182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Webber mellé egy verhető pilóta kell
na ez man igaz:))) -
Coulthard a Williams csapatánál folytatná?
sztem semmi tobb mint pletyka... -
Barrichellot megis megverik a Williamsek neha szoval megint kerdeses a gumi es pilota tudasa... Istenem ilyen fasz kijelenteseket,honnan a faszbol tudja ez a kocsog hogy mivel tud nyerni?lehet nem tudna,de lehet tudna hogy a fasz tomne meg a szajat
-
Még Michael Schumacher sem tudna nyerni az FW26-ossal
Én mondjuk örülnék ha letesztelné... ;) -
Ja -
G_ArchAngel #14577 Ez az első igazán értelemes cikk a magyar F1 oldalaktól... -
A gumik szerepe -
Gascoyne szerint nincs semmi gond a TF104B-vel
... -
*ralf... -
Ralf: A Toyota képes a győzelemre
istenem rald hogy rohadna le az a bekepzelt fejed,undorito -
Fisichella is és a Renault is sokat fejlődött hm -
;) -
:)))) -
G_ArchAngel #14569 Tavaly és tavalyelőtt pályamunkásként voltunk, idén már jó lenne látni is a futamot, de lehet hogy nyaralok...:)
Mindegy jó móka volt, van gumidarabunk, meg darab piros műanyag Barrichello autójából:)
(igaz ez utóbbit már odaadtam haveromnak egy üveg Bacardiért - hülye Ferraris:DDD)
jah, és a helyszínen felvett McLaren zúgás volt sokáig atelócsengésem, ilyen élmények miatt érdemes menni:) -
Állójegy immár 6. éve. megvan a megszokott egyik legjobb hely. :) -
Ki megy ki amugy a magyar nagydíjra? És ha igen, akkkor melyik sectorba foglalt jegyet? -
A 19. Formula 1 Marlboro Magyar Nagydíj kezdetéig 17 nap 16 óra 55 perc van hátra... -
lololololololol :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
A Renault nem fizetett a Saubernek Fisichelláért
még ilyet -
Ralf Schumacher nem fél egy újabb balesettől 

-
G_ArchAngel #14562 ezen nem kell röhögni: anno a VW csoport megakarta venni a becsődölt Arrows-t és Skoda néven szerepeltek volna az F1-ben, ha jól tudom már a zöld-fehér design elemek is megvoltak... -
Ha javasolhatnám a Skodát. A németek alatt szépen fejlődött. 

-
Vitae #14560 Volkswagennél nagyobb hülyeség márcsak a Suzuki... -
ShaiHulud #14559 Volkswagen?:) -
Mét? Szerintem tök állat lenne :) -
jah
-
Audi úgyis Wolksvagen néven indulna:) Mekkorát röhögnék, ha bejönne a Wolksvagen:) -
G_ArchAngel #14555 jó érzés a Merci tulajoknak: anyagfáradás miatt széteshet...
a fanatikus franciaautó-gyűlőlőknek meg ott a megbízható Renault, ami alázza a Mercit és a BMW-t...
Még jó, hogy Audi és Opel nincs, mert mindenki a német autókon röhögne...:)
-
idén bármi előfordulhat -
G_ArchAngel #14553 miért mit tippelsz?
szerinted most kiszakad az alja és Kimi Flinstones módra fogja hajtani? -
Van benne valami, de én nem bízom a McLarenekben
-
Van rá esély, a BAR szerintem a renault-hoz hasonlóan jól fog futni. -
Jordan Toyota 2005-ben? -
Hockenheimi Görbe Tükör -
*hogy azert esett ki ketszer... -
Ja,sztem mar neki is elege lett belole hogy esett ki ketszer is hogy el akart mast engedni...lol. meg mostmar o se olyan lassu,Bruninak ha jol emlexem majdnem kort adott multkor -
A Minardit nem viselte meg főszponzorának elvesztése
reméljük a Zsoltink nem kerül veszélybe ;)
Amúgy mintha egyre agreszívabban versenyezne nem? -
egyebkent nem,a haveromnak irtam. de tenyleg nemtom egyik fele sg-s,masik meg ...:D
-
Épp visszajöttél egy szexoldalról, ahol beírtál a leszbi topicba, és oda kopiztál be valamit, amiből egy kicsi a F1-es linkbe is jutott. 

-
A szponzorokat is meg lehet érteni. A futamokat reklámérték szerint rangsorolják, és a brit nagydíj kb. olyan szinten van, mint Monaco. Az is igaz, hogy meghalt a pasi, de kompromisszumokat is lehetett volna találni! Pl. péntek-szombat nincs rajta - tisztelegnek az emléke előtt -, vasárnap kifutnak a szponzorokkal, mert ugye ebből jön a pénz. Senki sem, de különösen egy Minardi ne válogasson! Aki ezt nem érti meg, menjen a DTMbe! Az olcsóbb ...
Amúgy a Lotus még arra is képes volt, hogy 1991-ben az egyik autójára feltegye a Magyar Hírlap logoját, a Williamseken meg a SKÁLA Áruházak logo virított 1987-ben. (Vagy 86?) Szóval, aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!