Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aszizoli
ADSL-t használsz?

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Sajnos törölni nem tudom a kérdésemet, de válaszolni tudok magamnak. Hogy okuljatok kicsik, és nagyok:
TopDesk nevezetû program a hiba forrása, szép dolog a "lebegõablakos taskmanagerezés", de tele van a progi hibákkal 😞 nem az elsõ "ütközésem" vele...kapott is egy uninstallt.
Szép napot...
Twine

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Sziasztok.
Van egy nagy problémám, amit nem tudok hova rakni. Ez a második topic ahova megirom,több helyre nem rakom be igérem, de tényleg nem tudom hova is fordulhaték a gondommal, ami a következõ:
Dream pinball alatt irtam hogy szörnyû lassu a karok reakcióideje, ez után kiderült hogy, Battlefield2 alatt ha elindulok bármelyik irányba és mondjuk csak egy picit is tovább tartom lenyomva a gombot, akkor vagy fél percig megy a mókus, és nem hajlandó megálni. Ugyanez a Hibajelenség CAll Of JUarez alatt is. De pld: a FEAR alatt hibátlanul tudok mozogni és lõni. Windows alatt hiba nélkül teszi a dolgát a Billentyüzet.
Biosban a bill. ismétlési idõ stb. ki van kapcsolva. Windows alatt ugy van beállitva mint bárki másnak, és jó. Viszont pár játék alatt megõrül. Ja igen egy idõ után a speakert is besipoltatja... Probáltam már USB-s rádiós bill.-el,,, próbáltam PS2-es Vezetékessel,,,mindegyikkel ugyan az a helyzet.
Nem lehet hardver hiba mert akkor egyik játék sem mûködne normálisan szerintem. Ráadásul mint mondtam Windows alatt zsír.....
Melyik topicba irjak???
Üdv Twine

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Van egy olyan problémám, hogy xp indítás-kor sokáig csak az üdvözlõképernyõ látszódik, majd bejön a háttér s 2-3 perc mire megjelenik az asztal, tálca stb.
Közben fut az explorer.exe csak valamiért iszonyat lassan halad.SP2 van rajta, ati 9200-es kártya, az ti tray tools-t szoktam használni a megjelenítõk közti állítgatásta, de nem indul automatikusan, mert kikapcsoltam, azt hittem az zavarhat be.
Vírus, spyware nincs, inkább azzal lehet kapcsolatban, hogy tv kimenetet is használok, azóta játssza ezt el.
Ha ki van kapcsolva a másodlagos megjelenítõ, ha nincs, akkor is ugyanez van, de érdekes mód nem mindig, viszont összefüggéseket még nem sikerült találnom.
Az eseménynaplóban semmi nincs róla.

Rettenthető
1., Több felhasználós XP prof.-m van és az érdekelne, hol lehet azt beállítani, hogy azon felhasználók, akiknek nincs jelszavuk, azoknak ne adja be az üres jelszókérõ ablakot, amin úgyis csak tovább kell kattintaniuk?

2., Van úgy, hogy amikor felcsatlakozom a net-re akkor elfelejti alulra azt a kis nyamvadt ikont kitenni, ami az internen tartózkodást hivatott mutatni. Ez még önmagában nem lenne gond, de amikor le akarok csatlakozni, akkor (amivel a csatlakozáson belül meghívom) úgy mutatja, mintha nem is lennék a neten, pedig de.
Ehhez még hozzájön az a "poen", hogy ha felhasználóváltásra kerül sor közben, akkor a másik felhasználónál már fent van a neten és ott az ikon is mutatja, rákattintva pedig láthatom a bitek áramlását.
Ez miért lehet és ezt hogyan lehetne orvosolni?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

kissadamvikt
#13683-ra valaki egy válszt plíz!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

torrente111
akkor is csak az jön elõ hogy honnan bootoljon a gép

Tomicsek
Ne rögtön nyomd az F8-at, várd meg amíg a bios sorok lefutnak.

torrente111
hali.probáltam csökkentett módban indítani a gépet de az f8 nál a boot menü jön be a del-re pedig a bios.igy nem vágom hol lehet bekapcsolni a csökkentett módot.vki tudja???? kösz

Ha pedig megcsinálod amit a 12949-ben írtak akkor letöltheted a Microsoft Update oldalról is, mert eredetinek fogja látni az xp-t.

Én ezt raktam fel minden gépre, eddig nem volt vele semmi probléma, de ha akarod szedd le egyesével a Microsoft letöltõközpontból:

Letöltõközpont1

Letöltõközpont2 - Biztonsági javítások

Esetleg droland oldaláról:
droland

Vagy kapcsold be az automatikus frissítést.
examinee
Az AfterfixProject oldalán irták.

Milyen hibákról és programokról van szó?

Talán az Sp2-vel kapcsolatosak?
examinee
És amit irtak hibákat rolla hogy hibaüzenetek meg hogy nemindulnak a progik el mennyire gyakori?

examinee
Kösziii szépen a segitséget!

Nem jól tudod.
Biztonsági javítást mindegyikkel lehet.

Pl:Automatikus frissítés.

Egyébként innen is leszedhetõ egyben:

AfterFixProject

A #12949-es hozzászólásban pedig le van írva, hogyan kell eredetit csinálni.
examinee
Hátttõ😄 ugytudom hogy csak eredetivel lehet updatelni😞

"Olyan problémám van hogy ujratettem a gépet! "

XP-hez kiadott biztonsági javítások fel vannak rakva?
examinee
Kiirja a windows hogy SVChost alkalmazáshiba és a hivatkozási számot.
Leokélom vagy mégsem tökmindegy. és elmegy anet elérésem, lehet ujrainditanom a gépet.
Erre van valami megoldás?

SigS
Belepsz abba a konyvtarba ahova feltelepitettted a NOD32-t es duplaklikk a nod32fix.reg-re. Ez a lenyege

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

torrente111
sziasztok ez mit jelent segítsetek!!! - Go to the installation folder of NOD32, usually C:\Program Files\Eset, you will see nod32fix.reg (It's a registry entry for NOD32).

- Click nod32fix.reg. It will ask you whether you wanna add the entry, just click on yes then click on OK. kösz

Benc16
kösz!

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

kissadamvikt
hi all. lenne egy kis problémám, ha a billentyûzetemen lenyomom ctrl billentyût akkor a hangfalakat lenémítja játékbapl counter strike elnémítja a hangfalat legugol és elindul jobra gugolva... és ha azt a windows logos gombot aminek nemtom mi a neve:S:S de az Alt és a Ctrl gom között van és ha azt lenyomom kikapcsolja a gépet... ezt most softveres vagy hardveres hiba??????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Kontrakcio
adobe premier 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Benc16
Hellosztok!

Nem tud vki olyan programit amivel van egy video -és zenét tudunk alá tenni, ilyen effekteket tudunk rátenni... 😊 Ha valaki tud egyet az privibe írja már meg pls.! 😊 (linket is )

Üdv, bb!

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

examinee
Sziasztok.

Olyan problémám van hogy ujratettem a gépet! Szépen feltelepitettem a dolgokat. Aztán egy játékot. Counter strike Source!
Felment szépen, belép és-> ha nyomom elõre a gombot és elengedem akkor továbbfut az ember még 5 másodpercig.
Akkor ha mozgok nemtudok az egérre mozogni hogy körbenézzek.
Vagy leguggolok akkor is csak guggol körbe nem tudok nézni. És felengedve a gombot még guggol 4 másodpercig azt akkor áll föl!

Bocsi hogy egy játékon mutattam be a problémám dehát máshogy nem tudtam elmagyarázni😞

Mi lehet a gond?

daxan
Én a teljesen alap sp2es windows xp-t ajánlom! Az a legjobb! Ha ragaszkodsz ezekhez, akkor ezt: Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.January.2007

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

daxan
Ti is tapasztaltátok már, hogy ha kikapcsoljátok a Windows Biztonsági központot, akkor ay internet megszakad biyonyos idõszakonként???

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

torrente111
sziasztok.szeretném megtudni mert már biztosan sokan ismeritek melyik a jobb,hasznosabb,haszontalanabb:XP.Black.Edition.USA.Retail.Final vagy Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.January.2007.MULTI.IMAGE-ETH0.õszintén ki melyiket ajánlja és miért.köszönöm

hello!
régebben szó volt a "Netsend" parancssoros házatos üzenetküldõ parancsról.
ehhez ugye el kell inditani a Felügyeleti eszközökben az Üzenetküldõ szolgáltatást. az a gond, hogy minden egyes gép-ujrainditás után el kell inditani, mert õ leállitja magát!
az lenne a kérdésem, hogy nem-e lehetne valahogy megoldani, hogy automatusan elinduljon ez a szolgáltatás a Windows-sal??

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

ffxi
Help!
Hogyan tudok Nlite-vel magyarnyelv csomagot integrálni az angol xp telepítõbe?

Fákjúal!

Basic
Mitól lehet az, hogy a vezérlõpultban, a programok telepítése és eltávolítása indítésa után a lista a programokról félbeszakad, és oldalt a csúszkával le kell mennem, hogy a lista többi részét is lássam. Lehet, hogy nem sikerült jól elmagyaráznom, akkor szóljatok, és beteszek egy screenshotot.

grebber
Na leszedtem csomo bootskin-t.

Irta nekem valaki hogy elég elinditani a skint és következõ töltésnél már az fog bejönni.

A skinek közöt volt olyan is ami nem *.bootskin volt hanem csak 2 bmp fájl + 1 ini. Ezekkel mit kell csinálni?

Most akkor minkét verziohoz kell a Bootskin nevû progi vagy hogyvanez?

Next PC upgrade: 2022

Dj Faustus
Nem warez fórum - filemegosztó hálózaton, crackkeresõ oldalon találsz segítséget.

GyPeter
az extended xpben a nero hoz tudnátok egy szériaszámot?

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

saviola
Köszi! Egyébként én is így hallottam csak gondoltam kérek egy kis megerõsítést

lck
Nem érdemes felrakni. Még mindíg sok hardvert nem támogat. Nem magyar. Tûzfalakban, vírusirtókban nagyon válogatós. Maga a windows csak minimálisan gyorsabb a 32 bitesnél. A programok közûl csak az gyorsabb amelyiket direkt 64 bitesre írtak, az meg alig van.
saviola
Sziasztok. Most vettem egy 64 bites rendszert, nah már most nekem 32bites xp-m van. Az lenne a kérdés hogy a 64 bites mennyiben jobb érdemese fel rakni?

Dj Faustus
Mert ugyebár elõtte ezt meg kell csinálnod (de ez le van írva a cikkben).

oks, köszi szépen!!!!!!!
Csak egy baj van. Hogy nincsenek olyan paraméterek, amit ebben a leírásban megtalálok, jobbklikk-nél.
Leginkább a .dat fájlok kibontása érdekelne!!!, mert a másik variáció ezekszerint kudarcba fulladt!

E-mailem off!!<#buck> (televagyok spamszûrõvel a gmailbe nem gond 😊 )
Köszi szépen!!

Csak be kell lépni adminként a winbe. Asszem. Van vmi lehetõség olyan belépésre asszem hogy mindent láss a vinyón. De majd jön vmi nálamértelmesebb és kitalál neked vmit. 😉

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Dj Faustus
Azért nem sikerül az egész, mert az adott könyvtár a Nóri nevû felhasználóé, és te a saját gépedrõl akarod elérni.
Fájlok és mappák tulajdonbavétele Windows XP rendszerben - itt a megoldás.

E-mail címedet meg ne add meg - kéretlen reklámlevelek áldozatává válhatsz egykönnyen.

Szevasztok!

Segítséget szeretnék kérni tõletek, de legfõbbképpen attól aki komolyabban ért hozzá.

Az egész problémának az elõzménye a következõ:
A barátnõm gépén elszállt a Windows. Bekapcsolva hagytuk a gépet 2 napra, és amikor legközelebb megnéztem, ez az üzenet fogadott: C\WINDOWS\CONFIG\SYSTEM a fájl sérült vagy nem található, a javításához helyezze be a windows telepítõ lemezt, és nyomjon J-t. Megpróbáltam helyrehozni. Elõször sikerült is, gyönyörûen mûködött a win, semmi gond nem volt. Kikapcsoltam este a gépet semmi probléma nem volt. Bekapcsoláskor ugyanaz az üzenet fogadott, mint elõször. Akkor megint megcsináltam ugyanazt a procedúrát, de sikertelenül. Ekkor már nem indult el a rendszer. Bootoláskor F8-at idegbetegül nyomkodva minden belépési lehetõséget kipróbálva erõlködtem. Nem ment. Ekkor úgy gondoltam, hogy kiveszem a vinyót, és elhozom ide, magamhoz. Beraktam a vinyót hozzám. Minden remekül mûködött, mindaddig, míg a "Documentums and Settings\Nóri" könyvtárba belépéskor, újabb falba ütköztem "A hozzáférés megtagadva". A Nóri usernév alatti mappát sehogy, semmilyen módon nem tudtam elérni. Hangsúlyozom SEHOGY!!!! Se totalcommander, se megnyitás a win kezelõfelületen, se parancssorral SEHOGY!!! Megpróbáltam minden általam ismert helyen attribútum változtatással a mappát elérhetõvé tenni számomra. Minden egyéb partíció és mappa elérhetõ volt. Oktalanul álltam a helyzet elõtt, és törtem az agyam. Kerestem, kutattam és ekkor találtam meg, a "fájl és beállítások áthelyezése varázsló"-t. Ezzel a varázslóval, sikerült megnyitnom a mappát, de csak úgy, hogy a belsõ fájlokat nem látva, plusz jeleket tudtam nyitogatni. Ekkor gyorsan megpróbáltam másolni vagy áthelyezni, sikertelenül. A legfontosabb, a Dokumentumok mappa volt amelyet ki kellett minden féle képpen szeparálnom. Megoldásként, ebben a programban való továbblépésben találtam. Kijelöltem az én gépemet Régi számítógépnek, és egy mappába az összegyûjtött adatokat ( sikerült kijelölni a pluszjel lenyitásával a dokumentumok nevû mappát, majd hozzáadni az átmásolandó fájlokhoz) elkezdte másolni. Csakhogy nem tudtam arról, hogy ezt mind 2 IMG00001.dat és IMG00002.dat fájlba konvertálta nekem.

Az lenne az én szép kérésem, hogy segítsen nekem valaki abban, hogy mivel tudom ezeket megnyitni, mivel az egyik 2.1 a másik pedig 1.7 GIGA.
Mivel a mappákban nem csak szöveges fájlok vannak, hanem képek videók stb stb, ezért nem tudom megnyitni se a jegyzettömbbel se egyéb alkalmazással(fõleg a mérete miatt sem)

VALAKI SEGÍTSEN LEGYEN SZÍVES!!! KÉRDEZZEN MEG MIDNENKIT AKI TUDHAT VALAMIT ERRÕL!!! mert NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓK VESZNEK EL!!!
Nagyon köszönök mindenkinek mindent!!

aki információval tud szolgálni akár ide, akár a [email protected] címre írjon, legyen szíves!

NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!<#rinya><#nemtudom><#zavart2>
armageddon666
avast! meg integrált tûzfal (alaplapba) Anti-hacking only, ééés router. innentõl megvan oldva ^^ semmi gondom nincs.

@

Én úgy vagyok vele, hogy amiért nem kell fizetni azért nehéz reklamálni. Így egy kis pénzt megér, hogy ne kelljen szenvedni. Avas az egyetlen amit a nod32 helyett használok és az is 100%-os VB-s.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Dj Faustus
A kémprogramok elleni védelemben az is közrejátszik, hogy az ember milyen oldalakra látogat el (normál hírportálok nem tartalmaznak kémprogramokat, crackkeresõ oldalak már inkább), hova kattint (nem kell minden idióta reklámra rákattintani), mennyire frissíti a rendszerét (SP2-t és az utána levõ frissítéseket tessék felrakni! Vírusirtóból, tûzfalból, böngészõbõl, levelezõkliensbõl a legfrissebbet!), milyen beállításokat használ.

Például a Nod32 vírusirtó képes már spyware-irtásra is (a Nod32-t lehet nyugodtan használni próbaváltozatként, csak havonta kell újratelepíteni - annyi fáradtságot megér), vannak ingyenes tûzfalak (Comodo, Kerio Personal Firewall, Zone Alarm), mint már említettem vannak ingyenes kémprogramirtók.
No meg ésszel kell használni a gépet, és nem kapsz vírust, kémprogramot, miegymást.

Spybottal sokmindent összeszedtem...
A ad-aware-t használtam régen az is jó volt, de a többit nem ismerem.

Picar77
köszi de ez mért jobb amúgy?

()() (^^)

Dj Faustus
Van több ingyenes alternatíva, így nem kell warezolni...
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=979813350&mit=%238505