182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #102462 Hehehe.. Mikor a biztonsagi kocsik pilotaibol elojon a versenyzoi ver...:)) -
A pénz ereje lesújt
-
sKeezo #102460 nekiment a fotós. meg lehet érteni. -
Dagobert bacsi ideges.:D
-
CAPS LOCK VILÁGNAP?:D -
fINNORSZÁG BASZOTT JÓ HELY :d
1X VOLTAM DE AKKOR ÚGY HGY UTAZÁSI IRODA HÍVT FATEROMAT EL, Ő MEG ELVITT ENEGEM IS, HÁT MIT MONDJAK, AZ ÖSSZES LEHETSÉGES PROGRAMOT BEMUTATTÁK NEKÜNK :d -
lazulj el...olyan játékot játszunk, hogy a nevét nem írjuk le viszont igaz rá :p
volt szerencsém finnekhez északon, nem kell bemutatni őket.. -
a franciák hetente 1x fürdenek és az olasz nőknek nagy a seggük
-
Szégyenteljes volt, amit a mekláren művelt. Simán többszörös vb lehetne, ha autó van alatta, nem pedig szekér. -
G_ArchAngel #102453 Ron Dennis-nek szerintem a mai napig lelkiismeretfurdalasa van, hogy nem tudott egy normalis autot tenni ez a srac ala, a legnagyobb ellenfellel meg azonnal megnyerte a vilagbajnoksagot. -
IXEMGabeo #102452 neki tetszett xD -
sKeezo #102451 -
sKeezo #102450 kocka ratyi, inkább menj csajozni, velük legyen nagy a pof.. szád :D -
sKeezo #102449 -
G_ArchAngel #102448 ez kb olyan mintha azt irnad, hogy fosveny, zsugori zsido, depressziv, tolakodo magyar...
ezek olyan jelzok, amelyek beepultek a koztudatba, nem kell odatenni - minden finn iszik, legtobb alban szexelt mar kecskevel, spanyol meg nem mond igazat... -
alkesz finn ;) -
te se tudsz ilyet.. meg kimi se
-
falme, flame, én mondom... visszaváltásnál úgy ráengedtem a kuplungot hogy túlforgott tiltáson. Kemény vagyok. -
WNW #102444 Ice-ot nektek, hogy lefagyjon a flame...:) -
Ice-Ice-Ice-Icemaaan :) -
Kimi
-
Raikonnen. -
*é -
te azt nem bírnád ki hisz
állandóan te hozod fel kimit, így szar úgy szar, bána stb.
öngól -
Nem lehetne bannolni a forumbol valahogy? -
idióta.... -
oké
többet nem rakok be Raikonnenről videót és egy rossz szót nem fogok rá szólni
HA!!!!!
SOHA TÖBBÉ NEM LESZ KIEJTVE A NEVE AMÍG NEM A FORMULA-1-BEN VERSENYEZ!
áll az alku? -
Én meg voltam a Hungaroringi pályanapon Májusba, és akkorát motorfékeztem, hogy a dugattyú beleért a szelepekbe. -
te meg egy saját vérében forgó tajtékos hulladék nem más. -
nyomorék vagy -
Ezzel azt akarom kifejezni, hogy csak a monitor mögött mer fikázni.
Engem az nem érdekel, hogy te mit mersz és mit nem. -
Nemtom mi a bajotok Kimi-vel. Sok pénze van, jelenleg ő kapja a legtöbb pénzt a Ferraritól (közbe nem is versenyzik, csak végkielégítés), és fussa neki rallyra. Ha annyi pénzt kapnék aminek a negyedéből kijönne a rally, akkor énis egyből versenytempóval kezdenék, ha kiesik az az ő baja. Már megmutatta, az F1-be, hogy ha AKAR tud gyorsan is menni, de ha elmegy a kedve az egésztől, akkor szuvenír joga. Én kifejezetten utálom Kimit a stílusa miatt, de emiatt nem helyes fikázni őt. -
" Nyilvános szórakozóhelyen biztos nem mernéd ezt megtenni."
ez meg hogy a pélóba jön ide?
mellesleg én meg merném tenni, na akkor mi van??? -
Meg folyton becsmérelsz egy pilótát egy olyan topikban, ahol elég sok rajongója van, de ezt te nagyon is jól tudod... Mi ez ha nem szándékos vitakeltés?
Most viszonylagos nyugalom van, de te ezt meg akarod szüntetni. Tegnapi linked nem hozta el a várt sikert, ezért most belinkeltél egy nem idetartozó videót.
Elég egyszerű ember vagy, hogy neked ez jelenti az örömöt. Szapulni más kedvencét következmények nélkül. Nyilvános szórakozóhelyen biztos nem mernéd ezt megtenni.
A válasszal ne is vergődj, nem fogok rá reagálni. -
Melyik topicba linkelted be? Mert ez az Forma1 topic, a Te videód meg rallyról szól. Mindkét kategóriában 4 kerékkel nyomják a földet a kocsik, csak totál más minden. Csak ez a probléma. Érted? vagy lerajzoljuk? -
En ezt mar javasoltam... -
flame?
tudod te ezt mire használják?
belinkeltem egy videót és kész... -
Bannerba ki kéne írni, hogy 13 éves gyerkőcök hsz-eire inkább ne reagáljunk. Aztán csak megunják. -
madmanic #102424 figyi.. az én hátamon tényleg ma született bárányt lehet vágni, de nem bírom megállni, hogy nagy tisztelettel meg ne kérdezzem: nem unod a flémelést baszd meg?
F1 hez hozzá nem szóltál hetek óta offolsz, flémelsz, Kimit fikázod..
Aztán ha beesik valami hasonló amőba akkor oldalakon át a baromságot kell olvasni...
Nem baszogatni akarlak, csak tájékozódom..
-
szerencsétlen_:D