182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
szép volt ferrari -
Köszönöm!:) -
barmi #95950 ... vagy itt van néhány stream összegyűjtve !
jó szórakozást ! -
barmi #95949 Itten ?
-
Valaki időmérőről tud nekem dobni egy streamet? :) -
barmi #95947 Nem vagyok én Hoffer Misi wázzee ...
-
IXEMGabeo #95946 Bele kéne tenni egy kígyót az ülésébe aztán legfejjebb ugyanolyan reakciója lenne, mint Győzikének: "Jahhj ez nágyon kígyó" xDD -
madmanic #95945 kénytelen lesze a Szujót megkívánni.. -
az a baj,hogy a Ferrari is szét fog hullani párszor :/
csapat (el)taktikázásról nem is szólva -
barmi #95943 Nálunk miért nincsenek ilyen jóféle sportriporter csajok ? 
-
barmi #95942 1. Vettel
2. Rosberg
3. Hamilton
4. Webber
5. Kubica
és csak ezután jön ALO, MSC, BUT, MAS.
ennyi volt a 3. szabadedzés. 13:00 -kor kezdődik az időmérő! Hajrá! -
barmi #95941 Lajos bealázta a két redbullt! Jelenleg ő az első :K -
barmi #95940 Még 12 perc van hátra a 3. szabedzésből (US live stream) -
barmi #95939 Ezeknek a redbullosoknak megint elgurult a gyógyszerük ... (agyatlan tempót diktálnak) -
G_ArchAngel #95938 Ha a Red Bull es Newey igy folytatja, akkor Alonso megint behuzhat egy lesipuskas VB-t, mint 2005-ben... -
thx
közben itt olvasom -
10:32 - Lewisnak sikerült tönkrevágnia Button körét is, aki az első szektorban épp mindenkinél gyorsabb volt, de a sárga zászlók miatt kénytelen volt elvenni a gázt. Hamilton visszatért a boxba, de most át kell vizsgálni McLarenjét, hátha megsérült a diffúzor.
10:30 - Upsz! Hamilton a 8-as kanyarban ráment a rázókőre meg a műfúre, és egy teljes piruettet bemutatva épp csak megállt a gumifal előtt. Beragadt a kavicságyba, s noha a sportbírók kitolták, a négyből három kereke defektet kapott, cafatokban lóg. Most lassan gurul vissza a garázsba... -
mi volt? -
barmi #95934 Lajos szabadedzésének is vége ahogy nézem :... -
barmi #95933 Mark RBR-je megint haszontalankodik. -
WNW #95932 F1-live... Ki tudja tegnap ki ki mit tesztelt a Ferrarinal, azaz teljesen ertekelhetetlen mit tudnak...:
"A Ferrari most azt tervezi, hogy Valenciában egy nagy ellentámadást indít. Az eredeti terv az volt, hogy az új F10-es Montrealban lendül akcióba, de a csapat végül úgy döntött, hogy egy futammal későbbre, Valenciára halasztják ezt.
Az új aerodinamikai csomag tartalmaz egy sokkal hatékonyabb diffúzort és több olyan elemet, ami a Red Bull autójáról, az RB6-ról lett lekoppintva.
Tegnap Alonso és Massa is több olyan elemet tesztelt az első edzésen Törökországban, aminek a végleges verziója csak Valenciában lesz látható az autón.."
-
Hamilton
Öt dolog, amit gyűlölsz?
„A hagyma. Elvesztegetni az időmet. A forgalom, nem szeretem, amikor valaki siet, de én nem. Amikor az emberek agresszívek. És gyűlölöm a tisztességtelen embereket.”
/lewis-hamilton-titkos-elete
-
IXEMGabeo #95930 bocsi ide akartam:) -
IXEMGabeo #95929 Haminek mindent szabad hisz tudod nem? 
-
szerintem betett neki a Zöld Pokol 24H órás verseny, hogy kiestek rövid idő alatt
meg, hogy a Hungaroring éléről le akarják váltani -
Engedélyezte az FIA Hamilton fülbevalóit
ez a FIA tiszta vicc
ilyen baromságokkal foglalkozni
ha egyszer tilos minek kell kivételezni? -
"Grabowskinak vége, meghasonlott, nyerskoszton él és Thoreau-t olvas ..." -
azuért majdnem beéget Palik az F1 évszám kérdésnél.. -
én is a 3-ast mondtam..kedvenc szám :) -
IXEMGabeo #95923 nem egy okos pali ez a Gyula, Palik se, de legalább ő feldobta a műsort kicsit ... -
bocsanat V10esek meg annyi lovasak voltak azthiszem..de mostmar V8as motrok vannak szerintem 700-750 lovasak lehetnek...de majd valaki aki okosabb megmondja:) -
600kg korul vannak es ugy nagyjabol 900 es 950 loero kozott vannak a motrok:) -
DaniellT #95920 hy
a mai élmezőnybeli F1-esek lóerőre kb mekkorák, és !üres! tömegre? (pilóta és benya nélkül)
thx -
-
baaazdmeg...
5 széfből egyet mondott Palik, a 2est, Gyula a 3ast.
KInyitották a 2est....és a 3asban volt Czollner kikészült xDDDDDDDD. Paliknak nem őszinte a mosolya xDDDDD -
öregszik -
Blum #95916 Tényleg szarul néz ki,na. :| -
Palik-Czollner van a retken a széfben..Palik nagyon szarul nézki..beteg? -
IXEMGabeo #95914 aki együtt érez vele az az igazi ember, én biztosra veszem, hogy a baleset, ami majdnem kipattintotta az agyát az a fránya rugó, nagyon megviselhette, csak kívűlről erősnek mutatta magát...ráadásul gyereke született, ami tutira kicsit visszafogta!! áá pedig ez annyira az ő pályája:( -
Így edzés alapján Webber még nem akar kiesni a ritmusából