Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy jobban kezelje a Hardwer dolgokat a gépedben.

★ 汤姆 李

Sylvester
Miért éri meg BIOS-t frissiteni ? notebooknál?

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

CSátok, leszedtem a Lost Planet demóját, de nem tudom feltelepíteni, mert mindig azt írja ki, h kevés a hely a merevelemezen. Ez ideáig nem lenne probléma, mert mindig átállítom a telepítési útvonalat, h ne a c:\re rakja, amin csak a wndows van és jelenleg 208 mb hely van rajta. Ennél azonban már a Preparing to installnál elakad, mert oda akrja kicsomagolni a telepítési fájlokat, de nics elég hely hozzá. Szóval azt szeretném emgkérdezni, h ezt hol lehet átállítani, h a telep. fájlok a d:\ meghajtómra kerüljenek?
köszi😊
(elõbb tettem fel a kérdést minthogy megnézzem a linket, szorri)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hát az nem 1😊
Szedd le mindet(említettem divx sem maradjon),majd próbáld a játékot.

★ 汤姆 李

köszi. codecek így lettek föltéve: KLite, CCCP... szóval ez így egynek számít, vagy nemjó?

Update-elni kell az Op.rendszered neten,Nero-t le kell uninstallálnod(mindenhonnan kitörölnöd),codec pack 1 legyen fennt(semmiféle divx pakk meg egyebek),Cd emulátor progikat letiltani mindet mikor indítod a játékot,Játék könyvtárában vagy installnál amit felajánl azt fel kell rakni.Szerintem így menni fog.
Azért nézz el erreLink

★ 汤姆 李

remélem jó helyen járok! a következõ kérdésem lenne.
van egy külföldön (angliában) vett Shogun Total Wars - Gold Edition játékom.
A dobozán fel van tüntetve hogy milyen oprendszerek alatt kéne és nem kéne mennie, történetesen pl. Me fel van tünteve amin NEM kéne müködnie, XP pedig úgy mint amin elméletileg kéne.
Mindegy, játszom vele, és kb. a 10 kör után (x játékidõ, nem számít) kiír egy ilyen hibaüzenetet:

Protection Error
Debugger detected - please close it down and restart!
Windows NT users: Please note that having the WinIce/SoftIce service installed means that you are running a debugger!
Ok

ennyit, és után játék kilép, és asztalon találom magam.
angolul tudok, de ezzel nem tudok mit kezdeni, légyszi valamit mondjatok 😛
köszi^^

ja u.i.: a notebook amin futtatni szeretném, eredeti Windows XP SP2 van, legalábbis ahogy vettük, föl volt rá telepítve cakkumpakk minden, és babonából nem nyúltam hozzá oprendszerhez.

DarkSector
Látod!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

húúú bocsi most vettem észre h benne volt daemon toolsba és az nem engedte

nekem ez a gondom: letzöltöttem a shrek 3 játékot, nade nem tom felrakni, mer a stram.reset nem találja. most le akarom törölni a cd-képet a géprõl, de azt írja írásvédett, pedig nem is írásvédett, a mappájáról pedig ahányszor leszedem az írásvédettséget, mindig visszarakja. mit tehetnék?

DarkSector
Nem Boot-os a cd-n lévõ windows-od ennyi....
Ez egyértelmû a hibaüzenetbõl...
Kell szerezned egy normálisat...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

aszizoli
Ha még nem telepítettél errõl a lemezrõl rendszert, akkor valóban elképzelhetõ, hogy csak egy boot nélküli, javító lemezed van. Viszont, ha már történt vele telepítés, akkor valószínûleg a CD adta meg magát. Minkét eset kiszûrésére, javasolnám másik (lehetõleg eredeti), Windows beszerzését. Ha még avval sem menne (ennek kevés az esélye), akkor talán a BIOS tájékán kellene kutakodni.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Met
nem bootos a telepítõ lemezed

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

pIIrash
Sikerült felrakni. Akkor olt vmi gond, amikor rámentem volna telepítés után, hogy Start Trial. De leszedtem a SpyBot-ot és máris jó!

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

hiába nyomom+
a válasz ugyan az
aszizoli
Gondolom, amikor a BIOS kéri, megnyomod az egyik billentyût, a CD-rõl való indításhoz!

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

sziasztok!
Problémám a következõ, XP-t szeretném ujrarakni, first boot-ot átállítottam CD-re, többi változatlan, HDD prioritást is áttettem 2.-ra, mégis mikor mentem és elindulna a boot cdrõl, kiírja hogy ,,disc boot failure,insert system disc"
a meghajtó jó, a cd is hibátlan elvileg.
Mit kell még beállítani a BIOSZ-ban, hogy elkezdje a boot-ot?
aszizoli
Kár, hogy nem települt fel, mert ezt is ismerte.

pIIrash
Megszületett a végeredmény! <#eljen> Néhány óra utánnajárás és a SpyBot "Speciális Mód"-jának segítségével sikerült megtalálni a "forrást"! winzwr32.dll. Ha valakinek hasonló problémája lenne: bezáródik az explorer.exe szó nélkül (gyengébbek kedvéért: eltûnnek az ikonok meg a Start Menü, stb.), akkor ezen az oldalon található Combo.exe-vel orovosolható a dolog!! : Köszi mindenkinek a segítséget! ADSPY/Virtumon.v.17

pIIrash
Az a baj, hogy vmiért nem akar felemenni!

DarkSector
Jah lehet....attól függ, hogy mit bohóckodik....

Sylvester
IE buzult, szval gondoltam ha azt frissitem nem bohockodik😊 de most aszem müxik..thx

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

DarkSector
Az új M-t raknád fel inkább...😄

Sylvester
felraktam az uj IE-t is...most értem haza most próbálom a progikkal 😊

aszizoli
A winlogonnak, nem lenne szabad baromkodnia. Szerintem a legtöbb vírus, és spyware pucoló progi, nem veszi észre az ebben megbúvó, oda nem illõ dolgokat. Ezért ajánlottam a prevx-et. Azonkívül, ha az adatbázisában szerplõ kártevõt talál, akkor a gépen szétszórt részecskéit is kipucolja, nem csak a vírus fájlt.

pIIrash
A Hijack This már megvolt. Az összes folyamat tiszta. Végigellenõriztem netes adatbázisból. Viszont ha valamelyiket felûlírta vmi, akkor passz! Az explorer.exe tiszta. Tökéletesen megegyezik más gépen lévõkkel.

aszizoli
Bocsi, de a #14767-re ment a tipp. De megpróbálhatod te is, hátha bejön, kárt nem teszel vele.

Sylvester
Marha nagy THX !! 😊 ha kihuz, ha nem akkor is 😊

aszizoli
Malware gyanus a dolog. Próbáld meg a prevx-el, engem már kétszer is kisegített, hasonló esetben. Sokat segíthet a keresésben a Hijack This is.

Sylvester
Nekem olyan gondom van h POP-UP ként egy oldal jön fel, de nem jelenit meg semmilyen oldalt, de ha egy játékba vagyok letallóza a játékot a tálcára, POPup blockerek nem jöttek be , mit ajánlanátok nekem?

NOD32 van milyen cuccal lehetne ezt kigyilkolni?

WinXPSp2

DarkSector
Freemail-ben egy fél nap mire feltölteném neked...
De ha van valaki, aki meg tudná neked csinálni gyors feltöltéssel, akkor az is megoldás lehet....

DarkSector
Az xp editionok, tudomásom szerint külön kiadások, amik az xp sp2-re épülnek, csak skin programok és funkciók gyanánt vannak személyre szabva....

Én Extended Editiont használok, ami minden progit tartalmaz a lehetõ legújjabb verzióban, én mindössze a Hardwerek illesztõit rakom fel, meg a végén egy ZA-ot tûzfalnak és ennyi...

JA találtam egyet de az csak 280mb és exe.MAi nekem vlt 800mb és nem exe.
Sziasztok!Most szeretném letölteni az Windows Xp Proffesional Sp2.
Valaki tudna adni egy linket.Elõre is kösz.
ÉS mégegy valami melyik a legujabb windows nem a vistára gondolok.
Pl:miaz a windows xp black edtion,
Xp lite.Elõre is thx.
Prince of Máté
igen, ezt tudom h olyan alkalmazás ami még fut...
sztem egy Spyware lesz, remélem igazam van.

pIIrash
Az alapokon lépjünk át. Nem most kezdtem a szakmát! 😉 Azért köszi!
Firefox van fent mióta megjelent. 😊
Amikor elkezdödött ez az eltûnõsdi, akkor a SpyBot TeaTimer kiírta, hogy a WinLogon valami tök értelmetlen kulcsot akar beírni a Registrybe. És még 3 registry beírást tiltott.

[HUN]FaTaL
shift+alt (már ha felvan telepítve a magyar billentyûzet), egyébként meg vezérlõpultba babrálj a területi és nyelvi beállításoknál

http://goo.gl/gd6Zi5

Dj Faustus
A tmpt.exe még munkát végez a gépen, a gép leállításakor és a Windows ki szeretné lõni. Õszintén szólva nem tudom mi ez a tmpt.exe (hogy nem alap Windowsos folyamat az hétszentség) - de erõsen gyanús. Vizsgáld át a géped vírus-/kémprogram kergetõvel, csökkentett módban kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett.

syiasytok
lenne egz eleg idegesito problemam....angol a billentzuyet beallitasa.... h tudom eyt most vissyarakni magzarra mert igz meg kerdojelet sem tok irni>D
Prince of Máté
sziasztok

Amikor leállítom v újraindítom a gépet ezt írja ki:

Mi lehet a gond?

DarkSector
És ZoneAlarm mellett használom a FF-ot és azóta nem találkoztam vírussal...<#vigyor3>

DarkSector
Jobb a védelme, és szerintem mintha gyorsabb is lenne, meg a letöltõ ablak is bejön nekem....

Az írta az elõbb DarkSector, hogy rakj fel a gépedre Mozilla Firefox böngészõprogit. Internet Explorer helyett nagyon jól jön.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

pIIrash
Ezt most nem igazán értem! <#nezze>

DarkSector
Tégy fel mozillát....

pIIrash
Ha az, akkor jól csinálta meg az a kis @#@@#!#¢# <#kocsog><#lama>, mert Csökkentett módban sem jelenik meg.

NeoMaN
nagyon vírus gyanús pedig

pIIrash
Sziasztok!

A köv problémám lenne: egyik pillanatról a másikra egyszer csak leállt az explorer.exe. Ha elindítom rögtön be is záródik. NOD, Ad-Aware, SpyBot semmit nem találtak. Ötlet?

Met
valszeg nem bootolos verzió, azért nem indult el a cd-rõl

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae