Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem próbáltam mert nem bootol be a gép! Tehát rögtön az elején kiírja hogy lejárt a 30 napos próbaidõ, és kéri az aktiválást!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

| #14899 !!!

Ezt próbáld.
Egy ismerõsöm folyton zaklat mert lejárt neki a 30 nap, és nem tudja használni a gépét! Tud valaki olyan serialt mondani ami mûködik? Már a fél netet végigkutattam de egyiket sem fogadja el a windows-a mindre azt írja ki hogy hibás! Pedig nekem annó mmûködött! Vagy lehet nem is Serialra lenne szüksége?
Ja, és nincs internete!
Köszi

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

© Narxis ajánlom figyelmedbe a -> #14899 !

Nem kell ezért "Reinstall" !
Xp - eredetiséget vizsgáló megoldása - #12949 !!!
(ezt több helyen használtam már gond nélkül)

Másik megoldás:
Itt
Töltsd le és utána indítsd el. És ezzel is jó kell legyen már !
Töbszõr használtam ezt is.
stp4trick
igen alkalmazás és dll hiba, mint a hibajelentésben benne van, és nem memohiba, bár memoriacím hivatkozás van beleírva, de az nem ugyanaz

a kérdés, hogy mi okozza, vírus nincs

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
igen, folyamatosan frissítem

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Napra készen van-e frissitve a windows?

lpmaskmancick
szerintem vírus,vagy memória hiba vagy dll hiba,én ilyen esetben újra raktam vna a gépet 😄

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

stp4trick
Hibás alkalmazás: svchost.exe, verzió: 5.1.2600.2180, hibás modul: netapi32.dll, verzió: 5.1.2600.2180, memóriacím: 0x0000a3c0.

Ezzel mit lehet kezdeni? Mert 5 percenként vagy óránként lehal a netem tõle, és csak restart segít rajta.

Narxis
Reinstall és utána mikor frissítéseket akar telepíteni kijelölöd, hogy egyedi és ott kiveszed a pipát a Genuine Advantage mellõl aztán megkérdezi, hogy zaklasson-e vele késõbb ott a nem-re kattintasz és soha többé gondod se lesz vele.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!

Barátnõm gépén sajnos feltelepült ez a valódi elõny akármi... És nem tudom leszedni sehogy... nem tudom mi indítja el folyton.. és persze azt írja h nem eredeti A windows... 😄

ha tudtok megoldást pls írjatok!

elõre is köszi

Uzsi

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

Általában hibás memóri,vagy túlhúzott rendszer esetén szokott ez elõfordulni.Elöbbinél memória csere,több memória esetén csak egyet bennehagyni,ha igy sem jó,akkor kipróbálni a másikkal.Az utóbbira a BIOS gyári beállitásainak visszaállitása lehet a megoldás.De lehet az oka sérült telepitõ cd, hibás dvd olvasó és még sorolhatnám.

mindig újra tudom tenni a windowsot csak most nem..
<#szomoru1>

ah nekem nem ez és nem lehet lehet kihagyni újra sem csak kilépni nem tud valaki segíteni....
SEGITSÉG KELL MIT CSINÁLJAK??

Atika :o)
ok ok koszonom szepen meglesem 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

-m+n
Nekem is volt ilyem amikor vmit nemtudott másolni, akkor kihagytam nem volt vele semmi baj, de ez attól is függ milyen fájlt nem tud másolni nekem ez volt: small.fo vagy small_fo valami ilyesmi
Hello baj történt a windows újra telepítésnél.
mikor azt irja ki hogy telepítõ fájlok másolása, akkor pont a végénél elõjön egy ablak és azt van bele írva😞pontosan nem tudom de valami ilyesmi: a....6389 nem másolható és akkor választási lehetõségek közül:
Újra - Kihagyás - Kilépés
Kérlek segítsetek mert nagyon kellene újra tenni

KÖSSZ!!!

Ok,köszi.De ahogy mondom,konkrét dátumtól indul az,hogy induláskor ez is elindul.Kiválthatja ezt vmilyen alkelmazás az XP-nél?Creative hangkari illesztõprogit raktam akkortájt föl.Elõtte ez nem indult el.

Dj Faustus
"WMDM PMSP Service"
A Windows Media Player 7-estõl kezdõdõen van benne a Windowsban ez az egész, a digitális jogkezelést és a hanganyagok hordozható lejátszóra való másolásában való segitséget végzi. Ha nem használod a Windows Media Playert, illetve nincs szerencséd DRM-mes anyagokhoz, akkor kiiktathatod.
Bõvebben

"hol is lehet matani az automatikusan elinduló programok listájában"
Program hozzá
De egyébként sok helyen van: Start menü/Minden Program/Inditópult, Start menü/Futtatásba regedit, majd megkeresed a Run, RunOnce, RunOnceEx kulcsokat,...

Dj Faustus
Mint mondtam, nem kell hozzá külön program.
A Windowsban (NTFS particiók esetén, NT rendszerû oprendszer alatt), rendesen beállithatóak a jogosultságok.

Szevasztok.Ez mi a bánatom:"WMDM PMSP Service"?Most nézegetem a felügyeleti eszközökben a naplókat és látom,2.-a óta ez is elindul.Mire való ez a "service"?A másik:hol is lehet matani az automatikusan elinduló programok listájában?Ja,XP Professional SP2-rõl van szó.

En lattam ilyenre egy progit amiben mindnet tok jol belehetett allitani hogy mi mukodhessen es mi nem csak elfelejtettem a nevet 😞

Dj Faustus
1. Vezérlõpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerû fájlmegosztás használata elöl pipa ki.
2. Jobb klikk a mappára vagy állományra/Tulajdonságok/Biztonság fül/ és ott tudod limitálni a felhasználók jogait.

Sziasztok tud nekem valaki mondani olyan progit xp re amivel tudok felhasznaloi neveket limitalni pl hogy semmit ne tudjon elinditani csak egy bizonyos programot?

Dj Faustus
Még crack sem szükséges - vannak ingyenes alternatívák is.

[HUN]FaTaL
crack, ennek miköze az XPhez? van topicja...

http://goo.gl/gd6Zi5

sziasztok
nekem az lenne a problémám. hogy a speakerboard nevü felolvasóprogram föltelepités után nem indul el mert idézem, lejárt a program demó verziója
a baj csak az hogy azelõtt még nem volt föltelepitve szóval nem is használtam akkor meg hogy járt le.
nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem ebben segiteni
[HUN]FaTaL
Valószínûleg memóriahiba vagy pedig valami melegszik a gépedben. Vidd el szakemberhez!

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A windows használata során a gép napi 3-4 szer kifagy,kapok egy kék képernyõt,amin van egy csomó windows sablonszöveg és hogy fizikai memória listázása. Ez mitõl van illetve hogy lehetne kiiktatni?Sajnos nem értek a számítógépekhez.
Elõre is köszönöm a segítséget.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

[HUN]FaTaL
próbált a getdatabacket az szektoronként kiolvassa a winchesteren lévõ fájlokat, bár a titkosítással nem tudom mit tud kezdeni

http://www.runtime.org , vadássz cracket vagy serialt mert a demoval csak olvasni tudsz, átmásolni csak a fullal

sgt anderson
Remélem h nem teljesen. :S
De ha tucc mondani efféle feltörõprogit, azt megköszönném.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

DarkSector
Szerintem ez cumis dolog, hacsaknem van valami feltörõprogramod....
sorry de ez van...<#nemtudom>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sgt anderson
Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy mit tudok tenni az elkódolt adataimmal?
NTFS partícióban van 1 olyan funkció, amivel a fájl Tulajdonságok menüjében be lehet kapcsolni titkosítást a fájlra. Ez eddig ment. Csak most az a gáz, hogy az a windows behalt, letöröltem, és most 1 új win van fenn (ugyan az az op. rendszer mint ami elõzõleg volt: Win XP Pro SP2). Az a kérdésem, hogy hogy tudom a titkosítást kivenni a fájlokból, mert azt írja, hogy nincs hozzáférési jogom. PLS. SEGÍTSEN VKI! Naon fontos lenne! Elõre is kösz. (Format nélkül)

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

DarkSector
Kimásolod a rekrõl a fontos cuccokat, aztán format c:/----

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zacsy
ja bocsi igen XP tehát h tudom uninstalálni?

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

PíszLávJuniti
"windowsom" == xp ??

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

DarkSector
<#fejvakaras>

Zacsy
hogy ha feltettem a vistát és a windowsom egy másik meghajtón van hogy tudom letörölni h közbe azok a fájlok ne tünjenek el amik a meg hajtón vannak tehát h nem formázom....lehet debil kérdeés bocsi 😊

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

DaniX14
Driver frissétés és rendszer-visszaállítás is volt de nem megy :S
Valaki esetleg tud még segíteni?

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

aszizoli
Nézd meg ezt, valószínûleg segíteni fog.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Kontrakcio
sziasztok! neke az lenne a problémám h ez jelenik meg különbözõ idõközönként és nem tom bezárni...

lövésem sincs mi ez , tudtok segiteni?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Na ez volt egy havernál kb. 1 hete.

Itt -bajusza- azt mondta, hogy:
"Nálam is volt ilyen probléma. Legtöbbször a videokártya drivere okozhatja ezt. Próbáld meg te is a videokártyád driverét frissíteni."

Na ez a havernál nem jött be.

Rendszer vissza álítást csináltam neki és jó lett !
(Vagy ha ez nem megy, akkor új XP. De talán valaki még tud adni más tanácsot is.)
DaniX14
Akkor mi a gond ha játszok valamelyik játékkal és ledobja mindig a tálcára?és ez minden játéknál és programnál igy van!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

PíszLávJuniti
Arra lennék kiváncsi, hogy a front end milyen távirányítóval vezérelhetõ, és mik érhetõk el rajta.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Az hogy benne van a Windows Media Center?
PíszLávJuniti
Sziasztok.

A windows MediaCenter változata miben tér el az alap XP tõl?

DarkSector
Használj total commander-t....
Lehet, hogy a tûzfalad blokkol valamit....

Haj. Vki tudna nekem segíteni az a baja a gépnek hogy amikor be akarok lépni a sajátgépbe vagy a dokumentumokba és az ilyenebe akkor valami olyasmit ír ki hogy a windows bezárta a programot a számítógép védelme érdekében és utána jön egy hibaüzenet hogy az explorer exe hibá észlelt ezért leállt ez tudj valaki miért van vagy hogy hogyan lehet megzüntetni???<#conf><#gun><#violent><#boxer><#falbav>