182278
  • Kit--Kat
    Nem hinném, hogy Webber ennyire aljas lenne. Bár van vastagon a számláján de ez azért durva...
  • Gabor_(HSF)
    Egyébként nézd meg többször..látszik,hogy az első kerék már elhagyja a falat,de aztán ismét hozzáér,mert jobbra fordítja
  • bakkerman
    próbáld ki hogy dühödben mit csinálsz...beletörődsz hogy megint egy balfasz voltál 34 éves létedre rámész ESŐBEN arra a kurva rázóra,vagy inkább próbálod elcseszni egy riválisod futamát is,ami ugyan nem jött be neki,mert Rosberg más kategória,no de szándék meg volt! Mesél el milyen volt!
  • Kit--Kat
    Így van, lehet azt sem tudta hol van abban a pillanatban.
  • Gabor_(HSF)
    Hát nemtom..de ha ő balra kormányozott volna,azt így is lehetne látni
  • WNW
    Ne a kulso felvetelt nezd.. Volt belinkelve egy nagyobb osszefoglalo, sajna mar levettek, abban volt belso kamera is.. Ott latszik, hogy a csatt visszavagja neki a teljesen alaszdett kormanyt egyenesbe, amit egybol elkezd visszatekerni, hogy a fal fele menjen a hatulja, de ugytunt semmit nem reagalt a kerek allas erre...
    A hiba meg benne van.. Schumi is ment mar falnak felvezeto korben Monacoban esoben, ha jol emlekszem.. Itt azt hitte megfogja, es nem veszt helyet.. Rosszul hitte.. Ilyen, mikor nyomas alatt vagy, hogy kellenek a pontok.. Generaljak a rossz megoldasokat..
  • Gabor_(HSF)
    Ez még a mi szintünkön is gyerekjáték,nem hogy az övékén..
    Ráadásul nem falnak csapódott,hanem a neki csúszott.
    Minimum 2 mp-e volt,hogy eldöntse mit is csináljon.Ha semmit nem tesz vagy akár ijedtében fékez,akkor sem tér vissza így a pályára.
    De ő mind ha vissza akart volna jönni,egy huszáros ipszilonnal talán? nem értem
  • IXEMGabeo
    márcsak te hiányoztál innen mindenkinek:D
  • Firerock
    simán meg kéne büntetni...
  • madmanic
    próbáld ki, hogy kiló fölött nekimész egy betonfalnak, hogy a becsapódás után pár másodpercben mennyire tudatosan tekergeted a kormányt.. majd meséld el milyen volt..
  • Gabor_(HSF)
    Akár hányszor nézem vissza..NEM értem,miért fordija el jobbra a kormányt?
    Már leválik a falról,szinte egyenesen megy hátra és ő belenyúl a kormányba..
    sztem még a féket se nagyon nyomta
  • lama king19
    bocs, ha webber 5. vagy annál roszabb
  • G_ArchAngel #102810
  • Gabor_(HSF)
    A szándékot próbáltam meg példázni vele,nem a hasonlóságot
  • G_ArchAngel #102808
    Az egesz a finn komuvesek miatt van: isznak, mint az allat, nem lett egyenletes a fal, ezert csapodott vissza Webber.

Ugy megoldva, mehet mindenki vissza a jatszoterre.
  • Gabor_(HSF)
    Senki nem beszélt arról,hogy direkt a falnak ment..
    A pályára való visszatérése volt "furcsa" és ezen a szinten elég nehezen magyarázható..
    Az előzmény egy 2szeres vezetői hiba,az egyik mikor besokalt a kanyarban,a másik amikor túl korán és rossz helyen adott gázt..
    Ezt még a 7 éves kis srácaim is tudják,hogy ilyen helyzetben gázelvétellel korrigálunk,főleg,ha még vizes is a pálya
  • IXEMGabeo
    én Briatorera gyanakszom, tuti, hogy az ő hibája h Rosberg kiesett
  • ShaiHulud
    raadasul teljesen jol iranyithato maradt az autoja a fallal kocc utan. szemben webber autojaval, es akkro az esorol meg nem is esett szo.
  • ShaiHulud
    ennek aztan sok koze van a mai esethez... schuminak volt vagy 10 masodperce atgondolni a dolgokat.
  • WNW
    Persze direkt nekiment a falnak, hogy kiusse Rosberget.. Ne vicceljetek mar.. Es a fal fele kormanyzott a csatt utan.. Nem neztek Ti felveteleket...?!
  • Gabor_(HSF)
    Rosszul emlékeztem,Nem Kanadában volt,hanem Ausztráliában
  • Gabor_(HSF)
    már nem!
  • bardocz
    Látom nem akarod felfogni. Pedig ennyi idősen már mehetne.
  • Gabor_(HSF)
    nem
  • IXEMGabeo
    nem Frentzenre gondoltál? anno Schumi kapott érte büntit, de annak ellenére megnyerte a futamot:D
  • Gabor_(HSF)
    Mikor Kanadában Sumi így rakta ki Hill-t,akkor senkinek eszébe sem jutott,hogy nem volt szándékos..
    Pontosan tudta ő,hogy hol áll,ez nem volt akkora ütés..
    Ráadásul ennyire béna,még ő sem lehet,hogy a vizes fűvőn gázt ad elvétel helyett,de ha már egyszer ezt elbénázta,akkor is megmagyarázhatatlan,miért nem tartotta a fal mellett
  • lama king19
    ha alonso nyer braziliában és webber 4. vagy annál rosszabb helyen végez akkor alonso VB!!!! bárcsak így lenne!!! GO ALO GO
  • IXEMGabeo
    xDDDDD
  • Palinko
    nah ne is álmodjatok hogy a red bull világbajnok lesz, már az is megvan ma miért estek ki :D
    cikk
  • Gabor_(HSF)
    "természetesen a TC a ratyiknak való:P]"
    Tudod engem se..
  • Nohab
    A becsapódás előtt visszarakta egyenesbe. Ütközéskor elvette a kezét a kormányról, és az ~180°-os fordulatot tett. Visszarakta a rá a kezét, de (szerintem) nem fogta fel hirtelen, hogy merre is megy valójában.
    Ha nem fordult volna a kormány a becsapódáskor, akkor az enyhe balra kormányzás talán a falnál tartotta volna a gépet.

Nem hiszem, hogy szándékos lenne. Jobban is fájhatott volna neki a második becsapódás.
  • ShaiHulud
    eleve, hogy lehet egyaltalan ilyenre gondolni, hogy csatt utan fel masodperccel arra gondolna, hogy na akkor gyorsan kiutok mast is a ringbol...szanalmas a feltetelezes is.
  • WNW
    Hat a belso kameras felvetel szerint a csatt utan a fal fele probal ellenkormanyozni, de a kerek nemigen kovette a mozdulatot.. A csatt elott teljesen ellenkormanyoz, az utes visszavagja neki, de aztan egybol tekeri ujra arra... Valoszinuleg valami elszallt ott... Egy hibat kovetett el, mikor kicsalinkazott a mufure, vissza akart menni egybol, hagyni kellett volna rendezodni a kocsit, meg hely, idoveszteseg aran is.. No de az ember hibazik.. Ez van...
  • bardocz
    Én csak mondok neked nagyobb kihívást, mint valami játékban monaco, meg akármi, de legyél paraszt nyugodtan, engem nem zavar.
  • Gabor_(HSF)
    oktass mágus oktass! eszem minden szavad
  • Ulvar
    Vááá nem tom mi hiányzott fléééém xDDD asszem ha múkodna az admin rendszer kivágnák a drága totálisan feleslegesen flémelő úri embereket. :D
  • bardocz
    [természetesen a TC a ratyiknak való:P]
  • Totti5
    Használd a válasz gombot máskor.
  • bardocz
    Akkor játsszál LFS-t bill.-el. Mondjuk south city sauber páros, ha annyira kihívásra vágysz.
  • Gabor_(HSF)
    "Talán ha Rosberg nem próbál elmenni hanem lefékez akkor elkerülhető lett volna, talán"
    Ez ide szólt te PANCSER!
    Ja és ha a játékról is beszélsz..Próbáld meg Monacot-Szingapurt-Suzukát,billel aztán ugass..Én játszom kormánnyal is,de az annyira könnyű,hogy nem kihívás