Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok!
Tudna nekem valaki segíteni!
Amikor betöltõdik a windows akkor minen ok de mihelyst elindítom a fire fox-ot elindul velve egy svchost nevü alkalmazás és 100%-on járatja a procit.
miután leálítom a ezt az alkalmazást nem tudom megnyitni az nvidia mixer-t
mi a teendõ ilyenkor?

MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb

lck
Sajna buherált xp-nél nem tudom. A rendes xp telepítõ cd-nél akkor lehet belépni mielõtt felsorolja a partíciókat hogy hova telepítheted az xp-t.
lck
Az valószínüleg nem fog mûködni.
Ha csak fogod az ntldr fájlt és áthelyezed máshova, aztán visszahelyezed a c-re - ahol volt - már akkor is behal a win.
Egy másik és talán mûködõ megoldás, hogy a vinyódat elviszed egy haverodhoz aki szintén win xp-t használ és másoljátok át csak azt az egy fájlt. De elõtte természetesen csinálj a te fájlodról egy biztonsági másolatot. A fájl a c: gyökérben található.

kissadamvikt
hol találom ezt a javító konzolt( nem hagyományos Xp-m van hanem átalakított Windows Xp Extended Edition Codename ReBorn, itt ilyet nem találtam h a javítás:S)

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

lck
Indulj el az xp telepítõcd-vel és a javító konzolban add ki a fixboot és fixmbr parancsot.
kissadamvikt
szasztok!

most d.u. án beakarom kapcsolni a gépem de mikor elkezdene bootolni a windwos ezt írja hiányzó NTLDR újraindítás Alt+Ctrl+Del. ilyenkor mit tok csinálni? újrarakni az xp-t????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Ize elrontottam, az az 14612 valójában 14642
Valaki #14642!!

#14612:

A sulinet technet fórumán is hasonló problémákat próbálnak orvosolni...
Ott a következõ linket javasolják:
Megoldás
Ott a javaslattevõ szerint nála bevált...
S tényleg frissitési probléma
Vírus nem lehet! Azt már több ízben ellenõriztük több programmal, de semmi. Szóval nem valószínû, hogy vírus.

fery02
Nekem úgy rémlik, mintha nekem egy vírus okozott volna ilyen problémát még régebben :S
Ám #14629 erre nincs valakinek ötlete? 😞

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sziasztok!

Egy budapesti cégnél dolgozom mint informatikus. Egy olyan gondom\gondunk van, hogy mostanában elõfordúl, hogy az svchost.exe elkezdi járatni a procit 100%-on. Ez elég kellemetlen mivel a userek nem tudnak rendesen dolgozni. A kollegáimmal arra gyanakszunk, hogy valami frissítéssel érkezik egy csomag ami okozza ezt. És már lassan az egész gépparkot érinteni fogja.

Valami tipp vagy mégjobb lenne a megoldás ha valaki tudja?
pls help

GmorpH
Van egy laptop (XP-vel), amin a következõ jelenség jött elõ. Bármilyen USB-s eszközt rákötve (flashdrive, fényképezõgép), vagy memóriakártyát beletéve az kártyaolvasóba a gép gyönyörûen felismeri, feljön a kis "buborék" a tálcán, az eszközkezelõben is ottvan, látszik a név, méret, minden, de semmilyen programmal nem lehet elõhozni a rajta lévõ adatokat. Sem intézõben, sem Total Commanderben nem látszik mint E, F, G vagy bármilyen nevû drive. Van erre valakinek ötlete ezt mi okozhatja és hogy lehetne helyrehozni? A gép nem saját, tehát nemtudom mi változott meg, vagy milyen program került rá esetleg amitõl ez elõjöhetett...

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

kissadamvikt
thx

Hali!
Egyszercsak eltûnt minden rendszergazdai jog a gépen lévõ felhasználóktól és alig lehet valamit csinálni. Van rá valami mód,hogy visszakapjam?

aszizoli
Ha az a gondod, hogy "jobb klikk - küldésbõl" hiányzik az "Asztal (parncsikon létrehozása)", akkor az adott mappán belül csinálj a fájlnak parancsikont, és egyszerüen húzd ki az asztalra (másolás).

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Elkéstem.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
A visszaállításhoz szükséges lemezterület méretét, lehet szabályozni.

Sajátgép - Rendszerinfomáció megjelenítése - Rendszer-visszaállítása fül - Beállítások

Lehet,de mivel a Rendszervisszaállitás a Windows önkarbantartó részéhez tartozik,a rendszer ezt bizonyos idõközönként automatikusan elvégzi.
A Rendszervisszaállítást igény szerint állíthatjuk be, ha netán kevés lemezterület áll rendelkezésünkre; a Rendszertulajdonságok ablakban a "Rendszer visszaállítása" fülön tudjuk szabályozi a visszaállításra szánt lemezterület méretét. Ajánlott legalább 1GB, vagy 10% terület fenntartása.De akár ki is kapcsolható ez a hasznos szolgáltatás.

aszizoli
Start menü - Programok - Kellékek - Rendszereszközök - Rendszer-visszaállítás

hi

olyan problémám van hogy a videók mindig sötétek, röviden
7600 gs kártyával, már próbáltam állítgatni a képátfedésnél a képernyõbeállításoknál de ugyan olyan sötét bármilyen lejátsszóban, meg az internetes videók is tök sötétek!
ezen hol lehet állítani???
armageddon666
Ez a rendszervisszaállításos dolog engem olyan szinten érdekelne, hogy a registry mechanic regoptimalizálásnál csinál ilyet... na és nekem kevés helyem van. szal lehet hogy ettõl? és akkro ezeket a visszaállítási pontokat lehet törölni?

@

szabi16
<#wave>Sziasztok Tisztelt segítségnyújtók!!
" Kéréssel fordulok hozzátok:1.Ha rendszervisszaállítást végzek minden alkalommal több gigával kevesebb szabad hely marad a merevlemezen.Ha vissza vonom a rendszervisszaállítást akkor újból 1-2 gigával kevesebb.Most a 128 Gigából 3-szori visszaállítás-visszavonás után 118 giga szabad helyem maradt.Nem telepítettem-töröltem semmit.
2.Gondom:Ha egy parancsikont szeretnék létrehozni az asztalon alapesetben jobb gomb és"Parancsikon létrehozása az asztalon"és más lehetõségek is vannak.Na most nálam :jobb gomb küldés és 2 lehetõség van, a két meghajtó közül választhatnék.Remélem érthetõek a problémáim.Mindenkinek elõre is köszönöm a segítséget.És ha van rá lehetõség msn-en is felvenném a kapcsolatot SEGÍTÕTÁRSAKKAL:Címem:[email protected]
KÖszi köszi!!<#wave>

kissadamvikt
azt hol tom megcsinálni?

fery02
Egy fájlhoz akarok társítani egy programot. Rákattintok a fájlra jobb egérgombbal, kiválasztom a "Társítás" menüt. Majd a megjelenõ ablakon van egy "Tallózás" gomb. Erre rákattintva elõjön egy újabb ablak, itt kiválasztom a programot, majd rákattintok a "Megnyitás"-ra, de a program nem jelenik meg a Programok listájában, szóval olyan a helyzet, mintha nem is csináltam volna semmit sem. Más szóval a Windows-om nem tud társítani, de régen ment neki. Nincs valakinek ötlete miért lehet? Több féle fájl típusnál is elõfordul a probléma.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Indítsd újra a gépet, és ahogy bejön a windows minden program legyen kikapcsolva és mindjárt próbáld meg törölni.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

aszizoli
Rendszer-visszaállítás nem segít?

aszizoli
Ha engedi átnevezni, akkor csináld azt, és utánna töröld.

Picar77
Hát ha sehogy nem sikerül akkor probáld meg csökkentett modba

()() (^^)

szabi16
Sziasztok!!!!!!!!<#wave>

Egy kis segítséget kérnék:A dokumentumok mappába került 1 törölhetetlen file.tartalma semmi.a neve😮tt%f 0 bájt.Eltávolítani,törölni nem lehet.Azt írja ki:a file nem törölhetõ:a forrásfilet vagy -lemezt nem lehet olvasni.Hogyan tudnám eltávolítani??

KÖSZÖNETTEL MINDENKINEK!

DarkSector
Csak vonalbeli gondok lehetnek...
Nézz utána a szolgáltatódnál elõször...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!

Egy problémám lenne, és szeretnék segítséget kérni a megoldásához.
A gépemen Win Me van, és az internetre való csatlakozást követõen pontosan 5 percenként 1 percre megáll a töltés. Már formáztam, újratelepítettem, de semmi.
Lehet e a probléma a hálókártya (ugyanis azt használtan vettem)m, vagy valami szoftveres gigszer inkább?

Elõre is kösziu a segítséget!
kissadamvikt
szasztok

tegnap este föltettem a BRUTUS nemvû programot, hogy miért az más téma... nah tehát letöröltem a programot és hát elég furcsa dolgokat hagyott maga után...
Például:
ha a start menüre ráklikkelek akkor csak a programok menüt adja be
+pár office apróságot...

nah erre én rá akarok klikkelni a tálcára hogyáttegyem a klasszikus startmenü nézetet áttegyem xp-s re hátha akkor már kiadja a menüket de hibaüzenetet ír ki mikor ráklikkelek...

nah jólvan a kurvaanyádat te fos ALT+CTRL+DEL hátha itt már ki tom kapcsolni a gépet de a jó édes ********* sem engedi...

vki vmi ötlet????(ezért most nem szeretném újrarakni az XP-t 😛)

nightsucker
Sziasztok,
szeretnék segitséget kérni abban hogy hogyan lehetne megoldani azt hogy amikor az egyik felhasználoként vagyok bejentkezve és feltelepitek egy programot azt a másik felhasználoi profil ne vegye figyelembe, tehát a másik felhasználonak ne telepitse(start menü-asztal).

Elöre is köszi.

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

kissadamvikt
szasztok

azt akarom megkérdezni h az Xp a windwos mappán belül a PWL fájlokat hol tárolja???

sziasztok!

mástól is hallottam már azt a problémát, hogy indításkor az svchost.exe 100% on kihasználja a procit és ilyenkor fagy minden, erre van vmi megoldás? Windows Update megy, minden frissítés megvan máig egészen
DarkSector
Köszönöm az infót...<#worship>

ilyen velem is nagyritkán elõfordul és nemtudom miért van...mondjuk fõleg a winújratelepítés elõtt szokott elõjönni<#gonosz1>

TommoT

nem tudjátok mi az az msconfigban az automatikus indítások között a dumprep 0 -k ?

TommoT

DarkSector
Nem lényeg, mert rendszer miatt lehet....
amúgy BF2142...
De ha leszedem a lapozófájlt 1000-3000-re akkor más játékok is kezdik...
PL egyszer MP-nél is kibaszta, ahogy pörgettem a filmben....

[HUN]FaTaL
de, és miköze az XPnek egy játékhoz? mellesleg azt sem írtad melyik játékról van szó...

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
Miért ez nem az xp-s topic?

[HUN]FaTaL
szerintem eltévesztetted a topicot😄D

DarkSector
Ez a hibaüzenet jelenik meg a játék indítása után néhány másodperccel....

A "0x00425053" címen található utasítás a "0x00000004" címre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: Read".

HELP ME!!!!!!!!

Ebben a progiban a System Setup fül alatt van egy olyan opció, hogy "Saving the place and size of windows"

&#63743;

[HUN]FaTaL
lol nevezd át a felhasználót mondjuk felhasznalora és megoldódott a probléma...

csakhogy van a spider-man 3 játék aminek olyan felhaszánló kell aminek a nevébe noincs ékezet, és van egy olyan felhasználüm aminek Felhasználó a neve, és megkéne csinálni családtagoknak h egybõl az jöjjön be

[HUN]FaTaL
ha automatikusan bejelentkezik minek két felhasználó?😄 egyébként sehogy szerintem

kérdésem: ha van kér felhasználói fiókom, hogy csináljam meg, hogy ha bekapcsolom a gépet automatikusan az egyikre bejelentkezzen és ne az üdvözlõképernyõ jöjjön be?