FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olvastam énis de szerintem hülyeség.

Totti5
Kimi menne Brawnba? ez jó hír, lehet találna újra motivációt és újra elõjönne a vadállat belõle!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Magic Boy
Alonso schumacheres Ferrari-istállót épít

Ezzel csak az a baj, hogy még az Alonso vonal se tény vagy én maradtam le valamirõl?<#wow2>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ScarY MAN
nem értem. miert terne vissza? az egesz hirben az all hogy NEM ternek vissza 😊

"Nagyon kevés lehetõségünk van új helyeken kipróbálni magunkat, de még a gazdasági helyzet javulása után sem áll szándékunkban visszatérni a Forma-1-be"

...

Menjen a Honda a faxomba, lobbyznak,hogy ök uralják,az összes technikai sportot..abszolult monopol helyzetet szeretnének..
részemrõl elmehetnek a pics@ba...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bardocz
Mondjuk motort gyárthatnának,hátha lenne rá vevõ.És akkor nem 4 motor lenne versenyben.Bár ma már ez se számítana semmit.
Nem egyszer ütötte ki Sumit,csak hát akkor õ még tejfölös száju volt és igy a nagy "SENNA"-nak,mindent lehetett

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Barnabyka
passatgt
hát senna bevágásai nagyon nem szimpik

Vackor1024
JA TÉNYLEG! ez jó meglátás..
Igaz azzal a szar fordal Sumi 94 ben VB lett,de már 93 ban is olyan csatákat vivott vele,amit azóta sem látni..
Nemtom mikor szoktok le arról,hogy dobálóztok a szavakkal,minden megalapozottság,vagy egyátalán tények ismerete nélkül

a.carkey
Mondjuk Michaelnél csalóka a dolog, mert abbóla szar McLaren Fordból pl. Senna kihozta a maximumot, de Michaelnek esélye sem volt rá. Kb. leszarták a csapaton belül, újoncnak számított és õt elérték a motorhibák is amikor jó helyen volt, míg Sennát jó pozícióban megkímélték. Persze, az is tény, hogy ahogy jött Hakkinen, õ pl. azonnal meg tudta verni Sennát edzésen is.

A medve nem játék.

mcmoha
Aha. Hat o is ugy teljesitett az F1-ben mint Nelson Piquet fia.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

N o N a m e
A BBC iPlayer csak az UK-ban mûködik.
a.carkey
Michael, 1993

A medve nem játék.

desigo
Sokat nem számít az F1-ben egy szerzõdés...

vagy hagy fejezze be az évet vagy kapjon egy zsák pénzt

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mcmoha
Melyik Andrettire gondolsz? Mert Mario Andretti nagyon sikeres volt az F1-ben is meg otthon is.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a.carkey
Egyszerûen nem jött ki neki a lépés. Ahogy Andrettinek sem. (Mondjuk Andretti túlsúlyos IS volt.)

A medve nem játék.

Black Ghost
õk a "szokott kivételek" 😄
Totti5
Jacques Villeneuve

1994 – Indy Car bajnokság – 1 gyõzelem (összesített 6.; az év újonca)
1995 – Indy Car bajnokság – 4 gyõzelem, 172 pont (bajnok; Indy 500-as gyõzelem)
1996 – Williams-Renault – 4 gyõzelem, 78 pont (összesített 2.; az év újonca)
1997 – Williams-Renault – 7 gyõzelem, 81 pont (világbajnok)

Juan Pablo Montoya

1999 CART Chip Ganassi Racing - 7 pole, 7 gyõzelem - 1. Champion
1998 Formula 3000 Champion
1999 CART Champion
2000 Indy 500 Winner
2003 Monaco Grand Prix Winner
2007-2008 24 Hours of Daytona Overall Winner

2002 Formula One WilliamsF1 3rd
2003 Formula One WilliamsF1 3rd

szerintem nem, és szerintük sem

Totti5
Nem rajta múlott, õ mindent a lehetõségeihez mérten maximálisan kihasznált, a defeket közbelépett.

Bourdais, a sokadik Cart meno, aki semmi kulonoset nem hoz az F1-ben.. Aki ott elmeno, az F1-ben tucatpilota, a szokott kivetelektol eltekinteve... Lehet ezt szinezgetni, de hosszu evek bizonyitjak..

"Fiam bármi lessz az eredmény, a csajok mennek hozzád estére"
"Kössz fater." 😄DD

desigo
Kíváncsi lennék,hogy a verseny elõtt amikor Hamiltont átölte az apja akkor mit mondott neki?
Nyugalomra inthette vagy biztatta?
Mindenesetre nagyon nem vált be...
a.carkey
Jó pilóta. Véletlenül senki sem nyer ennyi bajnokságot a tengerentúlon. Nem jó csapatba került, a sok kezdeti sikertelenség sem kerülte el, és ez együtt járt a motiváció elvesztésével. Amikor megveregették a válát már lehetett sejteni, hogy utolsó versenyét futotta azokban a színekben.

A medve nem játék.

szvsz tul keson kerult Bourdais az F1-be, tulsagosan berogzodtek nala az amerikai bajnoksagban szukseges rutinok. Kar erte, igazabol a Renault-nal kellett volna kezdenie 10 evvel ezelott, nem pedig egy megturt pilota szerepet elfogadni egy sereghajto csapatnal...

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Szerintem meg neki mindegy,hogy melyik csapatban lett volna,a F1 nem neki való.Természetesen más kategóriában ettõl még nagyon is jó pilóta.
Mersant
hasonlo velemenyen vagyok...kar hogy igy tortent

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Totti5
Sajnálom Burdét, rossz csapathoz került, talán egy másik istállónál is ki kellett volna próbálni, mert a Toroál nem becsülték meg és szvsz sosem kapott meg minden támogatást, õ ennél sokkal de sokkal jobb.

autoszimulator
na õ lesz palik kedvence, már látom, mert a nevét képtelen lesz kimondani.

.: mobilize.hu :.

Máté94
"álguerszuárit"
A t a végén alig ejtik ki😄
desigo
kimondhatatlan nevû 😊

Szegény Bourdaisnak nem nagyon ment.
De Piquet lazán versenyezget még mindig...
Máté94
a.carkey
+t

A medve nem játék.

a.carkey
Rohad Filmon HDI is fizetõs lett ... 😞

A medve nem játék.

Jo, hogy MS ott volt, Kimi autoja menetrendszeruen tonkre is ment...<#idiota>

BBC iPlayer?

miilann04
7tõl adták, sztem mostanság lehet vége.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

bardocz
Sportklubbon nem ismétlik?
Punker
ha lesz free torrent

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Nem.Vagy is de.Nem mondom meg.Nézd meg 😛
Punker
esett?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Szerintem igen,eddig talán a legjobb,legalábbis nekem bejött.
Punker
jó volt érdemes utólag megnézzni?

Sutil szerint versenybaleset volt az ütközés. "Buta véletlen volt, hogy megint vele ütköztem. A gumik még hidegek voltak, Kimi pedig a külsõ íven akart elmenni mellettem, ami lehetséges is ebben a kanyarban. Sajnos egy kicsit csúszkált az autóm, és összeértük. Szerintem versenybaleset volt. Annak örülök, hogy ezt megelõzõen jól mentünk, és hogy folyamatosan sikerült javítani a helyezésemen. Örülök, hogy a fejlesztésekkel a megfelelõ irányba haladunk."

1-1

Vettel minden remalmaban Massa megy elotte, es nyomkodja a nagy piros gombot..<#mf1>
A riportok vege jo volt, megint vegig a KERS miatt nyavajogtak, erre Massa beszolt, hogy a KERS-t szivesen elcserelne a tapadasra...<#nyes>
A masik akinek remalmai vannak Sutil.. Elso helyen megy egy rollerral, es akkor a szervizutrol befordul ele egy nagy piros kamion, oldalan felirat..: Kimi's Vodka.....<#ravasz1>

desigo
hol?

Hamilton is benézte az esõt...
Kit--Kat
Ezekkel a kocsikkal nem is lehet elõzni.
Hiába lettek csúnyák azzal, hogy a FIA megakarta bontani a Ferrari-McLaren örökös csatát és engedélyezte a dupla diffúzort ugyanúgy örvényeket keltenek az autók maguk mögött.
Jól látszott Nakajimán amikor kanyarban ráért Heidfeldre majd kigyorsításnál nem tudott rendesen menni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Grat Webbernek, nagyon jól ment, amúgy nemcsak Vettel nem tudott elõzni, a többiek sem nagyon, kivéve Buttont, de õ is csak akkor, mikor sokkal gyorsabb volt, mint az ellen. De a forma 1 ilyen<#idiota>

Visca El Barça!