FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2004/2006ban a meki nulla volt. 2008 ban sztem massa volt nyomva de jó, mondjuk hogy simán gyenge éve volt.
2009 a ferrari nulla volt de azért csak nyerte a belga futamot
Aztán rallizott, visszajött, A Lotusban az év manővereit hajtotta végre kb, Utána megint ferrari ami harmatos volt évekig úgy, hogy nem sokat osztott szorzott, hogy mennyire verték a csapattársak. De azért az is csak jelent valamit, hogy visszatudott egyáltalán kerülni a ferrariba.
Nem lehet kérdés, hogy top pilóta. Tipikusan az a fajta, aki leszarja a dolgokat beül aztán nyomja, nem kérdez, megcsinálja amit mondanak neki a főnökei, így nem csoda, hogy egy Alonso meg Vettel el tudja nyomni csapaton belül. Már azért korba van, némileg érthető, hogy nem ugyanaz a tempoja mint 25 évesen. De azért egy monacoi pole-t igy 40hez közelítve még odatett. Kitől is láttunk hasonlót korábban?😊 Egyéniség, lehet kedvelni vagy utálni de nélküle kevesebb lenne a forma 1 az biztos. Jó a ferrari idén, szerintem lesznek még jó momentumai főleg ha nem szopatja szénné a saját csapata.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
egy eros Williams, Renault vagy erosebb Red Bull nem artana
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Volt nekik valami hidraulikus felfüggesztéses dolog az első tengelynél amit a kaszniba építették be és ezzel a kanyarokban növelték a tapadást.
Meg volt ilyen dupla falu felni, amivel változtatni tudták a nyomást.
Mivel a többiek annyira le voltak maradva, hogy jól elvolt a merci ott elől senki által zavartalanul?
Azt mondták, hogy kanadában is olyan lesz a mercinek mint monaco.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"meg amúgy sem értem,miért várod el hogy úgy viselkedjen ahogy neked tetszik-nem"
Nyílván mert én ilyen vagyok. Mint néző nekem is van egy elvárásom meg másnak is és nem kell egyeznie. Ilyen alapon akkor egyik pilótára se mondjon senki véleményt mert mindenki úgy viselkedik ahogy (Hamilton, Vettel stb), de azért megmondjuk.
Engem ez a fapofa dolog totál elszomorít. Mintha fociban egy gól után nem örülne a csatár. Nekem a modern F1 legnagyobb pillanat az volt mikor Vettel telefüstölte a pályát VB cím után, pedig nem is kedvelem. Kimi meg talán TALÁN eleresztett egy mosolyt mikor nyert. Ez egy show, nem rendes autóverseny. Arra ott van a többi sorozat. Csináljon show-t!
Red Bullban szívesen látnám.
#hhwnd
a nagy Alonsot es Hamiltont is meg tudta verni...
alatta a technika nem volt szinte jo palyafutasa 80%-ban
viszont a 15-os evukben is latszodott, hogy Vettel gyorsabb es akkor meg a feltetelek is egyenlobbnek tuntek...azota nem csodalnam, ha a Ferrari beallt volna Vettel moge
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
meg amúgy sem értem,miért várod el hogy úgy viselkedjen ahogy neked tetszik-nem mindenkinek kell sírva fakadni az örömtől egy győzelem után.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
https://www.youtube.com/watch?v=qUT7rHM7vv4
De hogy ne keresgess itt van pl a 2017-es Kínai futam Kimitől
https://www.youtube.com/watch?v=Mfr9y6hsVI0
Vagy akár egy válogatás az elmúlt évekből
https://www.youtube.com/watch?v=YHtwpg0RFng
Nyilván mindenki az "I know whatm I'm doing" üzenetre emlékszik mert akkor nyert, de ha bebukta volna egészen más meme lett volna abból is belőle.
Ha meghallgatod a Kimis üzeneteket akkor 95% ilyen fuck this, fuck that, blue flag, don't talk to me
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2017.05.30. 08:55:47
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.05.29. 21:14:34
Monacoban most, ha nem a forgalomba teszik be, miközben Vettelt forgalom lelépése után kint hagyják körökig, és nem 1 másodperccel lassabban cserélnek Kiminél kereket, akkor tök mindegy mennyivel gyorsabb Vettel Kiminél, esélyük sincs elcsalni, mint ahogy még Hamilton szerint IS tették. Kimi megmondta a verseny után: a taktikai értekezleten eldöntötték, hogy őt hozzák előbb, de azt is, hogy Vettelt meg közvetlenül utána. Ahogy azt is elmondta, aki az első kanyarból kijön elsőnek, az lesz a versenyen favorizálva, ha multi1-2, 2-1 van. Nos, őt hozták előbb, viszont Vettelt nem közvetlenül utána. Nem ez volt a megállapodás. Azt is megmondta, hogy NEM ő akart kijönni, a csapat döntött így. Képes lett volna rá, hogy kint maradjon még pár kört, de a Ferrari ezt felülbírálta, ő pedig nem vitatkozott.
Kizártnak tartom, hogy jövőre aláírjon a Ferrarihoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem KR lesz a húzóember, ha Vettel egyszerűen minden téren jobb teljesítményt nyújt nála. Hasonlítsuk össze az elmúlt éveiket is: most kezdjenek el szívességet tenni KR-nek? Ha KR 1 másodpercet hoz még valahol, ő lett volna elől a kiállások után - erre pedig rengeteg köre volt...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
2007ben is azért lettek bajnokok, mert hagyták Kimit menni, mondván úgyse nyerik meg. 2008ban Massára építettek, látszott is. Alonso alatt pedig lassúak voltak. Második sorból nem lehet VBt nyerni, ez egyértelmű.
Idén mindketten harapnak, de valahogy úgy érzik, hogy Vettel lesz a nyerő, holott Kimi hozta az utolsó címüket. De remélem ráfáznak a sompolygásra!
Nem csodálkoznék, ha Kimit fogná magát, és kiszállna idény közben, mint tette az Lauda az Alfa Romeoval ... Jövőre pedig majd lesz valami.