182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#167217 atomdurva... mint valami playstation játék :D
-
#167216 A végén az egyenesben 370-nél szinte kérte,hogy dobjon egy nyolcadikat...
Eddig azt hittem,hogy ezek a 6-7 perces idők már jók.
A LeMans győztes Toyota TS050 Hybrid és egy Tesla Roadster milyen időt menne itt?
Nordschleife lap timeson a nyolcadik helyen egy Prodrive Subaru WRX STI van -
#167215 OMG! anyám az a boostal való kigyorsítás:DD Timo Bernhard
LOL ui: "A Porsche 919-esben egyébként több is lehet ennél, mivel a részidők közül a legjobbakat összeszedve állítólag 4:51 adódott volna"
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.06.29. 19:32:07 -
#167214 -
#167213 -
#167212 szent szar...
-
#167211 -
Stockbauer33 #167210 nagyon tetszik ez a pálya -
gpFan #167209 Péntek: mindkettő szabadadzés az M4-en. Lássuk, milyenek az új Merci fejlesztések.
11 és 15h . -
#167208 -
#167207 Soha nem értem, akik Palikot sírják vissza. Oké, emlékezetes, ahogy fejhangon üvöltött, de a Wéber-Szujó páros a legszínvonalasabb mióta itthon adják a versenyeket.
Ahogy nézem az összeállítást és az egyenes végén full egyértelmű, hogy fékerő eloszlást állít Massa, erre beröfögi Palik, hogy "namost mindent rátekert a 'zautóra-E!"
Nekem ez valahogy nem hiányzik.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.06.26. 11:26:51 -
#167206 Nekem ez a hang kellene (1.5 literes, kompresszoros):D
-
ToxiMaxi #167205 Isten ments, az a szakmaiatlanság, amit ott ő/ők előadtak az abszolút nem hiányzik. Szujót én sem kedvelem, nem egy jó sportriporter de Palik meg Gyulámnál a mostani felállás mérföldekkel jobb. Mikor azt mondták, hogy azért szólnak a mérnökök a pilótáknak, hogy verseny leintése után szedjenek fel egy kis gumitörmeléket, hogy majd a Bridgestone emberei kielemzik azt, na az aztán csúcs volt és jól példázza mekkora szakmai hozzá nem értés ment ott. -
Stockbauer33 #167204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.06.26. 09:50:53 -
#167203 Ezek is jo videok, regen elkepzelhetetlen volt.
https://www.youtube.com/watch?v=9ghWVJHTwuI -
gpFan #167202 Majd meglátjuk. A Renaultnak sem érdeke azért, hogy füstölgő RB-ket lásson 100 millió néző világszerte - márpedig többször fogják azt mutatni, mint egy elfüstülzt Saubert.
Igen, az a bevett, hogy az utolsó futamokat tekintik döntőnek - már ha nem dől el előbb . Csakhogy itt minden pont pont egyforma annyit ér Vagyis mindegy mikor lett szerezve. Ez most a kritikus fázisa a szezonnak - a fejlesztés, csapatirányítás, versenyzői forma alakítás, stb. szempontjából. Komoly pszichológiai előnyre tehet szert, aki most jól teljesít. A pontok mellett, persze -
Stockbauer33 #167201 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.06.26. 09:00:29 -
#167200 A Red Bull a Hondas bejelentes utan, mart annak is orulhet, ha a szezon kovetkezo reszeben, nem a gyari hibas, a Renault-nak nem megfelelo alkatreszeket kapja meg:DDDD Tavaly ev vegen a Red Bull-nak mar hulladekokbol kellett epitkeznie, kivancsi leszek mi lesz most:) -
#167199 Sorsdonto majd az utolso 3-5 futam lesz, amikor mar megnyekkent motorokkal mennek, es egy kieses durva pontokba kerul.
Ilyen motor szabalyokkal mar az is szamithat a vegen, ha a valaki 1-1 plusz helyezesert, kitapossa a belet a szezon felenel vagy a 3. harmadban, ami miatt a vegen extra sporolas lesz vagy pusztulat. -
gpFan #167198 A vezetői tudás mellett kell sok minden más is. Emlékszem Alesi mennyire rosszul kezelte amikor az élen volt és bedöglött a Ferrari-ja - mérgesen ellökte az egyik szerelőt, aki csak segíteni jött oda miután kikecmergett az autóból. Alonso nem csinált olyanokat, de nem vigyázz miket mond. A Honda szidás most különösen rosszul néz ki, mivel most már nyilvánvaló, hogy a McLaren volt a nagyobb probléma.
Kvyat-ot nem akartam Vettel-hez hasonlítani, csak az ugrott be a 2 hátul koccanás esetében. Vettel attól precízebb, csak nem annyira, hogy teljesen el is kerülje a bakit
Bottas még nincs ott, hogy VB legyen Hamilton mellett. Volt pech, volt lemaradás, néha jobb is volt, de ez Barricello-Schumacher esetben is úgy volt.
Asszem a VB cím sorsdöntő 5 futama következik. -
#167197 Azért Kvyat akkor 2x KO-ra törte mindkét autót, meg voltak előzmények.
Viszont ha Vettel ilyen hibákat vét (és Bottasnak folytatódik a pech sorozata) Hamilton simán behúzza az 5.-et idén.
Nem voltam ott, ezért nem tudom milyen lehetett körülötte a hangulat, de így utólag a Ferrari és Alonso is sokkal jobban jártak volna, ha marad.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.06.25. 17:14:59 -
gpFan #167196 Konkrétan a RB-ból azért lett kipakolva a Toro Rossoba, mert kétszer is neki ment Vettelnek a rajt után, Most Vettel tett hasonlót, csak beosztotta kettő ellenfél ellen -
#167195 -
#167194 Kvyatnak elég hibái voltak ahhoz folyamatosan hogy repüljön. -
gpFan #167193 Megnéztem a SkySport összefoglalóját. Tanulságos dolog. Vettel GrosJeannal is összeakadt egy picit, szintén túl későn fékezett. Úgy hogy azért az 5 mp bünti tényleg röhej, Nem vagyok ellene, de Kvyat valami hasonló miatt repült a RB-ból. Kimi kezd a tavalyi Kimi lenne, a jó szezonkezdet után. Ami igen Leclerc felé mutat - bár itten volt egy hibája, a nagy igyekezetben, nyilván.
Na igen, akárki mit is mond, az F1 még mindig elsősorban a versenyzők versenye, és a végén csak a tényleg legjobbak lesznek bajnokok, futamgyőztesek. Ami persze nem azt jelenti, hogy mindenki, akiben potenciál van az lesz . De fordítva - akiben nincsen benne, az nem lesz győztes. Nem olyan könnyű ez, mint ahogy a fotelból az 'okosok' látni vélik.
A francia pilótáknak nem tett jól a hazai pálya - túlbuzgólkodták. Gasly főleg.
Verstappen arról győzködött, hogy ő semmit sem változoztatott, a balesetei csak rossz szerencse voltak Hát igen, egy dolog nála biztos nem változott: az ego .
Ami Alonso-hoz vezet bennünket: szidja az F1-et, mennyire az autó a lényeg, és erre megnyeri az áhított Le Mans 24h-t, egy abszolúte fölényes autóval . Tényleg azt gondolja, hogy bárki, az elvakult szurkolóin kívül beveszi ezt a maszlagot ? Ne feledjük, hogy Hartley is LeMans győztes. miközben a kirugás szélén van.
Folytatva a miért a pilóta a legfontosabb esetet: a legnyagyobbak akkor a legjobbak, amikor az a legfontosabb. és Kimi idén éppen a Q3-ban a leggyengébb. Az utóbbi versenyeken is látszik, hogy már nem képes mindent beleadni - de azért kifogást mindig talál. Asszem a Ferrarinak is elege van már ebből, úgy hogy fogadok bármibe, hogy ez ez utolsó. És most az egyszer megengedték neki, hogy Vettel előtt maradjon. Akinek talán csak rossz hétvégéje volt most - de arra is lehet magyarázat - a Mercedes az új motorral a szabadedzéseken rosszul hatott a pszichéjére - elég satnya fogalmazás, de még nagyon korán van. Minden apróság számít.
És mit lát az érdemes itteni többség - unalmas versenyt, stb. Igen, szólni kell nekik, hogy az ütközéseket osszák be az egész versenyre - ahogy Bakuban volt - mert az tetszeni fog ... valakiknek. Ez azért sokkal jobb volt mint a Kanadai. Sőt, gyanítom. hogy a hamaros Hungaroringi ettől kevésbé lesz izgalmas. Még akkor is, ha a RB ott sokkal erősebb lesz.
-
greenkawa #167192 Neked valaki segít,vagy magadtól vagy ilyen hülye?! -
gpFan #167191 Nem volt ez olyan rossz - Alonso első volt - igaz hátulról, de az is valami. Kezd kialakulni az erősorrend - a hátulja (már megint hátul !) most már biztos: McLaren és Williams.
Verstappen is már 3 versenyt végigment balhé nélkül, 2 pódium ... Lesz belőle valami, úgy 2022-re . Ha a Honda is úgy akarja. -
#167190 Hééééé és a Kanadaival mi lesz? -
#167189 évad legsemmit mondóbb futama díjára jelölöm a mostanit -
#167188 Szerintem egy eldugott helyen fogja tárolni.
-
#167187 Megnyugtatlak én Saiz-ra nyomtam. Grojean-t pedig megint legalább 2-3x kellett vizsgálni. -
gpFan #167186 Vettel átvette Verstappen szerepét - még a nap pilótája címet is megkapta - vajon miért is ? Mert sokat előzött ? Fura népség ez a szavazó kedvű szurkoló társaság - ha már elkúrta a versenyt - legyen ő a 'legjobb'
Szegény Grosjean meg megint pont nélköl maradt. -
#167185 -
gpFan #167184 Vettel megint elkezdte a balfaszkodást. -
gpFan #167183 Vagy inkább 4 óra 10-től. Nehogy valaki elszalassza a drámai végét a már most 6:0-as Angol-Panama meccsnek -
#167182 Ezt nyerik ma? -
Krigare90 #167181 Hali jól látom hogy 4-től lesz a futam? -
#167180 wtf
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#167179 -
#167178 ügyes srácnak tűnik ez a Leclerc, én szívesen látnám a Ferrariban