182111
  • IXEMGabeo
    baszki :S sajnálnám, ha élete első dobogójától így fosztják meg...

de tényleg felettébb érdekes, hogy a RB ilyen jó volt a teszteken történtek után
  • Totti5
    Mivel real time nézik, ezzel trükközni nem lehet, főleg hogy nem egyszer el lett mondva hogy ha bármi eltérés lesz akkor az büntetés. Tegnap nyilván nem volt gond, és akkor is gyorsak voltak. Ma valami gond volt, hát ez van, szabály az szabály. Valami elromlott, valaki hibázott.
  • a.carkey
    A Ferrari így már nem áll olyan rosszul.
  • a.carkey
    Megj. megint a hülye Jo Bauer alkot ...
  • Totti5
    Hanghiány számomra azt jelenti hogy nincs hang. Ez ebben a formában nem igaz. Nyilván ha kimész mad a ringre akkor is megtapasztalatod a hiányt, vagyis nem mert füldugó ugyan úgy elkél. Ha konkrétabban körbeírod mi nem tetszik, akkor ok, mert én csak a hiányra reagáltam.
  • a.carkey
    "Ötletem sincs, hogy mit csinált a Red Bull, de az autó gyors volt. Hihetetlen az a fordulat, ami most bekövetkezett a teljesítményünket illetően" :) khm. :)
  • a.carkey
    McLaren 2-3. Nem is olyan rossz. Viszont geciség. De azért csoda is volt, hiába ment jól a manó, hiszen nulláról rögtön a másodikra ugrott a RB. Most, hogy direkt trükköztek, vagy csak véletlen, hát ...
  • ÁjjLe BoBBi
    ez egy felettébb mókás szezon lesz úgy érzem...;)
  • Peter1
    Hivatalos. Kizárták Ricciardot.
  • Dietrich
    Daniel Ricciardo az első áldozata az üzemanyagspórolásnak. Német források szerint, az ausztrált kizárták a versenyből, pontjait elvették, így Jenson Button 50. pódiumát ünnepelheti távolról...
  • Dodo55
    Őőő... Nem akarok vádaskodni, de hirtelen mégis életképesnek bizonyult a RB + a harmatgyenge Renault motor, aztán erre jön egy ilyen hír...

Sajnos nem tudom nem látni a LEHETSÉGES összefüggést.
  • a.carkey
    "aki csoda mit ki nem hozott a Force Indiából"

Fordítom:

"aki kibaszottul feltartotta az egész mezőnyt annyira lassú volt, és verstappeni "szuperséggel" végül tönkrequrta a mögötte haladók versenyét" :)

Tavaly a KERS-DRS kombóval legalább előztek. Ez megint csak vonatozás 1 mpen belül.

Fogjuk rá az első versenyre, de ha nem változik, az egyik Merci simán megnyeri, és ugyanolyan baszott unalmas idény lesz, mint a tavalyi.
  • Peter1
    Talán 100kg/óra. mintha a mondták volna a közvetítés alatt.
  • a.carkey
    Költségcsökkentés. Ja. :)

16 futam helyett 19. Ha a ruszkit nem is tartják meg - mert csak 1x volt Koszovóban kutyavásár -, az akkor is 18.

Ráadásul európai futamok helyett csomó távol keleti, mert Bernienek tejelnek az ottani népek, míg máshol - Európában - még nyereségesre is akarják a futamokat. :)
  • Chris Lowe
    Bocs de ez már sima kötözködés amit művelsz!!!

Oké nincs hanghiány más jóval/nagyon/baromira fílingtelen tartományban szól!
    Így jól leírtam a véleményem?
  • Botond #147254
    Pillanatnyi fogyasztás is maximalizálva van. Csak senki nem tud magyarul, vagy senkinek nincs autója így nem tudja miaz. :D
  • Jacek
    Mennyi üzemanyag folyhat át a tankból a motorba:) meg van határozva őőőő nem tom mennyi:)
  • RYO21
    miaz hogy üzemanyag átfolyási sebesség?
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem mivel "folyamatosan túllépte" a megengedett értéket,inkább a mérőeszköz lesz szar...volt már erre példa.
  • Totti5
    A sok pia.

• IXEMGabeo
    Kobat felmentte az FIA ugyanis műszaki hiba okozta azt az elfékezést, ami után Massába ment bele...

Ricciardo pedig az üzemanyag átfolyási sebesség probléma miatt elveszítheti 2. helyét:S:S beidézte az FIA
  • IXEMGabeo
    opersze ennyi pénzekért én nem sírnék, befognám a szám
  • IXEMGabeo
    és maguk a versenyzők nyilatkozták, hogy sokkal bonyolultabb a rendszer a gombokat újra kellett tanulniuk...
  • ÁjjLe BoBBi
    ez oké de akkor ne szopassanak már 100 kiló üzemanyaggal vagy lehessen tankolni aztán had szóljon...
  • b-type
    A feeling ha eltűnik, akkor eltűnik az F1 is.
    Erről szó sincs, egyszerűen formálódik, és azt már tényleg mindenki maga dönti el hogy változik az F1-l vagy sem.
    Az F1 magában hordozza a változást, prototípus kirakatsorozat, lesz itt még full elektromos versenyautók is..

Jelenleg ez jobb (szvsz) mint a pár évvel ezelőtti, mert engem az autó mozgása érdekel, és nem tetszett a reflexjáték, ez persze most is megvan a gyors kombinációkban, de azért mozog az autó látszik hogy nem egyszerű.
    Amikor azt mondták, hogy ezeket az autókat a majmok is elvezetnék (az is hülyeség volt persze), a kipörgésgátlóval, blokkolásgátlóval, rajtautomatikával, brutál aero-val, az sem volt jó.
    Ez sztem jobb.
  • ÁjjLe BoBBi
  • HTS s3rg1nh00
    nem lesz,mert megszorítások vannak és megtiltja a tojást az FIA.
  • IXEMGabeo
    belső kamerás felvételeknél kifejezetten tetszik nekem a 6 hengeres motorok hangja...:)

élőben is jobb, Szujóék elmondták csak a TV szűri ki...

viszont nagyon komoly az is, ahogyan a fékcsikorgatások hallatszódnak:DDD
  • ÁjjLe BoBBi
    ja kb...az a lényeg eddig is évről évre ki haraptak a versenyből, de most akkorát szakítottak ki belőle hogy az már felháborító.
  • Totti5
    Nincs hanghiány, csak más tartományban szól.
  • ÁjjLe BoBBi
    ...végülis lassan a 100méteres síkfutás tojásokon is lassan olimpiai szám lesz...

;)
  • Chris Lowe
    Oké csak épp eltűnik a fíling a hanghiányban.
    Persze ettől még jó versenyek lesznek....a gyári merci mögött.
  • b-type
    Ennél azért jobb a helyzet, ez az első futam, senki nem tudta még betájolni sem a fogyasztást, sem a műszaki problémákat és ezzel az SC.

Az autók mozgása nekem kifejezetten tetszik, pláne vizes pályán lesz jó, de Monaco-ban is élmény lesz már most látom.
    Technikailag az F1 jelenleg is legmagasabb színvonal, ennyi cc-ből ilyen fogyasztás mellett nem lehet jobbat mutatni, persze vannak megszorítások amivel lassítják ahogy mindig is voltak.
    A motorhang meg...ez is versenyautó, és az nem a hangtól lesz gyorsabb, ahogy azt a diesel LMP1-s autók bemutatták.
    Az autók kezelése és mozgása nekem bejön, a kinézete röhej, a hang meg ahogy írtam, hangra nincs értelme gyúrni.
  • Totti5
  • Dietrich
    Thx.
  • Totti5
    Leggyorsabb kör versenyen:

2013 : 1:29.274
    2014 : 1:32.478
  • Dietrich
    tavalyi köridők és mostaniak alapján mekkora a változás?
  • Chris Lowe
    Látom rai vs alonso fight megy! Gratula, mert ez a futam mindenről szólt csak épp a ferrariról nem.
    Ha pilóták szerint nézzük akko:
    Masgnussent lehet kiemelni pozitívként, nem tudni mennyi ebből az autó, de az tény, hogy profi a srác, első versenyt hiba nélkül lehozta az élmezőnyben. Koba csalódás, amatőr hiba, pedig a rajt még jó volt beugrott 2-3helyett aztán csúnyán elfékezte.

Ha csapatokat nézzük akkor még vackabb a helyzet mert van a merci aztán semmi...redbull megkapta a mclaren-mercedest meg a williamst versenyezni. Aztán jöhet a középmezőny vége a ferrari vs torrorosso vs force india.
    Magáról az f1-ről:
    Tegnap már írtam, abszolút csalódás, mint tegnap írtam ritka ronda autók, vérszegény hang, 12000fordulat/váltás = ez így nagyon gyenge, nincs versenyhangulat, olyan mintha autóznának, még az előzés is babazsúrnak tűnik. Abszolút meg lehet érteni ájjlebobbit.
  • Dietrich
    maradni is fog :) jövőre valszeg a cosworth is ilyet gyárt majd.
  • bakkerman
    Bottasnak ha nincs az a nagy hibája,akkor szerintem elveri a Mekiket és bejön 3.-nak. Eszméletlen tempót nyomott,nagyon sajnálom hogy Massat kicsapta Kobayashi,a brazilt is megnéztem volna mit tud. Nagyon várom a következő futamot,a tippem egy újabb Mercedes győzelem,de a dobogóra szinte bárki odaérhet (Ricciardo,a két Meki,Hülkenberg,2 Williams,Alonso...)