FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem esõs körülmények között vsz nem feltétlenül ez történik, de tény, hogy Hamiltan nagyon vágja ezt a versenyt, ha esik, ha fúj.
Massát nem minõsíteném vissza NO2. pilótává, mert azért holtversenyben õ is ott van az élen, így nincs olyan ember, aki ebben a helyzetben visszarakná Kimi alá, de tény, hogy sok jó nem fog ebbõl kijönni, mint tavaly a McLarennek az Alonso-Hamilton versenybõl. Massa most a hétvégén szarrá törte a Ferrarit, és ennyit tudott a maradékból kihozni.
Domanicelli viszont a büdös életbe nem fogja meghúzni azt a lapot, amit pedig kéne neki, bár még a legalapvetõbbekkel dolgokkal (esõ-intermediate, sok esõ-wet gumi) sem igazán tud mit kezdeni. Hamilton nagyon úgy néz ki wet gumin ment ki a végén, csak nem vágták rá a képet a két kommentátor arcába, így csak a végén derült ki.
Attól még, hogy valaki nem Hamiltonnak drukkol, még nem feltétlenül szar ez a fórum.
Ha Hamilton elõtti leborulásról akarsz csak olvasni, akkor irány a fansitejai egyike!
A medve nem játék.
Nem szimpatikus a jóember, pedig eleinte az volt, aztán szép lassan a sok visszatetszõ nyilatkozatával klasszul unszimpátiát váltott ki, amit meg Kimivel levágott és ahol megcsinálta, az megbocsáthatatlan. Én még nem is láttam ehhez hasonló, elképesztõen amatõr megmozdulást, pedig nézem az autósportokat rendesen.
Tehetséges a srác, de mintha kissé elbizakodott lenne, és úgy érezné, hogy neki márpedig alapjog minden versenyen nyernie... Hát nem az, ahhoz elõször ugyanis TELJESEN profivá kellene válnia, nem csak technikailag - bár ott sem 100-as mindig... - hanem mentálisan is.
Alapesetben nem kenyerem a fikázás, de kihúzta a gyufát. - És láthatóan nem csak nálam. De biztos mindenki téved, és rosszindulatú...
www.gamedroid.hu
Nem a Ferrari szurkolókkal van bajom, hanem azokkal akiknek minden egyes hozzászólásukba bele kell tenni egy "köcsöghamiltont".
Pár idézet:
"mazsola-törökzúzok Hamilton" "Jó futam volt: Hamilton <#kocsog>#kocsog>" "a kis beképzelt, f*sz." "a "csíra" Hamilton nyer"
És nem mentem le a lap aljára..
Remélem így már érthetõ mi a problémám...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
van egy kb. 20 fos hardcore mag, akik jellemet mar ismered, a tobbiek csak futamok utan nyomnak 1-2 kommentet, figyelmen kivul kell hagyni es nem serul a lelked:-)
http://gaborszantai.co.uk/
Azt meg nem tudom mibõl gondolod, hogy aki Ferari szurkoló, és történetesen nem szimpi neki Hamilton, az egyértelmûen egybites tizenéves... - Ja, hogy nem csak olyan fanok vannak, mint te, és valaki merészel másnak is szurkolni? Úristen, skandallum!!!
www.gamedroid.hu
Kár, hogy a valamikori egyik legszínvonalasabb f1 fórum Hamilton gyalázó, Ferrari fun topikká silányodott.. Bíztam benne egy ideig, hogy ez a tavalyi botrányok lecsengése után visszaáll forma 1 rajongók fórumává, és ténylegesen lehet f1 rõl beszélgetni. De sajnos úgy látszik ez a topik lett a gyûjtõhelye az összes egybites tizenéves divatdrukkernek, akik vagy nem ismerik a komoly f1 fórumok színvonalát, és "illemszabályait", (szvsz a fórumokat sem) vagy már rég ki lettek tiltva ezekrõl..
Nagy kár... Bocsánat, de már futamok óta kikívánkozott..
on
on
Pedig de ígéretesen indult: Kimi már megint jóval gyorsabb volt, mint a mazsola-törökzúzok Hamilton, így eséllyel pályázhatott volna a dobogó legfelsõ fokára. Most azonban nem a brit Önteltsége zúzta szilánkokra a kocsiját, inkább a saját csapata verte meg egy elképesztõen dilettáns döntéssel - vagyis annak hiányával.
Minden esetre Raikonnen zseniális teljesítményt nyújtott, még árral szemben is: A 4. hely maga a csoda, amit õ követett el egyedül.
És ha már Ferrari csapat: Itt az ideje másodpilótának sorolni Massát, ma bebizonyította, hogy képességei idõlegesek, villantani tud, de kiegyensúlyozottan, megbízhatóan jó teljesítményt nem szabad várni tõle. Ezzel pedig máris kialakult az erõsorrend a csapaton belül. Massa mai alakítása mindent alulmúlt.
Hamilton pedig korán örül: Szezon közepe van, remélhetõen fog még saját hibából nullázni - szokása ez lelkemnek.
Webbert nagyon sajnáltam, Báránynak azonban gratulálok, látszik, hogy a Zseni Ross elhagyta a Ferrarit, és ma látszott, hogy hol is van perpillanat.
Nick sikerének külön örülök, mint második számú kedvencemnek.
A futam egyébként tipikus katasztófa-futam volt, nyert a legszerencsésebb - aki nem feltétlenül volt mindig a leggyorsabb.
www.gamedroid.hu
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Kimi Räikkönen (Ferrari) – 6 pont
Heikki Kovalainen (McLaren-Mercedes) – 2 pont
Nick Heidfeld (BMW-Sauber) – 1 pont
60-40. korig, majd 40-30.-ig - ha mondjuk a 35. korben jon vissza az elrontott csere miatt, akkor lehet nem tudnak annyit tankolni, ami eleg a futam vegeig...
(a Ferrarinak van egy ilyen konstrukcios hibaja, kisebb a tankjuk, mint a vetelytarsaknak)
2. Massa kocsija 100%, hogy nem volt jo.. Penteken sima leggyorsabb, kor amit nem tudtak a tobbiek meghaladni, az olaj utani osszelegozas utan viszont mintha ott se lett volna egyik edzesen se.. Megmentettek a kocsit, hogy ne kelljen valtot, motort cserelni, de hogy az egesz kocsi teljesen vezethetetlennek tunt az biztos... Alig adott gazt, megis ugy csuszkalt, mint egy Minardi a regi szep idokben... Hogy a vaz, meg a hatso felfuggesztes geometria, az valahol egy trabant szintjen volt az biztos...
Milyen szöveg hogy "megforog" a vizen? lol.. megpördül nem?
Meg azt mondta hogy mióta nem volt ilyen holtverseny az bajnoksági pontok szerint. Hát a tavaj volt a Hamilton-Alonso-Kimi-Massa azt hiszem 25 pontos holtversenye. Ennyire szar a memóriája?
Jó futam volt: Hamilton <#kocsog>#kocsog>, Heidfeld <#eljen>#eljen>, Barichello <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A medve nem játék.
Izgalmas futam volt annyi szent, Hajrá Kimi.
legjobb Kimie volt, aki tolatva porgete vissza menetiranyba mindenen keresztul a fiatot...<#eljen>#eljen>
jó verseny volt, jó látni végre Barit a dobogón <#eljen>#eljen>
Braun for president!!! <#nyes>#nyes>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Engem már néha nagyon tud idegesíteni.
...::::::...
Heidfeld Barrichello végre dobogón!!!
Nakajima goo
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End