FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ bekockáztatta és majdnem sikerült egy szép eredményt hoznia. Nem azért kockáztatott hogy Massa legyen a vb, hanem azért hogy õ legyen a 4-dik. Nem jött be.
Azt sem szabad elfelejteni amit a többiek irtak, ha nem kockáztat akkor kimegy cserél és máris Hamilton az 5-dik.
De ennek az egésznek semmi értelme..
Mondom én Ferrari drukker vagyok jó pár évce.. De nincs mese Hamilton a vb. Nyert megérdemelten mert aki ide eljut az megérdemli.
Ferrari a vb ez viszont igaz😄
Downhill!!
A Ferrari mint csapat idén nagyon sokat hibázott (az a bizonyos 3ember nagyon hiányzik a csapatnak),de mégis megvan a csapat világbajnoki cím!
Jövõre elhozzuk mind2-t
Alonso lesz a legnagyobb ellenfél!
Forza Ferrari!
http://www.twitch.tv/hegii
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Massanak fele annyi szerencsélye volt idén!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Mindenkinek megvan a saját véleménye és nekem is.
Nem fikázok senkit de engem se fikázzanak! (Nem rád értem.)
...::::::...
Na ferrari+massa mi van?
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
http://www.twitch.tv/hegii
Szóval õk nem úgy kezdték hogy milliomos család és befizeték a gyereket az F1-be!
Szerintem ebbõl is ered Hamilton stílusa mindenért meg kellet küzdenie!
BattleTag: kabel15#2672
Tiszteled a másik felet <#worship>#worship>
Kimire csóválta is a fejét valaki a Ferrarinál, nem láttam pontosan ki ... De ennél azért többet is tehette volna, én azt hittem kajak visszavesz és zavarja Hamilltont ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Glock-al biztos elfognak beszélgetni 😄D.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Visszajátszásból megnézve nem volt valami vizes a pálya a célegyenes elõtti kanyarban.
Dehát az van.
Azért a csapat gyõzött! FERRARI!
...::::::...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
átmegy a zászló alatt és a fülére órditják hogy te vagy a bajnok, pár másodperc múlva meg mondják hogy mégsem, bocsi.
amúgy meg valóban a csapat keze is benne van hogy nem jött össze.
Massat nem kell félteni jövõre megmutatja hogy hogyan kell vb címet nyerni 2-3 versennyel a vége elõtt! 😊
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>Sebastian Vettel<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>Timo Glock<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Szerintem mihelyt elég pénze lesz szépen visszavonul,és senki sem fog rá emlékezni...
ez az egész hamilton egy nagy reklám...nehiszem,h akkora nagy lenne a családban az összetartás (az apja pl. nekem nagyon nagyképûnek tûnik...)
Jah és nálam ott végleg elásta magát az öreg,mikor azt mondta tavaj évvégén egy riporternek,h:Fogadni mernék magával,h a fiam 8!!! vb címet fog nyerni😄 ugyanmááá Schumacherhez azért nemkéne hasonlítani...nah mind1 szerintem tehetséges,de a pénz,meg a hírnév szerintem nemmindenkinek tesz jót!