182114
  • argo001
    Ezért is mondtam azt, hogy még kivárok 2 versenyhétvégét, hátha összébb rázódik a mezőny, ha nem, akkor viszont leállok vele, mint ahogy azt tavaly év végén is tettem.
  • sure
    Igazad van, mindenkinek szíve joga, hogy ha valami neki szar, azt továbbra is nézi.
  • HTS s3rg1nh00
    itt ezt sokaknak hiába magyarázod,évek óta ugyanazért a fikázásért járnak ide.persze ugyanezt csinálták a RB érában is :)))
  • argo001
    Mindenki úgy áll a szezonhoz, ahogy akar.
  • b-type
    hát aki alszik az ne csodálkozzon :))
    Sztem ami gyönyörű volt az Giovinazzi becsapdázása Magnussen által, de szép volt Norris előzése is, viszont ami mindent vitt az Verstappen Vettel ellen.
    De Ugy egészében véve mindig volt mit nézni, Kvyat kőkeményen visszajött Stroll-ra, Gasly meg semmi..jó volt hogy nem szóltak bele...én sem tettem volna, előzze meg a Toro-t ha tudja, nem tudta. Szépen kivédekezte Kvyat Gasly-t amikor az visszajött a pit-ből.
    Albon próbálkozása sem volt rossz. De a legjobban az tetszett hogy nem szakadtak szét gumit óvni, hanem mentek vonatban..és Ricciardo kiesett, pedig ő még sokat hozzátehetett volna ehhez.
    Sztem qva jó futam volt,..és Bottas nagyon nagyot ment, ledöngölte ezt a futamot de kegyetlenül.
  • sure
    Erre írtam, hogy mindenki másért nézi az F1-et ("a sikertelen előzések is látványosak" - nekem például, de valaki ezt lehet uncsinak tartja).

SImán lehet, és szerintem lesz is több előzés később, egyrészt mert az igazán gyors pályák később jönnek, másrészt a pilóták is jobban megszokják a kocsik határait, az új dimenziókat.

Szerintem nem lehet egy futam után az egész évadot megítélni és előre vetíteni. Aki itt az első futam után deszarozik, meg nemisnézemezik, az ne is, azért ne pazarolja az internetes sávszélességét, hogy a szezont fikázni járjon ide.
  • Fura Alak
    Ezek a webes virágboltok néha kiakasztanak.....
    (Kiakasztóan lassúak.)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    magnet:?xt=urn:btih:2659d755eea18a3c2714fa6163f5271a9dca089b&dn=Formula.1.Drive.to.Survive.S01.1080p.WEB.X264-AMRAP&tr=udp%3a%2f%2ftracker.opentrackr.org%3a1337&tr=udp%3a%2f%2fexplodie.org%3a6969&tr=udp%3a%2f%2fexodus.desync.com%3a6969&tr=udp%3a%2f%2ftracker.coppersurfer.tk%3a6969&tr=udp%3a%2f%2ftracker.leechers-paradise.org%3a6969&tr=udp%3a%2f%2fzer0day.ch%3a1337&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80&tr=udp%3a%2f%2fopen.demonii.com%3a1337

Ha valaki nem tudná mi az a magnet itt elolvashatja.
  • AnuluWork #169261
    Pl. előzések?
  • sure
    Nem értem a károgókat, akik azon sírnak, milyen unalmas. Minek nézi, miért kell hogy folyton hangoztassa is: jajdeszar, csak mert nem a kedvence (Hamilton/Vettel/Ferrari, akárki/akármelyik csapat) nyert.

Hogyan legyen ennél izgalmasabb egy 2019-es F1 futam? Mercinél verve a favorit, Ferrarinál az újonc a négyszeres világbajnok tökeit szorongatta, Verstappen a Hondával Hamiltont szorongatja - szezonnyitóra mi kéne ennél több?
    Ez eleve egy olyan pálya, ahol nehéz előzni; nem csak a sikeres, hanem a sikertelen előzések (pl. Norris, Gasly) is látványosak, és nem csak olyankor, ha kiütik egymást. Persze mindenki másért nézi az F1-et, lehet, valaki azért, hogy minél több balesetet lásson, mások azért, hogy a Ferrari/Vettel nyerjen fél perccel a mezőny előtt, mert olyankor "izgalmas" csak a futam.
  • __Jacek__
    Vettel frusztrált lesz hogy már az első versenyen meg kellett védeni az újonctól.
  • AnuluWork #169258
    Nem volt gond a szezonnyitóval. Olyan szar volt, mint mindig.
  • argo001
    Az is biztos, hogy ilyen pocsék szezonnyitót sem láttam még. :D
  • AnuluWork #169256
    Jól elqurtak pár taktikát, főleg a Ferka és Hamilton. Az Alfánál SE tudnak kereket cserélni, azért is gratula. ha nincs Giovinazzi, Kimi sehol sincs a boxkiállás és taktika miatt.

Leclerc ha hagyták volna, tudta volna Vettelt támadni, de nem hagyták. Ez is érdekes lesz.

Binotti elqurta. Nem kicsit, nagyon. Cipész maradjon a kaptafánál, a csapatvezetést hagyják meg a nagyoknak. Azzal, hogy Binottit előreléptették, megPRozták, zsenizték a téli teszt kapcsán, többet ártottak a feltörő Ferrarinak, mint gondolnák.

Mindezek ellenére ez még csak az első verseny volt. Egy biztos: nincs 20 sec Bottas és Hamilton között (elqurt taktika), nincs 1 perc a Ferka és a Merci között sem.
  • AnuluWork #169255
    Iszonyat jó Bottas hozzáállása. Érdekes év lesz. Akar és hajt. Hogy most kijött-e neki, vagy tényleg ilyen összeszedett, kiderül.
  • gpFan
    Gratula Bottasnak - az első aki valaha 26 pontot szerzett egy versenyen.
    A legfeltűnőbb a nagy különbségek voltak. A Ferrari érthetetlen hogy ennyit lemaradt. Még Hamilton tempója is furcsán jóval rosszabb volt mint Bottasé. Talán az a magyarázat hogy első verseny új szárnyakkal, gumikkal és a beállításokon van még mit dolgozni, finomítani.

Az új szárnyak első áldozata Ricciardo volt, és érdekes módon nem láttunk ütközést - vsz. jóval óvatosabbak voltak tudván a nagyobb szélességet.

A Honda jóval megbízhatóbbnak tűnik. Az Alfa Romeo meg nem olyan gyors éppen, ahogy sokan remélték. Sebességben a Haas a 4-ik per pillanat, de megint buktak pontokat.
  • argo001
    Nekem az a nagyságrendileg 2 óra alvás hiányzik.
  • SzocsA
    Jó lesz az a honda 30 másodpercet vertek vele a ferkára...
  • badoer
    egy valami hiányzott a versenyből:az izgalom
  • PLaci #169250
    Szegény Gasly -nak az egész hétvégéjét eltaktikázták.... Az időmérős baki után annyira erőltették, hogy esélye legyen a leggyorsabb körre, hogy elé ért Kvyat...
  • Master91
    Jo lesz ez a Honda!

Ferrarit meg ne irjuk le..
  • adam46
    Végre egy briliáns futam! 6. körben elaludtam, 52-ben felkeltem. :D Ugyan az a szarunalom, mint tavaly.
  • IXEMGabeo
    erdekes volt, hogy a lagy gumik a vegere nagyon jol birtak a frissekhez kepest...Verstappen, Leclerc, Gasly ugyan felzarkoztak nem igazan tudtak erdemben elozni...
  • IXEMGabeo
    ja es grat Bottasnak, mert ma nem lehetett megfogni
  • IXEMGabeo
    ez jo verseny volt, akik joval kesobb alltak ki sokat nyertek..Giovinazzi feltartasa miatt Perez, Norris, Albon jol beszivtak...Stroll, Kvjat szepen mentek...

Verstappen eros, ahogy a Red Bull is, a Ferrarinal javaslom hozzak vissza Mauriziot...egy epulo csapatot jol szetvertek ezzel a huzassal...ez a Binotto abszolut nem tunik egy karizmatikus vezetonek
  • SzocsA
    A ferka ritka szar lett ott van az az 1 másodperc, talán 4. csapat lett. A redbull a második...
    Csak a ferrarit előzték meg normális körülmények között. Meg Kiminek a csapattársát előzgették, de neki elkopott a gumija...
    Ezért a futamért kár volt felkelni....
    Mercinél lesz mindig a leggyorsabb kör. szerintem azt nem fogja senki elvenni tőlük mert olyan gyorsak....

1 perc hátrányban vannak a ferkák, ott van az 1 másodperc........
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2019.03.17. 07:42:40
  • argo001
    A Ferrari egy percre van Bottastól. Szép munka balf****ok.
  • IXEMGabeo
    a kis Verstappen elcsente a leggyorsabb kort:D
  • argo001
    Vettel taktikája zseniális, legalább Magnussen előtt lehet majd tartani. Grat a Ferrarinak, überszarok, ez valahol 2016 és 2014 között van teljesítményben.

Még 2 versenyhétvége.
  • PLaci #169240
    Nem talált a torpedó.
  • argo001
    A Ferrarik sehol nincsenek, Vettelt hoznám is még egyszer minden mindegy alapon, viszont ha Hamiltont elkalapálják az legalább csempészhet némi változatosságot az évbe.
  • IXEMGabeo
    rohadjak meg de jo a verseny
  • SzocsA
    Már utolérte. Hol vannak a ferrarik? A ferrarit megtudták előzni....
  • argo001
    Bízzunk abban, hogy Verstappen utoléri Hamiltont és hozza a formáját!
  • SzocsA
    És nem tudta megelőzni, és nem tudja megelőzni.....
  • SzocsA
    Ej ha, eltelt már vagy 10 kör és az első körön kívül. nem volt még előzés..... Olyan jól sikerült ez az előzést segítő szabálymodósítás, hogy egy darabot nem lehet előzni.... 6 mmásodperc Vettel hátránya....... Ritka szar egy szezon lesz.....
  • argo001
    Leclerc aztán tényleg "szorongatja" Vettelt...
  • Magnum PI
    Tavaly volt a Mercinek egy elég komoly gumi kezelési gondja amivel jó ideig szenvedtek. Aztán csak megtalálták a jó beállításokat vagy fejlesztettek valamit. Szerintem most nem számíthatunk ismét ilyenre, erős lesz versenytempóban is a Merci.

Holnap Verstappen lehet a megmentőnk mert ő általában jól rajtol és 1. helyre kerülhet. Utána meg nem könnyű már itt előzni.

Valamint terjed egy pletyka hogy a PU nem ment 100%-on Ferrarirban mert valami gondjuk volt és ezt alacsony leszorító erővel kompenzálták. Ezt úgy néz aki alátámasztják végsebességi adatok is. Vettel nagyon lassú volt a speed trap valamint a célvonalon is. De csak pletyka.
    Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.03.16. 19:35:20
  • AnuluWork #169231
    Mindig az első milliárdot a legnehezebb megszerezni, utána már csak egészség legyen, a többit megvesszük ...
  • Alexease
    Es ha mar verseny, meg ha nem is arrol beszelt(:D), tavaly ugyanigy kezdodott: Merci idomero foleny, mindenki sirt, nekik adtak a VB-t az elso idomero utan:DDD; de a tutamot es a kovetetkezot Vettel huzta be, sot, a szezon feleig vezetett is.
  • IXEMGabeo
    jaj bocs, te idomerorol beszelsz...elneztem