FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Raikkonen 85
Így álltak Monaco elõtt. "Mint az közismert", hogy Kimi az a típus, aki minden áron nekimegy a másiknak. 😊 Biztos hallva, hogy mit pofátlankodott Perez a futam korábbi részén, meneküljön aki tud, majd egy elõzéssel korábban is látta mit csinál Perez (semmit, bebaszta az autót, és lesz, ami lesz) össze akarta törni magát, mert soknak érezte a 10 pontot. 😊
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha idén is jól szerepel, akkor pedig az erõs szponzorok is jönnek. Fõleg egy olyan csapathoz, akinek van egy "sztár" pilótája.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
- nincsenek eros szponzorok
- veszteseges 2012-es ideny Raikkonen jo szereplese ellenere es miatt (teljesitmeny alapjan kapta a fizetest es tul jo volt)
- JA elhagyta oket
- Grosjean szerepeltetese folyamatosan extra koltsegekkel terheli a budzset
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Hát kurvára nem nézte el a féktávot😄 Épp az hogy jó korán fékezett. Csak azon a részen huplis az aszfalt sokan eldobták már ott. Kimi itt a maxot hozta ki, nem sokan tudnak ellen-ellen kormányozni(qrva jol nez ki).
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Alonso meg mindig is egy kecseg volt.
BTW, Perezt 1-2 éve még mindig istenítette hogy itt a helye meg ott a helye, nagy versenyzõ, meg ment a szöveg hogy csak pénze van semmi tudása, most meg fúúúj nagy romboló amatõr gyökér fúúj 😄 xDD imádom IMÁDOM 😄.
Neked nem nagyon kell magyarázni pl egy V8 versenyt, ahol úgy esik be belülre, hogy el tudjon fordulni a fehér vonaltól egy autónyira, mert ott marad kívül az akit elõznek. NASCAR-t szándékosan nem mondom, de Sonoma visszafordítóban láttam már 3 autót elfordulni koccanás nélkül.
De legyen ow. Indy utcai futam. Ha tisztán megvan az elõzés kiküldi a kocsit falig, de ha van rá esély, hogy ott marad a másik akkor szûkebben fordul, hogy legyen hely.
Ez hozzáállás kérdése.
Persze Monacoban csak egy versenyzõi parádé kellene, mint ami Bp-n volt Norbiékkal. Sok celeb páváskodhatna egyet aztán kész.
Szujó mondta, hogy ez a világ egyik legnézettebb sporteseménye. Namost aki rendszeresen nézi az F1-et az végigszenvedi ezt is. Az igazi kérdés számomra az, hogy aki nem nézi egész évben az mit néz ezen az egy futamon? Egy F1 iránt nem érdeklõdõ embert mi a picsa vonz egy ilyen futamon? 😄 Mutatnak pár celebet? És?
De még egyszer mondom más is követett el baromi nagy bakikat Monacoban, ilyen volt pontosan Kimi, az említett Sutli esettel, és mindenki szidta Kimit, hogy mekkora balfasz hogy szerencsétlen Force Indias élete futamát futja õ meg kilöki...hát de ilyen ez a sport, meg Monaco. Tudni kell elõzni, nem az autókra fogni, és nem a tökösöket feltétlenül hibáztatni.
ÉN továbbra is kitartok Perez mellett, remélem egyszer kap egy normális autót.
Perez vs Alonso ennél szabályosabb volt, Perez igenis befért a kanyarba, szóval az kicsit más.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Amit Sutil csinált, az pl. tökös volt, az elõzés, ésszel, amit ez az idióta Perez, az lutri. Sajnos nem szopta meg.
A Merci történetre csak annyit reagálnék, hogy atom pofátlan. Igazából értelmesen büntetni sem lehet. Baromi gyors az autó, végre a gumikopást is elintézték, max mit tehetnek velük? Elveszik vagy elvesznek pontokat tõlük, és kapnak egy pár rajthelyest Kanadában, és kész. Viszont a további versenyeken ha ezt így megoldották, behúznak minden polet és a legtöbb gyõzelmet. Max. egy minden futamon +10 helyes bünti, vagy a teljes kizárás lenne méltó a számukra, de ugye ez képtelenség, szóval ügyes.
Ezután más is fog hasonlót csinálni és leszarja a következményeket, ha a FIA ezt elnézi ...

Ezért én megnézném, hogy mennyi hely volt ott Alonso-nak, mert szerintem kurvára nem volt. Persze ezt sem láttuk a zseniális operator miatt.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Perezt kellett volna büntetni nem õt. Gyakorlatilag egy elõzése sem lett volna meg, ha a másik fél nem figyel oda."
Azért ezeket jobban megnézném és nem a Kimi fanok gyûlölködõ kommentjein értékelném a dolgot.
Azt hiszem mindenki tisztában van Monaco adottságaival, régen az ilyen manõverekért õrjöngtek az emberek (2005 Webber + Heidfeld vs. Alonso). Akkor is ugyanezt csinálta Alonso, fogta és átbaszta a sikánt és nem engedte maga elé a félig meddig tisztán elõzõ Webbert. Elmondanám hogy Alonsonál pont hogy még helyet is hagyott Perez, nem sokat, de az elõzés megvolt, mellette volt bõven és el is fordult. Egyszer nem tudott elfordulni, amikor Kimit elõször támadta, akkor kiengedte és elõtte maradt Kimi.
Arról nem is beszélve, hogy 2007-ben meg Kimit szidta mindenki, mert hátulról telibe trafálta Sutilt...Ez vicc...Én Ferrari drukker vagyok, de Alonsot úgy elküldtem most a francba...teljesen ugyanazt csinálta mint 2005ben.
Itt van pl a Webber elleni csatája, sokkal szarabbul vette Webber az ívet mégis neki ítélték az FIAnál is a dolgot...
Semmi baj nem volt Perezzel. Agresszív volt, õ versenyezni akart és nem vonatozni, hála az istennek...ha meg nem próbálkozott volna, beállt volna simán az expresszbe és 78 körön át nézzük ahogy a Mercisek a csalásukkal együttvéve megnyerik a fantasztikus nagydíjat...na de mindegy, mert úgy látszik ez kell a népnek. Cirkusz nem verseny ahogy már napokkal ezelõtt mondtam.
Tökösen védekezett, amikor Perez kiszorította a pályáról, meg is szívta.
Button, Alonso felelõsségteljesen arra mentek, hogy ne legyen baleset, a bírók ellenük ítéltek.
Kár, hogy nem Gro-t próbálta megelõzni Perez, elintézték volna egymást szépen és mindenki jól járt volna. 😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Egyetértek
"Közvetítés jó gatya volt azt a kevés akciót is csak replayeken vagy azon se láthattuk. A végén kimi féltucat elõzését se adta ki senkinek se az esze, hogy beadják. inkább néztük a vonatozást, gratulálok."
Sajnos ezzel is. Hihetetlen hogy 2013-ban az auto sportok király kategóriájában, ahol a közvetítés a fõ reklám csatorna nem képesek visszajátszani egy eseményt 1000 féle kamerából. Most olyan nagy dolog lenne 22 kocsinak a kameráit rögzíteni 2 órán keresztül?
"Érdekes, volt h Alonsot 2en is lecumiztatták, monacoba azért egy vb-nek tudni kéne védekezni. "
Szerintem fejben feladta mikor el kellett engednie Perez-t. Perezt kellett volna büntetni nem õt. Gyakorlatilag egy elõzése sem lett volna meg, ha a másik fél nem figyel oda. Kimi ugye leszarta, bele is ment az idióta. Legkönnyebb elõzés az mikor belsõ íven beesel mint a hülye a másik meg oldja meg vagy lassítson le. Sato technika.
Massa eset: sztem simán leblokkolt, 2x ugyanaz a hiba, mint Indiában, ez koncentrációs hiba. Csapat johogy probalja kedvezobben lekommunikalni.
Közvetítés jó gatya volt azt a kevés akciót is csak replayeken vagy azon se láthattuk. A végén kimi féltucat elõzését se adta ki senkinek se az esze, hogy beadják. inkább néztük a vonatozást, gratulálok.
Gronyár amennyi lovét visz a Totallal az el is megy pótalkatrészekre, szintén koncentráció hiányos bakikat csinál. Lotust nagyon visszaveti.
Érdekes, volt h Alonsot 2en is lecumiztatták, monacoba azért egy vb-nek tudni kéne védekezni.
Perez meg... lekéne nyugodnia. Szujoék is elõször támogatják, hogy igen ezt kell csinálni, aztán meg áhh mégse ezt kéne csinálni😄 Nem igazán gondolkozik a gyerek, lesz ami lesz alapon nyomja, érzõdik rajta, hogy nagy zsé van mögötte aztán úgy érzi magát mint a hülyegyerek aki bedobta a zsetont a dodgembe aztán had szoljon amit bír...kivan fizetve😄
Kibaszott kimivel meg a vb pontállással, meg magával.
No meg nem igaz, hogy itt van ez a kibaszott luxus állam monaco és nem tudnak kiépíteni 250m nél hosszabb egyenest. Bármelyik helyi lakos tudna építettni akár egy viaduktot a yachtok felett😄 vagy vmi, ehelyett erõltetik ez a szemetet.
Vicc!
http://www.f1hirek.hu/f1/20130526-f1-sulyos-buntetes-varhat-a-mercedesre-a-gumiteszt-miatt.html
A lényeg,hogy nem esett neki baja <#eljen>#eljen>

óóó hát így könnyû dolga volt Kiminek, ha Bottas benézte😄😄 derülnek ki a dolgok gyerekek
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egész hétvégén szívott a kocsival. Alonso se volt ma csúcs a Ferrari gyér volt, de Monaco mondjuk sosem volt az õ pályájuk.
Belegondoltam, hogy 2001-ben Schumi nyert itt utoljára
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hohóó😄