FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Milyen jovo evi kocsit..??? Azt se tudjak mire kene fejleszteni, milyen bajnoksagra, milyen eloirasokra..

zsutyesz
ott volt az öccse.

Ale Alonso! poppe fan club™

Istencsászár
nem kell egyenautó, viszont akik nagyon ehúznak a mezõnytõl azok kapjanak valamit amitõl hátrányban lennének, nemtudom hogy hogyan lehetne megoldani ezt Forma autókban, de WTCCben nagyon jól mûködik a hendikep és azok is esélyesek akik álltalában nem, és legalább 1-1 felvillanásuk lehet olykor olykor, és a bajnokság is nagyon szoros, habár a Seat nagyon erõs és ugytünk hogy unalmas egy év lesz az elsõ versenyek uténa a Bömbi mégis ott van lõtávolban ennek köszönhetõen...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
egyenautót mindenkinek <#nyes>
Istencsászár
SBK meg szokás szerint nagyon durva volt:) szerencsére a a nézõ nem marad versenyélmény és izgalom nélkül, csak nézni kell a jó bajnokságokat...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Szerintem a két Bömbi, két Rönó meg Alo jót meccselt ott hátul, azt láttam, na ez kellene az élen is és nem lenne semmi gond, nem kell hogy oda vissza elõzzék egymást, de az nonszensz hogy egyik hétvégén az egyik csapat veri el a mezõny mert 1 mpvel gyorsabb a másikon meg a másik, akik meg mögötte jönnek az élen, egymással semmit sem tudnak kezdeni, csak a boxban taktikázni... nagy a különbség az autók közt, nagyon nagy, ezen változtatni kell

desigo
Nem dõlt el
Vettel lesz a világbajnok...
a.carkey
Ritka szar. Nem is baj, hogy vége. (Vagy így vagy úgy.) A cím eldõlt, max nem 40 hanem csak 20 pont lesz a különbség a végén.

A Brawn sem veszi már túl komolyan, hisz már egy hónapja a jövõ évi kocsit fejleszti ...

A medve nem játék.

desigo
Nekem az elõzõ futam volt dögunalmas
ez már elment kategória volt
azt a szenvedést amit Hamilton lerendezett rossz volt nézni
Istencsászár
"A végére kezdett izgalmassá válni"

minden futamon ez megy, jajj 2 tizeddel gyorsabb, jajj utoléri e? hú mekkora csata lesz itt az utolsó körökben, jajj még sem éri utol, jajj ugyan az marad, de leglább izgultunk 20 percet azon a pár tizeden amit tudott rajta hozni egy ideig:)) ( nem láttam csak 1-1szer átkapcsoltam mert WTCC ment )

desigo
Lehetett volna hosszabb.
A végére kezdett izgalmassá válni...
Hát természetesebb,mint te

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Molnibalage
Az utolsó 3 veresenyen fél óra után elaludtam. Assszem több futamot nem nézek meg idén. A rajt és a befutó elég lesz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Peppus
Most legalább láthatod Button papát minden versenyen. Ez természetes dolog mi?.. Amúgy te is ott lihegnél a kamerába, ha ilyen helyezben lennél..

bardocz
A Force India viszont nagyon jól ment.Webber agyon szopatta Barichellot azzal a boxxal,azt hittem esélytelen lesz,olyan sokáig volt bent,aztán elverte fél méterrel.Massa is nagyon jól ment.
fél óra után kikapcsoltam a tv-t, az idei év legunalmasabb versenye volt számomra, egyszerûen semmi sem történt, ami az adrenalint kissé feljebb tornázta volna... :|

a török nagydíjon legalább Barichello folyamatos bénázása adott okot az ébrenlétre - egy ideig :/

Mersant
szerintem is egesz jo futam volt. ilyen palyak kellenenek ahol legalabb van esely az elozesre, nem valancia meg monaco.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

passatgt
tegnap idõmérõn mutatták

Azért nagy grat Vettel-nek..Mindent besöpõrt amit lehetett,igy a pálya vélhetõen utolsó F1-es futamán..
Pole,Win,versenyben futott leggyorsabb kör,sõt még extra bonusként,a V10-esek által felállitott pályarekordot is bezsebelte..<#eljen><#taps>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

sztem is jó volt,bár ha nem Vettel nyert volna,lehet nem igy vélekednék.
Az elõzéseken kivül,a taktikai csaták is hiányoznak,ami a SUMI-s érákban,volt dögivel.
Viszont még egy érdekes dolog,amióta nem megy a Hami-Meki párosnak,az "öcsikét" sem látni,hogy ünnepeltesse magát,ami csak azért furcsa,mert hát ugye a "Jóban-Rosszban" ide is vonatkozik,vagy na...
Persze nem fikázni akartam a Hami familit,csak megjegyeztem..

Norbi1990
Uncsik a futamok és senkit se érdekel.
Kövi futamot megse nézem. Tiszta idõpocsékolás az egész.
Mindenki EMO-s lett.. Minden szar, minden mindegy, nyavajogjunk, keseregjunk...<#eplus2> Szerintem jo kis futam volt.. Massa a kiraly..<#eljen><#nyes>

mi ez a pangás?????
gumik miatt nem melegedett fel eléggé és használt gumikat kaptak szemben button új lágy gumijával!

hamilton csaja hogy tátotta a száját mikor megpördült a faszija!

képet róla!!?!!
a.carkey
Génkezelt szovjet darazsak?

A medve nem játék.

Már megint Button. Van valami rejtett KERS vagy nitro abba az autóban? Mitõl gyorsult be ennyire?

És a törmelék még mindig ott van a pályán.

REAL MADRID

a.carkey
Azért jó látni, ha az évben a Brawnnak nem sikerült volna ennyire a pole, valamint nekik kellett volna vadi új autót építeniük, akkor õk is a középmezõnyben lennének (vagy még ott se).

A medve nem játék.

a.carkey
Na, kezdik ...

Csak elfelejtik, hogy 5. volt, behívták a boxba kurva korán, belebakkeroltak neki 1000 tonna üzemanyagot, bent volt több, mint 9 mpig, és csodálkoznak, hogy visszaesett ...

A medve nem játék.

Marci0115
egyre unalmasabbak a futamok

Oooo... Bari, Rosberg, Massa... Massanak nem lesz par kore a masik kettohoz kepest pluszba veletlenul..? Mert durvan kesobb jott ki a masik kettohoz viszonyita eloszor.. Mert eddig ez nem esett le Palikeknak..

Istencsászár
Az SCt nem küldik be, de az egyik elõzési ponton nem lehet elõzni és kihúzódni, mert tele van törmelékkel, logikus... nem kell az SC...

autoszimulator
na ez az autóverseny, nem az f1...

.: mobilize.hu :.

Barnabyka
desigo
Ha gondolta volna,hogy ez lesz lehet kiment volna inkább focizni xD
Barnabyka
na még1 kicsit nagyobban.

Barnabyka
A kis Lewis...

kirol
Jó lenne!

passatgt
ross tuti kitalál valamit...

de azok is hibázhatnak

Kit--Kat
Ha esik is esélytelen neki szvsz.
Vannak nála pengébb esõmenõk akik elõle rajtolnak.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ha nem esik holnap akkor esélytelen

SrAta
hehe megszívtad:D

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

kirol
Szerintetek van reális esélye Buttonnak, hogy nyerjen?
Megtettem bwin-en nyertesnek 1,7-el (most meg 6x-os a szorzója :( ).

Azt hittem, hazai közönség elõtt tuti nyerni fog, de ez az idõmérõ meglepett.

Kit--Kat
Így járt.
Így a nyilatkozata után még nem is tudom sajnálni, pedig alapvetõen Webberrel erõsen szimpatizáltam, de ez sok volt.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
hát ezért kellett volna Webbernek nagyon az a pole...

Kit--Kat
Jaja!
Remélem most nem bénázza el és mûszaki problémája sem lesz.
Legalább kicsit legyen izgalmas az évad.