182113
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#167258 valamit történt egy kerék-kerék elleni csatai amit annyira vártunk már Hami és Vettelke között. Amit Vettel nyert meg fölényesen leiskolázva Hamit benne és megtanítva neki, hogy hogy kell ezt csinálni. És akkor még nem volt gond a motorral, max, a gumikkal, de hát istenem. Vettelnek miért nem koptak el a gumijai olyan mértékben (lehet jobban tudott vigyázni rá?) -
IXEMGabeo #167257 na lattam a versenyt...
szamomra a szezon 3. legjobb versenye volt, voltak kiesesek, elozesek, dramak is es vegre uj nyertes van megint Verstappen remekul ment
Kimi legjobb versenye volt iden, Vettel pedig mazlista, hogy Hamilton kiesett a vegen...
Mercedesnek is kell egy egy flasko, hogy tanuljanak belole -
gpFan #167256 Gratula Verstappennek - kihasználta az esélyt és nyert. Most inkább az a fő kérdés, hogy megint elszáll-e magától, mint pld. 2 éve a spanyol nagydíjon, ahol szintén a 2 Merci kiesése adta neki az alkalmat. Szerintem nem fog, még a nagyszájúak is képesek fejlődni.
Talán a technika lesz az, ami megint sokat fog beleavatkozni az eredményekbe - jönnek a nagy melegek.
Amúgy meg, röhej, hogy az egyik versenyen a Ferrari, a kovetkezőn a Mercedes szenved a gumikkal. Nem tudom, hogy osztják szét a gumikat a csapatok között, de mintha itten valaki szándékosan irányítaná a másodrangúakat valakinek, talán a szezon izgalmasabbá tétele érdekében ? -
#167255 Szujó, mint dilettáns, amikor évekig utazott, kelt és feküdt az F1-gyel... Remélem komolyan gondoltad, mert viccnek durva lenne.
Én el tudom fogadni, ha valakinek bejött Palik stílusa, de számomra ugyanolyan zöldségeket mondott, mint Mezei, csak hangosabban.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.07.02. 09:09:56 -
#167254 Teljesen jól láttad, hogy összeértek. De hogy ki pöccintett meg kit az relatív. Ha Max kicsit fékez nincs kontakt. Ha Rai nem zár rá annyira Maxra akkor sem. Max a pálya legszélén volt, Rai meg előnyben, de 1 autónyi helyet akkor is hagyni illik meg pont azért mert kerék-kerék találkozott nyilvánvaló, hogy már Max első kereke Rai hátsójánál járt és ilyenkor meg kell hagyni a helyet. -
#167253 Mondjuk én pont úgy láttam, hogy megpöccintette, Vettel megcsúszott, így könnyen elment mellette. -
#167252 Alonso simán megnyerte volna ha lett volna még 180-200 kör -
#167251 Miért kellett volna? Azért egy kis kerék-kerék kontakt miatt ne büntetgessenek már rögtön. Valamint éppen RAI is megtehete volna hogy nem zárja le az ívet. Szerintem tisztességes csata volt. Viszont előtte RAI folyamatosan kiszélesítve kanyarodott amit én büntetnék, ha már a sóder nincs divatba. -
IXEMGabeo #167250 nem sok versenyen, de kozvetitettek egyutt -
#167249 Wéber volt együtt Palikkal is? Azt hittem csak ezzel a dilettáns Szujóval kezdte a közvetítési pályafutását. -
IXEMGabeo #167248 Amikor nezem vissza a regi versenyeket, hallgatom a Murray Walker es Martin Brundle kozvetiteseket, Murray, az, aki mindenen meghokkent, aki elmenybol kommentalt, mig Brundle volt a szakerto, aki ugyebar 13 evnyi tapasztalattal a hata mogott magyarazatot adott az esemenyekre mi miert tortent...isteniek kiegeszitettek egymast...Palik es Weber kettose volt hasonlo ok ketten jok voltak, de Gyulam sosem volt oda valo -
#167247 Nem láttam a futamot, de Maxi ezért a lökésért gondolom nem kapott semmit. :D -
#167246 Milyen gyonyoruen lassitott mindenkit Hamilton, mig Bottas visszaer ! :))
-
#167245 minden csapat minden versenyzője ilyen,csak nem mindet játsszák vissza a közvetítésben.a tegnapi RB vita tökéletes példa erre-a legkisebb dolgot is igyekszenek kihasználni egymás ellen,ettől ők a világ legjobbjai (leszámítva a fizetősöket :D) -
#167244 nyugi van, fanboy. én nem csak erről a futamról beszélek, hanem általánosságban.
-
#167243 -
#167242 Jó verseny volt. Kettős Ferrari dobogó. -
gpFan #167241 Verstappen Bottas elé került. Hát erre nemigen számított senki, asszem. Mercedes szigorú műszaki ellenőrzés időszak következik. -
SzocsA #167240 Jó ez a merci fejlesztés, ilyen legyen a többi futam is :D -
#167239 Ferrari nem cserélte ki Vettelt és Kimit? Hova kerültem pár honap kihagyás utan?:D -
gpFan #167238 Neked meg csak egy mód van: azt látsz amit akarsz. A csapat elkúrta a vezetését. De nem hiszem, hogy sokat fognak ezen veszekedni, mert 2 másik tényező sokkal fontosabb volt. -
#167237 hamiltonon kb két üzemmód van. vagy első helyen sétakocsikázik, senkitől sem zavartatva, vagy nem első, és akkor folyamatosan sír a szája a rádión, mint aki totál el van veszve. -
#167236 Csak szerintem gáz, hogy már megint a Pirelli lottó dönti el a sorrendet?
Szokás szerint megint halvány sejtésük nem volt mit bír a saját penészes termékük. -
gpFan #167235 Ez nem a Mercedes versenye. Hamiltonnak nyilván ki kell állni még egyszer. Vagyis az elcseszett VSC nélkül sem győzött volna. -
#167234 Hopp, ez most Red Bull 1-2 -nek néz ki. :D -
#167233 Ehhhhh..... hol volt a pályán Hamilton, amikor a VSC aktiválódott? :O -
#167232 https://streamable.com/a9znk -
#167231 előző futamot se vártam, egy 0 is volt
a mostanival is így vagyok -
#167230 már csak Dominic Toretto kellett volna oda -
#167229 https://streamable.com/x4dxz -
#167228 -
gpFan #167227 Szerintem ezzel kompenzálják a túl enyhe Bottasnak nekimenés miatti büntetést. Kicsit lassú a felfogásuk, tudjuk már -
#167226 Lehet, hogy ő jár jól. :) Verstappen mögé megy. A hülye pálya miatt itt folyamatos esély van durva rajtbalesetre. :)
-
memphis1985 #167225 Azért ezt te sem gondoltad komolyan...(Remélem) :D
A 919-es idő odabasz keményen!
Spa-ban is ez a kocsi "robbantott" ?
Mondjuk szégyen,hogy egy pályagép elkap egy F1-est,de szerencsére ezt nem nekem kell kidumálnom... -
#167224 -
gpFan #167223 Ricci igen halovány volt ma. És még sikerült összeakaszkodni Max-szal is - amit mutattak képben és rádiózás hangban a vége után.
Talán az átigazolás nyomasztja - kezdi belátni, hogy a Mercedesből nem lesz semmi egyhamar ? -
#167222 -
veszettróka #167221 Ok, most újranézem ötödszörre úgy, hogy rázom a fejemet végig, plusz a 250 kmh feletti kanyarokban feszítem a nyakamat... -
gpFan #167220 Azért elég érthetetlen, hogy semmit sem korrigáltak a gyilkos túl magas kerékvetőkön - a 2 évvel ezelőtti maszakr után. Charlie Whiting-nak ez jó, mit törje a fejét lényegtelen dolgokon, miközben azon agyal már hetek óta, hogyan megoldani a pontos leintést -
#167219 Ez a Porsche kicsit durvább annál a Toyotánál ami megnyerte a Le Manst. Gyakorlatilag egy LMP regulációs autó, szteroidokon.