FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Mosléké😊
DannyL
Basszus! 😞

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

MR ME
18 évet, az szép...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Totti5
az egyik legjobb pálya a világon!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gondoltam hogy ez lesz belõle tisztán lehetett látni mikor megütötte a fejét. ez mekkora pech hogy úgy pattant a kerék !
azért nem adtak róla semmilyen információt sokáig!
wtcc futam alatt beküldték a SC amikor felszállt a mentõhelikopter!
és még mindig nem mondtak semmit!

angolul nem tudok nem lehetne leírni hogy pontosan mi történt?
keréken ott maradt a kardántengely ami eltalálhata!

amúgy hiába rögzíted ha a felfogató pontokat találja el vagy sérül

szar volt az a pálya egyszerûen szar! majdnem olyan mint a crosmotorosoknál hullámvasút szerû

Totti5
ennek sok köze nincs hozzá, F1ben is leszakadnak a kerekek pedig ott elvileg komoly biztonsági rögzítések vannak és bármikor telibe kaphat valakit, csak erre kicsi az esély, de mint láttuk elõfurdulhat bármikor

Börni féle olcsó autóverseny eredménye.
Minstrel
<#shakehead><#sir>

Szörnyû baleset volt, ezután biztos rögzítve lesznek a kerekek, de neki már késõ...

http://topgearhungary.blogspot.com/

Bandee1987
uhhh, RIP 😞(((

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

oneal1
épp most néztem....😞😞

!Forza Ferrari!

Totti5
😞(((

aki nem látta volna a délutáni versenyt

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084645442&no=4784

Black Ghost
Meghalt Henry Surtees F2 pilóta 18 évet élt.

Henry Surtees dies after F2 crash
matthias92
mondtam én h nincs az 10.😄

de már a ferkába készült.. 😄D

MR ME
lol

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Totti5
8 év

matthias92
sauberes cuccban? szntem kevesebb volt az mint 10 év.

desigo
Raikkönen 10 évvel ezelõtt

a kerdes, hogy hany ev mulva...
(remelem iden)

http://gaborszantai.co.uk/

Bandee1987
Kempingek környékén (mogyoródi szölõültetvényeknél) látni ilyet, tavaly is láttam hasonlót, párszáz doboz sörbõl kirakva 😊

Christian88
Deák Téren kint van egy F1-es renault kocsi, vagyis délután amikor ottvoltam akkor még kinn volt, ha érdekel valakit, Madách térrel szembe

http://www.twitch.tv/hegii

ScarY MAN
<#banplz><#taps><#buck>

...

desigo
oneal1
amúgy szerintem 100% hogy Kimi megy el a ferraritól.

Massanak fix helye van tuti😊

!Forza Ferrari!

tehat Massa annyit tudott az uj hatso szarnnyal, mint Kimi a visszafogott motorral...
tenyleg jo iranyba halad a fejlesztesekkel a Ferrari...

Nem egy verseny nyoman irtam, amit irtam.. Amugy penteken mindket Ferrari minden uj fejlesztest kiprobalt, illetve osszehasonlithattak a regivel.. Aztan mindenki dontott, mit hasznal.. Pl. az uj, Red Bullera hasonlito orr mogotti kikepzest egyik se hasznalta mar szombaton...

14. korben szoltak neki, hogy vegyen vissza a teljesitmenybol, nem Jezus, hogy csodat csinaljon, Massa meg igy sem tudott elszakadni tole...

raadasul Massa mar egy uj fejlesztesu hatso szarnyat hasznalt, amit Kimi csak most fog megkapni...

DannyL
Megleszünk nélküle...

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
a.carkey
Nézd meg lsz a startot! Ha csak egy darab autó az elsõ négy közül picit is másképpen keveredik Kimi elé, Massa ragad be, és ütközik a boxból kihajtó Sutillal ...

Ráadásul Kimit megint mûszaki problémák sújtják, bár ehhez kellett némi Suttillal való puffogás is.

A medve nem játék.

Tegnap en is irtam egy hasonlo hozzaszolast, aztan nem nyomtam meg a "mehet" gombot.. De ugyan ezt erzem.. Iden van egy nem tul jo kocsijuk, nem lehet nagy eredmenyeket varni.. De mig Massa minden versenyen kipuffoli a kocsibol ami benne sincs a Ferrariban, csatazik (Vettel mar konyvet ir, "Hogy nem birtam Massaval" cimen), harcol, addig Kimi szinte csak kocsikazik, ha eppen a tobbiek ugy keveregnek, meg jo helyre is keveredik, de egy kozvetitesben kb. 2x mutatja a kamera, annyira a eltunik... Az ember ugy erzi, hogyha Massanak odaadnanak egy vasalot, azzal is menni probalna, mig Kimi mar ha nem egy 100%-osan jo kocsit kap, nem tud 100%-os teljeitmenyt hozni mentalisan, pedig pont egy rossz kocsiban kell a teljesitokepesseg hatarait ostromolni az elfogadhato eredmenyert.. Ha tenyleg igaz az Alonsos pletyka, ha valamiert, ezert erzem arra a nagyobb eselyt, hogy Kimi megy a Ferraritol...

Bandee1987
Helyes, én is támogatom<#eljen>

joebacsi
Lehet ötvözni kéne a kettõt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"Néhány hónappal ezelõtt elkezdtem átalakítani a családi életemet"

tudjuk... <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Black Ghost
Kimi idén messze elmarad a korábbi években nyújtott teljesítményétõl (bár szerintem már tavaly sem volt jó), és itt most nem a ponteredményekre gondolok, egyszerûen nem érdekli az amit csinál, nem érdekli az F1, legalább is nem úgy mint régen. Tudod mikor volt õ jó, a Mclaren-es években, de ott meg nem volt egy stabil kocsija ...sajnos.

Massa igenis fenõt hozzá, nem tehetséggel, hanem kitartással, szorgalommal, benne most is látom azt a küzdeni akarást ami Kimi-bõl kiveszni látszik, és ne gyertek folton azzal "de Kimi VB", az csak rajta maradt mint szamáron a fül.
Ha objektíven végig nézitek azt az évet akkor látni lehet hogy az egy 3 esélyes szezon volt, nem mellesleg Kimi VB-jéhez, szükség volt egy afroangol fiatalember bénázására a Brazil futamon.
Bandee1987
Legszebb trófeák az egész évben, nézd csak meg a többit, pl. a német nagydijon lévõt...

Ja bocs felfogtam

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Most még azt találd ki,hogy a MLaren Ford egy szar volt a Benetton Ford-hoz képest..
Szakértelemed tükrözi,hogy összehasonlitod,azokat az autókat, a maiakkal.
Abban az idõben a pilóta számitott és a motor,fizikai tapadás létezett,az aero tapadás,még a gyerekcipõ státuszát sem surolta

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Button-nak azert csak sikerult elozni...

a.carkey
De ha 1x nem lehet elõzni, az ne legyen már az õ problémája!

Nézzétek meg a Brawnt. Ahogy nem sikerül nekik megszerezni a polet, semmivel sem többek, mint mondjuk egy Ferrari. Max. abban, hogy kevesebb a csapathiba, bár most õket is elérte a kasza. De elõzni, elõrébbjutni, csak fellángolásokkal tudnak õk is. Ez van. Ha anno nem engedik a dupla diffúzorokat, teszem azt a Brawn építi át az autóját, lehetne elõzni, és amit akartak, az mûködne. Most ez így nem mûködik.

A medve nem játék.

Christian88
Hát én csak a vettel részhez szólnék hozzá.Szerintetm se mer sokat kockáctatni, ha üres a pálya megy mint állat,de elõzni alig látni.Majdnem minden második vagy 3. futamon csak azt lehet látni, hogy beáll egy lassú kocsi mögé.

http://www.twitch.tv/hegii

desigo
Túl sok fizetést kapnak és kényelmesen elgurigáznak...
Nekem sem tetszik, hogy nem azt a Kimit latom, akit megkedveltem, de talicskaval nem lehet versenyezni.
Massa 3. lett, igaz, de az O autoja mellett nem mentek el az egyenesben tolatva a Force Indiak...

Ha kicsit mereven gondolkodnek, akkor en mar regen kivagtam volna Kimit, Massat, Alonsot, Barrichellot, Kubicat, Heidfeldet, Kovalainent, Piquet-t (stb.), mert egyikben sem latok semmilyen tuzet csak pillanatnyi fellangolasokat...

a.carkey
Kiminek viszont van egy vb címe, Massához képest, méghozzá azzal a Ferrarival, amihez Massa korábban hozzánõtt. (Tudod mi van Massának? Massának egy egész világot bejárt képe van a szobája falán az apjáról ...) Ja, és Massa menedzserét még mindig Nicolas Todtnak hívják, aki bizonyos Jean Todt fiacskája. Õ az a bizonyos susmus a csapaton belül, ami a McLarennél Ron Dennis volt Alonso számára.

Amúgy a Kimi Massa csatáktól meg eddig is kirázott a hideg, mert ha Kimi odatette magát, akkor az volt a baj, azonnal kikiáltottad szemétnek, ha nem akkor az.

Ha te még mindig azt hiszed, hogy Kimi azért szar, mert elfelejtett vezetni, az a te ügyed, leszarom, mert fóbiád van. Viszont, hogy ilyeneket is kijelentesz, hogy Vettel nem tud elõzni ... Nos, tényleg azt hiszed, hogy Vettel szar, és beszari? Mert ez az igazán "kóros". Azért beszarinak hívni a mezõny legjobb esõmenõjét, nos ez minimum hülyeség, maximum meg ezen felül bármi ...

Meglepõdnék, ha Alonso két érvényes szerzõdéssel rendelkezõ pilóta egyikének a helyére jönne, de ez persze még lehet igaz is, de meglepõdnék.

A Ferrarinál utoljára Alain Prosttól szabadultak meg idõ elõtt. Az sem most volt ...

A medve nem játék.

Peppus
Massa ugyanolyan fos autóban ül, és fele olyan tehetséges pilóta mint Kimi, mégis küzd,szenved,akar és meg is lesz az eredménye. Hamilton és Alonso az utolsó helyeken is harcolnak, Kimi meg mintha ott sem lenne a pályán. Nekem Vettel sem szimpi, mert egy elõzésre képtelen beszari valaki. Gyors, de ennyi. Nem utálok én kiemelten senkit, én Kiminek is drukkolok, hogy csináljon már végre valamit, de semmi.. Ezekután mit várjak tõle.. Inkább jöjjön Alonso aki szintén nem a kedvencem, de õ legalább biztos odateszi magát, és biztos ezerszer izgalmasabb csatákat fog vívni, mint Kimi valaha is..

a.carkey
Ja, és ki a másik? Baumgartner Zsolt? Esetleg Damon Hill? Netán Palik László? Vagy a Zollner? Vagy kiiiiii?

A medve nem játék.

a.carkey
Eszel, iszol te eleget? Vagy a fóbiádtól már látni sem tudsz? Ilyen hülyeséget kijelenteni a dupla diffúzor, az ugyanolyan (semmilyen) pályák, a rossz szabályok, a buta pontrendszer és a két vén majom fõnöksége kellõs közepén egy majdnem (?) szakadó F1 kellõs közepén nem szimplán vall fóbiára ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ja, meg a zOrbán miatt ...

A medve nem játék.