FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://gaborszantai.co.uk/
Lauda egyszeruen 'legrosjeanozta' a mexikoit 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Espn adja az nekem nincs
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mindegy idén már többet nem lesz 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kanada után ha lesz lehetõségem még jelentkezem
Sziasztok
De súgok valamit: 2015 Mclaren-Honda 😉
Többet nem mondhatok, mindenki gondolja tovább.
Bázz... melyik SC alatt? Lehet õ is be akarta fogni Hamit az elsõnél?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Így is megvillantottam mit tudna az autó, ha elereszteném, mivel enyém a leggyorsabb kör.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Közben Raikkönen a stewardoknál: túl gyorsan ment az SC alatt....
I met God. She's black
A futam igazi nyertese én vagyok, Alonsonak mákja volt, hogy kiestek elõle, pontszerzés se jött volna össze neki.
Nembaj, az én szempontomból jól jött ki a mai futam, növeltem az elõnyöm 😊
Amúgy azt valaki tudja, hogy miért esett ki? Elég furcsán mozgott a Rascasse-ban az a McLaren.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
I met God. She's black
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Kubica csinálta ezt Szingapúrban még a 10-es évben