FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
nemtom, de ezekután elgondolkodhatna végre komolyan a Ferrari, hogy szerzõdtessük má le ha Felipe vagy Kimi valamikor elmegy a csapattól.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Persze a többi a brit hibája volt, Vettel Kubica nélkül is simán megverte volna<#eljen>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kabel15

Ez a lényeg!

BattleTag: kabel15#2672

inter

ezt te sem gondolod komolyan. az rendben van, hogy ha az elejen feltartja hamiltont az jo lett volna, de kozel sem biztos, hogy akkor ugyanez lett volna a vegjatek es az idokulonbsegek mint most, mert az nem csak harmojukra lett volna kihatassal es ki tudja milyen esemenyek tortentek volna, esetleg olyanok amikbol hamilton meg kedvezobb helyzetbe kerult volna mitn ahogy vegul tortent.

LES FORZA INTER
Hát grat MClarennek, meg Hamiltonnak szép volt, a FIA meg akárhogy nyomta a ferrarit, nem sikerült nekik az egyéni gyõzelem beszívták, bár Massát legalább annyira sajnálom mint amennyire elismerem Hamiltont, szvsz mindketten megérdemelték volna.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

lac coo
<#eljen><#idiota>

Eddig az a legjobb , hogy "..a köcsög Glock, miatta nyert Hamillton ! " 😊)))))<#taps><#taps><#taps>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

desigo
jaja
csendben kellett volna kullognia mögöttük kb...
Hogy-hogy itt vagy? Nem tudod mire költeni a pénzedet?

Helló Sieg!

Hogy állunk?
Ki a Köcsög?
de figyeljetek..
Vettelnek felrakták az intermediate gumikat vagy szárazon szopatta hülyére Lajost?
Azért ismerjük el Kubica tisztességtelen is volt némileg. Ilyet csinálni ennyire szoros helyzetben?...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Solten
Megvan a VB ^^

Szép volt Ferka <#taps>

Saor Alba

jah és massát meg nemkell szerintem sajnálni!
többször is a padlóról állt fel,most ez jövõre még erõsebbé teszi,és ha még kimi is összekapja magát...
kirol
Hát én remélem, hogy barack nyer. Nehogy már az a kriptaszökevény!

Alexease
En csak ilyenkor szoktam benezni ide:
- Rohogni: hogy mennyien jobban tudnak mindent, meg vannak gyozodve az igazukrol, es technikailag mennyire felkeszultnek hiszik magukat😉 Foleg az a fajta, amelyik meg irni olvasni sem tud rendesen😄
- Megdobbenni: hogy ilyenkor milyen sok emberbol jon elo az igazi enje, az egyszeru tirpak bunko😊<#zavart1>
Istencsászár
Massa hibázásairól nem Hamilton tehet és fordítva sem... a versenyen millió tényezõ van amitõl kiszámíthatatlan. Az a lényeg h ki hány pontot szed össze, a többi nem számít, sose számított, sose fog.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A Holdon..
desigo
haha
álmodik a nyomor xD
kirol
Ezt mondom én is, sokkal jobb lett volna, ha Hamilton simán bejön 5. -nek és kész.

Milyen már, hogy nem látták az elõzést és rászólnak Világbajnok vagy!

Majd ja mégse, bocs. <#rinya>

nem tudom lattad-e, hogy volt meg 2-3 kanyar is a celegyenes elott😛 es ott eloztek meg.

Vahaha, majd el felejtettem.. Azt a 6-10 sec kozotti kulonbseget amivel Glock meg beerhetet volna, siman ossze lehetett volna hozni, ha valaki nem csak autokazik vegig a versenyen voros kocsiban a senki foldjen, hanem teszi a dolgat................. De ezt valaki fel nem erheti esszel, es megmondtam, hogy ez lesz a Ferrari veszte... Sajna bejott...................

nah már csak obama hiányzik és teljes az uralom 😞
MaSzKa
drámai volt a vége

abba reménykedtem jobban esik majd az esõ

Kubica 15 rõl ha jól emléxek 10.re hozta a verdát

ha jobban esik Heifeld és Kubica pontszerzõ lesz vagy dobogós

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

passatgt
mondjuk azt néztem hogy hami nem nagyon szaladt a barátnõjéhez örülni, valahogy háttérbe szorult(bár szerepelt már eleget a mai napon😄)

nemtom azért a célegyenesre még rátolhatta volna(mondjuk én tuti összeszartam volna magam szakadó esõbe sima gumikkal...:S)
desigo
erre itt senki sem kíváncsi...
Alexease
Nem gond, magadat minosited😊
Te nem érted hogy massa több pontot bukott önhibáján kívül mint hamilton?

lac coo
komolyan én szégyenlem magam, egy-két tirpák paraszt miatt !!!! Remélem repkednek a bannok és tíz perc múlva csendbe maradnak !

Count Adyn
Szegény Massa, ott ülni a szobában két világbajnok között, ráadásul nincs szarabb annál, mikor már elhitte hogy nyert és mégse wáh sajnálom nagyon, pedig nem a kedvencem õ se. Mikor õ átment a célvonalon akkor még világbajnok volt az állás szerint...

Végülis jó év volt, a ferrari csak magára vethet, õk baszták el az egyéni címet visszaadva a kölcsönt, csak jobban elosztott kapitális hibákkal. Jövõre meg remélem lesz egy hasonlóan izgalmas évünk ahol már Alonso is játszik😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Alonso szépen beelõzte...
Hat ez szep volt mindenkeppen...😞

BECKHAM7
hülye gay....nem hiszem el!!!!<#wow3><#violent>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

kirol
Mert miatta nem nyert Massa! <#hehe>

Valaki kell.

mflex
Rendesen belassult az sg <#wilting>

What about the forests?

marko952
a mocsok cigány lett bajnok a kúrva annyját
bocsi a kifejezésért de nagyon gyülölöm

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

The Garrett

^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

lac coo
Egyel alá kattintottál, akkor .... 😄DDD

adeex7
a büdös cigánynak? hisz õ csak a futamot nyerte meg...nem értem

desigo
El lehetne kezdeni büntipontot osztani...

szégyen itt egy-két ember
Firerock
Glockot miért is szidjuk?
ez olyan mintha a jégen versenyeznél te cipõbe egy korcsolyás ellen...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

A karibok kozelsem afrok...

Negert es boxost meg mindenki keresse a sajat csaladjaban...

http://gaborszantai.co.uk/

The Garrett
huh ez szep volt. 😄 komolyan az utolso két kört végig ugráltam a TV elõtt.

Jövõre legalább ilyen izgalmas futamokat!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Két évre tényleg megérdemelné...
DE TÕLEM NEM KAPNÁ MEG😄😄!!!
fifi
"rasszista " ???
ha néger hát néger...
vagy nevezzük mondjuk töröknek, az jobban teszene?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

?
ez most mi?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

kaptam 3 büntipontot ezért: "és akkor mi van? csak több lesz rá az esély, hogy niggergeci kiesik"

Azóta legalább 2szer láttam hasonlóan durva szöveget, õk miért nem kapnak?
Gondolom azért csak én kaptam, mert én nem nyaltam neki...

Egész évben nem volt moderátor, elszaporodtak ezek a kis pöcs rasszista divatdrukkerek...

De hát Hamilton világbajnooooooooook!!!!!!!!!!!! <#mf2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...