Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnézem, hogy tudok-e vele valamit csinálni!

És köszi, hogy utánanéztél...

Met
ezt láttad?
vagy ezt?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Az a szomorú, hogy szétkerestem az agyamat, figyelj mennyi helyen:

- itt több fórumban is
- az XP súgójában
- a microsoft oldalán
- különbözõ olyan oldalakon ahol be vagyok registrálva és leég a pofámról a bõr, hogy pl. filmezéssel foglalkozó topikokba is be kellett írnom, hogy valaki segítsen, de ott csak annyit válaszoltak, hogy sajnáljuk de nem tudunk segíteni, bárcsak tudnánk...

Látod, milyen sültgalamb ez?

Sajnos hittem abban, hogy itt segíteni tudtok majd...

Met
Tudod az a szomorú, hogy 1 nap alatt nem találtál választ a kérdésedre, csak vártad a sültgalambot. 😊
Szerintem nem lehet korlátozni, vagy megosztod "for all" vagy nem, esetleg egy külsõ progi, de ahhoz használnod kellene az internetet...

Igen ennyi!

Ez tetszik, hogy nem veszed a fáradtságot beírni egy kis szemtelenkedést,de tudod mi ebbena szomorú, hogy TE sem tudsz válaszolni a kérdésemre...

😊

tudna nekem vki segiteni,h miert a kereso jon elo mikor meg akarom nyitni valamelyik meghajtot a sajatgepbe? - vki irhatna ra,kicsit mar unom a keresot😊
Met
ennyi

Ismét nagy a csend, ennyi volt a segítség...

Ott milyen objektumról beszél, amit hozzá kell adnom?

Ezt ha elmagyarázod nekem, akkor örök hálám!

De ha elmagyarázod az egész menetét, akkor örök hálám, mert az lenne a legjobb...

[HUN]FaTaL
jobb gomb a mappán és a biztonság fülön meg a megosztásnál az engedélyeknél állítsd be és kész

http://goo.gl/gd6Zi5

Basszus!

Ennyire nem ért senki a hálózatokhoz?

tudna nekem vki segiteni,h miert a kereso jon elo mikor meg akarom nyitni valamelyik meghajtot a sajatgepbe?koszi
nincs valami rendszergazda feljelentkezve?

Mert õ biztos tudna válaszolni a kérdésemre...

Nagy a csend!

Senki sem tud semmit!?

Ha ott találtál valami, akkor azt légyszi oszd meg velem is.

Köszi!

Én konkrét leírásra gondoltam...

Bocsi, de én abból nem értek semmit...

aszizoli
Talán neked túlzottan követelödzõ a stílusod, és ezt valóban nem szereti itt senki.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Javasolnám a "Súgó és támogatás" használatát.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Nem valamis egítõkészek itt az XP topikon belül az emberkék!

Mi van már mindenki Vista-t használ?

Ez mind szép és jó, de nem kapok választ arra, hogy hogyan tudom hozzáadni a hálózaton lévõ felhasználókhoz az engedélyeket.

Adott 5 számítógép, ebbõl egy az enyém. Még rajtam kívül van még egy ember, akit szeretném ha hozzáférne a gépemen lévõ fájlokhoz. A másik 3 pedig legyen ebbõl kizárva.

Erre kérem a válaszokat!!!!

aszizoli
Dehogynem. Például a Microsoft.

nfs world
kösz 😊 és azt nemtudod véletlenül hogy honnan lehet letölteni?

Senki sem ért a fájlmegosztáshoz és a jogosultságokhoz?

Igen, de már van sp3 RC1 is
nfs world
melyik az utolsó service pack? a kettes?

Vagy ezt már csak a Vista-ban lehet beállítani?

Valakai akkor tud segíteni?

A kérdésem az, hogy hogyan tudok megosztani úgy mappákat, hogy egyes felhasználók hozzáférjenek mások pedig ne.

Remélem érthetõ voltam...

Hát nekem pl nem csinál ilyesmit a gép <#vigyor>
Gregorius
Oké, köszi. Ezek szerint nem 100% normális. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Ha gyanakodsz, futtass le egy spyware írtót, nem árthat
Gregorius
Sziasztok!

Az normális, hogy minden Windows boot-up után úgy uszkve 5 percig nyomja fel a hálókártyám az adatot maxon? Ez a Windows sajátja, vagy gyanakodjak egyéb kémprogik után?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Hali. Nemtudom awindowst telepiteni mert a cab filokat nem csomagolja ki,és a rart sem tudja kicsomagolni.ötlet!
XP cd-rõl bootolsz
helyreállítási konzol
beírod a fixboot,majd fixmbr parancsokat és exit
üdv, találtam ojat hogy win aktiválása SMS-el, az milyen?😄 mert kijelölöm a magyarországot és kiir egy 06-20-as számot, csak nemnagoy értem h mejik kéne mégis mert ijen AKTIV meg nem vágom 😄 mert akkor inkább elkülöm normál dijas SMS-ként mint kérdezzenek errõl arrol
hali

lenne egy olyan problémám h fent volt a vista egy másik vinyon de azt formáztam és a rendszer inditó menü meg ott maradt amit a vista csinált nos ezt az xp bõl hogyan tudom kivenni?

és hogyan oldhatom meg hogy a másik gépre warezos izé legyen? de ha azt rakok akkor ugyanugy lehet frissiteni meg minden? de már azon is XP felvan rakva, csak mind a 2 gépnél számol visszafelé 😞
[HUN]FaTaL
Úgyhogy õksem hülyék nem fogod tudni aktiválni. Rakjál fel warezt a másik gépre. Szted jogilag ha 20 millió gépre fel lehetne telepíteni az XP-t akkor az egész világ ugyanavval a keyel használná az XP-t és kész 😄

és ha felrakom a sajátomra, mármint telozok és majd várok pár napot, után megint felhivom oket? az ugy hogy hangzik?😄

de nehogymár 2 gépnek külön vegyek xp-t mert leszurom magam...
[HUN]FaTaL
telefonálnod kell ez van

2 gépre egyszerre a büdös életben nem aktiválod még telefonon sem😄 (jogilag sem lehet)

Szevasztok!!!
a segitségetek kellene. eredeti zsirkirály XP-m van, még nagoyn régen vettük meg, már egy csomoszor ujraraktam a windowst de eddig sose akadt problémám ezzel... az aktiválás... nos igen. ez a szemétláda egyszerüen nemfogadja el a kodomat. telefonálni meg nemakarok mert az tök gáz :/ nemtudtok esetleg valamit h miért nem fogadja el?

régen is volt ijen h nemfogadta el, de aztán volt már ojan is hogy zsir uj rendszer, nemfogadja el a kodot, aztan felrakom a videjokari drajvert és utána elfogadta 😞 most semmi ijen hokuszpok nincs, egyszerüen bexart a gép...

ja egyébként 2 gépre 1 családban lehet ugyanaz a win xp? mármint jogilag meg ijenek ?😊

elõre is köszi bb
Rendszer hiba! A windows ujra lett volna telepitve de nem hajlando a cab fileket olvasni eggyik meghajtó sem.vagyis állandoan hibát ir ki.ehez kérnék segitséget.
Crazyn
Magát a sata vezérlõt megtalálja az XP, az eszközkezelõ szerint megfelelõen mûködik az ide vezérlõvel egyutt. Az alaplap vezérlõje van fenn.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

stp4trick
alaplap sata driver fentvan?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Met
Jahh, azt nem olvastam el, hogy sata<#zavart1>

Crazyn
SATA meghajtokon nincs jumper, mind master uzemmodban van

Met
Jumper jó helyen van?

Crazyn
Javitsatok ki, ha tévedek.

Crazyn
A link amit megadtál csak firmware-eket tartalmaz. Ha jol tudom, a firmwarenek nem sok köze van a windowshoz. Igaz, optikai meghajtonak még nem updateltem a firmwarejét egyszer sem.
Az XP még csak ismeretlen eukozként sem ismeri fel. Driver nincs hozza még a hivatalos pioneer honlapon sem

aszizoli
A drivert gondolom felraktad hozzá.