FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem ugyanaz történt ez a lényeg, Perez nem megcsúszott, hanem a hülyesége miatt beleszállt az elõtte lévõbe.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Megoldotta, amolyan Grosjeanosan."
másfél év alatt sikerült Rogronak szakzsargonná válnia az F1-ben. 😄
Valamilyen szinten ez is teljesítmény. Az agyatlan dievbombingos bevetõdés meg majd csak simán Perezezés lesz. 😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Teszem azt, van hely. Elmegy Kimi mellett es akkor mi van?
Ahogy oda beesett a palank melle, meg a Loewe-re kalibralt kormannyal sem tudott volna befordulni.
Ha a francia autobonto 10 helyet kapott, akkor ennek a nyomorultnak sem jarna kevesebb.
http://gaborszantai.co.uk/
Kimi médiaszereplése kritikán aluli."
Max egy olyan cég tulajdonosának szemszögébõl kritikán aluli, akinek fizetett színészkedésre és jópofizásra van szüksége a termékei/szolgáltatásai eladásához. Egy reklám (számomra) addig hihetõ, amíg az kizárólag száraz tényeket (a termék/szolgáltatás neve, tulajdonságai, elérhetõségei) közöl. Ha a gyõzködés legkisebb jelét is érzem (ebbe különösképp beletartozik hogy "X híres valaki vagyok és hidd el nekem ez milyen jó"), onnantól az a cég/termék/szolgáltatás nálam már le van írva. Kimi tehát egy tisztességes, valóban jó termékeket elõálllító/szolgáltatásokat nyújtó cég számára pont tökéletes választás lenne az õszinte emberi viselkedése miatt, másokkal ellentétben nem riasztaná el az értelmesebb életformákat megrendezett szereplésekkel.
Az más kérdés, hogy sajnos manapság kevés az ilyen cég, plusz természetes módon sokszor nekik szinte semmilyen reklámra nincs szükségük 😊
Szerintem felkototte a fejpantot, bedobott par szaket es minden esetben bedobta az autot a nala nagyobb rutinnal rendelkezok melle.
Button es Alonso idoben engedett az agyatlan ongyilkosnak, Raikkonen meg nem hitte el, hogy nyilvanvaloan lehtetlen helyre valaki bedobja az autojat az elmezony pilotai kozul.
Ehhez nem kell F1 pilotanak lenni, ezt az agyatlan, felelotlen manovert en is megcsinalhattam volna, vagy barmelyik mukormos.
Sem ennek a mexikoi drogfutarnak, sem Grosjean-nak nem lenne helye a mezonyben a szponzoraik nelkul.
Hát ezért csúnya felhozni Kimi megcsúszását arra, hogy megérdemelte azért az esetért a tegnapit. Ha akkor Kimi ugyanilyen hibát elkövetve csapja ki Sutilt, szerintem senki nem lenne ellene, hogy most visszakapta.
Egyébként én már rég túl lennék rajta, ha Perez beismeri, hogy csúnyán benézte és bocsánatot kér Kimitõl. Erre ennek a nyeretlen senkinek még van arca a másikat hibáztatni, hogy csak õ tehet róla. Ez azért elég felháborító és ugyanezt csinálta Hülkenberg is tavaly Brazíliában. Ezek a GP2-es bukótér növendékek nagyon pofátlanok. És nem mellesleg Pereznek sak balhéi vannak meg kiesései amióta aláírt a Mekihez.
Nem kapott büntetést, õ sem látja be, hogy egy varacskos disznó volt, most akkor mit várhat ezután az ember? Majd Kanadában is 10 méterekrõl dobálja be az autót mer mondjuk Vettel az Vb címért megy, majd úgy is félreáll a kiesés helyett?
Amint Alonsót/Kimit támadta egybõl forró fejû hüjegyerek lett.
Nekem még mindig szimpatikus,hogy megpróbáll legalább versenyezni nem csak óvatoskodva körözgetni.
Rutint kell szereznie és jobban figyelni a többiekre és ennyi.
Kimi médiaszereplése kritikán aluli.
Ez a leszarom/nem érdekel/hagyjanak stílus eleinte még poénos volt de mára túlzásba lett víve.
Ha Kimi éppen gondol egyet és itthagyja az F1-et mert épp olyan kedve van akkor a Lotus sehol sem lenne. Képernyõn akkor látnánk az autóikat amikor lekörözik.
Biztosan minden multi vágya egy ilyen csapatnál reklámozni.
Joggal, hiszen:
-A VB-ért megy elég szép eséllyel, míg Perez kb. sehol
-Perez nem elõször akadt vele össze (tudhatta volna már, hogy Kimi nem az az ijedõs fajta)
-Oké, hogy Perez látványos dolgokat csinált most elõtte, de ugyanez elmondható Kimi tavalyi (meg úgy mindenkori) elõzéseirõl, mégsem ment neki senkinek
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Grozsi kapott egyedül 10 helyet Ricciardo felöklelésért.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Egyszerûen szépen csinálták, ahogy kicentizve vigyáztak egymásra, profi munka.
El lehet képzelni mondjuk Grosjean és Maldonado találkozását ugyanitt.
Perez Button és Alonso elleni elõzese szép munka és szabályos volt meglátásom szerint.
Utána kezdett átmenni berepülõ pilótába.
Nekem végülis mindegy ha te jól szórakozol. 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
Ne értetlenkedjetek már, nyilvánvaló, más eset a kettõ és Pereznek elgurult a gyógyszere ennél az utolsó próbálkozásnál.
Sutil abszolút vétlen félként meg lett fosztva élete futamán egy nagyon fontos eredménytõl Raikkonen által, most Kimivel történt ugyanez, ugyanott.
Erre írtam, hogy visszakapta az élettõl.
Grosjean féle esetet aki fikázza azt nyugodtan teheti, mert megint hülye volt, akárcsak tavaly.
errõl van egy jó vidi 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Most kicsit elbizonytalanítottál, szerintem holnaptól nem jövök be dolgozni...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kérdezd csak errõl Sutilt.
Kimi fanok orrba szájba oltják most, de az Alonso fanok is, mert éppen levágott egy sikánt a biztonság elkerülése végett és ez is Perez hibája😄 Ulvar linkje mérvadó ott még Webbernek meg is adták a pozíciót holott levágta picit õ is Perez pedig befordította szabályosan... Elmúlik majd ez is.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
#138738:
És akkor mi van?
Perez sem akarta szánt szándékkal tönkretenni mindkettejük versenyét.
Azt mondtam visszakapta az élettõl azt, amit akkor elvett Sutiltõl az utolsó körökben.
Most sikerült ellentmondanod ezzel saját magadnak 😄
Nem azért megy a Perez osztása, mert Kimit ütötte ki, hanem mert kiütött valakit. Hamilton is ugyanígy megkapta, akkor is, mikor nem Kimit ütötte ki...
#138736 : az azért más tészta volt, ott nem azért lett kiütve Sutil, mert kimi ész nélkül belement egy elõzésbe, hanem féktávon elvesztette a irányítást. Valószínûleg egy úthiba miatt.
Ilyenkor sajnálom, hogy nem tette ki az SC elõtt Alonsot! Akkor bizti mást mondana az, aki most védi szegény kicsi Józsikát ... 😉
Perez Button és Alonso elleni elõzése szép munka volt, máshogy itt nem is lehetne, a Kimi elleninél már elgurult a gyógyszere.
Raikkonen meg visszakapta ezt az élettõl a 2008as Sutil elleni eset után.
Én nem bántom Kimit, az ég egy adta világon semmi bajom nincs vele, imádom a stílusát, csak azért hoztam fel ezeket a példákat, hogy hátha eszetekbe jut hogy amikor vele is történtek incidensek, akkor mindenki fikázta õt agyba fõbe, amikor Alonso volt hülye akkor õt, amikor MSC akkor õt, amikor Vettel akkor õt...sorolhatnám. Most Perez túl optimista volt mert õ legalább elõzni próbált, de elmérte nem kicsit. Igen ótvar módon és full agresszívan ment, de legalább ment, próbált menni. Ezért linkeltem a Webberes esetet. Próbálkoznak de tiszta elõzést itt nem fogsz látni Monacoban. Tradíció és sok múltbéli esemény kötõdik ide, de hála az autók alakulásait valóban semmi értelme itt versenyezni.
Perez miatt meg még mindig azt tudom mondani, hogy az FIA megadta neki az elõzést, tehát az a manõver szerintük tiszta volt, csak Alonso vágott, és ahogy mondtam, most az FIA mellé állok, és Button ellen is gyönyörû manõvereket mutatott be. Sztetek veszélyes és fasz volt, sztem meg agresszív és a jövõ bajnoka lehet ha tartja ezt a mentalitást. Ennyi. De én itt le is zárom a magam részérõl, annyira azért már nem érdekel.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Most Perez a szemétláda, de a manõverei Monacohoz mérten sikeresek voltak. Buttont és Alonsot is megszivatta ezen nincs mit magyarázni...Kimivel szemben túl optimista volt na és. Hamiltont is utálta mindenki mikor Monacoban kiütött mindenkit 2 éve vagy más futamokon Massával ütközött...
Falusi bajnokságban is szarrá büntetnék...