FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van! 😊
gordon 24
Glockot ne szidjátok!

Õ bekockáztatta és majdnem sikerült egy szép eredményt hoznia. Nem azért kockáztatott hogy Massa legyen a vb, hanem azért hogy õ legyen a 4-dik. Nem jött be.

Azt sem szabad elfelejteni amit a többiek irtak, ha nem kockáztat akkor kimegy cserél és máris Hamilton az 5-dik.

De ennek az egésznek semmi értelme..

Mondom én Ferrari drukker vagyok jó pár évce.. De nincs mese Hamilton a vb. Nyert megérdemelten mert aki ide eljut az megérdemli.
Ferrari a vb ez viszont igaz😄

Downhill!!

Én csak annyit mondok így a végén:
A Ferrari mint csapat idén nagyon sokat hibázott (az a bizonyos 3ember nagyon hiányzik a csapatnak),de mégis megvan a csapat világbajnoki cím!
Jövõre elhozzuk mind2-t
Alonso lesz a legnagyobb ellenfél!
Forza Ferrari!
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Christian88
Nem neked írtam hanem az ilyeneknek: "<#levele><#levele>Glock <#levele><#levele>"

http://www.twitch.tv/hegii

Solten
<#eljen>

Saor Alba

Legend Killer
<{>mondom ,h nem szidoooooooom 😄DDDDDDDD[/b]

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Azt meg hogy a szerencsét megérdemelte az egy kicsit túlzás!
Massanak fele annyi szerencsélye volt idén!
<#gonosz1>

Ams
nyári gumival messze nem kell 90-el menni, hogy megcsússz... elég 30-al is

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Legend Killer
jobb mint1pankráció PPV, mi? 😄 Vagy annyira azért nem? 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Szerintem nem kéne ilyen nagy arcúnak lenned mert a ferrari és massa surkolók azért többen vannak egy picivel!😊
Legend Killer
Nem szidom, de sztem akkor is eldumálnak vele.

John Cena
beszarás vikt ez a futam na m1 grat Hamiltonak

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

gercse
a ferrari világbajnok lett, az van

Marci0115
<#eljen>

KAMIONOS KOGYO
Azt aláírom hogy a szerencsén mulott,de ezt megérdemelten kapta HAMILTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Ebben igazad van de azért azt se felejtsük el hogy amint elkezdett gokártozni azonnal felkarolta õt Ron!
Skynet85
Istenem egyszer már megfogadtam nem írok, de MUSZÁJ!!!!! Aki szidja Glockot tegyen egy szívességet télen nyári gumival lehetõleg két anti Glock fan kanyarba,n tükörjégen, menjen már egymással szembe ne többel, csak 90-el Kösszi!!!!!(megoldódna az agyatlan hszek egy kisrésze)....

Doog
Mindegy jó verseny volt. 😊
Mindenkinek megvan a saját véleménye és nekem is.
Nem fikázok senkit de engem se fikázzanak! (Nem rád értem.)

...::::::...

KAMIONOS KOGYO
HAMILTON A VILÁGBAJNOIK IGENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Na ferrari+massa mi van?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

az a lényeg hogy jól szórakoztunk de nagyon... jövõre meg lesz három világbajnok a mezõnyben meg még kettõ (Alonsó meg valaki) aki még nyerhet... szóval jók a kilátások <#boxer>
Christian88
Nem értem miért szídjátok Glockot ha kijön gumiért akkor meg simán 5. Hami lehet akkor el is engedi Vettelt...

http://www.twitch.tv/hegii

Legend Killer
bizony 😊.

kabel15
Amúgy én úgy tudom hogy a Lewis család nem vólt túl pénzes!
Szóval õk nem úgy kezdték hogy milliomos család és befizeték a gyereket az F1-be!
Szerintem ebbõl is ered Hamilton stílusa mindenért meg kellet küzdenie!

BattleTag: kabel15#2672

ForzaInter
takarojd már innét te sikizo gyökér, írd be ezt a másik 5 nikked el is f@szgyerek

Yo, Bitch!

Háát nemtom egy biztos,nemhiszem h annyi ideje van csajozni,h a pcd énekesével is van ideje összejönni,és az ilyen általában eléggé reklámszagú...persze lehet csak az irigység beszél belõlem😄
Alexease
Tudom, de sirok a rohogestol😊
gordon 24
😄 Jol van na.. M?ajd megnyugszanak, ismered nem? Minden futam után ez van😄

Downhill!!

kabel15
Na te egy nórmális szurkoló vagy!
Tiszteled a másik felet <#worship>

Alexease
Nah, mar gazdag is vagyok?!😊 Tetszik ez a topic😊<#zavart1><#idiota>
lac coo
Az! Szarrá kopott száraz gumikon...
Kimire csóválta is a fejét valaki a Ferrarinál, nem láttam pontosan ki ... De ennél azért többet is tehette volna, én azt hittem kajak visszavesz és zavarja Hamilltont ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Legend Killer
Nagy finálé volt 😊. Bár Ferrari fan vok, gratulálok Lewisnak. Már tavaly megnyerhette volna, most végre sikerült. Szegény Massa, remélem hamarosan összejön neki.

Glock-al biztos elfognak beszélgetni 😄D.

BECKHAM7
az volt a legszarabb amikor beadták h hogy örülnek a Ferrari boxba aztán hirtelen közlik velük h hát mégsem, na az a pillanat, meg Massa Papa arca mindent elárult...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

kabel15
Nicole Scherzinger én is beválalnám <#nyes>

Istencsászár
Hamilton nem az F1el kezdte a pályafutását ( Gp2ben még durvább volt ), a sok marhaságot a rajongók beszélik bele a dolgokba...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Doog
Mert? Azért kicsit érdekes, hogy az a több mint 15sec elfogyott 1 kör alatt Glock és Hamilton között.
Visszajátszásból megnézve nem volt valami vizes a pálya a célegyenes elõtti kanyarban.
Dehát az van.
Azért a csapat gyõzött! FERRARI!

...::::::...

Alexease
Itt a kovetkezo, szokasos, elmaradhatatlan primko, mar hianyoltam😊<#idiota> Csodalkoztam is, hogy meg nem irt be semmi gyokerseget😊<#zavart1>
Ne már, ennyire rossz emberismerõ vagy? Amugy sincs kevés pénzük, sajnos egyhamar nem fog visszavonulni...😞

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bordy
jaja, ennél kegyetlenebbet nem is tudok elképzelni.
átmegy a zászló alatt és a fülére órditják hogy te vagy a bajnok, pár másodperc múlva meg mondják hogy mégsem, bocsi.
amúgy meg valóban a csapat keze is benne van hogy nem jött össze.

kabel15
Én HAMILTON druker vagyok de sajnálom Massa-t! Szegénynek elmondták hogy VB nyertes vagy és rá 10sec re Bocsi tévedtünk mégsem!

ÍGY VAN

Gratula a Ferrarinak a vb címért!
Massat nem kell félteni jövõre megmutatja hogy hogyan kell vb címet nyerni 2-3 versennyel a vége elõtt! 😊
kirol
Ja Sebastian Vettel meg király volt!

<#eljen><#eljen>Sebastian Vettel<#eljen><#eljen>

<#levele><#levele><#levele>Timo Glock<#levele><#levele><#levele>

Amúgy érdekes,h Hamiltonnak még Pussy cat dollsra is van ideje járni:S
Szerintem mihelyt elég pénze lesz szépen visszavonul,és senki sem fog rá emlékezni...
ez az egész hamilton egy nagy reklám...nehiszem,h akkora nagy lenne a családban az összetartás (az apja pl. nekem nagyon nagyképûnek tûnik...)
Jah és nálam ott végleg elásta magát az öreg,mikor azt mondta tavaj évvégén egy riporternek,h:Fogadni mernék magával,h a fiam 8!!! vb címet fog nyerni😄 ugyanmááá Schumacherhez azért nemkéne hasonlítani...nah mind1 szerintem tehetséges,de a pénz,meg a hírnév szerintem nemmindenkinek tesz jót!
MaSzKa
ja jó gazdag hozzám képest 😞

ez sztem verseny elõtti kép :p

Atti12
<#eljen>

szoktal TV-t nezni?

MaSzKa
Kubica-nak már meleg volt a gumija
gyorsabb köröket tudott
feltartották ezért elözõtt mert fontod volt neki a pont a vb 3 helyének megtartásához

ha elõbb elõz akár pár pont jöhetett volna