182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
:D. -
Természetesen...gondolom egy körre tudtak kimenni akkor is beszart valami...
Következő futamokon már jobban teljesítettek. De valszeg a verda valami 2 éves kasztnit használhatott... stb...
De itt végig nézheted az egész évet hogy teljesítettek. -
Szerintem fogd vissza magad, el sem tudnád fordítani a szervó nélküli Minardi kormányát, ő meg lenyomott így egy egész futamot Monacoban(!).
Csitt! -
Ha egy tonnával lenne nehezebb, az se lenne ok egy 4 perccel rosszabb időre... -
shumika #93867 okés aláírom de azé nyócvanná ne akajunk már visszarakni egy kis cliot 1-esbe ezt még ő is tudhaná. -
ok.
Honnan tudod, hogy nem tud vezetni? Ha az F1ig eljutott(tudom, hogy befizették de akkor is) akkor már láma nem lehet a vezetéshez. -
shumika #93865 Mien képet?? Nem voltam ott. Haverom mondta mert ismeri. -
képt -
shumika #93863 Azé me Baumgartner nem tud vezetni. Egy láma.
Multkor kis ClioRS-t visszatolta 80-nál 1-esbe. Állat!

-
pl: hogy Marhára megbízhatatlan volt valamint +60 kilóval nehezebb volt mint a mezőny többi motorja :). Stb stb stb... -
baumgartner mindenki leszarja :D. -
Hamilton is. Reméljük így lesz. Jó lenne egy tehetséges magyar versenyző egyszer az F1-be:D -
Kimi ezt a bajnokságot nyerte meg és innen került az F1be!
Ha jól tudom. -
Reméljük egyszer F1-ben láthatjuk! -
Nem szeretném, hogy így megalázzon valaki:DD -
Nade gondolom abba a Subarus körben volt valami, ami miatt ennyit kaptak. Kár, hogy sehol sem tudtak elindulni, mert így nem találni sehol sem hangfelvételt a 12 hengeres boxxermotorról. -
Ez tenyleg brilians manover volt a magyar versenyzotol! 

Thomász Kissz
-
-
és a média fikázza szegény Michaelt, meg gyakorlatilag mindenki, csak a rajongók talán nem.
ELFELEJTETTÉK RÉGI NAGY VERSENYEIT, VAGY MI?
attól, hogy most nem megy neki, nem kell porig alázni a médiában. és Haug is azon a véleményen van, hogy jó lesz ő és nyerni fog, csak autó nem passzol még. persze lehet, hogy így szépíti és menti Michaelt, de kétlem.
lényeg, ő egy hétszeres világbajnok, könyörgöm! semmit nem kell letennie már, megmutatta amit tud és nagyokat alkotott. ő azért van itt, mert szeret versenyezni, ez a szerelme..
erre a média cseszegeti. Cora mellett a szerelme, mert asszem a feleségét Corának hívják.
:D.
szal nem értem a mai világot, a mai médiát. régen ők is egyetértettek képességeivel, most meg nem.
... hajj.
-

. Alonso is nyomott egyszer hasonlót Imolában asszem és pont Michael ellen. de Michael a legnagyobb természetesen!

Alonsot se nem szerettem, se nem bírtam, de most kénytelen leszek megkomálni Ferrari miatt.
-
paj01 #93851 Hat nem tudom...nehez elhinnem:) meg nem lattam ilyesmit:)
Meg azert nem ilyen egyszeru...nem csak a leszorito ero adja a tapadast. Ott van a mechanikai tapadas. Alacsony sebessegnel abbol van tobb, magasabbnal meg a leszorito ero segit. Ennek a ket tenyezonek az kulonbozo aranyai adjak ki a 100% ot mar ami a tapadast illeti. En kizartnak tartom h alacsonabb sebesseggel haladva az idealisnal kicsusszak egy kanyarban.
-
ez a szellemképes dolog volt már edzésen régebben, de aztán abbahagyták -
ezt én is támogatnám
a WRC-ben is szokott lenni ugyanez, bár ott számítógépes úton -
Én egy olyat látnék szívesen, mint ami most a téli olimpián volt bobnál. Volt valami olyan, hogy rátették a képre az eddigi legjobb "szellemképét", és ez alapján láthattuk, hogy a pálya melyik részén ki volt a jobb. Mondjuk időmérőn a Q1-Q2-Q3 közötti szünetekben simán lehetne pár ilyet mutatni. Plusz az átlagnéző számára egy ilyen összehasonlítás (szerintem) sokkal inkább érthető, mint az, ha megnézi külön a két versenyző gyors körét. -
Valaki loje le, kerem szepen:(((((((((((((
Bernie egyre inkább nyitni szeretne a technika „csodái” felé, és ennek jeléül nagy durranásra készül a „mini” milliárdos.
Ecclestone terve az, hogy a közvetítés látványvilágát felturbózza, és olyan elemeket használjon a versenyhétvégéken, melyeket csak filmes stúdiók használnak.
Segítségére ebben Luc Besson lesz, akinek a nevéhez fűződik az Ötödik elem, a Jeanne d’Arc – az orléansi-i szűz, vagy épp a méltán ismert Taxi című film is.
Egyelőre pontosat nem tudni azzal kapcsolatban, hogy hogyan is fog kinézni a jövőben egy közvetítés a Formula-1-ben, ám a hírek szerint a zenei aláfestéseket is hallhatunk majd élőben a futamokon, valamint növelni fogják különböző kamera trükkök és effektek segítségével a sebességérzetet.
nekem ez mar sok -
G_ArchAngel #93846 Aham...
Kapnak egy veszelyjelzest: olaj van a palyan, mindenki elvesz 50km-t es szepen kicsusznak:))) -
Google :) -
simonl #93844 Sziasztok,
Mely oldalról vagy oldalakról tudok jó minőségű F1 háttérképeket letölteni?
Köszönöm -
Gabor_(HSF) #93843 pontosan..
Ha az egy olyan kanyar,amibe mondjuk 200-210 kell menni és te csak 170 veszed be,akkor nincs kellő tapadás az első kerekeken,aminek a következménye,hogy kicsuszól,kitőr az eleje,alulkormányzott,stb.. -
paj01 #93842 Ertem h ezzel mit akarsz mondani de sztem ez igy nem igazan helytallo, legalabb is nekem nehez vizionalnom:)
Van olyan kanyar amibe ha lassabban megyek bele akkor kicsuszok?
Team Radio: a kovi kanyarba nehogy 200 alatt menj be mert kicsuszol:D:P
Csak h kotekedjek mar en is egy kicsit:D:P -
IXEMGabeo #93841 idenézzetek mit találtam:) azért nem semmi hogy védekezett itt a mester:) -
IXEMGabeo #93840 mondtam a 2004-es Monacoi futam hatalmas volt az nekem kell az a futam újra:D:D minden volt ott...egyébként Palik: "és az első egyenes után Jézus Isten mi történik xDDDD" -
viszont ha kivesszük a képről a "télapót" a segédeket már nem ismeri fel senki ;) -
WNW #93838 Telapo, es a segedei...
-
hajrá Michael! 
-
Schumacher még idén nyerni fog! -
najahh, kösz :D. -
ShaiHulud #93834 yeah sikerult atjutnom a kibaszott tomegen! -
"#
M5PowerM3Power Hhahah 0:18 "I got through the fucking crowd! yea!!!" 5 2 weeks ago
"
ezt írta :D. -
:D. vki írt vmit alul kommenteknél, poénosat, csak nem nagyon vágom az angolt. de ő lehet pont azt írta, hogy Michael annak örült, hogy majdnem elütötte őket :D.