Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És szerintem sok CAD használatnál nem biztos, hogy a teljesen sík képcső annyira jó lenne. Szerintem 19-es kell a CAD-hez. Vagy egy (akár használt) EIZO, vagy valamilyen samsung képcsöves dolog. Ezeket a mostani divatszériás képcsöveket (FD Trinitron, Flatron) nem kifejezetten CAD-re találták ki, ugyanis a geometriájuk nem valami jó erre a célra.
sok helyen arulnak mostanaba hasznal EIZO 17" monitorokat, vett valaki ?? Milyenek ezek ??
l3alF1aKe
az Adi Pro Vista a legjobb-)
Mert nekem az van, mi másért?-)

That\'s All Folk\'s

A MAG XJ810-ről mi a véleményetek?
Atus01
Hmm... mintha nem a topic-ról beszélnétek...

Nekem is egy LG 795FT van, kb fel eves. Elotte is 17" monitorom volt, egy DAEWOO de a ketto kozott eg es fold a kulobseg. Amiota ezt hasznalom meg nem volt fejfajasom. Persze ez vagy ketszer annyiba kerult, filoztam is rajta hogy nem-e lenne jobb egy 19" monitor, de azt ilyen arert csak olyan szinvonalu lett volna mint az elozo monitorom. Ja a multhonapi COMPUTER PANORAMA 17" monitorokat tesztelt es ket monitor maradt a szoritoban: LG 795 FLATRON es egy SAMSUNG mittudomen milyen monitor. Gyozott az LG 765 FLATRON, koszi!
KBB
Hm, igazad van.

Egyébként te game-re mit ajálnassz?
Nekem Studiowords 520 Si van. 15"-os, de sajna csak a 800×600-at nyomja 85 Hz-enm
1024×768 csak 60 hz, szóval maradok egyenlőre az előző felbontásnál, mert ez legalább nem rondja annyira a szemet...

by kbb

http://parallelorealms.blogspot.com

KBB
Miért? Melyik jobb márka szerinted?

by kbb

http://parallelorealms.blogspot.com

Atus01
Ez sajnos nem igaz.

Atus01
Én 85 Hz-től indultam felfele 1 Hz-enként. 90-nél még éles volt, 91-nél már nem egészen. Így hagytam 90-en. Teljesen meg vagyok vele elégedve vele.

Bradock
Úgy emlékszem valaki írta korábban, hogy három év.
Bradock
Vannak különböző tesztprogik amik segítik a beállítást. Nem is teszt inkább monoszkóp a jó kifejezés.
Nem nagy terjedelmű, ha érdekel küldöm mailbe.
Egyébként mi a francnak kell bántani azt a szerencsétlent attól még nem fog működni!!!
Asszem sorkimenő...Vagy sokszorózó /nagyfesz része.../ Azt meg TV boltban is tudnak szerelni!
Egy MAG 796FD monitorom van. A problémám, hogy nem tudom beállítani úgy, hogy tökéletesen éles legyen a kép. A betükön látni leginkább /pl: netezés közben/, hogy kissé életlenek, elmosódottak, és egy idő után már zavarja a szemem. Érdeklődnék, hogy valakinek volt-e már hasonló problémája, ill. tud-e rá megoldást. A vga kártya amúgy egy ASUS V7100 32MB TV. Más kártyával is próbáltam már, de az eredmény még rosszabb. 75 Hz-en még jó, de 85 és a felett egyre rosszabb. 100Hz-n már teljesen látható ez a tünet. 1024*768 /85Hz -n használom.
A segítséget előre is köszönöm.
Atus01
Hogy lehet egy moncsit TV szervízbe vinni?

Szolni kell uzletnek hogy szeretned kiprobalni mielott hazahozod, es hogy erre milyen lehetoseg van. A masik meg az hogy biztos adnak a javitasra garanciat, szal ha hazaviszed es detto ugyanaz a baja, akkor lehet visszavinni.
Irany a szerviz.
???
Hat mit mondjak nem volt az INFO valami nagy szam.
Ja lattam Mag monitort (term. sik kepcso) es az is geometriai hibas volt... Szoval ne tessek szidni a Flatront. Amugy a Philips-nek voltak kiallitva minitorai ami kozul egy volt "sik kepcsoves". Amikor kozelebb ertem jot rohogtem: MAGA A KEPCSO GOMB VAGY HENGERPALAST VOLT CSAK ELOTTE VOLT EGY SIK UVEG... :-) Nesze neked sik kepcso. Az ocsem 10 eves Tatung monitorahoz veszek egy uveglapot es meg van oldva a sik kepernyo, olcson!!!
Kepponttav?
szvsz természetes hogy kattan
Sziasztok!
Egy kérdést szeretnék feltenni Sony G200 tulajdonosoknak: normális-e, hogy egyes átváltásoknál akár 4-5-ször is "kattog" a monitor? Gondolom frekvencia változásoknál kapcsolgat, de néha elág zavaró. Játékon belül is elõfordul a menü és a normál ablak között. Ha egyet kattan, azt megértem, de többet? Vagy a játék hibája?
Ismeri valaki a Packard Bell monitorokat?
drs: Teljesen egyetertek veled. Ha miliomos leszek eskuszom hogy nem veszek LG-t. Holnap megyek az INFO-ra majd kivancsi leszek hogy lessz-e ebben az arkategoriaban ilyen eles kepu moncsi. Most pont 4 honapos a moncsim (LG FLATRON 795FT) es meg egy darabig biztos nem cserelem le. Na ez egy jo gep.
szvsz az a 0.20 képpont az full kamu föleg egy 99990 ft monitornál
Tudom, a MAG-ot ismerem.
Nem jó! A helyes érték: 0,25
www.samsung.hu
Egyébként kellene egy jó LCD-s.
Van tippetek, milyet vegyek?
Mázlista vagy!
Hali Bomber!

1. 800x600-ban tudja a 100 Hz-et, 1024x768-ban csak 85-öt.
2. Az a vékony szál tartja a maszk drótjait a képcsõben. 17" és fölötte már 2 van belõle.
3. Gratula az új moncsihoz!
Bradock
Szerintem sokáig. Nem az a lényeg hanem az, hogy mik az igényeid. Egy régi monitor valószínû technológiailag alacsonyabb szintûek mint az újabbak. Gondolok itt: képfrissítési frekvencia, felbontás, színhûség, stabil remegésmentes kép stb. Monitort általában nem évente vásárlunk, tehát érdemesebb új terméket venni ami korszerûbb mint egy néhány éves de olcsóbb társa.
egy pár év után ugyis lecseréled ugyhogy szerintem elég sokáig
rage
Jó már a monitor!!

Összesen 2 db kondit kellett kicserélni
Kissé most jobban érzem magam így
😊))

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Én is erre voksolok. MAG 570 FD.
Ezek szerint még mindig ott van.
rage
Tuti jó...
:-)))

10 perc után sírva fakadok tõle, olyan jó...
( a villogástól:-)

Viszont, persze , jobb , mintha nem lenne semmilyen
Akkor igen nehéz dolog lenne pl e sorokat leírni..
Ahová vittem , a C szervíz a Váci úton, nagyon rendesek voltak, minden monitort megpróbálnak megjavítani, sõt, állítólag elég jók is ebben
S noha a Daewoo jogutód nélkül megszûnt, vállalták a garanciális javítást
Másfél - két hetet mondtak
Meglátjuk....

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Bradock
Rage!

Legalább szerencséd volt a garanciával.
Jó az "új" moncsid. Abszolúlt villogásmentes kikapcsolt állapotba. :-)))
Hátha fürgék lesznek a szervizesek.

üdv: Bradock
rage
Bradock!

Monitor elment a szervízbe, remélem 2-3 hét
múlva problémamentesen visszakapom.
Nagy mázli, hogy jó helyen vettem, mert 3 év garancia volt rajta, ami Júniusban fog lejárni...:-))))

Úgyhogy addig egy rendkívül jó minõségú 14 colos
Action típusú monitorral fogok itt mûködni,
ajánlom mindenkinek, akár még a 800*600-at is tudja 60 hz-en!!!
:-)

(Kíváncsi lennék, hogy az itt alább írogató emberkéknek hogy tetszene...)

üdv,
rage

vaskalap
Egy ismerosom vett egy Belina 10 30 35-os monitort! A gond vele hogy kicsit homalyos, kodos a kep.
Én is erre voksolok. MAG 570 FD.
Kicsit eltértünk a tárgytól, nem úgy látjátok?
Elsa Ecomo17H96 a monitor tipusa..
azt nem értem,hogy kiválaszthatom a
120Hz-es frissítést /sõt a 160Hz-et is/de egyszerüen a monitor kikapcsol..
és nem is tér vissza az eredeti firssítéshez...
Vagy hol találok róla infót..?
Nemtom mitõl lehet az ,hogy az egyiknap még van 120Hz-es frissítésem 800x600-ban, most meg már nincs.....??????
Bradock
A Monitor Tester 1.12 progiba a testm104byUpLion.exe önkitömörítõ fájlba nem tudott belenézni, és szerintem arra jelzett.
Ugyanis átneveztem az exét, így megyílt a tömörítés de nem tudtam kimásolni belõle a fájlokat mert "ismeretlen tömörítési módszer" hibaüzenetet kaptam.
Szerintem indítsd el nyugodtan nem vírusos.
rage
Nem tudom, akkor mit talált
Gondolom, nem lett vírusos az FTP szerveren a file amióta
te letöltötted....

Bradock
Nem, nincs ez a FLCSS.EXE ott. Sõt az egész merevlemez át lett nézve a tömörítettek is, de nincs.
rage
Nekem Mcafee legfrissebb van fent, és még nem tévedett
Lehet, hogy most igen?

Tényleg, meg is nevezte a vírust
Van egy mód, ahol könnyen ellenõrizheted
Ha a Win /System könyvtárban létezik olyan file, hogy FLCSS.EXE, akkor nem tévedett
Ha ilyen file ott nincs, akkor vakriasztás volt.