Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
szörcs új verzió.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
melyik játék?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Meg tudná valaki nekem mondani hogy mit kell csinálni hogy az idióta vindóz a hálózaton megosztott dologhoz hozzáférésnél ne vágja rá egybõl hogy hozzáférés megtagadva?
Van 1 gép, megosztva pár mappa, van egy másik gép, a háló zsírul mûxik. A másik gép látja a megoszott könyvtárakat fájlokat, de ahogy másolni vagy olvasni akarom akkor hozzáférés megtagadva. Így a megosztó gépen még az írást is engedélyeztem, de semmi eredmény, mindíg megtagadva minden a másik gépen.
A megosztó géprõl sem tudok a másik gép megosztásához hozzáférni, mert jelszót, felhasználónevet kér, holott én ilyet nem állítottam be (nem is tudom hol kéne), és full frissen telepített az xp.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
1: vez.pult/rendszer/speciális/proc.haszn.beállítás/speciális lapon :lapozófájl mód.
2:vez.pult/megjelenítés/képkím./energ.ell./hibernálás
(valszeg a hiberfile.sys mérete automatikus (ez érthetõ))
Üdv.
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
Mégegyszer köszi!
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
elõugrik egy ablak hogy:
"generic host process for win 32 hibát észlelt ezért leállt"
A lényeg hogy nincs hang...
hiába rakom újra a hangkártyát...
ha a tálcán rákattintok a hangszóróra akkor :
"nem érhetõ el aktív keverõeszköz.Keverõeszköz telepítéséhez nyissa meg a vezérlõpultot,kattintson a nyomtatók és más hárdverek hivatkozására, majd a Hardver hozzáadása hivatkozásra.
Ez a program most bezárul (k*rva anyád)
És elmegy a hang...
Ha újraindítom a gépet minden jó addig míg ki nem írja azt a hibaüzenetet...
ÖRÖK HÁLA 😊
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Amugy a bios frissítés az kéne mer az legalább kiküszöbölné az inkompatibilitásokat a cuccból...legalábbis eztet írták a gyártók...mer a ramokkal elég sok baja volt mindig is...lehet ez a hiba???
Valahogy úgy megy ez ezzel a géppel mint az index: egyszer mûködik...egyszer nem...😄
És az újboli indítás utáni elsõ törlésnél csinál egy új könyvtárat. De az elküldöttet nem akarom csak úgy törölni mert akkor annyi a leveleimnek.
A segítségeteket szeretném kérni.
Az outlook expresszben alig van pár levelem a kimenõ mappában. És kitöröltem egy regimentnyit de nem változik az intézõben találhat fájl mérete😞( Kb. egy giga körül van az "elküldött levelek" fájl.
Tudja valaki miként lehet ezt lecsökkenteni? Ekkora méret volt a kitörlések elött is. És majd 5-600 levelet töröltem ki.
Elõre is köszi!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Na mármost neki a TopDesk volt a baj... de nekm nincs TopDeskem. Valakinek van ötlete mi kavarhat be?
Elõre is köszi.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
1, a pagefile.sys és a hiberfil.sys méretét hol tudom beállítani?
2, a automatikus indításu programokat hol tudom beállítani?
kofi elore is
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Szakavatottak segítségét szeretném kérni...
A problémám a következõ: Vettem egy samsung sp2004c típusú sata-as vinyót...ugyebár az xp a bootnál nem látja ilyenkor tehát floppy-ról beolvastattam neki a driver-t...és ment is minden simán...aztán most raknám föl az Adobe illustrator-t mega photoshopot...és lám: kék halál...
vmi ilyesmit ír ki: driver_irql_is_less_or_equal_zero....ebben nem vagyok biztos...de ezek a szavak benne voltak...és alul kilistázta a sata drivert (si3112s.sys)(silicon image), hogy azzal van neki problémája...csak az adobe csinálja eztet...az összes többi progi (még) nem.Szeretnék mielõbb a végére járni...
PLease help me...
Fontos lenne....
Elõre is köszi!
Gondolom ATI kártyáról van szó, ezért javaslom ezt a drivert, amihez nem kell a NET keretrendszer, mégis a legújabb:
http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=18&go=giveme&dwn_id=364
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Havernak felraktuk a 7.1 -es Catalystot és belasssult minden + vibrál a kép is.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ADSL-nél mondtam volna hálokártya keresési gondot.
Az lenne a problémám hogy nem eredeti Windows XP-re az SP1-et simán felrakta, de az SP2-t nem engedi...
van erre valami megoldás? azon kívûl hogy SP2-es Windowst rakok fel?
Köszi elõre is 😊
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
Van tûzfalam is(outpost)esetleg azzal is lehet a gáz?