FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricciardo nagyot nyert hogy kint maradt, de az teny azok jartak jol akik kesobb jottek ki

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nézzük már meg, mennyi lett a különbség kettejük között a kiállások után! KR az élről indult, ott is autózott, előbb is hívták ki, ami az elméletben előnyt jelent (nagyon viszonyítási pont nem volt), és ráadásul most még Ric is érkezik.

Egyébként pontot szerezhet a McLaren-Honda.
Utoljára szerkesztette: argo001, 2017.05.28. 15:16:51

Most nyertek Vettelnek 7 pontot, de Kimit sztem sikerült demotiválni. Meglátjuk a szezon során ez mennyire bosszulja meg magát. Jobb lett volna ha odaadják neki ezt a koncot, később még szükség lenne rá hogy pontokat raboljon hamiltonéktól. Elég nehéz így 100%on pörögni hogy tudja hogy úgy is csak max második lehet.

nem lehet tudni mit beszeltek a tegnapi csapat megbeszelesen....

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

forgalom elott is visszalassult Rai...Vettel mar akkor ranyomult mielott elertek volna Buttonekat

Még ha így is van Monacóba a hajára kenheti normál esetben. Tegnap kellett volna gyorsnak lenni. Kimi úgy van vele hogy a fasz belé, minek nyomja úgy se lehet pályán előzni meg meg sem engednék neki. Ezt csapat elrendezte ennyi.

AnuluWork
Monaco. Forgalom. Ennyi.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Aha, mert Kimit kellett ám előbb kihívni, ha addig mindenki aki korábban jött, megszopta? Persze, persze ...

Rai visszalassult a kerekcsere elott olyannyira, hogy mar Bottasek is beertek a vegen oket

nearo
Egyébként nem tudhatjuk, hogy nem volt e előre megbeszélve, hogy benne van a helycsere. Kimitől nem is hallottunk olyasféle panaszkodást, mint Maxtól.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

szerintem most Vettel gyorsabb volt...nem volt itt semmifele elcsalas ezuttal

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eddig jó a sejtésed 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ne is, már ettől a megjegyzéstől is becsokiztam.

Úgy is visszavonul már nagy valószínűséggel

nearo
Kimi ennél intelligensebb pilóta szerintem, minthogy bedurcázzon...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

AnuluWork
Nem válaszolok rá, mert kitiltanak ...

Szerinted Kiminek mennyire ment el a kedve az egészől miután így megszopatták? Onnan is lehet vetődni!😄 Vagy lekéne állnia a kikötőbe aztán felbattyogni a jachtjára.

Ha mindenhol gyorsabb, miért lett hirtelen 6 mp a különbség kettejük között?

AnuluWork
Persze, persze. Okos vagy.

AnuluWork
Remélem Hamilton nyeri a Vbt! Innentől rühellem a mocskos csaló Ferkát! Remélem Vettel is kiesik!

Tegnap leírtam, hogy ez lesz. Időmérőn, rajtnál, versenyen, mindenhol gyorsabb volt Kimi. Csak egy helyen tudtak csalni: box. A két kerékcsere hossza, a taktika, mind, mind pont annyi volt, hogy éppen hogy nem jöjjön előbb Kimi.

nearo
really? jövőre nem lenne ülésed... Ferrarinál tuti nem, de lehet máshol se

itt a lehetőség a pontnövelésre....
Ha Vettelnek lenne kevesebb pontja akkor itt fordítva csinálták volna. vagy nem cseréltek volna, mivel Kimi az elsőn volt.
A merci nem ugyanezt csinálja Bottassal?
6 másodperces hátrányból bravúros bevetődés lenne. Vettel tartalékolt a gumikkal, aztán nagyon lelépte KR-t. Ennyi a különbség a két versenyző között.

Kimi helyébe én megprobálnék bevetődni😄 Vettelnek úgy is több veszteni valója van, ha meg ott marad mindkettő a csapat majd legközelebb jobban meggondolja hogy is kéne stratégiázni😄

nearo
Ferrari idén VB esélyes csapat, Rai sehol nincs a bajnokságban, ellentétben Vettellel, én nem gondolom, hogy akkora emberiségellenes bűntett volt megcserélni őket...

Tedd azt! Nem is neked való.. Semmi köze nem volt ennek sem a csapatnak.Egyszerű ez,akkor kell menni amikor kell! Ezt tette Vettel is...............
Remélem Ric itt is cipőből ivás lesz 😊 + bekinálja Albert herceget igyááááááááááá 😄DDD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

johetnek az osszeeskuvesek most😊

Vettel visszajott Raikkonen ele

Verstappen is ideges😄 Ricciardoek nagyot huztak

AnuluWork
Aki korábban jött ki, mind megszopta. Biztos Kiminek is korábban kellett kijönnie ..., hogy megszopja.

Na, itt én be is fejeztem a F1et ...

Master91
nemár
AnuluWork
Mondtam, faxszopó Ferrari ...

AnuluWork
Persze, persze ...

Fogadjunk, hogy pont Vettel megveri Kimit! 😄

Ric 😄DD <#eljen>

Mi a csalás ebben? 😄 KR kérdezte is, hogy mikor állnak ki...

AnuluWork
Kibaxott Ferrari. Áh, szopjanak le!

AnuluWork
Tudtam, hogy elcsalja a Ferka ...

Bottasek hogy visszajottek Raikkonenekre...5 masodperc elonyuk volt

Tényleg. Az a nagydíj nem maradt meg valahogy, a 2002-esre például sokkal jobban emlékszem. A lényeg az, hogy nem sűrűn fordulnak elő Ferrari-győzelmek Monacóban.

2001-ben Schumi Barrichello elott ert celba egyuttal az volt az utso kettos Ferrrari gyozelem itt

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

baszki Hulkenberg motorhiba😞(

Fun fact: a Ferrari utoljára 2001-ben nyert Monacóban, kettős Ferrari-győzelem pedig egyszer fordult elő az egész F1 történelmében, 1998-ban talán? (Vagy 1999-ben; Schumacher-Irvine sorrendben.)

HTS s3rg1nh00
lehet aludni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ilyet szol vigyazz az automra😄DDD

Alonso jo szerencset kivant Buttonnak Indianapolisbol😄DDD mekkora arcok meg Button is meglepodott

HTS s3rg1nh00
hát jósnak azért ne menj 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

baszki jo lenne a bajnokot igy latni😞((

mcmoha
Na fasza. Button már a pitből rajtol. <#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Bottas lerajtolja az elején a két ferkát, Max is megpróbálja, de kiüti mind a kettő ferkát, majd maga is kiesik, jön az SC Hami már a rajtnál megelőz 1-2 embert így már simán 8. Még jön 2-3 SC aztán már ott a dobogó, majd Bottas elengedi az első helyre...

A porsche supercupában amortizálták rendesen egymást délelőtt, meg ilyen törött autókkal versenyeztek, de kiintették őket. De nem kellett behívni egyszer sem az SC-t, még VSC sem volt, ha van ilyen ott. Pedig voltak alkatrészek a pályán.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.05.28. 13:28:08
Ez a Vandoorne crash csattra ugyan olyan volt mint Verstappené. Nem kicsit megismételte magát a történelem. 😄