Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A biztonság kedvéért esetleg annyit kell tenni hogy egy újraindítás után törlöd, mert akkor már egy esetleges telepítés vagy rendszerfrissítés ide kicsomagolt ideiglenes fájljai már nyugodtan törölhetõk.
Én a C:\Windows\Temp -et is szinte naponta törlöm.
Kösz a tippet.😊
Egyébként letölthetõ több oldalról is.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Tudna nekem mondani valaki megoldást arra, hogy az SP2 feltelepüljön a gépemre?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Olyan gondom van hogy ma észrevettem hogy nincs hang a windowsban. Ugyanis amikor felmentem a youtubra és nézni akartam egy videót nem volt hangja, pedig a hangerõ fel volt véve a maximumra.
Volt már egyszer ilyen problémám de nem tudtam megoldani csak ha újratettem a gépet, de most meg nem akarom mert egy hete volt újrarakva. Most már a windowsban sehol sincs hang, kivéve ha videót nézek vagy zenét hallgatok.
Realtek AC97 alaplapra itegrált hangkártyám van, a drivert is újra feltettem már, de semmi. A hang beállításoknál semmi nincs elnémítva, de viszont az alapértelmezett eszköznél eltûnt a Realtek AC97. Ezt beállítom le OK-zom és ugyanúgy visszaáll, szal nemtom mi a baj.
Szerintetek?
"C:\Documents and Settings\x\Local Settings\Temp "könyvtáram már 1 gigásra növekedett. Gondolom legnagyobb része feleslegesen foglalja a helyet, de csak úgy kitörölni nem akarom az egészet. Tud erre valaki biztonságos módszert, vagy programot, ami megcsinálja?
Elõre is köszi a segítséget.
meg tudom valahol nézni, hogy mi fogja le?
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W
találtam egy ábrát itt és innen az alsó hasonlít az enyémre
van valami más megoldás vagy marad a dos és az nc?
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W
Nincs valami ábra vagy felirat - valami olyami, hogy Master, Slave vagy hasonlóóóóó - én hardvert ritkán látok, de ha Te rám bízod magad - rosszul teszed Í:-)
Winchestert kikap slave-re jumperol, másik gépbe be, valahol A D-n túl siman kellene megjelennie a Te winchesterednek...
kösz😊 de még nincs dos om
Gratulálok :-)))
Ez igen! Gondolom az XP-d NTFS-t használ, de Te DOS-sal varázsolsz :-)))
Grat még egyszer...
pls help
fixboot
fixmbr
Windows XP es Ubuntu linux volt a gepemen egyszerre, kulon particion...
most eltavolitottam a Linuxot ugy, hogy toroltem a particiojat, es a windos sem indul!
GRUB loading error...
Hogyan allitsam vissza, hogy a windows induljon???
extended xpm van és nincs rajta javítás menüpont
a történet:
hazajöttem indult a gép minden...utána elvittem a haveromhoz a vinyót és ott a bottképernyõnél megállt...biost, jumpereket ellenõriztem, és az õ vinyóján nem volt jumper...próbálgattuk még egy darabig "házi jumperrel" de nem ment, itthon meg azzal az üzenettel indult h hiányzó ntldr...erre gépre rákötöttem h mentsek mert nagyon gyanús volt de itt is megállt a bootképernyõnél
valaki tudna segítni h a sima xp cdjérõl lehet e javítani vagy valami mód h letudjam menteni az adatokat?
Valaki tudna adni egy olyan linket ahol megjelenitéseket lehet leszedni ol olyan hogy a start menû más meg ilyemnek.Kerestem már de nem találtam.
hogy másoljam azokat a fájlokat a c: re ha nemtom elérni?
Biztos butaság, amit mondok, csak érdeklõdöm, hogy rádugva próbáltad-e installálni, merthogy általába install indítása után kell csatlakoztatni - bár erre biztos gondoltál, de jobb ötletem nincs :-(
Esetleg driver keresés :-(
Meg pendriv-val ellenrizni az USB-t
Semmi más ötletem...
GyPeter:
Google: "hiányzó NTLDR"
több gépnél is kipróbáltam
mit tegyek?
TommoT
Olyan hibával találkoztam egy cégnél, hogy egy XP SP2 Prof HUN rendszer van, és egy usb-n csatlakozó HP nyomtatót akarok feltelepíteni. Namost azt mondja az xp, hogy nem érzékel usb eszközt, és nem megy a telepítés. Itthon az SP1-es xp-vel simán megy. Tehát az SP2 a baj forrása. Próbáltam mindent, újratelepíteni, az eszközkezelõbõl eltávolítani az usb-s sorokat (az xp visszarakja õket utána), sõt, a pesti microsoft ügyfélszolgálattal is beszéltem, akik küldtek egy gyorsjavítást, de az sem mûködik (mondták õk is, hogy nem bizti hogy megy). Tehát csak az USB 2.0 kezelésével van baja az SP2-nek. Szóval ez van, nem találok megoldást, pedig nem ma kezdtem a pc-zést.
Valaki esetleg találkozott hasonló esettel? Sok fórumot olvastam hasonló problémával, de megoldás sehol sem született.
Ha valakinek van még tippje, vagy tud valamit, kérném ossza meg.
Köszönettel:
Norb
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Valaki tudna adni egy olyan linket ahol megjelenitéseket lehet leszedni ol olyan hogy a start menû más meg ilyemnek.Kerestem már de nem találtam.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Mégegyszer köszi!
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Gondolom XP SP2-d van. Nekem is ezt csinálta, hogy tök friss rendszernél is naponta sokszor elõfordult, és ilyenkor levágta a hangkártyát, és csak restart utána volt újra hang. Kiadtak egy frissítést erre a Generic Host Process hibára, google-val keress rá, és töltsd le:
WindowsXP-KB921883-x86-HUN.exe
Én ugyan egy FixItUp nevû kis javítással orvosoltam a problémát, de állítólag ez is mûködik. Hajrá!
Lenne egy kérdésem a gurukhoz 😊
Szóval tegnap telepítettem friss rendszert, +egy két dolgot (firefox, winamp, nyomtatódriver) és már tegnap jelentkeztt ez a hibaüzenet, mégpedig: A Generic Host Process for Win32 services hibát észlelt ezért leállt. Ez tegnap egyszer fordult elõ viszont ma eddig 5ször ütötte fel a fejét határozatlan idõközönként.
Keresõt használtam már itt a témán belül is és láttam, nem csak nekem csinálja 😊 De megoldás még nem érkezett.
Nagyon megköszönném ha valaki felvilágosítana, mit rontottam el 😊
Elõre is köszi!
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Nem lehetne a gugli-t használni, mielõtt kérdezel?
Pl. beírhatnád, hogy "hiányzó NTLDR"
Pár javallatot rögtön lelnél...
leszedtem az office 2003-at és felraktam a 2007-et
és jó lett
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
anélkül is elindul az svchost.exe SYSTEM felhanáló nevü alkalmazás és járatja a procit.
miután bezárom a hang is elmegy
mi lehet a gond?
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb