182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Pemack #90510 Látom szeretitek Bernie-t lehülyézni, de a dolgoknak utánanézni már kevésbé. :) Nem minden úgy van, ahogy az egekbe magasztalt f1-live.hu írja. Az igaz, hogy az átvágás lehetőségét ő kezdte el mostanság hangoztatni a médiában, de az ötlet Ross Brawn-tól származik. Brawn bácsi viszont van elég okos ahhoz, hogy ilyeneket mondhasson, mert szerintem Ő igazán ért a dolgához. Lehet fikázni, de a tény az tény.
Elég régóta olvasom ezt a topicot itt az sg-n, folyamatosan azt olvasom, hogy milyen szar az F1 és mennyire pénz orientált lett, bezzeg régen, amikor...
Ez így van, a pénz beszél. Hol nem? Ez a "sport" nem arról szól, hogy az egyszeri nézőnek mi jó és mi tetszik, hanem arról hogy a befektetők és bizonyos érdekeltséggel rendelkező csoportok minél többet ki tudjanak facsarni a versenyből és a csapatokból.
Már csak 58 nap 15 óra és 22 perc az év első futamáig ;) -
mddevil #90509 Szerintem akkor lenne érdekes a F-1 ha a legjobbak hátulról indulnának, ha visszagondolok mindig azok a versenyek a legjobbak (2005 suzuka) ha Kimi 1. helyről rajtolt volna akk lehet elaludtam volna rajta, de így (szerintem) egyik legjobb futam volt.
-
SzocsA #90508 most lesz a dubai 24 órás verseny egy tv sem adja vagy hol lehet nézni? -
Hát hogy nem Loeb az első már egy furcsaság. Nála robotabb ember nincsen. -
paj01 #90506 es tenyleg:)
Ebbol is latszik h mennyire szart se er a reklamozas az auton:D Habar az megmaradt, hogy korabban a johnnie walkert reklamoztak:D -
Nem hinném, bár tény hogy vannak furcsaságok.
Pl: Rally vb 2. Hirvonen 10. hely, Webber 7. .....miért? -
Érdekesség, hogy vannak magyarok is a felsorolásban, mégpedig az IRC és a WRC ralisorozatok alapján: a legjobb, Mayer Gábor 763. rali-vb-s eredményeivel. Épp 1000. Vizin László az IRC-ből, majd jön Tóth János, Aschenbrenner György, Puskádi János, Szabó Gergely, Fisher Dániel, Pénzes Zsolt – mind ralisok –, az első túraautó-versenyző a SEAT-Európa-bajnok, 1623. helyezett Michelisz Norbert. Két további ralis, Lévai Ferenc és Baksay-Szabó Ádám van még a 2000-ben. Magyarország a nemzetek között az 53. helyen áll.
Michael Schumacher utolsó a listán, mivel az az elmúlt 12 hónapot dolgozza föl, amikor a német hivatalos autóversenyen nem indult, így pontot sem szerezhetett. Nulláról kezdi 2010-et, de a szezon végére akár az első helyre is odaérhet.
A listát hetente frissítik, decemberben lehet év végi világelsőt hirdetni.
info: formula.hu -
Gondolom angolok csinálják, Loeb inkább megérdemelné az első helyet, mint Button. -
Közzétették az autósportban idén bevezetett világranglista első hivatalos eredményét. A rendszer a teniszhez hasonlóan működik és a versenyző elmúlt 12 havi eredményét veszi figyelembe, külön súlyozva az egyes bajnokságok rangját.
Rankings the World's Best Drivers
-
:D
Trulli jól megmondta
.
-
A csapatok bemutatói:
Január 25. - Mercedes Grand Prix
Január 28. - Ferrari
Január 29. - McLaren-Mercedes
Január 31. - Sauber-Ferrari
Január 31. - Renault
Febuár 12. - Lotus -
ez egyre hülyébb
mondjon le :d
-
Ja, meg Suzukában tüntessék el a felüljárót, és tegyenek a helyére kereszteződést. Na az is izgi lenne... -
Sajtóértesülés szerint dél-koreai gumigyártók érdeklődnek a Forma-1-ből 2011-ben kivonuló jelenlegi szállító, a Bridgestone helyének átvétele iránt. -
Epp most olvastam.:)
A ven foszilia tenyleg egyre hulyebb lesz.:D -
Meki Mobil 1 üzemanyagot és kenőanyagokat használ, mint a logók is mutatják az autón:) -
paj01 #90494 Jo ez a kimis video:) "3eves ferraris palyafutasa alatt a shell segitette es vedelmezte kimit"
Nem tom a Mclaren mit tankol a gepeibe:D de en e helyukbe mar inditanam is az ellenkampany reklamot..:D vmi ilyesmit h: "de 2009 ben braziliaban a mi benyank attorte a vedelmet:D
Berninek megint bekattant vmi... most olyat akar hogy versenyenkent 5x lelehessen elozesnel vagni a palyat..igy nem ragadna be senki.Erdekes!egyik felem azt mondja ez egy baromsag, a masik viszont szivesen megnezne mi lenne ebbol:) -
naja. meg büntetőpont reklámért :D. -
De bírom a tököm reklámokat...rakasd ki bannerba... -
f1andris #90491 Sziasztok!
18:00-kor Paddock magazin, aki F1-ezni akar egy kicsit az jöjjön!
http://paddock.f1gp.hu/ -
Mitől fogok szenvedni?:) ha nem megy a Ferariank, majd megy Hamiltonnak:DDD ha nem megy Hamiltonnak majd megy Rosergnek:) én nem egy ember miatt nézem az F1et:) az meg hogy ki nyer lényegtelen, jó verseny legyen, nekem az számít. -
Details emerge of new Ferrari F1 design -
icemankimi #90488 meglátjuk alo mit tudsz a ferrarival ebben az évben, de szerintem szenvedi fogsz az tuti.
-
LOL -
remélem rádől a motor -
A vén szivar, le sem ér a lába
-
Pusztulj Féreg! (mármint Börni, a Ducattit elviszem). -
Ez a jo kep! 
-
vrummvrumm :D. -
:D:D:D -
Ki beszélt Schumiról?
Raikönnen-ről volt szó
-
te meg ne gonoszkodj 
-
-
Schumi jó párszor nyert futamot szar autóval úgyhogy ezt már nem kell bizonyítania.
-
G_ArchAngel #90476 Legalabb Kimirol mar tudjuk, hogy onerobol is tud sz_rral futamot nyerni, nem kell ezert falhoz csapatni egy vendegmunkast:)
Vajon Mr. exScherzinger-nek is menne?
-
Biztos fájtak nagyon
-
hát ezen én is csodálkoztam mindig is :D -
ez a legkomolyabb Kimirol azt hiszem:))))))
„Kimi Räikkönen teljesítménye megdöbbentő volt. Még a Ferrari mérnöke sem értették pontosan hogyan szerzett meg egy-egy pódiumos helyezést.” -
messze van meg az elso futam :( -
majd megy ott is jól, nem kell aggódni.