Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
tegyél fel normál xp-t

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hali!
Gondom van a Windows XP winter editionnal az asztali gépemre simán fölment, de a notebookomra már nem akarja föltenni, már a bootscreen-nél bármit választok ki a menübõl "bad command" felirattal a bal felsõ sarokban megáll. (Ugyanez van a rebornnal is) nem tudja valaki hogyan lehet a gépemen állítani, (vagy megkerülni) hogy föl tudjam telepíteni?
Légyszi segítsetek <#rinya><#rinya>
Xp - eredetiséget vizsgáló megoldása - #12949 !!!
(ezt több helyen használtam már gond nélkül)
vki
Na, úgy néz ki, hogy megvan a megoldás. Szerencsére a Vista is fenntvan, és az felül tudja írni a dolgokat. Majd meglátom, hogy az XP tudja-e olvasni.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Újraraktam a rendszert, de sehun, semmi. Még mindíg nem engedi. Gondolom a System Volume Information-ben van tárolva. Na mind1. Még jó, hogy van mellette vista. Remélem az lát majd mindent.

ACER Aspire 5738ZG

DarkSector
Start/vezérlõpult/felhasználói fiókok, és ha rákattintasz az ikonra, akkor lehet törölni, meg valszeg azt is megtalálod az opciók között, amit te keresel...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

vki
Hi!

Óriási bajban vagyok! Vinnem kell a gépet buliba, szal gondoltam, hogy csinálok egy olyan fiókot, hogy Zene, és majd csak a zenékhez férnek hozzá. Megis csináltam, és a jelenlegi fiókomból, ami elvileg rendszergazda, beállíottam, hogy a gépemen a felhasználók semmi, a rendszergazdák pedig mindent csinálhatnak. Ezzel eddig nem is lett volna baj, csakhogy ezzel azt a fiókot is letiltottam, amit minden nap használok. Próbáltam úgy, hogy csökkentett módban, rendszergazdaként bejelentkezve módosítani a biztonsági beállításokat, de azt sem engedte, pedig a rendszergazdának mindent engedélyeztem. Szó mi szó, nem férek hozzá két partícióhoz.

A kérdés pedig az, hogy a francba lehetne ezt feloldani?

A válaszokat elõre is köszönöm.

ACER Aspire 5738ZG

drot
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy megvan a windows xp eredetiben és én 2-3 havonta
újrateszem a gépet mert leszemetelõdik.Egy ideig mûködött az internetes aktiválás de mostanában nem fogadja el és 30 naponta újra kell raknom.Valaki tudna rá valamilyen módszert??

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

kissadamvikt
szasztok!

érdekes dolgot tapasztaltam ma reggel bekapcsolom a gépet minden jól megy csak nincs net:S itthon van 4 gép abbol egy szerver többi 3 om gépen símán megy a net nálam meg látja a hálót és még at is tudok tenni adatokat a másik gépekre meg onnan az enyémra de internet akkor sincs. se a böngészõben se msn csak a hamachi megy. elõzõ este nem piszkáltam sehol semmit a gépben. Annyit már sikerült megcsinálnom h rendszer-visszaállítással visszatettem a gépet és így már tudok netezni torrentezni de msn nuku....

Vki ötlet mi a probléma?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Met

Az xp újratelepítésénél bootoláskor azt irja ki h (hiányzó NTLDR) és újraindítást kér.Ez mi lehet!? Pls help me!!!
Nálam is volt ilyen probléma. Legtöbbször a videokártya drivere okozhatja ezt. Próbáld meg te is a videokártyád driverét frissíteni.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Sziasztok.

Mitõl van az, hogy minden játéknál az indítás után pár másodperc után lerakja a tálcára !!!

valami fertõzés lenne ? Nod32 - Ad-Aware SE Personal nem talált semmit.

Ötletek, tippek !!!

Köszi elõre is !
Valaki kérem segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindig bejön egy hibaüzenet: Windows a meghajtó nincs kész, alatta: exception processing message c00000a3....
és három lehetõség Mégse, Újra, Tovább
Akármelyikre nyomok mindig vissza jön!
Mi ez?
joshua
Legalább annyit mondjatok meg, hogy ki lehet-e kapcsolni ezt a Lemezkonzisztencia ellenõrzést. Elõre is köszi!

aszizoli
EZ alapján valószinüleg helyrehozhatod.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Köszi.
Az XP-AntiSpy-t nem ismerem, de kipróbálom.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Setup.exe-Szabálytalan rendszer DLL áthelyezés
A rendszer DLL(user32.dll)a memóriában áthelyezésre került.Az alkalmazás nem fog meggfelelõen futni.Áthelyezés történt,mert a DLL(C:\\WINDOWS\system32\Shell32.dll)a Windows rendszer DLL-ek számára fentartott címtartományt foglalta el.új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.

Na ez az én hibám.A SmartDoc470 programot akartam felaki a gyari ASUS lemezemrõl.Tegnap felraktam a Vista Inspirat 1.1-et ez lehet talán a gond?

DarkSector
Próbálj driver-t frissíteni....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy mért van egy fehér csík a tálca felett és hogy lehetne eltüntetni? http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1180268919.jpg
joshua
Szevasztok! Na lenne pár problémám... Tehát a gépemen van 3 partíció, az egyiken egy XP, a másikon a vista a 3-on pedig csak néhány fájl. Tehát szépen felraktam elõször az xp-t aztán pedig a vistát. Itt kezdenek kavarni. Mindkét op.rendszer azt hiszi hogy a c-n van<#fejvakaras>. És máshogy nevezik a partíciókat... A másik bajom, hogy ha az XP-t indítom, akkor kijön egy lemezkonzisztencia javítás és ezek után nem indul a vista...újra kell telepíteni... Ezek mitõl vannak?<#help>

Super Saiyan
Nem...Nem...!! Nem akarok Windows-os lélegeztetõ gépet!

>:C

Nektek nincs olyan problémátok az újabb Ati Catalyst-el XP alá,hogy nem töltõdik be Win.indulásnál?Helyette hibát ír.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Szerintem az illetõ valamit tudhat.A Windows XP második javítócsomagban jelent meg a korlátozás. A javítócsomag ugyanis korlátozza a gép Internet-hozzáféréseinek számát.
Az XP SP2 mindezt azért teszi, hogy így vessen gátat a töménytelen kérésen keresztül terjedni ill. rombolni próbáló férgek tevékenységének. Ha a számítógéprõl kezdeményezett kapcsolatok száma túllép egy megadott szintet, a rendszer automatikusan blokkolja a további kéréseket, és egy 4226-os azonosító bejegyzést helyez el a rendszer eseménynaplójában. Így a felhasználók könnyebben észrevehetik, ha gépük Internet-kapcsolatát valamilyen kártevõ is használja.A tcp/ip patchelésére meg van biztonságosabb megoldás is.Pl.XP-AntiSpy-al is elvégezhetõ.

aszizoli
Az elõbb olvastam, külföldi fórumon, egy hozzászólást a win32/Tool.EvID4226-ról. Fogalmam sincs, hogy mennyire volt hozzáértõ az illetõ, de olyasmit írt, hogy egyre több vírusirtó jelez erre a fájlra, de csak azért mert megkönnyíti a trójaiak "hátsó kapu" nyitását.
A kiértékelés is azt mutatja számomra, hogy vannak "nagyobb" vírusirtók mindkét oldalon. Így tulajdonképpen, koránt sem biztos, hogy valódi vírussal állunk szemben. Az alábbiak alapján döntse el mindenki a saját felelõsségére, hogy használja, vagy nem.

bmate0007
Sziasztok! Hogy kell csökkentett módban belépni? És ha csökkentettben lépünk be akkor kéri a Wndows az indítási jelszót?

Analizáltam a VirusTotal oldalán.Itt a végeredmény.

aszizoli
Most ráküldtem az én letöltött fájlomra a Nortont, de nem problémázik vele. Viszont én még a készítõk eredeti oldaláról szedtem le, de az most valamiért nem mûködik, és ezért adtam másik linket.
Strebacom: bocsi ha gondot okozott az innen származó tartalom.
Ha privibe adsz egy mail címet, elküldöm az enyémet. Elvileg tiszta.

én a nodon nem csodálkozok h ezt irja ennek minden trojai meg mittomén....

Csak az a baj vele hogy fertõzõtt.

<#worship><#worship>

aszizoli
En ezt használom.

Sziasztok!!
A gépem állandóan azt irja , hogy a TCP/IP kapcsolatok száma elérte a maximális határt, hogy lehet ne ezt a határt kiterjeszteni, progival vagy máshogy???

Elöre is nagyon köszönöm a segitségeteket!!!<#worship><#worship>

hello
futó folyamatok között a nixgpp.exe tudjátok, h mi?

TommoT

Falconer
Hmm... Rendben, thx.
(Megint varhatok vagy masfel orat):

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Met
azt már a mûködõ win alól létre tudod hozni és le tudod formázni
vagy törlöd, létrehozod újraindítod és win alól formázol

Falconer
De ha torlom akkor megint megformazatlan terulet lesz, stb... 😞
Vmi jobb otleted nincs?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

//OFF
Valaki nem tudja véletlenül h honnan tudom letölteni az ie 7.0 át? elég fontos lenne =D

ON 😛//

elõre is köffi 😄

csgery
Sziasztok😊
Tettem már fel ezt a kérdést a Segítség topikba is, de ott nem nagyon tudtak segíteni 😞
Az miért van, hogy az IE megy, de a Mozilla, meg a torrent stb nem...
Semmi proxy szerver, meg semmi sincs elállítva, de nem megy... lehet h az a baja, h nem jogtiszta? (felraktam az SP"-t, aztán az mindíg irkálja kifele, hgy nem jogtiszta... azóta (ha jól emlékszem) nem megy az internet csak korlátozva...
Légyszi segítsetek, mert már a tököm van ki vele, mindent próbáltam, és semmi változás!!<#shakehead>
Egyébként ez az nLite-ban,amivel csinálták,az Operációs Rendszer Beállitások/Alkalmazások Kompatibilitása fülön található.Piros szinnel van ráadásul kiemelve.Ezzel jelezve,hogy ez az opció eltávolitása késõbb gondot okozhat.Nem beszélve a többi cuccról,amit eltávolitottak.Szerintem helytelenül.

Met
faxa, akkor marad a reinstall normál xp-vel

A Tiny Xp kezdeti kiadásaiban ezt az opciót kiszedték.De hogy miért,azt szerintem õk sem tudják.Pár kilobájt az egész és a rendszert sem lassitja.

Met
Nekem is van problémám 😊

Adott egy gép amin Tiny XP van, ha rákattintok egy exe file tulajdonság menüjére nincsen kompatibilítás fül, hogy tudom elõszedni azt a fület vagy hogy tudom a kompatibilitását megváltoztatni?

Met
be bootolsz a telepítõ lemezrõl és törlöd azt a partíciót amin a "kezdemény" van

Falconer
Lenne egy idegesito problemam:
Van ket particio. Egyiken van normal win, a masikon meg csak egy "kezdemeny". Leformaztan azt a particiot a winnel, de meg mindig szarakszik inditasnal, hogy a telepites nem folytathato... Es ott van az a menu hogy valasszam ki melyik wint akarom inditani. Na szoval azt a kezdemenyt hogy lehet eltuntetni?

köszi =]

NeoMaN
tudtommal sajna csak a C-re lehet telepíteni...

NeoMaN
Felhasználói fiókok közül töröld ki amelyiket létrehozta ez a szar.

Sziasztok

Nekem az lenne a gondom , hogy feltelepitettem a net Fram. 2.0-t és azóta bejön az a bejelentkezõs ablak minden inditásnál, hogy rá kell kattolni az adot felhasználó ikonjára ugye bár csak nekem egy van...és azt szeretném kérdezni hogy tudom a régi modira vissza állitani h ne kelljen semmi kattolnom csak belépjen a winbe...?