Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondom van a Windows XP winter editionnal az asztali gépemre simán fölment, de a notebookomra már nem akarja föltenni, már a bootscreen-nél bármit választok ki a menübõl "bad command" felirattal a bal felsõ sarokban megáll. (Ugyanez van a rebornnal is) nem tudja valaki hogyan lehet a gépemen állítani, (vagy megkerülni) hogy föl tudjam telepíteni?
Légyszi segítsetek <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
(ezt több helyen használtam már gond nélkül)
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Óriási bajban vagyok! Vinnem kell a gépet buliba, szal gondoltam, hogy csinálok egy olyan fiókot, hogy Zene, és majd csak a zenékhez férnek hozzá. Megis csináltam, és a jelenlegi fiókomból, ami elvileg rendszergazda, beállíottam, hogy a gépemen a felhasználók semmi, a rendszergazdák pedig mindent csinálhatnak. Ezzel eddig nem is lett volna baj, csakhogy ezzel azt a fiókot is letiltottam, amit minden nap használok. Próbáltam úgy, hogy csökkentett módban, rendszergazdaként bejelentkezve módosítani a biztonsági beállításokat, de azt sem engedte, pedig a rendszergazdának mindent engedélyeztem. Szó mi szó, nem férek hozzá két partícióhoz.
A kérdés pedig az, hogy a francba lehetne ezt feloldani?
A válaszokat elõre is köszönöm.
ACER Aspire 5738ZG
Az lenne a problémám hogy megvan a windows xp eredetiben és én 2-3 havonta
újrateszem a gépet mert leszemetelõdik.Egy ideig mûködött az internetes aktiválás de mostanában nem fogadja el és 30 naponta újra kell raknom.Valaki tudna rá valamilyen módszert??
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
érdekes dolgot tapasztaltam ma reggel bekapcsolom a gépet minden jól megy csak nincs net:S itthon van 4 gép abbol egy szerver többi 3 om gépen símán megy a net nálam meg látja a hálót és még at is tudok tenni adatokat a másik gépekre meg onnan az enyémra de internet akkor sincs. se a böngészõben se msn csak a hamachi megy. elõzõ este nem piszkáltam sehol semmit a gépben. Annyit már sikerült megcsinálnom h rendszer-visszaállítással visszatettem a gépet és így már tudok netezni torrentezni de msn nuku....
Vki ötlet mi a probléma?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Mitõl van az, hogy minden játéknál az indítás után pár másodperc után lerakja a tálcára !!!
valami fertõzés lenne ? Nod32 - Ad-Aware SE Personal nem talált semmit.
Ötletek, tippek !!!
Köszi elõre is !
Mindig bejön egy hibaüzenet: Windows a meghajtó nincs kész, alatta: exception processing message c00000a3....
és három lehetõség Mégse, Újra, Tovább
Akármelyikre nyomok mindig vissza jön!
Mi ez?
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Az XP-AntiSpy-t nem ismerem, de kipróbálom.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
A rendszer DLL(user32.dll)a memóriában áthelyezésre került.Az alkalmazás nem fog meggfelelõen futni.Áthelyezés történt,mert a DLL(C:\\WINDOWS\system32\Shell32.dll)a Windows rendszer DLL-ek számára fentartott címtartományt foglalta el.új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.
Na ez az én hibám.A SmartDoc470 programot akartam felaki a gyari ASUS lemezemrõl.Tegnap felraktam a Vista Inspirat 1.1-et ez lehet talán a gond?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
★ 汤姆 李
Az XP SP2 mindezt azért teszi, hogy így vessen gátat a töménytelen kérésen keresztül terjedni ill. rombolni próbáló férgek tevékenységének. Ha a számítógéprõl kezdeményezett kapcsolatok száma túllép egy megadott szintet, a rendszer automatikusan blokkolja a további kéréseket, és egy 4226-os azonosító bejegyzést helyez el a rendszer eseménynaplójában. Így a felhasználók könnyebben észrevehetik, ha gépük Internet-kapcsolatát valamilyen kártevõ is használja.A tcp/ip patchelésére meg van biztonságosabb megoldás is.Pl.XP-AntiSpy-al is elvégezhetõ.
A kiértékelés is azt mutatja számomra, hogy vannak "nagyobb" vírusirtók mindkét oldalon. Így tulajdonképpen, koránt sem biztos, hogy valódi vírussal állunk szemben. Az alábbiak alapján döntse el mindenki a saját felelõsségére, hogy használja, vagy nem.
Analizáltam a VirusTotal oldalán.Itt a végeredmény.
Strebacom: bocsi ha gondot okozott az innen származó tartalom.
Ha privibe adsz egy mail címet, elküldöm az enyémet. Elvileg tiszta.
Csak az a baj vele hogy fertõzõtt.
A gépem állandóan azt irja , hogy a TCP/IP kapcsolatok száma elérte a maximális határt, hogy lehet ne ezt a határt kiterjeszteni, progival vagy máshogy???
Elöre is nagyon köszönöm a segitségeteket!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
futó folyamatok között a nixgpp.exe tudjátok, h mi?
TommoT
(Megint varhatok vagy masfel orat):
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
vagy törlöd, létrehozod újraindítod és win alól formázol
Vmi jobb otleted nincs?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Valaki nem tudja véletlenül h honnan tudom letölteni az ie 7.0 át? elég fontos lenne =D
ON 😛//
elõre is köffi 😄
Tettem már fel ezt a kérdést a Segítség topikba is, de ott nem nagyon tudtak segíteni 😞
Az miért van, hogy az IE megy, de a Mozilla, meg a torrent stb nem...
Semmi proxy szerver, meg semmi sincs elállítva, de nem megy... lehet h az a baja, h nem jogtiszta? (felraktam az SP"-t, aztán az mindíg irkálja kifele, hgy nem jogtiszta... azóta (ha jól emlékszem) nem megy az internet csak korlátozva...
Légyszi segítsetek, mert már a tököm van ki vele, mindent próbáltam, és semmi változás!!<#shakehead>#shakehead>
Adott egy gép amin Tiny XP van, ha rákattintok egy exe file tulajdonság menüjére nincsen kompatibilítás fül, hogy tudom elõszedni azt a fület vagy hogy tudom a kompatibilitását megváltoztatni?
Van ket particio. Egyiken van normal win, a masikon meg csak egy "kezdemeny". Leformaztan azt a particiot a winnel, de meg mindig szarakszik inditasnal, hogy a telepites nem folytathato... Es ott van az a menu hogy valasszam ki melyik wint akarom inditani. Na szoval azt a kezdemenyt hogy lehet eltuntetni?
Nekem az lenne a gondom , hogy feltelepitettem a net Fram. 2.0-t és azóta bejön az a bejelentkezõs ablak minden inditásnál, hogy rá kell kattolni az adot felhasználó ikonjára ugye bár csak nekem egy van...és azt szeretném kérdezni hogy tudom a régi modira vissza állitani h ne kelljen semmi kattolnom csak belépjen a winbe...?