Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ezt próbáld.
Ja, és nincs internete!
Köszi
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nem kell ezért "Reinstall" !
(ezt több helyen használtam már gond nélkül)
Másik megoldás:
Itt
Töltsd le és utána indítsd el. És ezzel is jó kell legyen már !
Töbszõr használtam ezt is.
a kérdés, hogy mi okozza, vírus nincs
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Ezzel mit lehet kezdeni? Mert 5 percenként vagy óránként lehal a netem tõle, és csak restart segít rajta.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Barátnõm gépén sajnos feltelepült ez a valódi elõny akármi... És nem tudom leszedni sehogy... nem tudom mi indítja el folyton.. és persze azt írja h nem eredeti A windows... 😄
ha tudtok megoldást pls írjatok!
elõre is köszi
Uzsi
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
<#szomoru1>#szomoru1>
SEGITSÉG KELL MIT CSINÁLJAK??
mikor azt irja ki hogy telepítõ fájlok másolása, akkor pont a végénél elõjön egy ablak és azt van bele írva😞pontosan nem tudom de valami ilyesmi: a....6389 nem másolható és akkor választási lehetõségek közül:
Újra - Kihagyás - Kilépés
Kérlek segítsetek mert nagyon kellene újra tenni
KÖSSZ!!!
A Windows Media Player 7-estõl kezdõdõen van benne a Windowsban ez az egész, a digitális jogkezelést és a hanganyagok hordozható lejátszóra való másolásában való segitséget végzi. Ha nem használod a Windows Media Playert, illetve nincs szerencséd DRM-mes anyagokhoz, akkor kiiktathatod.
Bõvebben
"hol is lehet matani az automatikusan elinduló programok listájában"
Program hozzá
De egyébként sok helyen van: Start menü/Minden Program/Inditópult, Start menü/Futtatásba regedit, majd megkeresed a Run, RunOnce, RunOnceEx kulcsokat,...
A Windowsban (NTFS particiók esetén, NT rendszerû oprendszer alatt), rendesen beállithatóak a jogosultságok.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
2. Jobb klikk a mappára vagy állományra/Tulajdonságok/Biztonság fül/ és ott tudod limitálni a felhasználók jogait.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
nekem az lenne a problémám. hogy a speakerboard nevü felolvasóprogram föltelepités után nem indul el mert idézem, lejárt a program demó verziója
a baj csak az hogy azelõtt még nem volt föltelepitve szóval nem is használtam akkor meg hogy járt le.
nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem ebben segiteni
http://goo.gl/gd6Zi5
Elõre is köszönöm a segítséget.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
http://www.runtime.org , vadássz cracket vagy serialt mert a demoval csak olvasni tudsz, átmásolni csak a fullal
http://goo.gl/gd6Zi5
De ha tucc mondani efféle feltörõprogit, azt megköszönném.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
sorry de ez van...<#nemtudom>#nemtudom>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
NTFS partícióban van 1 olyan funkció, amivel a fájl Tulajdonságok menüjében be lehet kapcsolni titkosítást a fájlra. Ez eddig ment. Csak most az a gáz, hogy az a windows behalt, letöröltem, és most 1 új win van fenn (ugyan az az op. rendszer mint ami elõzõleg volt: Win XP Pro SP2). Az a kérdésem, hogy hogy tudom a titkosítást kivenni a fájlokból, mert azt írja, hogy nincs hozzáférési jogom. PLS. SEGÍTSEN VKI! Naon fontos lenne! Elõre is kösz. (Format nélkül)
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
Valaki esetleg tud még segíteni?
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
lövésem sincs mi ez , tudtok segiteni?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Itt -bajusza- azt mondta, hogy:
"Nálam is volt ilyen probléma. Legtöbbször a videokártya drivere okozhatja ezt. Próbáld meg te is a videokártyád driverét frissíteni."
Na ez a havernál nem jött be.
Rendszer vissza álítást csináltam neki és jó lett !
(Vagy ha ez nem megy, akkor új XP. De talán valaki még tud adni más tanácsot is.)
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A windows MediaCenter változata miben tér el az alap XP tõl?
Lehet, hogy a tûzfalad blokkol valamit....