Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja az kicsit hosszu lesz na mindegy

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 20:40:07, on 2007.12.04.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\csrss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\winsys2.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\jusched.exe
C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\w32x86\3\hpztsb05.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\Spyware Doctor\SDTrayApp.exe
C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\SBCSTray.exe
C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\Kerio\WinRoute Firewall\wrctrl.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\SBCSSvc.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
C:\Program Files\Spyware Doctor\svcntaux.exe
C:\Program Files\Spyware Doctor\swdsvc.exe
C:\Program Files\Kerio\WinRoute Firewall\winroute.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcIp.exe
c:\program files\kerio\winroute firewall\avServer.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\NET-rõl\Programok\utorrent.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiprvse.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.serial99.com/?a
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.serial99.com/?a
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title = Serial99.com
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: BitComet ClickCapture - {39F7E362-828A-4B5A-BCAF-5B79BFDFEA60} - C:\Program Files\BitComet\tools\BitCometBHO_1.1.8.30.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\system32\sw20.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\system32\sw24.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\system32\winsys2.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM\..\Run: ALCMTR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\w32x86\3\hpztsb05.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Spyware Doctor\SDTrayApp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\SBCSTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [!AVG Anti-Spyware] "C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe" /minimized
O4 - HKCU\..\Run: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\Kerio\WinRoute Firewall\wrctrl.exe"
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
O6 - HKLM\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
O8 - Extra context menu item: &D&ownload &with BitComet - res://C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe/AddLink.htm
O8 - Extra context menu item: &D&ownload all video with BitComet - res://C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe/AddVideo.htm
O8 - Extra context menu item: &D&ownload all with BitComet - res://C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe/AddAllLink.htm
O8 - Extra context menu item: Letöltés -> Download &Express - C:\Program Files\Download Express\Add_Url.htm
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: BitComet Search - {461CC20B-FB6E-4f16-8FE8-C29359DB100E} - C:\Program Files\BitComet\tools\BitCometBHO_1.1.8.30.dll
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O20 - Winlogon Notify: mljhefe - mljhefe.dll (file missing)
O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
O23 - Service: AVG Anti-Spyware Guard - GRISOFT s.r.o. - C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
O23 - Service: Forceware Web Interface (ForcewareWebInterface) - Apache Software Foundation - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: ForceWare IP service (nSvcIp) - NVIDIA Corporation - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcIp.exe
O23 - Service: ForceWare user log service (nSvcLog) - NVIDIA Corporation - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
O23 - Service: Sunbelt CounterSpy Antispyware (SBCSSvc) - Sunbelt Software - C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\SBCSSvc.exe
O23 - Service: PC Tools Auxiliary Service (sdAuxService) - PC Tools - C:\Program Files\Spyware Doctor\svcntaux.exe
O23 - Service: PC Tools Security Service (sdCoreService) - PC Tools - C:\Program Files\Spyware Doctor\swdsvc.exe
O23 - Service: Kerio WinRoute Firewall (WinRoute) - Kerio Technologies - C:\Program Files\Kerio\WinRoute Firewall\winroute.exe

--
End of file - 8547 bytes
Kapni fogsz egy HijackThis log-ot,amit a jegyzettömb nyit meg.Utánna jobbklikk,az összes kijelölése.Utánna szerkesztés fül,Másolás.Utánna a hozzászólás ablakba beillesztés.

[/img]
A többi virusölõ nem veszi észre pedig letöltöttem hozzajuk a frissitést
Hogyan nyomjam fel a HijackThis text fájlját?
A Windows tûzfala aktív, mert ha igen, ezért nem jeleníti meg a lapot a böngészõd.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Nem tudom kidobni a virust
examinee
Gondoltam leírom ide is. Hátha XP probléma.
Olyat tapasztalok már 1,5 hónapja hogy a böngészõ a honalpokat nem jeleniti meg elsõre. Sõt van hogy rányomok a frissitésre 2-szer is és semmi, aztán eccer csak beadja.
Kiirja hogy a lap nem jelenithetõ meg. Olyan mintha nem kapna netet akkor a gépem - bár pl msn fut rendesen.
Firefoxot használok és Nodot(de explorer is ugyanezt csinálja)! 4-5 emberkénél van már ez a probléma, nemtudom tudtok-e rá megoldást! Elõre is köszi!

Ok meg is probáltam, de a Spywaredoctor mégmindig nem tudja törölni pedig van hozzá serialom, registrálva van. Most probálom a Counter Spy 2-t de az is kipróbálható verzió. Ja ha csökkentett módba megyek akkor van egy felhasználó (én vagyis Dani) és a Rendszergazda, Melyikbõl keressek , mert a rendszergazdába nem találja meg a Virust a Doc?
Flamer
word aszonta anyám. másik meg azé lassan de tolja. htx

http://loal.atw.hu

Kapcsold ki a rendszervisszaállitást,már ha engedi:Sajátgép,Tulajdonságok,A rendszer visszaállitása,a rendszervisszaállitás kikapcsolása az összes meghajtón elé pipa,majd Alkalmaz,Ok.Aztán a rendszer újrainditása Csökkentett módban,az F8 billentyût nyomogatva.Ezután futtasd le a virus és spyware keresõket.A SpywareDoctor csak akkor irt,ha megveszed.Helyette a CounterSpy-t,vagy az AVG Antyspyware-t javaslom.Ha sikerült leirtani,akkor jöhet a TrendMicro HijacThis:Link.
Ezzel csinálsz egy analizist a Do a system scan and save and log file gombra kattintava.A kapott logfile-t betallózod ide a forumba és majd megnézzük maradt-e még a rendszerben valami nyoma.
Legvégül letöltöd ezt a programot:http://www.mediafire.com/?7fm0j2xtlem
Ezzel fogod visszakapcsolgatni a letiltott dolgokat.Találsz majd benne egy Windows Enhancemet részt.A kikapcsolás gombot a Start menu and taskbar,Turn of computer kipipálásával,a Futtatást a Run kipipálásával.A System-nél a feladatkezelõt,a Restriction#1 fülön a Disable Windows Task Maneger ne legyen kipipálva.A Save gombal elmented a változásokat,majd inditsd újra a gépet.Sok sikert.

zvaragabor
MS Office Word.
Vagy
Start menü > Minden Program > Kellékek > legalul WordPad

Chaos Anno Domini

Flamer
valaki megmondaná mit hazsnáljak notepad hejett ami winbe alapból bennevan? mert nem engedi megnyitni a fájl notepaddal mer aztirja tul nagy.. egy sima txt fájl. :C

Jujj, felraktam pár virus és spywareirtot (Nod32, awast, Spyware doctor, spyware terminator) A Spyware doctor talál egy Spyware_Known_Bad_sites nevü spywaret, de nem tudja kitörölni(egy fájlt a Cookiesban), mostanra már letiltotta a kereséseimet, nem lehet elõhivni a Ctrl+Alt+Del -t és a Futtatást se. Nemengegi átálitani a kezdõlapot és nem én vagyok a rendszergazda.
A Start Futtatás,vagy Kellékek,Parancsorba beirod gpedit.msc
Felhasználó konfigurációja,Felügyeleti sablonok.Start menü és tálca,a Leállitás parancs eltávolitása és megakadályozása,Beállitás letiltva.De elõtte javaslok egy virus és spyware keresést.

Valaki segitsen eltünt a start menübõl a kikapcsolás pont, hogy hozzam vissza? Kérlek segitsetek. Köszönöm,<#wave><#wilting><#rinya><#rinya>
Amit te szeretnél,abban az esetben érvényes,ha a számitogép egy tartomány tagja.Idézet a WinXP súgojából:

Új felhasználó hozzáadása a számítógéphez
Az új felhasználó felvételekor az új felhasználónak hozzáférést ad a számítógépen lévõ fájlokhoz és programokhoz.

A feladatot más-más módon kell végrehajtani, ha a számítógép egy tartomány tagja, vagy ha egy munkacsoport része (vagy ha önálló számítógép).

A számítógép tartomány tagja

A mûvelet végrehajtásához rendszergazdaként vagy a Rendszergazdák csoport tagjaként kell bejelentkezni. Ha a számítógép hálózatra csatlakozik, akkor a hálózati házirend beállításai is megakadályozhatják a mûvelet végrehajtását.

A Vezérlõpulton nyissa meg a Felhasználói fiókok ablakot.
A Felhasználók lapon kattintson a Hozzáadás gombra.
Az új felhasználó felvételéhez kövesse a képernyõn megjelenõ utasításokat.
Megjegyzés

Az Új felhasználó hozzáadása párbeszédpanelen a meglévõ tartományi felhasználóknak lehet engedélyt adni a számítógép használatára.
A Felhasználói fiókok használatával csak meglévõ tartományi felhasználók vehetõk fel. Új helyi felhasználó hozzáadásához kattintson a Speciális fülre, majd a Speciális gombra. A Helyi felhasználók és csoportok ablakban kattintson a Felhasználók elemre, majd a Mûvelet menü Új felhasználó parancsára.
A Rendszergazdák csoporthoz csak olyan felhasználót adjon hozzá, aki kizárólag rendszergazdai feladatokat lát el. Ha további információra van szüksége, kattintson a Kapcsolódó témakörök hivatkozásra.
A számítógép nem tartomány tagja

Az új felhasználó felvételéhez a helyi számítógépen rendszergazdai fiókkal kell rendelkeznie.

A Vezérlõpulton nyissa meg a Felhasználói fiókok ablakot.
Kattintson az Új fiók létrehozása lehetõségre.
Írja be az új felhasználói fiók nevét, majd kattintson a Tovább gombra.
Kattintson a Rendszergazda-fiók vagy a Korlátozott lehetõségre az új felhasználóhoz hozzárendelni kívánt fiók típusa szerint, majd kattintson a Fiók létrehozása elemre.

zvaragabor

Chaos Anno Domini

Megnéznék az XP felhasználók, hogy a Felhasználói fiókok menüpontban van-e olyan, mint ami az alábbi linken található (9. oldal Új felhasználó hozzáadása)?

Vagy valaki tudja-e, hogy hogyan lehet ezt elõhozni...

A segítségeteket elõre is köszönöm!

Valaki tud nekem magyarázatot adni arra, hogy miért nem úgy van az XP-n belül mint ahogy le van írva?

Ezen a linken van egy leírás arról, hogy ezt miként lehet beállítani, namármost nekem olyan nincs a felhasználói fiókok között, hogy Hozzáadás.
Ha ez meglenne, akkor egy nyamvadt kérdésem nem lenne ezek után...

www.akonyv.hu/windows_elemei/windows_xp_a_rendszer_alkalmazasa_minta.pdf

[HUN]FaTaL
hálózati felhasználó olyan nincs
én csak azt mondtam hogy adj hozzá felhasználót, nemtudok most segíteni képekkel mert a notimon Vista business van...

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!

Valaki tud nekem abban segíteni, hogy hogyan tudok hozzáadni HÁLÓZATI FELHASZNÁLÓT a felhasználói fiókokhoz?

Elvileg kellene ott lennie egy HOZZÁADÁS gombnak, de nincs.
Ezt hogyan tudom bekapcsolni?

me and a monkey
Hát azért annyi formátum biztos nincs a gépeden...😊
A programból is lehet: jobb klikk > opció > beállítások > hozzárendelések.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

üdv
frissitettem a fireworkomat es amikor bejelentkezik az Xp akkor mar ker profilt és csak ugy indul hogy rakattintok az adminisztratok kis ikonra.
Nem lehet ezt valahogy eltuntetni, hogy csak siman induljon el a win ?

urbijoe
még annyi hogy ,hogyan lehet a lejátszohoz egyszerüen hozzárendelni az összes videoformátumot?
mert egyesével szarakodás

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Met
Lehet, telepítõ cd-rõl bootolsz és megkérdezi, hogy a meglévõ oprendszerre települjön vagy mellé

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

urbijoe
Már sikerült beállitanom 😊

urbijoe
igazábol én ugy szeretném beállitani hogy az ablak fix legyen és csak a benne levö videok mérete válltozzon ugy mint a media player-nél

urbijoe
hiába állitom be akkor sem indul el az 1-es felhasználoi beállitással

urbijoe
nekem ugyan ugy kis ablakban indul
lehet azért mert ez nem a telepitös válltozat?

lck
Opciók > Beállítások > Általános > Képernyõ > Haladó:
Egyéni képernyõ pozíció/méret - Felhasználói beállítások 1:
Itt megadod hogy hol jelenjen meg és mekkora legyen.
Kép
me and a monkey
Végül is ez kicsit még érthetõ is.
A lejátszó mindent lejátszik, még a mobiltelefonok kis videóit is, azok méretéhez meg alapból ez az optimális.
Valamint ha valaki ehhez társítja az összes kisvideóját vagy a netes videók lejátszását is, akkor is ez a méret az alap.

Olyyat leeht h 1 vinyon 2 xp van?<#idiota>

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Annyira nem fontos😊Majd teszek fel vistat és játszom azzal😄NA jó azért azt csak nem.DE valahogy nem lehet megoldani h menjen és ne kelljen ujra tennem?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Met
de, és azért kell újratelepíteni

1.a legeslegeléjre mentem a topcinak és 128rammmal ment 400mhzel nem indulna el??bootol csak mikor a amikor tölt "Windows Xp"ott nem történik semmi.
2.Nem fogom mert amit használok tökéletesen megy.
Az nem lehet hogy mivel más a driver ezért nem megy?

Met
1. kevés neki a gép
2. újra kell telepíteni

Áttettem a gépembõl a merevlemezt a régi p2es 400mhz 128mb ram-os gépembe és nem töltötte be az xp-t mi lehet a gond?

Narxis
Úgyanúgy ahogy többi ablaknál, katt jobb felsõ sarokban a keretre.Itt a duplakattos móka nem mûködik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

urbijoe
én meg azt nem tudom hogy lehet beállitani ,hogy mikor elinditom ne olyan kicsi ablakban induljon el,hanem egy bizonyos méretben?
már mindent probálltam de nem sikerült

me and a monkey
Nekem alapból nincs ott a navigációs sáv, csak ha odahúzom az egeret, akkor "jön elõ."

Met
KM Playerben hogy lehet kirakni full screenbe a képet? Alul mindíg ott marad a navigációs sáv

urbijoe
a KMPlayer az ténleg jo
amugy nekem csak a legujabb Divx van fenn

lck
Mert olyan yók ezek a pakkok !
Nekem fenn van egy Xvid + 1 AC3 codec oszt jónapot.
Ha valami extrát nem visz a Windows Mediaplayer - megnézem a KMPlayerrel - ja most jut eszembe ha viszi, akkor is a KMPlayerrel nézem. 😊
Flamer
hátha megtudod cisnálni cskaeltudod irni mire kell kattingatni 😄D

Adi
sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, h mikor leakarok játszani a wmp-be egy filmet akkor a hang érthetetlen a kép pedig olyan mintha tekerné elõre az ember a filmet. Más lejátszoknál mplayer, kmplayer ez a hiba nincs. De akkor is zavar, h a sima WMP-be nem tudok megnézzni egy filmet. Ez mitõl lehet?
Egy Cole2K Media Pack van föl telepítve nekem.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Ha te ezt vágod, akkor szívesen meghallagtom a te válaszodat is.

Légyszi próbáld meg leírni...

SgtChris
Skacok! Van egy vadi új gép, frissen telepített WinXP SP2 HUN-al, naprakész update-ttel, a legújabb driverek mindenhez.
A probléma az az, hogy az IE7, se a Firefox nem jelenít meg bizonyos elemeket a weblapok megnyitásakor. Pl.: weblapok alapszíneit, képeket, gombokat, vagy gombfeliratokat, stb. (A flash-player és a java környezet szintén fent van és a legfrissebb)
Nincs semmi piszkálva, minden szoftver alapállapotban került fel a gépre, ami ezt leszámítva tökéletesen mûködik...
Szerintetek???

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Hello!
A köv. a problémám. 2partició van a gépemen és csak azt a partíciót formáztam le amelyiken az xp van a másikat pedig hagytam úgy ahogy volt. Megtörtén az xp vissza telepítse. Driver insatlal codec minden meg volt. De nem játssza le a másik partíción lévõ mp3-akat. Valakinek van valami tipp h mitõl lehet?
Thx elõre is

[HUN]FaTaL
Hülyeség, lehet korlátozni.

Én csak megcsinálni tudom fejbõl leírni a menetét nemtudom.

http://goo.gl/gd6Zi5

Helló!

Az a problémám, hogy aktíválás után is kér aktíválást. Kiírta, hogy sikeres aktíválás, és mikor a rendfszergazda fiókra rákattintok, újra kéri az aktíválást. Ezután már csak telefonon tudtam aktíválni, így most oda jutottam, hogy kiírja a fiók, hogy nem léphetek be míg nem aktíválok, de az aktíváló azt mondja, hogy már aktíválva van. Szóval erre az ördögi körre van valakinek valami ötlete?

U.i.: Csökkentett módban be tudok lépni.