Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frissen telepített XP (vagy Vista is) böngészõje felkínálja a jelszó megjegyzését. De ki lehet pipálni, hogy ezt többször ne tegye... Ha valaki ezt kipipálta, többet nem kérdezi, pedig elég hasznos funkció. Hogyan lehet elérni, hogy újra rékérdezzen, ha valaki már kipipálta, és ezért most nem kérdezi? (egy órája ezt keresem a böngészõ beállításokban)
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Ha több memória van a gépben cseréld meg öket.
Vagy ha van lehetõséged kérj köcsön valakitõl és azzal próbálj telepíteni.
Elõre is köszi
Légy bátor mint az oroszlán de jámbor mint a Duká
Légy bátor mint az oroszlán de jámbor mint a Duká
énis gondoltam a visztára, csak abból meg magyar crackelt kéne 😄
64 bitet akarsz használj vistát
()() (^^)
kéne nekem az xp 64 bites változata magyarul, és véglegesen. találtam 1 bétát de az má régi. valki tud adni vmilyen linket(ne torrentet, mert avval nem szaraxok, lehetõleg rapidshare v ilyesmi....) most vettem 1 64 bites gépet és hát arra kéne 😊
üdv:
FRC#0032
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Az hogy új xp semmit nem jelent.
10 perc alatt meg tud fertõzõdni, úgy hogy nem is böngészel.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
mivel lemezkezelésnél van a gond szerintem elsõként a vínyót ellenõrizd.(UDMA,stb)
Driverek?
HJT log?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
http://goo.gl/gd6Zi5
Töltsük le az internetet!
Ha ugyanarra a gépre, de más vinyóra: Norton Ghost, vagy valamilyen ingyenes alternatívája (egy Linuxos Live disztribúció alkalmas erre a célra).
a következõ felugró üzenetet kaptam a windowstól:valószínû hogy hamisítás áldozata lett.nem jogtiszta a windows.ezt azután kaptam miután feltettem egy két frissítést.ezt ellehet tüntetni valahogy?
BF2142:kolbi, kolbi01
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Az a 29 MByte gyanús. Ha visszaalakítod a 8 MByte-os változatra (például csökkentett módban fekülírod a SYSTEM32/DLLCACHE-ben levõvel) talán megjavul.
Valaki találkozott már ilyen hibaüzivel?
Ha igen, mi a megoldás?
És nem csak a calc.exe -vel csinálja(ta) ugyanezt.
Az SYSTEM32-ben lévõ shell32.dll -em 29MB, de ami a SYSTEM32/DLLCACHE-ben van shell32.dll az csak 8,08MB
Mivel most tettem újra az XP-t így nem igazán tudom, hogy mi lehet az okat de mintha a CrystalXP-s Vista THEME telepítése óta csinálná
http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm
Valakinek valami ötlet????
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy minden egyes képet új ablakban nyisson meg az XP?
PSN ID: Lord_Mortanius
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A következõ asztali témák megnézhetõk a flickr-en
Windows asztali témák - magyar tájak
Windows asztali témák - állatvilág
Windows asztali témák - növényvilág
Motiv Jaro (cseh asztali téma)
Motiv Léto (cseh asztali téma)
Motiv Podzim (cseh asztali téma)
Ceske hrady a zamky (cseh asztali téma)
Dansk efterarstema (dán asztali téma)
Dansk forarstema (dán asztali téma)
Dansk sommertema (dán asztali téma)
Dansk vintertema (dán asztali téma)
Norsk hosttema for Windows XP (norvég asztali téma)
Norsk sommertema for Windows XP (norvég asztali téma)
Norsk vartema for Windows XP (norvég asztali téma)
Norsk vintertema for Windows XP (norvég asztali téma)
Polska kompozycja jesienna dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Polska kompozycja letnia dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Polska kompozycja wiosenna dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Polska kompozycja zimowa dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Skogslandskap - svenskt hösttema för Windows XP (svéd asztali téma)
Kulturlandskap - svenskt vartema för Windows XP (svéd asztali téma)
Kustlandskap - svenskt sommartema för Windows XP (svéd asztali téma)
Vinterlandskap - svenskt vintertema för Windows XP (svéd asztali téma)
Suomalainen kesateema Windows XP - kayttojarjestelmalle (finn asztali téma)
Suomalainen keva hreftteema Windows XP - kayhrefyttöja hrefrjestelma hreflle (finn asztali téma)
Suomalainen syysteema Windows XP - kayhrefyttöja hrefrjestelma hreflle (finn asztali téma)
Suomalainen talviteema Windows XP - kayhrefyttöja hrefrjestelma hreflle (finn asztali téma)
Royale Theme for Windows XP from Microsoft New Zealand
Royale-Noir-Theme for Windows XP
Zune-Theme for Windows XP
Microsoft Egypt Nile Theme
További témák:
Microsoft Publishes Various Windows XP Themes - HelpWithWindows.com
Háttérképek:
New Zealand Bliss: Desktop Wallpaper
Singapore Vistas: Desktop Wallpapers
PhotoVista Singapore
Windows Ultimate Wallpaper
Hamad Darwish: High Resolution Windows Vista Desktop Wallpaper Pack