182274
  • mcmoha
    Ferrari:

• mcmoha
    A March is probalkozott a hatkerekuvel. (Ezt eddig nem is tudtam.)

• WNW
    F1, es a szimulatorok..
  • Ulvar
    mindegyiknek elpörgött a segge akkoriban :).
  • Palinko
    nagyobb tapadás elöl. de gondolom a súly nem jött jól, meg nem bírták kihasználni kigyorsításkor sem mert elpörgött a hátsó.
  • passatgt
    de ennek így mi értelme?:D
  • Palinko
    köszi szépen, ez kár lett volna ha kimarad :)
  • Ulvar
    Magyarul ez se egy utcai verseny pálya....ami nálam utcai az azt jelenti hogy hét köz naponta utcai autó veszik használatba. Ehhez képest a videóban azt említik hogy az egyik rész folyamatosan használják majd versenyzésre a többit csak az F1. Bár lehet ettől független használni fogják, ámbár ez nem volt említve.
  • gabi89
  • Norbi1990
  • Palinko
    én már egy tubes videónak is örülnék :D
  • Dietrich
    elöbb bukott aztán tíltották..

amúgy volt szerencsém látni élő adásban..
  • spiczi91
    Rossz irányba indultak el vele, de volt benne potenciál. Előbb bukott meg, minthogy betiltották. A betiltás a Williamset szopatta be, nekik is volt egy 6kerekűjük tesztelés alatt, csak náluk 4 kerék volt hátul. Az is kiforratlan volt, de nagyon is használható, jó gép lett volna az is.
  • mcmoha
    Nem megbukott, hanem betiltottak.;)
  • Ulvar
    Azért nyertek vele futamot :)
  • Dietrich
    Jones segíti a koreai sportfelügyelőket
  • Dietrich
    megis bukott a tyrell 6 kerekűje..
  • Nightt
    akkoriban sokkal kevesbe volt megkotve a csapatok keze...
  • ScarY MAN
    jojoo, de ugye regebben voltak ezek a 6kerekű csodák és társaik. ilyenekre gondoltam, vagy az alant levő concept rb auto :D
  • Nightt
    Teljesen megkotik a szabalyok az auto kinezetet, nagyon keves helyen lehet kulonbseg....
  • Totti5
    Most is mások, de nem. Szabályok közt kozogni. Meg van adva hogy mi hány mm...
  • Totti5
    Abból van a kép...
  • ScarY MAN
    amúgy ezen gondolkodtam, hogy meglehetne oldani valahogy hogy a megszokott f1 kasztitól elüssön egy csapat autója? mármint értitek, hogy a szabályzatnak megfelelően megépített autó, de külsőre másabb :)
  • Nightt
    Ezt a jatekra terveztek es csak virtualisan letezik... De virtualisan 20 mp-cel gyorsabb az F1-nel
  • Magic Boy
    Ezt a filmet együtt néztük a menyasszonyommal a moziban és azóta beszerezni is sikerült.
  • Norbi1990
    Durva
    Am mi az a Gran Turismo jel a elején? :D
  • Akey
    Newey bácsi alkotott:
  • bakkerman
    irány az a bizonyos leves :)
  • nonicks
    gondolom nem kis árat fognak kérni egy verseny pályára néző lakásért...
  • WNW
    Ami koreat illeti.. Valoszinuleg nem azert huznak fel epuleteket majd, hogy varosi palya legyen.. Ott valami ingatlanfejlesztesi projekt lehet, amihez hozzacsaptak a palyat, hogy feldobjak mindkettot... Ugytunik ez lesz a divat, ha mar zoldmezos beruhazasban epitkeznek, belecsempesznek egy palyat is a projektbe.. Valoszinuleg igy gazdasagosabb..
  • Falcon83
    A hsz-em első fele #102340 hsz-re ment ember. Először olvasni kéne megtanulni utánna dumálni ember.
  • IXEMGabeo
    sztem azért Malaysia, Kína és Istanbul ennek ellenére remek építésű pályák...a többi mondjuk nem jön be, amit ő tervezett, de nem tartottam ezért sosem hibásnak őt, én úgysem tudnék pályát építeni:D
  • Totti5
    Nem is, csak divat őt szidni mindenért, amikor multkor elmagyarázta szépen az összes haterkedő állatnak akik ócsárolják évek óta hogy mennyire meg van kötve a keze és milyen nehéz a jelenlegi szabályokat, biztonsági intézkedéseket betartva építeni egy pályát...
  • WNW
    Ez az olimpiai falu, illetve kozpont ember.. Azokat az olimpia miatt huzzak fel.. Csak kozejuk csinalnak egy versenypalyat 2 in 1...
  • Dietrich
    az arabok nem ugyanezt csinálták a sivatagban?
    leaszfaltozatak egy oázist köré fel húztak egy várost :)
  • Szabi1991
  • IXEMGabeo
    nem rég még tagadta, hogy ő tervezte volna Koreát...
  • Falcon83
    pff ez mekkora szánalom. Felhúznak egy pár házat a pálya köré hogy városit csináljanak belőle mekkora lol.

Itt van tilke legújabb alkotása:
  • king82
    http://f1.blog.hu/2010/10/15/korea_majd_pofas_felvarosi_palya_lesz

Ez nagyon jól fog kinézni. Bár látszik, hogy van benne bőven lopott ötlet.
  • WNW
    Pssszt... A Red Bull valoszinuleg teljesen kiszall a Citroen Junior csapat szponzoralasabol, nem csak Kimi sziv, hanem az egesz csapat, es mindket versenyzo... Kell nekik a penz az F1-re a hirek szerint... Ugytunik alulkalkulaltak, hogy mennyibe kerul egy elcsapatot vinni az F1-ben, mert a kis bikaktol is szabadulnanak...