FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
desigo
Ha gondolta volna,hogy ez lesz lehet kiment volna inkább focizni xD
Barnabyka
na még1 kicsit nagyobban.

Barnabyka
A kis Lewis...

kirol
Jó lenne!

passatgt
ross tuti kitalál valamit...

de azok is hibázhatnak

Kit--Kat
Ha esik is esélytelen neki szvsz.
Vannak nála pengébb esõmenõk akik elõle rajtolnak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ha nem esik holnap akkor esélytelen

SrAta
hehe megszívtad😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

kirol
Szerintetek van reális esélye Buttonnak, hogy nyerjen?
Megtettem bwin-en nyertesnek 1,7-el (most meg 6x-os a szorzója 😞 ).

Azt hittem, hazai közönség elõtt tuti nyerni fog, de ez az idõmérõ meglepett.

Kit--Kat
Így járt.
Így a nyilatkozata után még nem is tudom sajnálni, pedig alapvetõen Webberrel erõsen szimpatizáltam, de ez sok volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
hát ezért kellett volna Webbernek nagyon az a pole...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Jaja!
Remélem most nem bénázza el és mûszaki problémája sem lesz.
Legalább kicsit legyen izgalmas az évad.

Christian88
Ezek alapján sima Vettel gyõzelem

http://www.twitch.tv/hegii

lol 😄

1. NAK 652.5
2. ALO 654.0
3. RAI 654.0
4. BAR 657.5
5. BUT 657.5
6. TRU 658.0
7. WEB 659.5
8. GLO 660.0
9. ROS 661.5
10. HEI 665.5
11. HAM 666.0
12. VET 666.5
13. FIS 668.0
14. BUE 672.5
15. MAS 675.0
16. PIQ 682.5
17. BOU 687.5
18. KUB 689.5
19. SUT 692.0
20. KOV 695.5

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Minstrel
nem esõ lesz hanem Börni meg Mozli fog lövöldözni rpg-vel a FOTA csapatokra <#idiota> Nakajima fog nyerni 😛

http://topgearhungary.blogspot.com/

passatgt
vettel a legnehezebb, úgy néz ki õ fog nyerni, bár még az esõ bekavarhat, ha lesz😊

hamilton meg 666 kg😄

[Jakuza]
Na mar Bernie is beszart.

NS:
"Bernie Ecclestone sem támogatja a költségvetési sapka bevezetését
A vezetõ a BBC Radióban javasolta: ha a csapatok vállalják, hogy maradnak, költhetnek, amennyit akarnak."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Solten
"A FOTA oldalán állnak a nagy márkák és a sztárok is, ami a siker két legfontosabb alkotóeleme."

Ennyi. E ket tenyezo nelkul bohockodas a tobbi.

Saor Alba

[Jakuza]
AZ erdekes mert az orvosi vizsgalatok szerint meg semmi baja nincsen. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

JGTC
Webbernek teljesen igaza van! Figyelni kellett volna és normális helyen húzódni a levezetõkörön... Ahogy elõadta magát Webber arra már azt mondom, h finomabban kellett volna, bár megértem a helyzet kihozta ezt belõle! Biztos bocsánatot fog kérni a késöbbiekben!

Valahogy úgy kellett volna lehúzódni mint a Brawn 1:50-nél!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

kettos merce...
hasonloan szoktal Te is velekedni Kimirol...

http://gaborszantai.co.uk/

Az igaz,de ott esélye sem volt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
Monacoban õ rontott.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pontosan ahogy mondod..Az elsõ versenye az õ hibája,ez nem is kérdés,de a többit a csapata qrta el,bár ezt a te felfogásod képtelen lesz belátni

bardocz
Szerintem is meglett volna Webbernek a pole,elsõ szektorban nem volt különbség,utolsóban hozott rajta 1 tizedet,azt a 4 tizedet meg simán Kimi rakta hozzá a középsõben.
Peppus
Vettel szerelõi tehettek arról is hogy hibázott az elõzõ versenyen, vagy éppen az elõzõ futamokon képtelen volt akár Massát, akár Trullit megelõzni.. Ausztráliában is mit mûvelt.. Túl sokat gondolnak róla egyesek, ha nincs elõtte senki egész jól tud menni, de ha picit is éles helyzetbe kerül akkor hibázik nem is keveset. Webber ma elverte volna szerintem..

Nem hinném..akkor Vettel is befejezte volna,az utolsó körét..
Barit megverhette volna,azt elfogadom.
Nekem ebben az tetszik a legjobban,hogy a RB-nál valójában Webber az elsõszámu pilota,neki van,jobb szerelõ csapata,mérnöke,stb..Ez idén már többször is bebizonyosodott,hiszen Vettel versenyét idén,nem egyszer elrontotta már a saját csapata..
Ezek miatt is értékelem annyira az õ teljesitményét..

passatgt
A Premiere német televíziós csatorna értesülései szerint eltörött a keze a Brit Nagydíj idõmérõ edzésén csúnya balesetet szenvedõ Adrian Sutilnak.

<#szomoru1>

passatgt
mögéje?D:

bardocz
Lol😄
Istencsászár
„Nem tudom, hogy Vodkázott, vagy álmodozott, de pontosan az ideális íven autózott, amikor megérkeztem mögéje. Elbóbiskolhatott, de elrontotta a gyorskörömet, kizökkentett a ritmusomból."

bardocz
Najó,de most lehet meglehetett volna neki a pole,persze,hogy ideges emiatt.
Valahól megértem,hogy flusztrált.ráadásúl ezen a pályán õ mindig jó volt,még gyenge autóval is..
Dehát elég volt látni a pénteki szabadedzéseket.Webber rótta a köröket,mig megfutatotta a legjobbat,erre Vettel kijött 1 körre és megverte,majd ismét tekert,javitott,erre Vettel megint elverte 1 kör alatt és ez igy ment egész pénteken.
Tudom nem könnyü elviselni,de mégiscsak be kellene látnia,jött a csapatához egy olyan ember,aki sokkal jobb mint õ...

bardocz
Miért,ez a nyilatkozat hol van?Vagy ez a végén volt,amit nem néztem meg?<#idiota>
Kit--Kat
Szerintem Webber inkább kussoljon mert úgy jár mint Coulthard.

Nem értem, hogy miért kell ez a primitív piaci stílus amikor Kimi nem szólt be neki még.

M@TriX
hát ezen beszarok.... hogy csak erre áll fel neki.

- Elégedett vagyok azzal, hogy sikerült a második helyet megszerezni. Külön öröm számomra, hogy ezúttal megelõztem Jensont – jelentette ki mosolyogva Rubens Barrichello.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Vettel pályacsúcsot autozott a Q2-ben,sztem ez izgalmasabb mint arról vitázni,ki kinek a körét rontotta el.
Webber feljöhetett volna a 2. helyre,de sztem igy jobban járt,mert Vettel mögül jobban eljöhet a rajtnál.
Egyébbként meg egész hétvégén Vettel volt a gyorsabb,(mint ahogy ebben az évben mindig is)bármennyire is érzékenyen érinti Webbert

desigo
Nem egy körön kell,hogy eldõljön...
Vettel két jót is ment
Istencsászár
pontosan

Igen ahogy a kollega mondja, abba a kanyarba kulsorol kell bevagodni.. Este majd leisszak magukat a barban, es megbeszelik..<#buck>
Button, meg Massa is eleg gyanus beallitasilag, mindketto kb. ugyan annyit vesztett a a sajat csapattarsahoz kepest, es mindketto a vegen a technikas reszen, ahol nagyon szamit a mechanikus tapadas..

b-type
?? huh
hát ha jól emlékszem elsõ mért ponton 5század volt a hátránya Webbernek, a másodikra lett 4tized...amit a végére lefaragott 3 tizedre.
...szal rendesen bekavart Kimi, szvsz tök érthetõ volt Webber nyilatkozata. Nem tudott belemenni ideálisan abba a kanyarba.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Lehet hogy elengedte,csakhogy azt a kanyart külsõ ívrõl kell kezdeni,és Kimi pont ott volt.
nem Kimire kellene fogni, addig is gyenge volt az a kor, amugy meg a finn elengedte - mit var, teritsen voros szonyeget ele?

http://gaborszantai.co.uk/

Hihihi Kimi bevotkazott Webber szerint...<#mf1>

passatgt
18-ik

desigo
Hamilton megszerezte a csodás 19-ik helyet
botrányos...