Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aszizoli
Pl. a Partition Magic segítségével. Minden szükséges adatodat írd ki lemezre, nehogy elveszen. A "D" meghajtóból elveszed a szükséges méretet, és hozzáadod a "C" mwghajtóhoz. Közben ne állítsd le, ne legyen áram szünet, stb..., mert különben ugrik mindkét particiód.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Megpróbálhatod, de nem lesz kis munka.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

sziasztok! át lehet e rakni valahogy a TELJES "My Documents and Settings" mappát egy másik particióra, úgy, hogy gondnélkül mûködjön az xp tovább, és ha igen, hogyan lehet ezt végbe vinni????
Crazyn
Másik probléma:
most raktam ujra a rendszert, és ez a szemét dög "lekorlátozza" a rendszergazda felhasználoi fiokomat. Nem tudom kikapcsolni a gépet a start menubol, csak kijelentkezni, a feladatkezelo is le van tiltva.
Mi a gond???????

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn
Hali!
Most vettem egy Pioneer DVR-212D SATA dvd írót a gépembe, de valamiért nem akarja az XP felismerni.
Egy ABIT KV8 Pro alaplapon megy a rendszer 32 bites XP proffal. A bios felismeri de az XP nem 😞
Mi lehet a gond?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

valaki mondja meg pls hogy a C: vinyora hogy tegyek vagy 1.5 gigát mert nem tudok progikat telepíteni mert 200 mega szabad hely van nem tudommi foglal olyan sokat mert a D:-re rakokl mindent😞

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

C:\windows mappában
urbijoe
hol tárolja a windows az asztal háttérképeket?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

zvaragabor
Töröltem mind az akárhanyat, majd hardver hozzáadásával telepítettem mind, de nem oldódott meg.

Chaos Anno Domini

Balazs15
sziasztok

procit akarok tuningolni be is jutottam a cpu setting-be ott is van hogy fsb de levan szürkitve (gondolom le tiltva) tehát nem lehet rá menni a kérdés hogy hoygan folytassam???mire menjek akkor?

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

lck
Itt nézd meg.
Az 5. hozzászólás. Valami olyasmit ír hogy az eszközkezelõben kell törölni a bedugott eszköz driverét.
zvaragabor
Üdv.

Hatalmas problémám van, van egy mp3 lejátszóm, eddig ment minden vele rendesen, bedugtam, cserélhetõ lemezként felismerte az XP, most meg bedugom, és valami MTP media player-ként ismeri föl. Csak a winamp, és wmp szerepel a mûveletek listájában a kis ablakban, ráadásul nincs ott az kis systray ikon, amivel el tudom távolítani az óra mellett, és a sajátgépben sincs ott a meghajtó ikonja.. Az mp3 lejászómenüjében látom ezt az MTP akármi mappát, de nem tudom törölni.
Másik USB portba bedugva is próbáltam, ugyan ez.

Mivel tudom ezt megoldani?

Chaos Anno Domini

Balazs15
sziasztok!!!

hogy lehet a fraps progiban a felvett videó anyagokat letömöriteni akár 0-50 mb-ra mert msot jelenleg 1 perces videoanyag kb 700 mb

Met
nincs

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sztyui2
Emberek! Olyan kérdésem lenne, hogy a Windows XP rendszergazdai jelszavát hogyan lehet a legegyszerûbben feltörni? Nem ilyen-olyan cd-re programírással aztán bootolással meg ilyenekkel. Nincs valami olyan, hogy a jelszó helyett beírok valami kódot és belép? Vagy csak úgy beírok valamit. PLS Help

www.flickr.com/sztyui

urbijoe
az jo de az meg egy teli oldalt gördit

Met
PgUp PgDn ?

urbijoe
nincs véletlenül olyan progi hogy a kurzor billentyüre be tudnám állitani az egér görgetést?
hogy egy megnyomásra több sort ugorjon

Balazs15
tudom hogy elmegy bármilyen kodek nélkül..de ugyis beakad ha van ha nincs...és tök mind1 hgy miylen lejátszo :media palyer, bs player,power dvd.divx ,uyganigy fent marad a hiba....

stp4trick
pont az a baj, hogy vmi kodeked szarakodik, mindenféle kodek nélkül elmegy bármilyen zene, video, ha nem a mediaplayert használod

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Balazs15
hogy ha xp van a gépemen állandoan begyorsulnak vagy beakadnak a zenék vagy a videok lassan már 3 honapja(mert uyganis 3 honappal ezelött álitattam össze (nem olcson) és nemtudom mi a baja mert az ujra tevés nem oldja meg...VISZONT!!!Vistán semmi baja sincs...SEMMI...de a vistát meg nem akarom használni mert nicns hozzá Soundmax keverö tehát nem tudodm beállitani az 5.1-et és ügye a régebbi játékok nem indulna el rajta.Szerintetek mi a szar hibája lehet?????

1. szerintetek ez megoldás ha felrakom a windows xp reborn-t???amibe már alapbol bele vannak integrálva a kodekkek media player,lejátszok stb...????
2. ja és a fraps progit hogy álitsam be hogy ha felveszek 3 percet ne alapbol 700mb legyen....nem lehet vhogy ezt lekicsinyiteni??

Kaptár
Végülis már megoldottam egyszerre csak egy vinyót raktam be és úgy telepítettem,de ha akármilyen oprendszert telepítek a másikra akkor átírja a vista bootjátPL😞windows 2000) nem értem miért van.

Met
ha nem használod akkor nem valószínû, hogy meghibásodik, letörlõdni
de a biztonság kedvéért én kiírnám lemezre is

hi !
például egy módszer:meghajtó elrejtése
Balazs15
uyganis a 400 as winyom 5 év teljes anyaga van és ha azzal vmi történik nekem egyenlö a halállal😊

A vista telepítõ cdjével tudod javítani,egyébként a helyes telepítési sorrend 1 XP,2 Vista
Balazs15
hi all

nem lehet valahogy biztonságosan le védeni a winyot hogy még véletlenül se törlödjön le roal semmi...pl formázni se engedje...

Kaptár
Sziasztok.
Van egy kissebb problémám,van 2 merevlemezem és az egyiken vista van a másikra meg feltettem az xp-t,de viszont az xp átírta valahogy a bott fájlokat magának meg nem rakott fel semmilyen boot részt,ha a másikról átmásolom úgy se jó.
Nemtudjátok hogy az xp-nek honnan lehetne leszedni boot cuccokat,vagy valahogy megjavítani?
A választ megköszönném.

[HUN]FaTaL
köszi

http://goo.gl/gd6Zi5

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

biomage
Azért nem formázom a vinyot hogy egy ilyen probléma megoldodjon, amugy is 1x ugy is visza jönn, szal nem megoldás

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

[HUN]FaTaL
vga ramja? hogy jön az ide? külön memória. vagy az os egyben kezeli és úgy 4 giga? az elég lol:d

stp4trick

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

nesto
hm.. kössz. legalább akkor egy programnevet adhattál volna mert egyet se ismerek

PíszLávJuniti
olvastam, hogy van hozzá patch amivel kb 3 GB-t +t fogsz látni belõle, 4 et látna, de abból lejön mindenféle címzésre szánt memóriatér, vga ramja, stb..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Smithie
Teljesen véletlenül nálam is volt ilyen gixer....Reinstall megoldotta nekem is!😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

biomage
igen töröltem :S

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Narxis
Nekem ugyanez volt FF-el, más okból kifolyólag újra kellett telepítenem a rendszert azóta jó.<#buck>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stp4trick
cookiek törlõdnek, ez az IE7😊

biomage
Hali

Van egy kis problémám, ezt már megirtan az IE7 topikba de, ugy érzem nem fog senki vállaszolni, ugy hogy megirom ide
Pár forum a jelölés olvasottként, nem müxik megfelelöen, egy hétel ezelött még müködött de most ezt csinálja, benyomom és minden topik olvasot lesz 😊 aztán kilépek az IEböl és amikor viszamegyek ujbot olvasatlan :S, csak ugy lesz olvasott ha kijelentkezek és visza jelentkezek.
Ötlet mit csináljak, hogy müködjön?

Narxis
Nem vennék rá mérget. Itt mást írnak.32 bites változatról persze.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stp4trick
de, program az van, de az nem XP topic

nesto
Ennél biztonságosabb módszer kéne, tehát jelszó használata jobb lenne. Ilyen programról nem tudtok?

csinálj egy mappát!Amikor nevet kell adni akkor nyomd le az altot és írd be:0160(NUMLOCK-ot használd)alt-ot engedd el majd enter. majd jobb klikk, tulajdonságok, testreszabás, ikoncsere. Ott ha nézegeted az ikonokat látod hogy van olyan ahol hely van két ikon közt!Asszem egymás alatt van a 3 láthatatlan ikon. Rákkattintasz és azt rakod be ikonnak(mondjuk a lakat mellettit válaszd pl.).Kész is!Asztalon teljesen láthatatlan!Total Commanderbe annyi látszik, hogy [] és ott van hogy DIR a méretnél.Mondjuk az asztalt nem mindig kell fájlkezelõbe elõhozni, úgyis ott van szemelõtt rögtön.

486os;16megás videókari;700mega HDD; 128MHz CPU... meg a C64-em :D Mos\' ne nevess... össze is vannak kötve

[HUN]FaTaL
Köv. winbõl már csak 64bites lesz😊 32biten elméletileg egyébként 4gigabájt ramot lehet megcímezni maximum ezért is nem értem hogy miért nem látják csak 2g-ig...

nesto
Létezik XP-re fájl/mappa-titkosító program? Egy gépet többen használunk és azt szeretném elérni -új felhasználói profil nélkül- hogy az én mappáimba netudjanak belépni mások csak maximum jelszóval.
köszi

KILLER2
Ha te mondod.

Töltsük le az internetet!

soma22
a köv win ki sem jön 32 bitre szvsz

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

KILLER2
Vista is 2-t lát. Most térem vissza XPhez, Vista túlzóttan zabálja a gépet, kesesebb ereje jut a programokra. Következõ windows alatt nem a Vistát értettem, majd ahoz képest a következõ. Remélem, hogy az majd képes lesz erre 32 bit alatt is. Mert ha jól tudom 32 bites prociból nem lesz egy könnyen 64 bites.

Töltsük le az internetet!

soma22
én beérem 1-el😊

a vista topikban is 2-rõl irtak emlékeim szerint

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...