FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Sok sikert, mi neked szurkolunk!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Attila889
én megmondtam hogy Hamilton nyer 😄

MaSzKa
ilyen még soha nem volt az F1-ben hogy az utolsó körben dõljön el a világbajnoki cím

eléggé izgalmas volt ez

de jó lett volna ha az esélyesek között még Kubica is ott lett volna

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

AudiQuattro
Tavaj nem magyaráztam,mivel nem õ nyert..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Bandee1987
Ez nem igaz, lásd Villeneuve bemutatkozó évét.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

MaSzKa
na magyarázz
Hamilton jól vezet
tavaly is megmutatta akár akkor is vb lehetett
ilyet soha senki nem csinált eddig a bemutatkozóévében

remélem BMW F1 2009 év lesz D

Istencsászár
Azért a technikák is sokkal közelebb állnak egymáshoz. Akkoriban a Ferrari és a B nagy fölénybe volt, most már a motorok az élcsapatoknál szinte egyformák, a gumik egyformák tehát az autók is sokkal közelebb állnak egymáshoz, és a Ferrari és Meki közt az elmult két évben nem volt egetrengetõ különbség.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

AudiQuattro
Akkor szolj ha hamilton nem ugy nyer vb-t h kiesnek elõle,mert ugy énis megtudom nyerni.

MaSzKa
töltsétek le gyorsan a videot mert a Fia lehet törli 😄

én különösen hami és massa családjának arcára lettem volna kiváncsi végig az utolsó 2 körben

remélem azt is videózta vki 😄

Látszik hogy nem figyelsz egyszer irtam csak le és mindenkitõl akire nem vonatkozott elnézést kértem!
Kár hogy nem tudsz olvasni ! (ovis)!
Szerintem meg pont azert kiegyenlitett a mezony, mert 5 klasszis van, bar mondjuk lehet hogy van egy 5. is.. Hami, Kimi, Massa, Alonso, es meg Kubica... Schumi melle egy-egy ember tudott felnoni, most gyak. 5 is van, aki mas-mas helyzetbol indulva, mas-mas osszetevokben, de klasszisnak mondhato.. Ez pedig kiegyenlitet kuzdelmet hoz, ahol egy-egy hiba jobban latszik, es felertekelodik, mint mikor Schumi hibazott, de annyire kilogott a mezonybol, hogy szinte nem szamitott, mashol visszahozta siman......

MaSzKa
sajnos nem hiszem

Nekedis csak annyitmondanék mint bármely más massa fannak:
Ennyi! <#nyes>

Majd jövõre kiscsökedék<#vigyor3>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Lehet hogy neked kéne már ágyban lenni nem?
Apus
k.b. annyira minthogy agybafõbe niggerezel itt. rosszat fogsz álmodni tõle.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

MaSzKa
te
<#lama>
<#kocsog><#idiota>

én nem szeretem Hamilton fogd már fel már 3x is leírtam vagy olvasni se tudsz?

BaLeeX
Lövik a pizsit, holnap ovi! Irány az ágy!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ezt most elég fontos volt ide írni! 😊
Csuhai G
Neked volt már értelmes hozzászólásod a topikban?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Így van! 😊
Apus
szakadok a röhögéstõl ezeken a kommenteken 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

AudiQuattro
HA enyire szereted hamiltont szo*d is le.enyi.(pont)

kabel15
Amúgy szerintem abba is érdemes belegondólni hogy GLOCK szakadó esõben megy száraz pályára való gumikkal nem kis tempóval! Szerintetek pont azon gondolkozott ,hogy most kinek mit segít?

BattleTag: kabel15#2672

Psszt! 😊
A Te véleményedet sem kérdeztem!😊
MaSzKa
te láma

ezért a stílusodért bant neked!

soha nem írtál ide nagyon nem is láttalak itt
erre te lököd hogy mi ne nyomjak be?

én nem hamiltonak vagy massának szurkoltam 😄

BMW Power!%

Alexease
Feltoltsem?😊
Nem kérdeztelek!
Bandee1987
idióta pussycat dollsos mûp*csa hogy ugrál örömében.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nem értem, hogy mit mondanak, de hangsulyból ítélve nem is tudom, hogy észrevették-e a végén Glock-ot...:l Ha lesz magyar verzió, azt linkelhetnéd

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Marci0115
huzzál már aludni igy reggel hogy fogsz felkelni korán a sulihoz?

lac coo
Hát ez valami csúcs közvetítés !!!!!!

Nonononon.. 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#eljen><#eljen><#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Tudod mit MaSzKa takarodj innen a niggerbérenc kúrva anyádba!
Mindenkitõl bocs a stílusért csak nem tudom miért kell neki folyamatosan ingerelnie a massasokat!
Amilyen lassan ment, azt a 10mp-et már korábban is elveszíthette volna. Kicsit gyanus, hogy ilyen hirtelen, ennyire lelassult..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

passatgt
lesz mit töröltetni fia-nak

MaSzKa
ha téged ha nem érdekel akkor húzz el innen<#idiota>

Marci0115
kár glockra haragudni mert segitett hamiltonnak, és massának hány segitsége volt? pl vettel

MaSzKa
csak nektek
utolsó karika<#idiota>

és ujra,elösször ezeket nemis néztem,csak miutan beszeltem haverral es felhivta ezekre a figyelmem..lehet ra furcsan nezni de felesleges,ez van.csak erdekes
FAszért raksz ide ilyen szarokat?
nem csak az utolsó körben esett durván😊 hanem már az elõtte lévõ körben is durvan esett ezt is vedd figyelembe és akkor tudott tempót menni,nincs bajom azzal hogy hamilton nyert de tény hogy massa-nak jobban örülnék
zolo
Mindent meglehet magyarázni. Ennyi erõvel azis lehetett volna, hogy a Toyota azért nem hívta be, hogy Massának segítsen azzal az egy hellyel. Minden csapat tudta hogy mi a tét, bármi lehet.

De szvsz fölösleges a magyarázat, Hamilton bajnok és kész.

http://flickr.com/photos/zolika90/

MaSzKa
lehet a toyotának és glock-nak a ron dennis 1 kis gyorsegélyt utalt az utolsó körban 😄

MaSzKa

Ezzel is egyet értek!
Freedom88
azé nézdd meg h elkezdett esni az utolsó körben...azé száraz KOPOTT gumikkal nem lehetett gyorsan menni rajta...ez van, megnyerte hamilton és kész.

T.T.

Van benne valami. Azért be kell látni, hogy jelenleg nincs igazi klasszis a mezõnyben (talán Alonso), persze így érdekesebb az évad, ami jó is😄

AudiQuattro
Aszem a pöcs az te vagy itt!

két meghalás között klan gyak alatt irok szal bocsi a gyorsaságért és tömörségért,de Glockot lehetne kicsit furán nézni mert
-túl könnyen elengedte Hamiltont és Vettelt
-õ volt az elsõ aki pacsizott Hamiltonnal
-3-4 körig az esõbe simán tartotta õket,és az utolsó elõttibe is esett már rendesen,illetve az utolsó felén is simán tartotta õket,aztan hirtelen kb negyed kör alattm elbukott 12 mp-t.
mindenesetre érdekes,de ez van.sose tudjuk meg hogy vajon direkt volt-e.várjuk a következõ évet ami nagyon nagyon érdekes lesz😊
EMBEREK GLOCK NEM HIBAS!!! ES EZT MONDOM UGY MINT HATALMAS MASSA DRUKKER!!!