FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Brawn sem veszi már túl komolyan, hisz már egy hónapja a jövõ évi kocsit fejleszti ...
A medve nem játék.
ez már elment kategória volt
azt a szenvedést amit Hamilton lerendezett rossz volt nézni
minden futamon ez megy, jajj 2 tizeddel gyorsabb, jajj utoléri e? hú mekkora csata lesz itt az utolsó körökben, jajj még sem éri utol, jajj ugyan az marad, de leglább izgultunk 20 percet azon a pár tizeden amit tudott rajta hozni egy ideig:)) ( nem láttam csak 1-1szer átkapcsoltam mert WTCC ment )
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a török nagydíjon legalább Barichello folyamatos bénázása adott okot az ébrenlétre - egy ideig :/
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Pole,Win,versenyben futott leggyorsabb kör,sõt még extra bonusként,a V10-esek által felállitott pályarekordot is bezsebelte..<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Az elõzéseken kivül,a taktikai csaták is hiányoznak,ami a SUMI-s érákban,volt dögivel.
Viszont még egy érdekes dolog,amióta nem megy a Hami-Meki párosnak,az "öcsikét" sem látni,hogy ünnepeltesse magát,ami csak azért furcsa,mert hát ugye a "Jóban-Rosszban" ide is vonatkozik,vagy na...
Persze nem fikázni akartam a Hami familit,csak megjegyeztem..
Kövi futamot megse nézem. Tiszta idõpocsékolás az egész.
hamilton csaja hogy tátotta a száját mikor megpördült a faszija!
képet róla!!?!!
REAL MADRID
A medve nem játék.
Csak elfelejtik, hogy 5. volt, behívták a boxba kurva korán, belebakkeroltak neki 1000 tonna üzemanyagot, bent volt több, mint 9 mpig, és csodálkoznak, hogy visszaesett ...
A medve nem játék.
Vannak nála pengébb esõmenõk akik elõle rajtolnak.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Megtettem bwin-en nyertesnek 1,7-el (most meg 6x-os a szorzója :( ).
Azt hittem, hazai közönség elõtt tuti nyerni fog, de ez az idõmérõ meglepett.
Így a nyilatkozata után még nem is tudom sajnálni, pedig alapvetõen Webberrel erõsen szimpatizáltam, de ez sok volt.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Remélem most nem bénázza el és mûszaki problémája sem lesz.
Legalább kicsit legyen izgalmas az évad.