FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
... és elég, ha a Ferrari ismét hoz egy "zseniális" taktikai húzást, mint szokta ...

A medve nem játék.

a.carkey
Azért Hamilton is ott van. Nem tûnt túl bénának tegnap.

A medve nem játék.

a.carkey
Szegény Honda. Most talán õ a legcsúnyább. 😄

A medve nem játék.

desigo
Massa eléggé feljavult.Megbízható,gyors.
NEm is értem mi történt vele az év eleji bénázásához képest.
Ha koncentrált tud maradni és nem bénázza el szerintem simán megnyeri a VBt.
Kit--Kat
szomorú, hogy magadból indulsz ki^^
a te mániád egy pilóta folytonos piszkálása és a szurkálódás

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

egyébként hogy ha meg akarták ják fogni azt hogy a kocsik elhadják kanyarokban a pályát akkor pont ilyen kerékvetõket használnak és akkor nem lesz ekkora kanyarlevágás
mert azért nem mindegy hogy hogyan veszik a kanyarokat! ha kiszélesítik és nagyobb ívet írnak le nagyobb sebességel tudják bevenni mint aki rá se megy a kerékvetõre!
lac coo
Na, ezért itt lefejeznek téged !!! <#idiota><#zavart1><#vigyor1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Ez a lassú kezelhetetlen BMW nem VB esélyes autó... rossz volt nézni az edzéseken ahogy harcolnak a pilóták vele ezen a pályán... egyszerûen rossz vezetni.

A Vbt pedig olyan pilóta fogja nyerni aki képes olyat produkálni mint tette ma Massa, egy zseni aki idén beérett.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
Kubica Power 😄

nem kell hozzá sok ész hogy kitaláld

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

lac coo
Az miért lenne neked jó és fõleg miért tenne jót a vb -nek ???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
benzinpumpa...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Nincsenek nagy igényeid...

MaSzKa
azért szurkolok, hogy már az 1. kanyarnál Massa és Hamilton lökje ki egymást, hogy legyen végre 1 jó napom és jót tenne a vb-nek 😄

desigo
jó képek <#eljen>
le mansi 24-órás versenyre emlékeztet a verseny
talán kicsit sok a lámpa...
poppe
gyönyörû minden autó ahogy csillog ebben a fényben 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

nekem ezen a hetvegen eddig nem tunt gyengenek, ezert is sajnalom, hogy szetesett...

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
hulladék Renault
nem elég,hogy gyenge fos még szét is hullik

Remélem,hogy Alo mielõbb tiplizik...
szerintem az elsõ.😊
és balról a második..😄
Norbi1990
Az utolsó kép nagyon király!
Máté94
Holnap Massa vs. Hamilton párbáj.Már látom elõre,hogy SC lesz belõle😄
Kit--Kat
A véletlenszerûek a legszebbek😊
Ezt bemákoltam.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Máté94
Mekkora ték:/
bardocz
Fú Massa milyet ment.És ebbe a körbe kettõt belerontott.Alonsot sajnálom.Nagyon szorítottam a Red Bulloknak a 2 etap végén😄
mflex
Egy adag jó minõségû kép:

What about the forests?

bordy
de ott nem volt ilyen gáz az útfelület 😄

Kit--Kat
Remélem Kimi alkot valamit holnap, csak azért is csinálnék 1 pontrablást a megbízhatatlan Ferrari miatt bosszúból, bár ha megelõzi Massát úgy is behívják boxba.

Freedom88
valenciában is ezt mondták aztán nem lett

T.T.

bordy
itt szerintem tuti lesz sc kocsi. 1x legalább tuti.

zsutyesz
szegény Alonso... 😞

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Szegeny Alonso, tuti 10-ben lett volna...

(Lewis meg akkor nem<#hehe>)

Istencsászár
Amikor Massának van még egy köre és õ jön a végén szinte lehet tudni hogy képes arra hogy megszerezze a polet😊 fantasztikus volt a köre, zseniális.

Freedom88
rai 2. helyet dobott el...grt neki ismét

T.T.

nagyot ment Massa

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Count Adyn
Massa megaláz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Punker
hoppá

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

renault ffs

bordy
Ha a renault nem állt volna meg...

Luiz mekkora makos?:-)
Tuti innen megnyeri...

bardocz
Ezt mikor?
0ppika
"Räikkönen mindössze 10 kört tudott megtenni, mielõtt a 7-es kanyart elvétve kimenekült a bukótérbe, ahonnan a Ferrari szerencsétlen pozíciója miatt nem tudott visszatérni a pályára. Egy körrel korábban, a felvezetõ körében ugyanitt csúszott ki, de akkor még sikerült mentenie a helyzetet."

http://epica.nl

gercse
hát remélem csak a számítógép szarakodik

Kimivel mi lett?

MaSzKa
Ijedtséggel kezdõdött a BMW-Sauber szingapúri hétvégéje. Bombariadó miatt 20 óra 40 perckor el kellett hagyniuk a garázst.

A rendõrség negyven szerelõt és mérnököt parancsolt ki a garázsból, miután fenyegetés érkezett, hogy bomba van a helyszínen. A tûzszerzések alaposan átvizsgálták a box-létesítményt, de robbanószert szerencsére nem találtak.

bardocz
Ezek a tesztadásból screenshotok szerintem,és ott eleve szar a képminõség...
norbi56
Ténlyeg miért ilyen szar minõségben adják állandóan az f1-es képeket?Tv-n nem tûnik ilyen rossznak.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

desigo
fõleg a jó minõségûeket xD
Istencsászár
Mik ezek a színes maszatok?

A boxkijarat eletveszelyes.. Aki azt odatette, es igy, leloni..

mi is nagyon szeretjük az F1 es képeket...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...