Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként te game-re mit ajálnassz?
Nekem Studiowords 520 Si van. 15"-os, de sajna csak a 800×600-at nyomja 85 Hz-enm
1024×768 csak 60 hz, szóval maradok egyenlőre az előző felbontásnál, mert ez legalább nem rondja annyira a szemet...
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
Nem nagy terjedelmű, ha érdekel küldöm mailbe.
A segítséget előre is köszönöm.
Ja lattam Mag monitort (term. sik kepcso) es az is geometriai hibas volt... Szoval ne tessek szidni a Flatront. Amugy a Philips-nek voltak kiallitva minitorai ami kozul egy volt "sik kepcsoves". Amikor kozelebb ertem jot rohogtem: MAGA A KEPCSO GOMB VAGY HENGERPALAST VOLT CSAK ELOTTE VOLT EGY SIK UVEG... :-) Nesze neked sik kepcso. Az ocsem 10 eves Tatung monitorahoz veszek egy uveglapot es meg van oldva a sik kepernyo, olcson!!!
Egy kérdést szeretnék feltenni Sony G200 tulajdonosoknak: normális-e, hogy egyes átváltásoknál akár 4-5-ször is "kattog" a monitor? Gondolom frekvencia változásoknál kapcsolgat, de néha elág zavaró. Játékon belül is elõfordul a menü és a normál ablak között. Ha egyet kattan, azt megértem, de többet? Vagy a játék hibája?
www.samsung.hu
Van tippetek, milyet vegyek?
1. 800x600-ban tudja a 100 Hz-et, 1024x768-ban csak 85-öt.
2. Az a vékony szál tartja a maszk drótjait a képcsõben. 17" és fölötte már 2 van belõle.
3. Gratula az új moncsihoz!
Összesen 2 db kondit kellett kicserélni
Kissé most jobban érzem magam így
😊))
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
:-)))
10 perc után sírva fakadok tõle, olyan jó...
( a villogástól:-)
Viszont, persze , jobb , mintha nem lenne semmilyen
Akkor igen nehéz dolog lenne pl e sorokat leírni..
Ahová vittem , a C szervíz a Váci úton, nagyon rendesek voltak, minden monitort megpróbálnak megjavítani, sõt, állítólag elég jók is ebben
S noha a Daewoo jogutód nélkül megszûnt, vállalták a garanciális javítást
Másfél - két hetet mondtak
Meglátjuk....
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Legalább szerencséd volt a garanciával.
Jó az "új" moncsid. Abszolúlt villogásmentes kikapcsolt állapotba. :-)))
Hátha fürgék lesznek a szervizesek.
üdv: Bradock
Monitor elment a szervízbe, remélem 2-3 hét
múlva problémamentesen visszakapom.
Nagy mázli, hogy jó helyen vettem, mert 3 év garancia volt rajta, ami Júniusban fog lejárni...:-))))
Úgyhogy addig egy rendkívül jó minõségú 14 colos
Action típusú monitorral fogok itt mûködni,
ajánlom mindenkinek, akár még a 800*600-at is tudja 60 hz-en!!!
:-)
(Kíváncsi lennék, hogy az itt alább írogató emberkéknek hogy tetszene...)
üdv,
rage
120Hz-es frissítést /sõt a 160Hz-et is/de egyszerüen a monitor kikapcsol..
és nem is tér vissza az eredeti firssítéshez...
Ugyanis átneveztem az exét, így megyílt a tömörítés de nem tudtam kimásolni belõle a fájlokat mert "ismeretlen tömörítési módszer" hibaüzenetet kaptam.
Szerintem indítsd el nyugodtan nem vírusos.
Gondolom, nem lett vírusos az FTP szerveren a file amióta
te letöltötted....
Lehet, hogy most igen?
Tényleg, meg is nevezte a vírust
Van egy mód, ahol könnyen ellenõrizheted
Ha a Win /System könyvtárban létezik olyan file, hogy FLCSS.EXE, akkor nem tévedett
Ha ilyen file ott nincs, akkor vakriasztás volt.