FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
nagyon találó kép😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://gaborszantai.co.uk/

Perez szerint Raikkonen hibaja volt, Raikkonen, Lauda es Alonso szerint Perez meg olyan, mint a vak lo: bator.

Lauda egyszeruen 'legrosjeanozta' a mexikoit 😊

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Indy500-at lehet valahol nézni?
Espn adja az nekem nincs

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Veled is érdemes beszélni látom már 😊
DasIsFuck
persze mert az sokkal izgalmasabb lenen ha egy oválon köröznének 3 óráig...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

zzeN
"BREAKING: Grosjean gets 10 place penalty at Canada for Monaco Grand Prix crash with Ricciardo."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

fifi
oké

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ezen az alapon ez az összes többi pályára is vonatkozna mert ha nem koncentrál végig akkor ott megelõzik itt meg összetöri magát (és kb ennyi az akció is)

Mindegy idén már többet nem lesz 😄
repvez
Nem lenne gond ezzelk a pályával,mert itt kiderülne, hogy ki tud koncentrálni teljes futam alatt,de ahoz az kéne hogy a határon tudjanak autózni és ne 8mp-el lassabb idöket menjenek mint a kvali csak mert a guit kimélni kell.
pontosan így látom én is
DasIsFuck
hülyeség!!

fifi
hiába a nagy hagyományok, ez egy értelmetlen verseny marad egy tróger pályán...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Na most mennem kell, mert a családdal és a csapattal jelenésem van egy étteremben.
Kanada után ha lesz lehetõségem még jelentkezem
Sziasztok
A legviccesebb az, hogy a mercisek az összes szakembert megveszik, még a pirellit is, és így nagy szenvedve tudnak nyerni egy futamot, én meg unatkozva bevonatozok mögöttük fele annyi költségvetésû csapatnál 😊
De súgok valamit: 2015 Mclaren-Honda 😉
Többet nem mondhatok, mindenki gondolja tovább.
nearo
Meglehet, akkor viszont csoda, hogy bírta még pár körig.

Bázz... melyik SC alatt? Lehet õ is be akarta fogni Hamit az elsõnél?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

V43 1105
Jól van kocsis meg a kurva anyádat azt. <#wink>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ha én vezettem volna a Mercedeseket, leköröztem volna az egész mezõnyt.
Így is megvillantottam mit tudna az autó, ha elereszteném, mivel enyém a leggyorsabb kör.
mit szólsz Raikkonen haverodhoz?😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Valami ott tönkrement, tuti gáz volt a felfüggesztéssel meg az elsõ szárnnyal.

Közben Raikkönen a stewardoknál: túl gyorsan ment az SC alatt....

I met God. She's black

Ha nem tart fel rajtnál Britney az ezüst buszával meg a fekete barátnõje, akkor simán behúzom ezt a futamot is, csalással könnyû gyõzni 😊
A futam igazi nyertese én vagyok, Alonsonak mákja volt, hogy kiestek elõle, pontszerzés se jött volna össze neki.
Nembaj, az én szempontomból jól jött ki a mai futam, növeltem az elõnyöm 😊
nearo
Hát... ahogy én láttam: Rai már körök óta belül tartotta a sikán elõtt a Lotust, ahogy az ütközésnél is (gyakorlatilag levédte a belsõ ívet). Perez valamiért úgy gondolta, hogy ebben a körben ez nem így lesz, ezért kicsit késõbb fékezett a szokásosnál, és már nem tudta megmenteni a helyzetet. Én simán büntetném a mexikóit, de majd meglátjuk, hogy FIA mit gondol.
Amúgy azt valaki tudja, hogy miért esett ki? Elég furcsán mozgott a Rascasse-ban az a McLaren.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Tavaly ajánlották fel, a mostaninál nem, akkor tudták volna, hogy mi van...
ha ezt lehozza Raikkonen mögött akkor ugyanolyan hõs, mint Sutil. Így viszont negatív hõs szóval várható volt. Pláne így, hogy a Force India így növelte az elõnyét a Mclarennel szemben igen fontos pontokat hullajtott el...

ráhúzta??? egy futamot néztünk??? perez a közelében nem volt a tiszta elõzésnek és betette 1 olyan pillanatban amikor tök felesleges volt már....
ahogy olvastam mindenkinek felajánlották a lehetõséget csak nemet mondtak rá.kész.pont.
Majd akkor legyen tökös ha VB címért kell küzdeni és minden pont számít...
Armagedown
a többieknek is adhattak volna tesztlehetõséget, csak õk jobban tudtak nyalni

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

szabii98
Perezt nagyon szapulják, pedig csak tökös volt. Szép volt azért. Én nem mondok semmit, mert a két kedvenc pilótámról van szó, szóval amúgy sem tudnék. Szerintem simán versenybaleset volt, jó Rai húzta rá és Perez ment be. Én nem büntetnék semmit.

I met God. She's black

Peppus
Igen, 3 éve szenvednek a gumikkal és pont ez a csúnya, gonosz illegális teszt oldotta meg a Merci minden problémáját..

nearo
Persze nem Rai érdemeit akarom elvenni, egyik kedvenc pilótám... de nekem az lett volna a furcsa, ha nem csinálja meg. Amikor láttam, hogy 10. helytõl egyben vannak, és már ott van a nyakukon a Lotus, már éreztem, hogy ez meglesz. Monaco ide vagy oda, 5-6 másodperces tempókülönbségnél körönként legalább egy elõzés bõven benne van... ha máshol nem, akkor alagút végén.

passatgt
*legális

DasIsFuck
attól még szép😊

Armagedown
Meghozta az illegális teszt az eredményét

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

nearo
És még így sem idõmérõ tempót ment, különben elfogytak volna az alatt a néhány kör alatt is.

Hát pedig van,mert ez Monaco. Nem csak a kommentátorok lepõdtek meg de nekem is jött ki a szemem mikor megláttam hogy beért a pontszerzõ helyekre.
Monacóban vagyunk ezért érdekes.

persze hisz lágyon volt a defekt elõtt...mivel az üzemanyag már mindenki autójából fogyott a kopás mérték is csökkent, és raádásul Monaco is ezért is durva, hogy ennyi autón átment.

Kubica csinálta ezt Szingapúrban még a 10-es évben

DasIsFuck
Sutil király volt, azért neki az idei szezonba elég sokszor nem jött jól ki a lépés...sok balesetbe és technikai gondba ütközött idén, ez kijárt már neki...

nearo
Nincs ebben semmi érdekes, Kimin friss gumik voltak, míg a többieken 30 körösek.

Norbi1990
Gondolom zsír új gumikat kapott, míg a többiek már 20 körös gumikon futottak.
DasIsFuck
no ez egy remek példája volt, hogy mi történik ha sok az újonc/tapasztalatlan pilóta a mezõnybe egy monacoi nagydíjon...

Az érdekes, hogy ott 2 kör alatt megelõzte Bottasékat, de hogy még Hülk se tudta tartani érdekes. Mutatni kellett volna:S

Azért a lotusból megnézném az utolsó 5 kört komoly lehetett. Egyébként az operatõrök nem voltak a helyzet magaslatán, szinte mindenrõl lemaradtak, rai elõzéseibõl egyet sem láttunk.

Falkon
Bocsi, javítok! 😊 Kimi a legjobb! 😉

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)