telepitését és a helyreállitást). Betölti a fájlokazt a telepitéshez és rögtön a particiók létrehozása/törlése oldal jön be. Mit tegyek?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Olyan xp-t szerezz be amire alapból sp2-es frissítések vannak feltéve. Elõtte nézd meg, hogy látja-e mind a 200 gigát (186) a bios-od, mert ha nem frissítened kell azt is és csak utánna teheted fel az xp-t. ha már azzal is kész vagy akkor a legfrissebb chipset driver-edet is tedd fel.

Szisztok 2 kérdésem lenne:
1, a pagefile.sys és a hiberfil.sys méretét hol tudom beállítani?
2, a automatikus indításu programokat hol tudom beállítani?
kofi elore is
Kontrakcio
Make Your Copy of Windows 100% Genuine nevû cuccossal lehet, igaz még nem próbáltam...

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Hali!
Szakavatottak segítségét szeretném kérni...
A problémám a következõ: Vettem egy samsung sp2004c típusú sata-as vinyót...ugyebár az xp a bootnál nem látja ilyenkor tehát floppy-ról beolvastattam neki a driver-t...és ment is minden simán...aztán most raknám föl az Adobe illustrator-t mega photoshopot...és lám: kék halál...
vmi ilyesmit ír ki: driver_irql_is_less_or_equal_zero....ebben nem vagyok biztos...de ezek a szavak benne voltak...és alul kilistázta a sata drivert (si3112s.sys)(silicon image), hogy azzal van neki problémája...csak az adobe csinálja eztet...az összes többi progi (még) nem.Szeretnék mielõbb a végére járni...
PLease help me...
Fontos lenne....
Elõre is köszi!

lck
Igen a NET felhasználót kell törölni.
Gondolom ATI kártyáról van szó, ezért javaslom ezt a drivert, amihez nem kell a NET keretrendszer, mégis a legújabb:
http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=18&go=giveme&dwn_id=364
BootVisTool megy valakinek 2 magos proci alatt?

Tomicsek
Nem akarok marhaságot mondani, mert nekem nincs fennt a net 2.0, de mintha úgy emlékeznék, hogy az aspi.net felhasználót törölni kell(mármint ha van ilyen)

xxdani
Helló! Egy olyan kérdésem lenne hogy most tettem fel az Xp Sp2-õt rátettem a .net 2.0át mert kelett a videókártyához és azóta mindíg megjelenik egy bejelentkezõ képernyõ. http://support.microsoft.com/?kbid=315231 ezt végignyomtam de így se lett jó. Réged tudtam a megoldást csak elfelejtettem. Léci segítsetek.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Sland
már nem kell

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Ati 9800-ra melyik a legújabb Driver? Linket tud valaki adni?
Havernak felraktuk a 7.1 -es Catalystot és belasssult minden + vibrál a kép is.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

examinee
Ezt tudjátok hogy kell törölni?
Mert nekem is ez a problémám.

neevous
Felmegy. Keresgess néhány torrent oldalon.

aszizoli
Akkor passz.
ADSL-nél mondtam volna hálokártya keresési gondot.

VampireLord
Hello!
Az lenne a problémám hogy nem eredeti Windows XP-re az SP1-et simán felrakta, de az SP2-t nem engedi...
van erre valami megoldás? azon kívûl hogy SP2-es Windowst rakok fel?
Köszi elõre is 😊

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

Tomicsek
Ha felmegy rá egyáltalán. Bajod nem lesz belõle.

lehet hülye kérdés de nem eredetin xp sp2- re feltehetem az ie7- et? nem lesz belõle bajom?
Kábeles net.
Van tûzfalam is(outpost)esetleg azzal is lehet a gáz?