FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
számolja valaki Massa pördüléseit? <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Massa-nak tuti gond van vagy az autójával vay a beállításokkal mert ez már nagyon sok megpördülés még hozzá képest is. 😞(
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
TET RETEKKLUB <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Saor Alba
régebben volt vite mennyi idõ a vezetõszárnycsere😊
tankolás, kerékcsere, szárnycsere 12 másodperc és nem igen kapkodtak
tankolás, kerékcsere, szárnycsere 12 másodperc és nem igen kapkodtak
Most nyomasd kimi van még esély
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyerünk Kimi vállaljátok be, mostmár mind1
az nem nyul volt sztem..
bazz jó szakad az esõ :SSSSSSSDDDDDDDD váóóóóó nem mindennap van ilyen futam 😄
bazz jó szakad az esõ :SSSSSSSDDDDDDDD váóóóóó nem mindennap van ilyen futam 😄
24 - Exile -Nov.23
micsoda futam, éljen...<#wow1>#wow1>
Ja ez nem arra vonatkozott , amit írtál, hanem még mindig azon bosszankodok, hogy nem cseréltek neki kereket
Massa, kék zászló, hahaha...😊))
De a 2. helyen miért kell ilyet kockáztatni? Alonsonál még értem, mert õ így - se ugyse dobogós, de Kiminél, nem tudom ki volt ez az állat aki ezt kitalálta
dede
de ha eláll most az esõ kimié még nem lesz olyan kopott, mint a többieké :S
de ha eláll most az esõ kimié még nem lesz olyan kopott, mint a többieké :S
dixitque deus fiat lux
Vicc ez az egész, most mi az szolidalitást vállal a csapat massa miatt kimivel is? De még ha az eslõ is ilyen balfasz huzásuk lenne, nem ez az elsõ amikor a csapat szurja el...
kiminek lecserélték a kereket, eláll az esõ, a többieknek kopottabbak már a gumiai, kimié még viszonlyag új lesz.....
dixitque deus fiat lux
Nem értem miért kell ilyan baromsággal kockáztatni a 2. helyet? 1. Miért nem cserélték le a kereket? 2. Mi a faszé nézik már 5 kör óta hogy 10 mp el lasabb mint a többiek?
Érik egy Kimi-Lewis párharc
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"