182279
  • Totti5
    szép volt ferrari
  • V43 1105
    Köszönöm!:)
  • barmi
    ... vagy itt van néhány stream összegyűjtve !

jó szórakozást !
  • barmi
    Itten ?

• V43 1105
    Valaki időmérőről tud nekem dobni egy streamet? :)
  • barmi
    Nem vagyok én Hoffer Misi wázzee ...
  • IXEMGabeo
    Bele kéne tenni egy kígyót az ülésébe aztán legfejjebb ugyanolyan reakciója lenne, mint Győzikének: "Jahhj ez nágyon kígyó" xDD
  • madmanic
    kénytelen lesze a Szujót megkívánni..
  • desigo
    az a baj,hogy a Ferrari is szét fog hullani párszor :/
    csapat (el)taktikázásról nem is szólva
  • barmi
    Nálunk miért nincsenek ilyen jóféle sportriporter csajok ?
  • barmi
    1. Vettel
    2. Rosberg
    3. Hamilton
    4. Webber
    5. Kubica

és csak ezután jön ALO, MSC, BUT, MAS.

ennyi volt a 3. szabadedzés. 13:00 -kor kezdődik az időmérő! Hajrá!
  • barmi
    Lajos bealázta a két redbullt! Jelenleg ő az első :K
  • barmi
    Még 12 perc van hátra a 3. szabedzésből (US live stream)
  • barmi
    Ezeknek a redbullosoknak megint elgurult a gyógyszerük ... (agyatlan tempót diktálnak)
  • G_ArchAngel #95938
    Ha a Red Bull es Newey igy folytatja, akkor Alonso megint behuzhat egy lesipuskas VB-t, mint 2005-ben...
  • desigo
    thx
    közben itt olvasom
  • Totti5
    10:32 - Lewisnak sikerült tönkrevágnia Button körét is, aki az első szektorban épp mindenkinél gyorsabb volt, de a sárga zászlók miatt kénytelen volt elvenni a gázt. Hamilton visszatért a boxba, de most át kell vizsgálni McLarenjét, hátha megsérült a diffúzor.

10:30 - Upsz! Hamilton a 8-as kanyarban ráment a rázókőre meg a műfúre, és egy teljes piruettet bemutatva épp csak megállt a gumifal előtt. Beragadt a kavicságyba, s noha a sportbírók kitolták, a négyből három kereke defektet kapott, cafatokban lóg. Most lassan gurul vissza a garázsba...
  • desigo
    mi volt?
  • barmi
    Lajos szabadedzésének is vége ahogy nézem :...
  • barmi
    Mark RBR-je megint haszontalankodik.
  • WNW
    F1-live... Ki tudja tegnap ki ki mit tesztelt a Ferrarinal, azaz teljesen ertekelhetetlen mit tudnak...:

"A Ferrari most azt tervezi, hogy Valenciában egy nagy ellentámadást indít. Az eredeti terv az volt, hogy az új F10-es Montrealban lendül akcióba, de a csapat végül úgy döntött, hogy egy futammal későbbre, Valenciára halasztják ezt.
    Az új aerodinamikai csomag tartalmaz egy sokkal hatékonyabb diffúzort és több olyan elemet, ami a Red Bull autójáról, az RB6-ról lett lekoppintva.
    Tegnap Alonso és Massa is több olyan elemet tesztelt az első edzésen Törökországban, aminek a végleges verziója csak Valenciában lesz látható az autón.."

• MaSzKa
    Hamilton

Öt dolog, amit gyűlölsz?
    „A hagyma. Elvesztegetni az időmet. A forgalom, nem szeretem, amikor valaki siet, de én nem. Amikor az emberek agresszívek. És gyűlölöm a tisztességtelen embereket.”

/lewis-hamilton-titkos-elete
  • IXEMGabeo
    bocsi ide akartam:)
  • IXEMGabeo
    Haminek mindent szabad hisz tudod nem?
  • MaSzKa
    szerintem betett neki a Zöld Pokol 24H órás verseny, hogy kiestek rövid idő alatt

meg, hogy a Hungaroring éléről le akarják váltani
  • desigo
    Engedélyezte az FIA Hamilton fülbevalóit

ez a FIA tiszta vicc
    ilyen baromságokkal foglalkozni
    ha egyszer tilos minek kell kivételezni?
  • a.carkey
    "Grabowskinak vége, meghasonlott, nyerskoszton él és Thoreau-t olvas ..."
  • Dietrich
    azuért majdnem beéget Palik az F1 évszám kérdésnél..
  • Dietrich
    én is a 3-ast mondtam..kedvenc szám :)
  • IXEMGabeo
    nem egy okos pali ez a Gyula, Palik se, de legalább ő feldobta a műsort kicsit ...
  • Barny
    bocsanat V10esek meg annyi lovasak voltak azthiszem..de mostmar V8as motrok vannak szerintem 700-750 lovasak lehetnek...de majd valaki aki okosabb megmondja:)
  • Barny
    600kg korul vannak es ugy nagyjabol 900 es 950 loero kozott vannak a motrok:)
  • DaniellT
    hy
    a mai élmezőnybeli F1-esek lóerőre kb mekkorák, és !üres! tömegre? (pilóta és benya nélkül)
    thx
  • desigo
  • Ulvar
    baaazdmeg...

5 széfből egyet mondott Palik, a 2est, Gyula a 3ast.

KInyitották a 2est....és a 3asban volt Czollner kikészült xDDDDDDDD. Paliknak nem őszinte a mosolya xDDDDD
  • Totti5
    öregszik
  • Blum
    Tényleg szarul néz ki,na. :|
  • Dietrich
    Palik-Czollner van a retken a széfben..Palik nagyon szarul nézki..beteg?
  • IXEMGabeo
    aki együtt érez vele az az igazi ember, én biztosra veszem, hogy a baleset, ami majdnem kipattintotta az agyát az a fránya rugó, nagyon megviselhette, csak kívűlről erősnek mutatta magát...ráadásul gyereke született, ami tutira kicsit visszafogta!! áá pedig ez annyira az ő pályája:(
  • benőmenő
    Így edzés alapján Webber még nem akar kiesni a ritmusából