182111
  • IXEMGabeo
    szánalmas az Alonso ajnározásod főleg úgy h Bottas simán megette volna, ha nem csapja a falnak...még örüljön neki h be tudott jönni Hülkenberg elé, aki csoda mit ki nem hozott a Force Indiából...látványosan szenvedett a gumikkal és így is 7. lett...
  • ÁjjLe BoBBi
    Nem, nem lehet. Semmi alpári nem volt a sorok között. Egyébként meg hasonló véleménnyel vagyok azokról akinek ez amit láthattak ÍGY AHOGY VAN tetszett. Ez kb olyan tudod hogy nem csak az kiábrándító szánalmas féreg aki a valóvilágban szerepel hanem az is aki nézi és képbe van vele. xD
  • Totti5
    Ha lehet akkor kevésbé alpári stílusban írd le azt amit gondolsz, tekintettel azokra akiknak tetszik és akik nézik.
  • ÁjjLe BoBBi
    köze nincs semmihez :DD
  • IXEMGabeo
    na remek kezdet, kevesebb a műszaki hiba, mint azt találgatták jó sokan...

érdekes látni, hogy mindegyik csapatnál szinte csak az egyik autó működik normálisan...

A Mercedes erős, nagyon erős...Mclaren dobogó esélyes csapat idén, a Ferrari szokásos, de Raikkonen máris hátrányban hozzátéve azt, hogy a fékekkel még szenved, a Williams még mindig sötét ló, ma peches versenyük volt, de én Bottas tempóját látva bőven a Mercedesek tempóját hozta volna...Kobayashit sokan szidják remélem összszedi magát csúnya hiba volt. Sauber ahogy számítottam gyenge, Lotusok és a Caterhamek várható volt, hogy feladják a küzdelmet így is csoda, hogy Grosjean teljesítette a futam 3/4-ét...

Rosberg pedig 4. győzelmét aratta, Ricciardo és Magnussen szenzációs volt, Button pedig parádés taktikai érzékkel került 4. helyre kár az időmérőért
  • ÁjjLe BoBBi
    jobbos maradhat!
  • Totti5
    Ennyit a az előzetes hisztériáról... Mercedes hozta a papírformát, RedBull-al számolni kell a következő versenyen is, hisz nagyon jó az autójuk most is, McLaren erősen kezdett és a Williams tényleg erős versenytempót diktál.

Ferrari gyenge, Kimi teljesen szét volt esve, Alonso mint ha ott se lett volna.

A közönségkedvenc Kobayashi-t most tessék ekézni, mert amit leművelt az elszomorító volt.

Lotus örülhet, végre tudtak tesztelni:) ( nagyon hazavágta őket tavalyi a pénzügyi gondok ). Mire ebből felállnak...
  • ÁjjLe BoBBi
    igen sajnos körvonalazódik idén az F1 teljes mellőzése nálam...ezt a szánalmas fost így ebben a formában nem nézem tovább.
    nem állok be a hülyékhez a sorba akik benyelik a kretén dumát a költségcsökkentésről és egyéb faszságokról amik miatt egy csettintésre az értékes idő elpazarlásává vált az F1...rohadtul remélem változtatnak de naív se vagyok...idén ebből már semmi sem lesz
  • Botond #147221
    Hát előtte is mögötte volt meg utána is mögötte volt, ha előtte előtte van, akkor utána nincs mögötte. Ezt ennél zavarosabban nem tudom megfogalmazni neked. Egyszerűbben meg fölösleges, mert úgysem akarod érteni. :)

Vér gyenge még Kimi, hogy a kocsi miatt vagy mert vér gyenge az pár futam alatt kiderül.
  • Dietrich
  • Dodo55
    Kimi rettenetesen szenvedett a fékekkel, Alonso nem.

Ilyen tények mellett plz ne menjünk el.
  • Dodo55
    "egyszerre jöttek ki Alonsoval, és várnia kellett."

"Na ezért kár volt, de hát elől kellene menni, nem hátul vagánykodni a kicsikkel. :D"

"Ezt leszámítva vér gyenge volt, egy közepesmassahátvéd szint"

Várj, szóval azért volt massaszínvonal gyenge, mert a csapat rosszul hozta ki őket, ezért ő visszaesett? Csak én látok ebben egy kis ellentmondást? :)
  • Jacek
    Látom olvasod a versenyt:)
  • Botond #147216
    Vmi gebasz volt mindkét ferrarival. :o
  • Botond #147215
    12 másodperc lemaradás az szinte fej fej mellett valóban. :D Akkor Alonso is csak egy hajszállal maradt le a győzelemről. :D Elsőre meg odacsapta, igen, mert nem tudott olyan könnyen átugrani rajta, mint Kimin. Kimit megelőzte 2x, Alonsot egyszer se.
  • a.carkey
    Pontosan. Nem véletlenül került elé két autó.
  • Botond #147213
    Kimi egyedül a safety cart szívta be nagyon, amikor egyszerre jöttek ki Alonsoval, és várnia kellett. Ebből persze semmit nem láttunk, de mivel csak 1,5 másodperccel volt mögötte és kijöttek mindketten, és utána Kimi visszaesett így ez valószínűleg így volt. Na ezért kár volt, de hát elől kellene menni, nem hátul vagánykodni a kicsikkel. :D Ezt leszámítva vér gyenge volt, egy közepesmassahátvéd szint. Sajnos.
  • Jacek
    Nem akadt fel seholsem Bottas csak amikor először útól érte akkor falba ment:) és még egyszer útól érte, biztos hogy Alonsonak dicséret ez?:)
  • Dodo55
    "A Pirelli átment a másik végletbe, pedig fasza lett volna, ha a gumira is tényleg figyelni kell."

Igen, talán ez zavart a legjobban, nekem kifejezetten tetszett az elmúlt pár évben, hogy sok meglepetést tudnak okozni a gumik. Eleve én azt nem tudom, hogy hogyan keveredhetett az F1 közelébe egy olyan gyártó, akinek az utca termékeit sem túlzottan ismerik el komolyabb autós körökben...
  • Jacek
    Erre már inkább ki se menj:)) Szerencsére láttam/hallottam még a régi motorokat mindenféle henger mennyiségben... ahh emlékszem még a 15 méterre repesztő Honda V10-re:DDDDD Na az odabacott rendesen:D

Egyébként ez egy hígfos sajna de ez van, költségcsökkentés persze lol... 200-300 millákat tolnak el jól lecsökkent:D

Remélem börni amikor feldobja a talpát vagy jó útra térnek, vagy valakinek eszébe jut egy másik szériát indítani.. pálya rengeteg van ami versenypálya nem tilke szar....
    Másik fele hogy költséget lehetne töredékére csökkenteni, okosan egyszerűsítésekkel... mindegy majd nézünk amcsi szériákat:(
  • a.carkey
    Jaja. A rajtnál őt spec meg se említették, pedig jól jött előre. Aztán picit elkapta Koba. Azért előzésben főleg a lemaradó B17eseket szedte le, de az orosz tini legalább nem ment el mellette.
  • Botond #147208
    Bottas 2x megette Kimit, Alonson felakadt. Huszadik hely környékén tényleg nagyokat lehet császárkodni a ferrarival, arra már évek óta jó, de ebből azért ilyen fals dolgokat levezetni az nagyon vicces. ^^
  • desigo
    Magnussen apja

• Dodo55
    "Elgondolkozom, hogy mi lett volna, ha Alonso igazol oda"

Nem tudom, de az azért elgondolkodtató, hogy míg ő végig körözgetett az 5. helyen, addig Kimi folyamatosan a fékeivel küszködve előzgetett jópárat, meg a rajtnál is rögtön sok helyet jött fel.

Tudom persze, hogy az első 4 helyen elég gyorsak voltak előtte, a Ferrari viszont nem túl gyors még, de a csapattársához képest akkor is elég passzív volt, hiába a jobb helyezés, ha Kimi autóját rendbeteszik, szerintem versenyen verni fogja (időmérőn nem feltétlenül, de nem is azért járnak a pontok).
  • desigo
    Azért jó új arcokat látni a dobogón.
  • RYO21
    Az egész F1 halott. Ez már szánalmas ami itt történik. Nincsennek hangok, nincs verseny nincs semmi. Csak vonatoznak körbe a pályán. Lassan már az fog nyerni, akinek a legjobb szoftvere van. Annyival jobb, hogy legalább nem Vettel az első, de még kitudja.

Idén először terveztem kimenni a Hungaroringre megnézni őket, de ezek után már nincs túl sok kedvem.
  • a.carkey
    Miért? Kell ilyen F1? :)

Nos, pár dolog:

-Eredményhirdetésnél kijelzők vannak, nem fizikai értelemben is megfogható zászlók.
    -Undorító ez a spórolás. Remélem nem válik általánossá, de a vonatozás alapján mintha a tavalyi Monacot néztem volna ...
    -A Pirelli átment a másik végletbe, pedig fasza lett volna, ha a gumira is tényleg figyelni kell.
    -Még, hogy idén nem lesz undorító gumitörmelék a pályán? (by Pirelli) Lófaszt mama. Tele volt megint ...
    -DRS mintha nem is lenne. Unalmas, szar versenyeknek nézünk elébe. Egyetlen "öröm" lesz, ha valaki technikai probléma miatt feladni kényszerül.
    -Magnussen, Ricciardo, Kvyat korrektnek tűnik, de a többi genya megdolgozhatott volna a pénzéért, legalább egy előzést bemutatva ...
    -Nem kaptunk teljes képet, két hét múlva lesz a következő, de előre félek, hogy dögunalomba fullad a harmadik futamra, no nem a merci előny, hanem ez a vonatozás.
    -McLaren gyorsnak és megbízhatónak tűnik, a Ferrari megbízhatónak, de hogy gyors-e, na abból szart se láttunk. Hogy most az utóbbinál a célba érés fontosabb volt-e, nem tudom, de kíváncsi lennék egy versenyre még az elején SC nélkül.
    -Az 54,5 szerintem az üzemanyag-mennyiség volt ...
  • Shep
    Hát jó nagy nulla volt ez az egész, lekörözés szintű előzésnek csúfolt valamik, meg kiállások, meg unalmas körözgetés, tavaly legalább voltak szép előzések, meg akciók. Remélem hamar változni fog a dolog pozitív irányba, mert ez így nagyon kevés.
  • ÁjjLe BoBBi
    Sajnos sosem volt alkalmam ki jutni egy versenyre sem, de arra azért kíváncis lennék hogy a jegy árak, büfé etc költségek hogyan alakultak mióta butítják az autókat...
    Valahogy nem hiszek ebben...
  • Krisztiam #147200
    ki ez a Magnussen?
  • Master91
    ha nincs koltseg csokkentes lehet 4 ev mulva f1se lenne. ez van sajnos,v10et hallgatnek en is inkabb,de ez ellen nem lehet mit kezdeni
  • Botond #147198
    Bottas a williamssal körbeautózta a mezőnyt. Kétszer. Elgondolkozom, hogy mi lett volna, ha Alonso igazol oda, nem Massa.
  • ÁjjLe BoBBi
    Sajnos a száguldó cirkusz pilótái helyett idén a bohócokat láthatjuk...mert azt csináltak/csinálnak belőlük. Szánalmasan kinéző autók szánalmas hangokkal szánalmas szabályzásokkal...autósport király kategória és lassan oda terelik a költség csökkentést hogy leültetik őket egy kurva konzol elé és játszátok le baszki!
    Undorító ocsmány szar az egész. Még több szarra kell figyelni, már nem elég csak a gumival szopni, jön még millió szopó változó pl a fogyasztás...az elején beállnak egy városi integetős túrára és azt hiszi az ember verseny van.
    Hát itt egy páran már azokat az éveket is vissza fogjuk sírni amikor ugyancsak siránkozás volt a régi régi versenyekért autókért de mégis volt mit nézni.
  • G_ArchAngel #147196
    Német himnusz szól ismét
  • G_ArchAngel #147195
    Rosberg beállt a második helyére :))
  • G_ArchAngel #147194
    Ja, ötödikként indult es úgy lett ötödik, hogy estek ki előle. Félreértés ne essék, nem az ő hibája, gyenge a Ferrari sajnos.
  • Peter1
    A fékek nem fekszenek neki.
  • desigo
    Kimi sokat hibázik :(
  • desigo
    Egy dobogó esetleg még összejöhet ma.
  • Botond #147190
    Alonso még sokat kihozhat azért ebből. De továbbra is unalmas az egész, ki is kapcsoltam.