Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Lehet de lehet hogy több van és ti tudjátok melyik a jó én még sose használtam soha😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez micsoda, mert töröltem a Nod32-vel. Ugye nem valami lényeges dolod (updater.ini)

Köszi.
Met
De van és még a neve is ez
Lehet elõbb a googléba kellett volna beírni?😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
Sziasztok! Nincs valami Desktop Sidebar szerû program mint amilyen van beépítve a Vistaba? Szeretnék idõjárást oldalra😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ha valaki találkozott már olyannal, hogy bekapcsolta a képernyõkímélõt de az nem volt hajlandó mûködni akkor legyen olyan bájos és segítsen ki az infóval, hogy hogyan tudom az enyimén bekapcsolni anélkül, hogy a láncfûrészt használnám!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ok, meglett a gond, nem szóltam.

Egy olyan problémába ütköztem, hogy nem írhatóak a registry run, runonce ágai, egyik sem.
A többi igen.
Amint létre hozok benne valamit azonnal ki is törli.
Mitõl lehet ez?

Ráadásul nem az én gépem, holnap vissza kellene adnom, úgyhogy sürgös lenne a help.

Prince of Máté
Ugyanez volt a problémám!
Egy biztonsági frissítés és kész

units

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
DisableTaskMgr értékét 1-rõl állítsd 0-ra

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Szisztok!

Az a problemam, hogy votl egy kis virus problemam, es asszem msotmar tul vagyokr ajta, de nem tudom elinditani a task managgert, mert azt irja hogy az admin letiltotta. Ezt hogy tudom visszaallitani?

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

Benc16
Hellosztok!

Kéne egy kis help! Abban hogy rámentem a programok telepítése törlésére és ezt adja, mikor ezt le szeretném törölni...:

De akkor is valahogy le szeretném törölni... Megnéztem a Program Filest ,tényleg nincs olyan mappa, de akkor hogy lehet letörölni?

Elõre is kösz!

Üdv, bb XFire!

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Köszönöm
Link

Valszeg sata winchester akkor pedig lehet, hogy kell hozzá driver, ha megjelenik ez vagy hasonló:
F6 - Más gyártótól származó SCSI- vagy RAID-illesztõprogram telepítése. Itt az f6 után floppyról telepíteni kell a drivert.

Feladtam a bejelentkezés megkerülését és újra akartam tenni a windows-t,de a következõ problémát tudta kiírni a telepítõ,ahogy bebootoltam a cd-rõl. A számítógép nem talált telepített merevlemezt..vagy valami hasonlót..Mit tudnék ezzel kezdeni? Elég kényes a helyzet, ugyanis egyrészt nem az enyém a gép,másrészt a rendszerbe meg nem tudok belépni a jelszó miatt.
Valaki segítsen,kérem.
üdv.
DarkSector
Tudomásom szerint a rendszerpatrícióba beépülõ spyware-k akarnak lenni...!
Törlésük indokolt!!
Nekem 38db van!
Én törlöm a pi...ba!

R.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sanyix
Anyám gépén (1,2ghz celeron, gf2mx400) kb ugyanitt fagy, ha felrakom az nvidia drivert (akár a kártyához adottat, akár a legújabb nvidia.comról töltöttet), azzal a külömbséggel hogy itt mindíg lefagy, szal utána lehet nyomni a legutóbbi helyes konfiguráció betöltésére re, de driver nélkül meg még a böngészõben is szaggat a scrollozás :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Talán erröl lehet szó.Link

ffxi
Ezek mik lehetnek?

Fákjúal!

mi a külömbség a Win2k és a WINXP driver között?
Srácok!

Sûrgõsen tudna nekem valaki segíteni? Hogyan tudom megkerülni a Windows bejelentkezést?Lehetséges valahogy?Ugyanis megváltoztattam a tartományát a laptopnak,hogy tudjak hálózatban másolgatni,mert nem saját gép és miután újraindítottam nem enged be ugyanazzal a jelszóval mint eddig.
Sürgõsen kellene segítség,nagyon megköszönném
üdv.
examinee
Vagy rátalálsz arra a frissitésre ami ezt megoldja. Vagy ha eredeti a winfosod akkor egyszerüen leszeded az updateket és megkell hogy oldodjon.

examinee
Ez nem a driver hibája!
Ez egy windows hiba amit "elméletileg" frissitéssel meg lehet oldani.
2 dolgot tudok ajánlani.
1: amit nekem is ajánlottak-> szedd le innnen az afterfix projectet Afterfix
Ennél csak az a gondom támadt hogy pár program nem müködött utána.
sztem friss xp-re kell rádobni, nem olyanra amin vannak dolgok.
De nem értek hozzá hogykell hogy jo legyen.

2. Elvileg ez javitja ezeket az svchost meg egyéb hibákat. Registrysmart

aszizoli
Ugye többször nem szándékozol megkérdezni ezt a gondodat.
Most már tõlem kétszer, DjFaustustól egyszer kaptál rá válasz.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

units
Szerintem ne használd a spyware terminatort.(uninstall)
Szedd le a hangdrivert(teszteld hang nélkül a rendszert)
Ha így jó akkor new driver.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

nesto
Köszönöm szépen, sokat segítettél

Picar77
köszi

()() (^^)

Találtam pár jó tippet:

advanced.extra.hu

terror.try.hu

Dj Faustus
F8 a Windows betöltõdése elõtt, majd a listából a csökkenett mód kiválasztása.
Bõvebben:
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/hu/library/ServerHelp/e14bf84d-d2f7-42c3-9fae-2af3db3f806c.mspx?mfr=true

Dj Faustus
Törölhetõ. Ez egy frissítés logja.
Bõvebben: http://support.microsoft.com/kb/927978

torrente111
F8 vagy F5 betöltés elõtt kezd el nyomkodni!!az a biztos

nesto
heló, nem tudom jó helyre írok-e, de segítségre lenne szükségem. egyszer csak egy ilyen mappára lettem figyelmes az egyik meghajtómon: a1a3bfac2834b140f099. A mappa egy "msxml4-KB927978-enu" txt-fájlt tartalmaz, ami nagyon nagy terjedelmû, így kezdõdik: === Verbose logging started: 2007.02.03. 15:44:09 Build type: SHIP UNICODE 3.01.4000.2435 Calling process: C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe ===
MSI (c) (48:6C) <15:44:09:500>: Resetting cached policy values
MSI (c) (48:6C) <15:44:09:500>: Machine policy value 'Debug' is 0
MSI (c) (48:6C) <15:44:09:500>: ******* RunEngine:
******* Product: e:\a1a3bfac2834b140f099\msxml.msi
******* Action:
******* CommandLine: **********
MSI (c) (48:6C) <15:44:09:500>: Client-side and UI is none or basic: Running entire install on the server.
MSI (c) (48:6C) <15:44:09:500>: Grabbed execution mutex.
MSI (c) (48:6C) <15:44:09:531>: Cloaking enabled.
MSI (c) (48:6C) <15:44:09:531>: Attempting to enable all disabled priveleges before calling Install on Server
MSI (c) (48:6C) <15:44:09:562>: Incrementing counter to disable shutdown. Counter after increment: 0
MSI (s) (B4😄4) <15:44:09:578>: Grabbed execution mutex.
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:578>: Resetting cached policy values
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:578>: Machine policy value 'Debug' is 0
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:578>: ******* RunEngine:
******* Product: e:\a1a3bfac2834b140f099\msxml.msi
******* Action:
******* CommandLine: **********
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:578>: Machine policy value 'DisableUserInstalls' is 0
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:593>: File will have security applied from OpCode.
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:687>: SOFTWARE RESTRICTION POLICY: Verifying package --> 'e:\a1a3bfac2834b140f099\msxml.msi' against software restriction policy
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:687>: SOFTWARE RESTRICTION POLICY: e:\a1a3bfac2834b140f099\msxml.msi has a digital signature
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:796>: SOFTWARE RESTRICTION POLICY: e:\a1a3bfac2834b140f099\msxml.msi is permitted to run at the 'unrestricted' authorization level.
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:796>: End dialog not enabled
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:796>: Original package ==> e:\a1a3bfac2834b140f099\msxml.msi
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:796>: Package we're running from ==> C:\WINDOWS\Installer\1633254.msi
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:812>: APPCOMPAT: looking for appcompat database entry with ProductCode '{37477865-A3F1-4772-AD43-AAFC6BCFF99F}'.
MSI (s) (B4:74) <15:44:09:812>: APPCOMPAT: no matching ProductCode found in database. stb. stb.
Kérlek segítsetek, nem tudom le merjem-e törölni vagy hogy ez valami hiba vagy figyelmeztetés akar-e lenni. Köszönöm elõre is

És hogy an tudom megnézni,mert azt írja ki hozzáférés letiltva.
Picar77
Csökkentet módot hogy lehet elõhozni?

()() (^^)

Sziasztok
Mostanában kellemetlenségeim támadtak a hangkártya szoftverével.
A netre csatlakozást követõen kb fél óra mulva az alábbi hibaüzenetet kapom:
"Svchost.exe alkalmazáshiba
Kivétel (ismeretlen szoftverkivétel(0x0000409)történt az alkalmazásban
a következõ helyen 0x5b0ea3c0.

ha nem foglalkozom az üzenettel csak lehúzom a képernyõ szélére
minden müködik rendesen tovább,de ha ok val bezárom elmegy a hang.
a hangerõ beállitásoknál (nincs telepitve hangkártya kezelõ szoftwer)????
A gép újrainditását követöen megint minden rendben van egy rövid ideig.
Nod32,Ad-aware,Spywer terminátor semmit nem talált .
töredezetségmentesítés,fájlrendszer hibakeresés megvólt.
kérlek segítsetek
kösz
lck
Cseréld ki az elemet az alaplapon.
scorpeeon
Na, most sikerült megoldani, de csak félig. Már bekapcsol, de ugyanazt a hibaüzenetet kiírja minden boot után.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
up... Azóta is próbálok mindenfélét, semmi... Most már tényleg nagyon idegesít... Ennyitõl behalt az egész rendszer? help pls....

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Vki tudna segíteni? Ilyet én még nem pipáltam... Kitisztítottam a gépemet, elõtte áramtalanítottam és amikor visszakapcsoltam, a dátum elállítódott... Vmi olyasmi üzenettel köszöntött boot után h a CPU ki lett cserélve, gondolom ez amiatt van h elfelejtette a beállításokat a BIOS. Utána vezérlõpultban megnéztem és felismerte a procit, szóval ezzel nem volt baj. Mindenféle hülye hibát írt ki bekapcsoláskor (win start után). És ez még hagyján. Az MSN sem jelentkezett be vmiért. Újrainstalláltam. Erre kapcsolnám be, és a hátteren kívül nem jelenik meg semmi, és mégcsak nem is töltött. Pár perc után beugrott vmi ilyesmi:

16 bit MS-DOS Subsystem
C:\ljkjol.exe
The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction.
CS:06ef IP:0224 OP:63 73 73 22 20 Choose 'Close' to terminate the application.

A háttérben meg egy üres DOS ablak futott. Ezután próbáltam csökkentet módból rendszervisszaállítani, de ugyanott megakadt bekapcsolásnál. Próbáltam legutóbbi helyes beállításokat, úgy is ugyanaz a helyzet. Most csökkentett módon vagyok hálózattal, és nemtom h mi a fene van ilyenkor.
Vki plz segítsen, mert már egy órája "szórakozom" ezzel és kezd meggyûlni a bajom vele...

Dj Faustus
"Szerintem felejtsd el az automatikus frissítést 😊 Nincs rá szükség, hidd el !"
Hm, ha majd egy felfedezett biztonsági rés miatt válik használhatatlanná a gépe, akkor majd felemlegetjük ezt a mondatot. 😉
Alapvetõ dolog, hogy egy operációs rendszert (bármelyiket) rendszeres idõközönként frissítesz!

"hol tudom megnézni azt,hogy a win meddig van frissíve?"
A Windows Update weboldalán, a korábbi frissítéseknél.

Szerintem felejtsd el az automatikus frissítést 😊 Nincs rá szükség, hidd el !
torrente111
hali.a gépemen hol tudom megnézni azt,hogy a win meddig van frissíve??hol mutatja azt?? kösz

me and a monkey
Te a csökkentett módbanvaló indításra gondolsz, nem? (F8)

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Met
kihúzott kamerával is fagy?

Most azt a fülest kaptam, hogy a csik eltünése és a logon screen között a videoeszközök, és a directx/d3d inicializálás van.
Karácsonykor vettem ugye egy logitech webkamerát, szal lehet az. Forcewaret novemberben frissitettem, de a fagyások karácsony utan kezdõdtek... szal.
Mondjuk a kamera szoftverét hétvégén frissitettem, de nem javult meg. Sõt, mintha azóta rosszabb lenne (azt most játszotta elõször, hogy zsinorban 3x nem indult el), szal lehet van összefüggés.
Met
olyankor soronként kiírja, hogy mit fog betölteni és nyomkodnod kell neki a yest ha te is azt akarod, tehát látod miután halt meg
de most hogy visszagondolok erre, azthiszem miután megkérdez mindent, bejön a töltõcsík tehát ott vagy ahol elindultál

Még nem. De nemtom hogy megyek e vele valamire, mert ha nem indul el a gép, akkor eljut valameddig a naplófile, de amikor ujrainditom, és elindul rendesen, akkor felülirja a naplófilet nem? És akkor a hiba megint nem lesz meg (bootlog vagy mi?).

A gáz az, hogy az eseménynapló sem rögzít semmit a problémából.
Csak a szokásos gép indulási bejegyzéseket látni benne, mintha semmi gond nem történt volna.

Az XP töltõcsíkot hogyan is lehet eltüntetni? erre is van valami trükk ha joltom...
Met
naplózott indítást nem próbáltál?
tudod amikor kiírja, hogy mi fog betöltõdni és akarod e

urbijoe
ha csak egy felhasználo van a gépen az ugyebár adminisztrátori jogokkal rendelkezik,de hogy lehet megcsinálni,hogy korlátozott felhasználo legyen?
mert az a lehetöség szürke ,nem lehet választani

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Nem tudja valaki, hogy mit csinál a Windows XP miután eltûnt a töltõ csík, de még nem jelent meg a logon screen? Tehát mit tölt be olyankor...
Ott fagyogat le a gépem. Van hogy 3-bõl 3x egymás után nem indul el, de van hogy 3-bõl 3x simán. Egyszerûen megáll a fekete képernyõnél, és úgy marad. Csak reset segit 😞
Most emiatt már volt 16 napos uptimeom is, mert amúgy atom stabil, dehát csak rákényszerülök néha egy restartra, és olyankor kampó... ha windows ujrainditás, ha hidegindítás... mindenféle esetben elõfordult már.
aszizoli
Ha az automatikus frissitéseket nem kapcsoltad ki, akkor naprakész a wined.
Egyébként a "C:\Windows\" könyvtárban találsz csomó "$xxUninstallKBxxxxx"-hez hasonló mappát, ezek tartalmazzák a frissitéseket. (Rejtett fájlok)

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!