182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#167177 -
#167176 Hamilton: Megkavarja a fejed ez a pálya -
#167175 Ez a nézd a kép közepét, majd nézz a falra és pislogj, majd meglátod ott a pályát című játék? -
Stockbauer33 #167174 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.06.22. 20:30:05 -
#167173 -
#167172 -
#167171 -
#167170 -
gpFan #167169 Mercedes 1-2 az első 1.5 mért óra után. Új motor . Dögunalom vasárnap megint ? -
gpFan #167168 Még semmi sem biztos. Azt sem tudom ma mikor vannak a szabadedzések (nem a TV-re gondolok), nem hogy ki hova igazol.
-
#167167 Nem jott ossze:)))
Ferrari ready to replace Raikkonen with Leclerc -
gpFan #167166 Bár tudok írni, 'pocsfej' -
IXEMGabeo #167165 rossz helyre irtal Ocskos:D -
gpFan #167164 Még egy meccs, ahol a "ki tud jobban ügyeskedni a kezeivel" dominál. Ha ez így megy tovább, csak olyan para foci VB-t nézek majd, ahol kéz nélküli játékosok játszanak. Abszolúte szánalmas, hogy alig tesznek valamit ellene. -
#167163 Sztem tuti , hogy Kimi helyére megy Ricc. a RB-ban még nem tud bajnokságot nyerni, ha jövöre a Honda mire összeszokik a RB-al az megint nem hoz neki VB cimet. Mint ahogy a MEki sem lett ott az első 4ben a motorváltás után , hiába az állitolagos jó kasztni és az ugyanolyan erőforrás mint az RB-ben.
ÉS Ricc már mondta, hogy neki VB cim kell. az meg , hogy pénze lesz sehol nem jegyzik a történelem könyvekben, de a VB cimeket igen.Neki az a fontos.
HA az idei évben legalább egy kétszer villantott volna a meki , hogy jövöre komolyan kell vele számolni akkor Alonso helyére is mehetne a 20millás fizetéssér , ez lenne a legjobb üzlet számára, hogy lesz pénz és VB képes csapat.DE a Meki jelenleg nem ilyen.
A Ferrari meg köztudottan mindig is tapasztalt pilóta párossal versenyez, ebbe a képbe beleilik, és ott meg is lesz a lehetősége, hogy a VB-ért harcoljon, bár ott Vettel a favorit és ha ő csak egy pontal is esélyesebb a VB re akkor azt neki adják nem Ricc-nek. Ott mindig lesz egy másodhegedüs.
A mercinél nem hiszem, hogy lesz mozgás , Bottas hozza azt amit lehet , ennél nem hinném, hogy más többet tudna kihozni -
gpFan #167162 Mivel a Mclaren valami évi 20 millával csábítja Ricciardot, szinte biztos, hogy Alonso dobbant. De valahogy nem hiszem, hogy Ricci-nek a pénz lenne a legfontosabb.
A dolgokat azért el kell dönteni, méghozzá a nyár vége előtt leginkább. Szóval, szerintem itt a legtöbb azon fog múlni hogyan teljesít a RB, Kimi . Bár most annyi előnye van a RB-nak, hogy mondhatja: ' jól van, a szar Reanult elment, de jövőre a Honda az más mese lesz" Szóval, ha a versenyek nem is, de az átigazolások izgalmasak lehetnek. -
#167161 street view-al bárki megteheti -
#167160 Ma olvastam 167 féle nyomvonala van a pályának! -
IXEMGabeo #167159 miert te bejartad a palyat testkozelbol?:) -
#167158 Eredetileg (20 eve, amikor Donald-bacsi megvette:)) es atepitettek, teszt palyanak keszult, azert is hivtak HTTT-nek (High Tech Test Track). Ezert is van a sokfele nyomvonal, kanyar, sikan stb. Lentrol nem zavaro, inkabb latvany es poen:D -
#167157 Ez a csíkozás is nagyon jó lett csak úgy yoyo-zik a szemem tőle. -
#167156 Ez a sok aszfaltozott bukótér nagyon undi. -
Stockbauer33 #167155 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#167154 Azert a Honda-val is sikerult/kellett valamit kavarni: "The Team will continue to race under the name of Aston Martin Red Bull Racing." :)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.06.19. 20:10:34 -
gpFan #167153 Várható volt a szakítás a Renault-val . Sajna, lehet hogy nem lesz éppen szép vége a sok éves együttműködésnek. -
#167152 Red Bull Racing – HONDA POWER FROM 2019 :)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.06.19. 16:27:05 -
gpFan #167151 Nyilván nem azért írtam, mert az Indy-t többre tartom. Néztem néha, de az F1 az jóval fölötte van.
Viszont, Alonso esete eléggé specifikus. Kicsit hasonlít Mansell esetére - aki miután végre VB lett, nem tudott kiegyezni a Willams-szel, jobban mondva Frank-kel a fizetéssel kapcsolatban, és távozott. Nem azért mert az Indy-ben többet kapott, gondolom. Csak nem akart mint volágbajnok már annyiért menni. Talán ez volt az akkori Williams dominancia egyik kulcsa - a pénzt a fejlesztésbe, és nem a pilóták zsebébe ...
Alonsónál a Hondával szinte fordítva ment, és nem volt jó neki. Most kezd rájönni, talán nem is a Honda volt a fő baj. 4 év egy ilyen vacak McLarenben túl sok, bárkinek. -
#167150 Az Indycar jo, de azert az F1 megis mas, meg egy kozepcsapatnal is.
Itt tuti helye van, jo fizetessel, premium kornyezettel. Az Indycar-ban is nagy a felhajtas, de Indy 500-on kivul nemzetkozelieg nuku. Bar palyakban eleg jo (Infineon, Mid Ohio, Road America, Sebring, Barber stb).
Ha odamegy, akkor inkabb a palyan versenyzes elvezete miatt:) Kint lazan benne van a 10 verseny 10-fele "dobogo". Persze ott is szamit a csapat, mindig van meghatarozo 2-3 pilota, de nincs ugy kobevesve 2-3 evre az eredmeny nagyszazaleka mint az F1-ben. Ha csak egy kozepcsapatba kerulne, meg akkor is lenne neha eselye gyozni, de a porgos versenyek biztosak lennenek:D
Mostanaban nem tunik olyan frusztraltnak, hogy elmenjen az F1-bol. Persze, aztan barmi megtortenhet:) -
gpFan #167149 Alonso nagy harcos, nem vitás. Gratula neki ezért. A 3-ik lépés azért nehezebb lesz, és sokkal több szerencse kell majd.
Szerintem jobb lesz ha átpakol oda, ha nem juthat be versenyképes F1 csapatba. Márpedig nemigen kell senkinek, úgy néz ki.
Newey és Alonso a Renault-nál ? Szépen hangzik, de a McLaren-Honda is az volt, és tudjuk mi lett belőle ... Meg nincs is neki annyi ideje már, mire a Renault bajnoki autót lesz képes megint kitenyészteni.
-
#167148 Igy már a pilóták nyilatkozatai is értelmet nyernek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#167147 Gondolom a bemutató miatt választották ezt a változatot. -
#167146 Ez az egyik rovidebb nyomvonal, ezen F1-gyel nem sok elozes lenne;) -
#167145 -
#167144 Ez nagyon jo palya, es szerencsere egy jo nyomvonalat valasztottak (van rajta jonehany nyomvonal lehetoseg:)).
Kivancsi leszek, F1-es autoval mit csinalnak rajta. -
Stockbauer33 #167143 -
#167142 2017 : Kör-367
2018 : Kör-388
De ebbe annyi minden bele játszhat hogy csak na. -
Stockbauer33 #167141 -
#167140 Köridők valamint versenytáv tekintetében verték a tavalyi eredményeket? -
#167139 Igazából valahol így van, valahol meg nem...igen, sz@r hogy nincs másik gyártó,...viszont én emlékszem olyan Audi-s győzelemre, hogy hiába volt másik gyártó közük sem volt semmihez.
..vagy a hibrid éra elején, 2014-2015, vagy 16 hiába volt másik gyártó, attól még nem lett értékesebb a Mercedes győzelem.
..és Le Mans-ban ritkán jön össze az összetett első helyéért való csata, volt már, de ritka...általában hasonló módon mint most Alonso esetében maga a Le Mans24 jelenti a kihívást, a forgalom, a technika, meg a változó körülmények...és leggyakrabban a csapat másik autója (pl. Audi TDI meg e-tron).
Az Indy teje jobban fog neki esni, ha odajut hogy meghúzhatja, azt aláírom, de ennek meg meg kellett lennie és egy Le Mans-t megcsinálni azért nagy dolog így is úgy is sztem. :) -
#167138 Alonso-t itt-ott kicsit "piszkaltak", hogy eppen akkor indul, amikor total eselyes, egyedul maradt a Toyota. De hat itt nincs total eselyes, a Toyota 2 eve (?!) az utolso 5(?!) percben allt meg.
Amikor tudtam, neha nezegettem, es Alonso tolta rendesen, neha olyanokat elozott/lekorozott/kerult, pedig "raert" volna. Nem kenyelmeskedte el, nem a tutira ment, nyomta neki, ugy nyertek meg (korszamban is eleg sokat mentek; persze qaz auto, fejlesztes, idojaras stb. fuggvenye is).