FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak nála pengébb esõmenõk akik elõle rajtolnak.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Megtettem bwin-en nyertesnek 1,7-el (most meg 6x-os a szorzója 😞 ).
Azt hittem, hazai közönség elõtt tuti nyerni fog, de ez az idõmérõ meglepett.
Így a nyilatkozata után még nem is tudom sajnálni, pedig alapvetõen Webberrel erõsen szimpatizáltam, de ez sok volt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Remélem most nem bénázza el és mûszaki problémája sem lesz.
Legalább kicsit legyen izgalmas az évad.
2. ALO 654.0
3. RAI 654.0
4. BAR 657.5
5. BUT 657.5
6. TRU 658.0
7. WEB 659.5
8. GLO 660.0
9. ROS 661.5
10. HEI 665.5
11. HAM 666.0
12. VET 666.5
13. FIS 668.0
14. BUE 672.5
15. MAS 675.0
16. PIQ 682.5
17. BOU 687.5
18. KUB 689.5
19. SUT 692.0
20. KOV 695.5
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
http://topgearhungary.blogspot.com/
hamilton meg 666 kg😄
"Ha az autógyártók hajlandók lennének hosszú távra, például 7-10 évre elkötelezni magukat (az F-1 mellett), hagynánk, hogy annyit költsenek, amennyit akarnak, feltéve, hogy megengedhetõ áron értékesítenék a motorokat és a sebességváltókat (a kis csapatoknak)."
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
NS:
"Bernie Ecclestone sem támogatja a költségvetési sapka bevezetését
A vezetõ a BBC Radióban javasolta: ha a csapatok vállalják, hogy maradnak, költhetnek, amennyit akarnak."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ennyi. E ket tenyezo nelkul bohockodas a tobbi.
Saor Alba
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Valahogy úgy kellett volna lehúzódni mint a Brawn 1:50-nél!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
hasonloan szoktal Te is velekedni Kimirol...
http://gaborszantai.co.uk/
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Barit megverhette volna,azt elfogadom.
Nekem ebben az tetszik a legjobban,hogy a RB-nál valójában Webber az elsõszámu pilota,neki van,jobb szerelõ csapata,mérnöke,stb..Ez idén már többször is bebizonyosodott,hiszen Vettel versenyét idén,nem egyszer elrontotta már a saját csapata..
Ezek miatt is értékelem annyira az õ teljesitményét..
<#szomoru1>#szomoru1>
Dehát elég volt látni a pénteki szabadedzéseket.Webber rótta a köröket,mig megfutatotta a legjobbat,erre Vettel kijött 1 körre és megverte,majd ismét tekert,javitott,erre Vettel megint elverte 1 kör alatt és ez igy ment egész pénteken.
Tudom nem könnyü elviselni,de mégiscsak be kellene látnia,jött a csapatához egy olyan ember,aki sokkal jobb mint õ...
Nem értem, hogy miért kell ez a primitív piaci stílus amikor Kimi nem szólt be neki még.
- Elégedett vagyok azzal, hogy sikerült a második helyet megszerezni. Külön öröm számomra, hogy ezúttal megelõztem Jensont – jelentette ki mosolyogva Rubens Barrichello.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Webber feljöhetett volna a 2. helyre,de sztem igy jobban járt,mert Vettel mögül jobban eljöhet a rajtnál.
Egyébbként meg egész hétvégén Vettel volt a gyorsabb,(mint ahogy ebben az évben mindig is)bármennyire is érzékenyen érinti Webbert
Button, meg Massa is eleg gyanus beallitasilag, mindketto kb. ugyan annyit vesztett a a sajat csapattarsahoz kepest, es mindketto a vegen a technikas reszen, ahol nagyon szamit a mechanikus tapadas..
hát ha jól emlékszem elsõ mért ponton 5század volt a hátránya Webbernek, a másodikra lett 4tized...amit a végére lefaragott 3 tizedre.
...szal rendesen bekavart Kimi, szvsz tök érthetõ volt Webber nyilatkozata. Nem tudott belemenni ideálisan abba a kanyarba.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://gaborszantai.co.uk/