FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ne feledd honnan indult ez. Pont a Ferrari egyeduralmát akarták megtörni ezekkel a szabályokkal (ami sikerült is) mert nekik végtelen pénz és erőforrást állt rendelkezésre a teszteléshez meg motorfejlesztéshez. Ha nem lenne ez a korlátozás még jobban meglépne a Merci (ezt a fajta erőforrás konstrukció nagyon érzik.) és a kis csapatok nem tudnák megfizetni a motort sem olyan drága lenne a korlátozás hiánya miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nyilván valóan ez egy igazságos rendszer csak éppen unalmas. Szerintem fordított rajtrácssál és okos pontozási rendszerrel (időmérős pontok, pozíció növelés pont stb..) igazságosan lehetne még csinálni miközben izgalmas csaták alakulnának ki és nem lenne gond azzal sem, hogy van egy ilyen erős csapat mint a Merci + Hamilton. Ő max. szépen végigelőzi a mezőnyt a futam alatt mint ahogy ez szokott lenni mikor rajtrács végéről kell indulni valamiért.
http://www.gphirek.hu/f1/20180324-f1-daniel-ricciardonak-elege-van-a-mercedes-folenyebol-az-ausztral-nagydijon-szerinte-lewis.html
Ritka őszinte nyilatkozatot adott ma Daniel Ricciardo. Kimondta az igazságot(?), amit mások is gondol(hat)nak vagy csak kezdi felemészteni a sikertelenség?
Rendkívül frusztrált az ausztrál, és ezzel biztosan nincs egyedül. Bár elismeri Hamilton versenyzői kvalitásait, bosszantja a Mercedes hatalmas fölénye.
"Ők nyilván élvezik ezt, hiszen jó helyzetben vannak, de már mindenki más utálja.”

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.03.24. 15:05:03
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Ennyi. A tudás az, hogy neki pályán kell tartani a kocsit. Egy körön tudja, egyedül, elől.
Holnap bajban lesz a két Ferrarival és Verstappennel a háta mögött.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.03.24. 10:24:41
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mercedes meg azért félelmetes mert ez egy új motor, ezért még nagyon nagy potenciál lehet benne amit folyamatos fejlesztéssel ki tudnak aknázni. A többiek meg a régi motorokat hegesztik amiből már sokat nem biztos hogy ki lehet hozni. 2020-ig itt már Merci uralom lesz.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.03.24. 08:42:30
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
buzi Mercedes
igazabol jobb lenne, ha nem lenne egyik csapat sem egyeduralkodo
amugy veszett szarul nez ki ez a HALO a kocsikon😄
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.03.23. 19:18:05
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A Béna.
\"If in doubt, flat out!\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Utoljára szerkesztette: Fela, 2018.03.23. 10:13:17

Az első időmérőt végignézve a fedélzeti / belső kamerás felvételek teljesen értelmét vesztették. Szerintem.
Kívülről megszokható.
Ám az a hangeffekt minden visszajátszáskor/lassításkor qrva idegesítő.
Tényleg az a terv, hogy a Forma 1 vmi Walt Disney produkció legyen, kérdezem naívan?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."