FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
Sikerült, megtörték a Ferrari egyeduralmát, aztán jött 4 év Red Bull egyeduralom, meg 4 éve Merci 😄 Ennek a sportnak a lényegét vették el.
holnap sima red bull win lesz 😊

Magnum PI
Én bízok benne, hogy tényleg csak nagyon elkapta ezt a kört Hami és a futam alatt nem lesz ilyen nagy difi. Holnap meglátjuk...

Magnum PI
"Vissza kéne hozni a szabad motor fejlesztéseket és tesztnapokat, ennyi az egész bakker,..."

Azért ne feledd honnan indult ez. Pont a Ferrari egyeduralmát akarták megtörni ezekkel a szabályokkal (ami sikerült is) mert nekik végtelen pénz és erőforrást állt rendelkezésre a teszteléshez meg motorfejlesztéshez. Ha nem lenne ez a korlátozás még jobban meglépne a Merci (ezt a fajta erőforrás konstrukció nagyon érzik.) és a kis csapatok nem tudnák megfizetni a motort sem olyan drága lenne a korlátozás hiánya miatt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyetértek de a vége az lett h mégis elüldözték Schumit.Felrobbantam akkor.Sajnos a visszatérése nem olyan lett.Remélem megérdemelten behúzza Ham az ötödiket.Ja és Vettel kapott több mint 6 tizedet.A 2. legjobb 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Magnum PI
Mikor Schumi nyert mindent a Ferrarival sose basztatta senki, hogy csak a kocsi miatt van. Mindenki meghajolt előtte hogy mekkora császár, pedig szerintem ugyanez volt a szitu. Szegény Hamilton eredményeit meg senki nem akarja elismerni. Azért azt ne várjuk már el, hogy az autósportba ne számítson mennyire jó az autó. Most már pont ugyanazt a motort kapják a többiek is a Mercitől. Miért nincsenek mégsem sehol? Miért van ez másképp a Renault motoros csapatoknál? Gyári Renault csak a második a sorban.

<#action><#circling><#hehe>

Magnum PI
Nekem egyébként úgy önmagában fura az, hogy van ilyen, hogy időmérő az autósportban. Ha belegondolsz ez arról szól hogy előre sorba rendezed a versenyzőket aszerint hogy ki mekkora eséllyel fogja megnyerni a futamot. Innentől kezdve naiv elvárás előzéseket látni, hiszen a gyorsabb már eleve elől van. Minél nagyobb a teljesítmény különbség a pilóták/technika között annál jobban kijön ez. Itt tart most az F1.

Nyilván valóan ez egy igazságos rendszer csak éppen unalmas. Szerintem fordított rajtrácssál és okos pontozási rendszerrel (időmérős pontok, pozíció növelés pont stb..) igazságosan lehetne még csinálni miközben izgalmas csaták alakulnának ki és nem lenne gond azzal sem, hogy van egy ilyen erős csapat mint a Merci + Hamilton. Ő max. szépen végigelőzi a mezőnyt a futam alatt mint ahogy ez szokott lenni mikor rajtrács végéről kell indulni valamiért.

Bottas mit keresel még F1-ben? Mindenki látja, hogy nem tudsz vezetni!
adam46
Ezt mondják már jó pár éve, hogy várjuk meg a következő évet, a következő futamokat. 😄 Ez az év megint a Mercié lesz. Tök felesleges reménykedni a 2. helyért meg nyomhatja a Ferrari és Red Bull

http://www.gphirek.hu/f1/20180324-f1-daniel-ricciardonak-elege-van-a-mercedes-folenyebol-az-ausztral-nagydijon-szerinte-lewis.html

Ritka őszinte nyilatkozatot adott ma Daniel Ricciardo. Kimondta az igazságot(?), amit mások is gondol(hat)nak vagy csak kezdi felemészteni a sikertelenség?

Rendkívül frusztrált az ausztrál, és ezzel biztosan nincs egyedül. Bár elismeri Hamilton versenyzői kvalitásait, bosszantja a Mercedes hatalmas fölénye.

"Ők nyilván élvezik ezt, hiszen jó helyzetben vannak, de már mindenki más utálja.”

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.03.24. 15:05:03

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Azért várni kellene még egy néhány versenyt és kvalit a nagy következtetésekig.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

adam46
Igazából megint látszik, hogy ennyi lesz ez az év is. Hamilton röhögve nyeri a pole-ot, ha meg versenyen picit gyengébbek, akkor van esély valaki másnak. Akkora a Merci fölénye, hogy ez nem Hamilton tudását tükrözi. Elvan baszva az egész Forma 1, ha végre felkelnének azok a balekek, akik hozzák a szabályokat, akkor észrevehetnék. Vissza kéne hozni a szabad motor fejlesztéseket és tesztnapokat, ennyi az egész bakker, a mű lófaszságokat meg kivenni a picsába.
lac coo
Én má' nem tudom, hogy keljek fel és aludjak a futamon, vagy ne kelljek fel hanem eleve aludjak rendesen ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

" Egy szoftver amit a mérnöke egy bill. kombinációval aktivál." - igen, minden a szoftveren múlik :-) A 4 VB címet is úgy szerezte, hogy csak a pályán kell tartania a kocsit. A Mercedes meg a legnagyobb idióta, mert legombol neki vagy 30 m. Eurót évente ezért. Vagy esetleg valaki más az idióta itten ?

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Azért nehéz elhinni, hogy a Mercedes csak a Q3 végén aktiválta a 'party' (ahogy egyesek hívták az időmérős extra módot). Már csak azért is, mert Bottas balesete miatt lerövidült a valós Q3 kb 8 percre, és túl rizikós lett volna az elsőt a 2 lehetséges gyors körből nem a max beállításokkal menni - mert sose biztos, hogy az utolsó gyors kör sikerül jobbra, ha egyáltalán sikerül.

Hamilton utolsó köre az nem csomag és nem valami földöntúli tudás. Egy szoftver amit a mérnöke egy bill. kombinációval aktivál.
Ennyi. A tudás az, hogy neki pályán kell tartani a kocsit. Egy körön tudja, egyedül, elől.
Holnap bajban lesz a két Ferrarival és Verstappennel a háta mögött.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Szerintem meg csak pont összejött minden. Ahogy nyilatkozta is a gumik optimálisan felmelegedtek. Jó kört futott de nehezen tudom elhinni, hogy a Merci egészen a legutolsó körig rejtegette volna a tényleges tempóját.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.03.24. 10:24:41
A fájdalmas az ebben hogy Hamilton minden erőlködés nélkül futotta a körét. Nagyon egyben van ez az autó, a csapat és Hamilton is. Ha ez a tempó nem anomália hanem a valós fölényük akkor ez az év már most lefutott mert szerintem.

és 2014-óta senki sem fejlesztett motort csak a Merci? Nem csak a motor ott a jobb, hanem az egész csomag különben a többi merci motoros csapat is dobogós lenne.
desigo
Merci holnap megint ellép a rajtnál és annyi...
hatalmas a motor folenyuk😞 2014-es szabalyvaltozasok jobban nekik kedveztek, mint a 2009-es a Red Bullnak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Magnum PI
Hát ja, a Honda tényleg csalódás így, de a McLaren csoda kasztnija sem nagyon mutatkozott meg. Két Renault motoros csapat is lenyomta őket.

Mercedes meg azért félelmetes mert ez egy új motor, ezért még nagyon nagy potenciál lehet benne amit folyamatos fejlesztéssel ki tudnak aknázni. A többiek meg a régi motorokat hegesztik amiből már sokat nem biztos hogy ki lehet hozni. 2020-ig itt már Merci uralom lesz.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.03.24. 08:42:30

Q2 bejutast ero helyre saccoltam volna...mindenkeppen jobbnak tartom, mint Strollt es Szirotkint...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

__Jacek__
Nagy Honda hypeból se sok maradt, meg szerintem Kubica biztos nem utolsó előtti lett volna, ha már vitázni akarunk két téma😄
__Jacek__
Inkább buzi Ferrari és Renault😞
7 tized...fasza ennyit errol😄

buzi Mercedes

Büntet Ham 😊))

61 ezred (bocs) egyelore, de most jon az utolso par perc

ha a 3 csapat igy kuzdene egesz evben az elsosegert ilyen szorosan az jo lenne....81 ezred 3 versenyzo kozt

igazabol jobb lenne, ha nem lenne egyik csapat sem egyeduralkodo

Az eleje marad a tavalyi.Sainz nagyon jó <#eljen>

en meg ilyenkor szuneten szoktam lenni nemhogy felkelni😄😄

Bottas szepen osszetorte😊 kicsit jobban rament a razora...

amugy veszett szarul nez ki ez a HALO a kocsikon😄

desigo
De minek kelt ő is korábban mint én ?
Papa01
Izgalmas, akciódús versenyekre gondoltam! 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Master91
Kinek mi a jó 😄
Papa01
Remélem, jó éved előtt állunk! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Magnum PI
Úgy látom Formula E-ben már van a halo-ban egy lyuk, gondolom a kamerának

Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.03.23. 19:18:05

nearo
a képek alapján a saubernél nem zavaró, de a mercinél meg a mekinél katasztrófa

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Ezmilesz ?
AnuluWork
Egy logopédiai kezelést, ásóval, kapával és nagyharanggal?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pedig mi meló van benne.... De tény,hogy szarul néz ki <#hehe>

A Béna.

Lehet, hogy megmenthette volna mert valamennyi ütközési energiát elnyelt volna és lehet a fejét is jobban védte volna de ezt nehéz megmondani.
maffioso
Nem valószínű, mert amennyire én emlékszem, a halálát nem a fejre mért ütés, hanem az extrém lassulás hatása az agyra okozta.

\"If in doubt, flat out!\"

mcmoha
Kiváncsi vagyok, hogy a Szujó kap-e valami juttatást ha adásonként kb kétszázszor kimondja: Libörti Média? <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Magnum PI
Nem is értem mi a pékért nem lehet a kamerát a glória elé vagy a tetejére rakni vagy a tükör burkolatba vagy bárhova csak ne a glória mögé könyörgöm.

hahaha <#banplz>

Magnum PI
Sziasztok Srácok,lehet az év leghülyébb kérdését teszem fel, de érdekel: ez a glória megmenthette volna Jules Bianchi életét?
Az első időmérőt végignézve a fedélzeti / belső kamerás felvételek teljesen értelmét vesztették. Szerintem.
Kívülről megszokható.
Ám az a hangeffekt minden visszajátszáskor/lassításkor qrva idegesítő.
Tényleg az a terv, hogy a Forma 1 vmi Walt Disney produkció legyen, kérdezem naívan?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."