FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
180? nálam több volt 😄DD

What about the forests?

Egész évben nem volt moderátor, elszaporodtak ezek a kis pöcs rasszista divatdrukkerek...

De hát Hami<#mf2>lton világbajnooooooooook!!!!!!!!!!!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ÁjjLe BoBBi
ez embertelen volt.
...mikor massa megtudta hogy mégsem õ nyert...áh...ez kemény volt az már biztos

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

timo glock nem tehetett semmirol. csoda vegig birta azzal a gumival, vagy annak jobban orultel volna ha kimegy az utolso ket korbe a boxba kereket cserelni es amiatt lesz hamilton az 5. ? akkro meg az izgalom sem lett volna itt a vegen.

Istencsászár
Massa ugyan ugy nagyot ment a hazai fuamán mint ahogy Hami az Angol nagydíjon... Massának pont az utolsó futam volt a hazai, pech... de ebbe kár többet belemagyarázni. Hamilton visszakapta azt a 1 pontot amit "elvett" tõle az Fia pl a Burdé büntetéssel... ez volt a minimum, Glock meg akár kimegy akár nem meg lett volna elõzve.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
???<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Be van lassulva a forum, es szaporodnak a duplikalt hozzaszolasok😉
nem tudom miért, de nekem errõl a fekáról mindig a Pákó jut eszembe... mindketten a beképzelt majmok családjába tartoznak... remélem egyszer jól orrbavágja valaki mindkettõt. meg a hamiltonpapát is (méghogy 8xos világbajnok lesz, haha. kicsit sokat képzel a kisfiáról) ..

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

😞😞<#rinya><#rinya><#rinya> ennyi roviden

ÍGY VAN <#mf2><#hehe><#eplus2><#ravasz1><#taps>

Alexease
Ilyenkor honnan kerul elo ennyi primitiv ember?! <#wow3><#wilting><#fejvakaras>
Az a hülye kis kö..ög Hamilton nyerte meg a VB.
ha ez nem szívás akkor semmi, na de lapozni kell, majd jövõre
Hat dilettans az Te vagy... Kar hogy nem vagy csapatfonok a MClarennel, akkor iden a Ferrarinak semmi gondja nem lett volna veluk..😊

kifli
am vettel még egyszer schumi utód lesz az biztos 😊 most is ferrarival megy vagyis már csak ment
Doog
Szerintem is Massa megérdemelte volna, mert megtett mindent neki is szurkoltam, ugyanúgy Hamilton is megérdemelte, de az meg a saját véleményem, hogy azért nem az utolsó futamon kell megnyerni a vb-t.

...::::::...

Botond
Szerintem az elmúlt két évre megérdemelt egy címet a Hami gyerek. Egész nézhetõ volt ez az utóbbi két évad. 😊
raadasul karib szarmazasu, igy ezt kisse bebuktad...

http://gaborszantai.co.uk/

AudiQuattro
Grat a büdös cigánynak,glock meg kapja be.<#szomoru1><#levele>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

MaSzKa
sztem itt az lehetne a kiírás

wattafack 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

BaLeeX
Levonnak tõle 5 pontot és Massa lesz a világbajnok természetesen.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

kulabácsi
így igaz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kirol
Ilyen versenyt, mint amilyen most ez az utolsó 3 kör volt! Hihetetlen!

Nagyon sajnálom Massa -t!

<#levele><#levele><#levele>Timo Glock <#levele><#levele><#levele>

Andr0
az ucsó kör vajon fent van már youtube-on??^^

Armin & Ayu fan

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!

És helyreállt a rend!!!!

Grat MAssanak, meg a Ferrarinak a konstruktõriért!

De a lényeg:

MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!! <#vigyor2><#taps><#taps><#taps>

Bandee1987
már jópár éve készíttettem.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

lac coo
Hát, ez volt valami ...!!!
Teszem hozzá, hogy Kubica mi az anyjának állt le ott izmoskodni,azt nem tudom . Pillanatra beszorult mögé Hamilton, Vettel meg pont belül volt és el tudot ugrani mellette ...Mindegy, Hamillton is megérdemelte, de Massa is jó volt.
A nem gyenge érzés lehetett mikor szóltak neki, hogy bocs haver, mégsem te nyertél ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

[Jakuza]
Mert boxos azert. Vagy tan nem az ? Afro-amerikainak csak nem nevezhetjuk, mert brit. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bordy
na mind1, legalább nem kellet végignézni az idétlen ugrálását ott fent.
ez nyugtató hatású.

egy biztos fiúk és ez már évek óta így van:
a brazil nagydíj BRUTÁLIS!!!
Massa,Kimi,Scumacher!!!(az a futam se volt semmi😄)
MaSzKa
volt itt sírás-rívás kérem szépen 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kifli
jü a logód 😊
passatgt
visszarakta, de pénz

azt hittem a szívem áll meg az utolsó körökbe
nálam Massa a nyerõ <#eljen>

HöfEE
Alonsót se csípem 😊

b-type
ha Monza-ban nem biztonságizza be a futamot meg is nyerte volna...egy év sok versneybõl áll.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bandee1987
Végig Vettelért imádkoztam bele se gondoltam igazából, hogy Glockot ennyire utolérik.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BaliBoy
Pedig pont a Hungaroringen dõlt el..... (is)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ha ez igy mukodne Alonso nem lenne VB, mert nala nagyobb kivaros pilota ritkan van...

kifli
de azért massa nyerjen 😊
Hegi90
övé a különdíj <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mondjuk nem csodalkoznek, ha nem ez lenne a vege es a FIA elvenne Hamiltontol - mondjuk, mert nehezen tette vissza a kormanyt - es odaadna a Ferrarinak az egyenit...

Apus
gyerekek ne niggerezzünk, meghogy ha nincs glock, ha nem bassza el a ferrari korábban valamelyik futamot, ha valaki nekimegy hamiltonnak stb. inkább örüljünk, hogy volt értelme végignézni az évadot, hogy hajszálon múlt és nem egy hungaroringre eldöntött évad volt az idei. remélem jõvõre is ilyen lesz, független attól, hogy ki nyer a végén.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

HöfEE
Ennek a Hamiltonnak állandóan mákja van. Reméltem, hogy benézi ezt a "biztonságos ötödik helyre autózok" stílust és majdnem úgyis lett. Massa megérdemelte volna szerintem. Aki világbajnok akar lenni az küzdjön.

kifli
*vettelt
5w0rdf15h
jah azt is összetöri, családi szokás náluk luxuskocsikat törni 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

visszarakta.

SLICK
A Bájgúnár Zsolti hanyadik lett? <#wow2>

kifli
nem zavart semmit mert utánna sem tudott vettelel menni és fettelt is ugyanúgy "megzavarta"
adeex7
Massa leszopja Max Mosley-t 😮O