FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Mi negatív reklám ez is a Hondának...
pff,ótvar...
HTS s3rg1nh00
-knock-knock
-who is it?
-a honda engine...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Shep
Hát ez pech, pedig drukkoltam neki, mert szépen elkezdett feljönni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

istenem a honda megint...

PLaci
Ééééééééééééééééééés, elfüstölt Alonzo alatt a Honda. o.O
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.05.28. 21:34:52

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ezt nem hiszem el...
b+ van ilyen?Else hiszem

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bakkerman
Azert ha valaki akkor Hamilton atlathatja a dolgokat,ami az elso-masodik szamu temat illeti...Vettel megy a cimert,Kimi gyujtoget a konstruktoribe,ennyi. Lehet a vegen ez a 7 pont fog donteni...csak hat Kimit azert tenyleg sajnalom,megerdemelte volna a gyozelmet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szabi
omgwtf, elpukkant a Honda motor.. -.-"

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
Es azert a tobbi kisebb volumenu futamon is vannak szep szammal,kiveve talan a varosi road raceket

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

desigo
Mennyi ideig tart kb egy ilyen futam és abból mennyi része megy biztonsági autó mögött?
Alo eddig komolyan tolja.
mcmoha
Kb 300000 szokott lenni. <#csodalk>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

desigo
Izgalmasak a kamera nézetek csak a pálya vonalvezetése kicsit snassz.
Az viszont brutális,hogy mennyi néző van a helyszínen.
Vicc ez a verseny

A leszakadt kerék felfüggesztéssel bent volt a fél pilótafülkében az elején
Magnum PI
A mögötte jövő átment alatta bakker 😊

Magnum PI
Közben én is találtam egyet. Ez legalább angol. Rengeteg a reklám de gondolom ez ilyen.

http://motorsports-stream.com/live/indycar-live-stream/channel-1/

úgy repkednek mint egy vadászgép 😊

Én ezen nézem

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Magnum PI
Indy500-ra van valakinek működő online stream linkje?

Jah, óriási mákja volt.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Bakker mekkorát estek nagyobbat mint Alonso
bakkerman
Az ESPN szakkommentatorai szerint Alonso olyan mintha mar itt versenyezne evek ota...na ez a zsenialitas basszameg!

Mindjárt első lesz 😄
Alonso zseniális!!!!!
Ez a futam Kimié...kelett volna lenni..Kibasztak vele!!!Vettel---nek minden!!
Mindjárt kezdődik Alonso meccse
PLaci
Ver-Bot-Ric?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

AnuluWork
Kimi 3,4 Vettel 2,5

Kb. ennyivel ment el Vettel. A többi bla, bla ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

PLaci
Szerintem nem "csalt" a Ferrari, Vettel mondta is, hogy meglepődött azon, hogy mennyire jól ment neki az a két kör, mert hogy korábban ugyan azon a gumin csúszkált(!), és azért nyomta, hogy megmaradjon a 2. helyen.
Könnyű csalást kiáltani, de a csapat annyi taktikát elbaltázott az elmúlt években, hogy kb. lehetetlenül alacsony matematikai esélye van annak, hogy ezt direkt csinálták volna.

Én is Kimi -nek drukkoltam.

Szegény Verstappen -nek is milyen hosszan kellett sípolni a helycserére adott nyilatkozatát. 😄😄
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.05.28. 16:19:42

igazabol mindket csapat valoszinuleg Vettelre es Hamiltonra jatszik a vb-t illetoen...kielezett harc van es kellenek a konstruktori pontok:S ez mindig is igy volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azért Rosberg sem a legnagyobb partyarc. 😄

Mellesleg vicces mikor mi innen a kárpát medencéből cigányozunk......főleg, hog yBaumgartneren kívűl sokat nem tudunk felmutatni.
Focihasonlatot nem hozok, úriember vagyok.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

RatBaG
ezt bezzeg nem spoilerbe írod <#banplz>

Per Aspera Ad Inferi.

Helycserét a Merci szokott csinálni....idén pont 2x....
Vettelnek volt két brutál köre......komám, melyik meccset nézted?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

REALista
Kimi micsoda pezsgőzést nyomott le.Amúgy tiszta vicc ez a forma1, kb 5 éve nem láttam egy futamot se elejétől a végéig de azt hiszem megint egy jó darabig nem fogok.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bakkerman
Kimi vissza is vonul a picsaba ezekutan ev vegen,mondtam hogy megcsinalja a Ferrari a helycseret...

Raikkonen nem boldog mondjuk nem csodalom...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master of Monaco az tulzas😊

Ric,Ham <#eljen>

Massanak most orulok hogy pontot szerez ha vegig er...mindenbol kimaradt

Perez jol kilokte Kvjatot ezert bunti jar sztem

Ricciardonak oriasi makja volt

Perez de szepet elozott es bekuldte a falba Vandoornet😄

Button siman pontot szerezhetett volna ha nincs ennyire fos Mclaren😊

Ericcson😄DD na ne mar

Stroll tanacsot kert hogyan allitson a fek homersekleten😄 tanul a srac

AnuluWork
Tegnap leírtam, hogy ez lesz. De biztos minden szempontból jobb volt Vettel Kiminél: jobb volt időmérőn, jobb volt a startnál, és a futamon is egy tizedre volt tőle. Ja, nem ...

Egyetlen esély volt, a kerékcsere. Erre ment rá. Remélem megszopja a Ferka!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB