182278
  • b-type
    jössz egy sörrel :DD
    De La Rosa: 6 pont
    Heidfeld: 6 pont
    ..
    és még nincs vége az évnek :)
  • TomSolberg
    Ígyvan, most már Hamiltonnal is számolni kell, mert okult az előző meggondolatlan cselekvéseiből, és taktikát váltott, nagyon higgadtan várta, míg kiesnek előle, és szépen behozta, ha így folytassa és nem borul el az agya, akkor 2. helyre esélyes lehet. Sajnos az ilyen hiba mindig benne van a technikai sportokban, ezzel számolni kell, de én azért emeltem ki ennyire Vettelt a többiek közül, mert ő is nagyon higgadtan, és egyben nagyon gyorsan is tudott autózni, így ha idén nem is a továbbiakban ő lehet az egyik legnagyobb esélyes! Látszik rajta, hogy mennyit fejlődött év eleje óta, igaz voltak hibái, de még a karrierje elején van, ez megbocsájtható neki.
    HAJRÁ VETTEL!
  • IXEMGabeo
    Webber közelebb van pontokban, Vettel csak akkor lehet vb sztem, ha Alonso mondjuk nem 3. lesz, hanem vagy kiesik vagy pedig marha kevés pontot szerez...nehezen tudom elképzelni h a hátralévő két futamon RB 1-2 legyen...Webber vb címe kivitelezhető, ha gyors lesz, Vettel pedig, ha belenyugszik h nem sok esélye van, amit kétlek akkor simán tudná Webbert segíteni mivel a RB tempója megvan hozzá...kiszámoltuk Webbernek kell egy győzelem, de ha Alonso előtt végez 2x 1. helyen akkor is vb, mert 14 pontot hozna rajta...Vettel elvileg akkor se lenne vb, ha folyamatosan mondjuk nyerne és Alonso 3. lenne, akkor maximum 20 pontot hozna Alonson, így viszont Alonso lenne a világbajnok, hiába csinál Vettel akármit, de elveszi Webber előtt a lehetőséget sőt még Hamilton is ott van nagyon közel, tehát mérlegelni kell mindenképp
  • kabel15
    Én megnézném egy futamot mikor a top3 10 helyes büntetést kapna és a közép mezőnyből kéne versenyezniük
  • TomSolberg
    Massa meg még a lépcsőn is elesik...
  • TomSolberg
    attól, hogy még 1 motorja van nem sok mindent jelent, szerintem egy jól bejáratott használttal vettel ugyanolyan gyors lehet, talán még gyorsabb. Alonsoéknak meg már nincs is motorjuk, nekik is simán elfüstölhet.
  • Totti5
    Webber is tud nagyon gyors lenni ám és mindent meg fog tenni. Vettel is hibázott már, Alonso is és Hamilton is esőben... ez benne van. Legkisebb figyelmetlenség és a játéknak vége.
  • matthias92
    biztos? szerintem lehetetlen. Webbernek van még egy motorja, és CSAK 11 pont hátránya van. Vettelkének már csak matematikai esélye van... legalábbis remélem :D
  • TomSolberg
    Na ezekután már biztos, hogy Vettel az első számú pilóta a Redbullnál, neki még sok esélye van, megmutatta, hogy milyen megbízhatóan tud vezetni, 98%, hogy ő nyeri a vb-t idén. Ezelőtt nem bíztam benne de amit ezen a futamon csinált az gyönyörű volt, Horner nemhiába építi köré a csapatot, webber meg elbújhat mellette a nagy "tapasztalatával".
  • LeventeV
    3 heten belul minden kiderul.
  • Ulvar
    Ma is láthattuk mi történt, benne van, persze fordítva is.
  • IXEMGabeo
    ha nem nullázik a RB tuti, mert kér marha erős pilótájuk van, marha gyors autóval, ha nem hibáznak, nem lesz technikai gond akkor a RB megnyeri a konstruktöri címet...lássuk be edzésen száraz körülmények között a RB verhetetlen...
  • Totti5
    Meki sokat hozhatott volna ma ha Button nem balfaszkodik... de a tempóját nézve el fogják bukni és az RBé lesz valszeg.
  • Ulvar
    1 RBR-Renault 426
    2 McLaren-Mercedes 399
    3 Ferrari 374

Tuti?
  • IXEMGabeo
    mostmár nyílvánvaló okos húzás volt, RB megcsinálhatta volna múltkor akár Japánban is akár, Törökországban pedig mondjuk Vettel éberebb lett volna máris nem lenne gond a RB-nál:D

csapat vb cím az tuti a RB-é lesz, de az egyéni cím az totálisan nyitott
  • a.carkey
    Annyira vigyorgott, hogy tuti lesz egy motorhiba nála is.

Véleményem szerint vagy Webber vagy Hamilton nyer, akárhogy is áll jelenleg a bajnokság.
  • Totti5
    Ez nem a szerencsén múlik. Alo is volt peches, de máskor más is. Hogy pont ú van ott mögötte ilyenkor... bele lehet beszélni a dolgokat persze, csak nincs semmi alapja és értelme.

Ferrari jól döntött a Német nagydíjjal, most kifizetődik az elengedés, persze ahogy csinálták az nevetséges és felháborító volt.
  • IXEMGabeo
    tavaly nem voltak jók, idén meg nem hinném, hogy időmérőn elverik a Red Bull+ Massa nincs formában:( pedig ott Massának az hazai pálya jól szokott menni, mondjuk Alonso is jól ment mindig is Interlagosban, de Webber mellett szól, hogy tavaly fölényesen megnyerte a 2. rajtkockából...mondom sok minden áll vagy bukik, Brazíliában
  • a.carkey
    Erről azért Massát is megkérdezném! :)
  • IXEMGabeo
    Alonso 5 győzelméből 2 makkolás volt, Bahrein, Korea mindkettő Vettelé volt, 1 amikor Massa elengedte Hockenheim, 1-et nagynehezen taktikailag megnyert Button ellen, 1-et pedig szépen elismerésre méltóan nyert meg az volt Szingapúr

5/2 ami úgymond megérdemelt győzelme volt idén, dehát nem érdemre osztják ez van...csak mondom, hogy megint egy mázlista úgy mint 2005-ben...és azt se hiszem el, hogy a hátralevő 2 futamon ki fogja bírni a motorja nem tudom elképzelni
  • Kit--Kat
    Brazíliában tradicionálisan jó a Ferrari. Ott ők a legesélyesebbek.
  • bodajoci
    Lényeg h a retekklub az interjúkat nem adja le mert nincs rá idő, de a jóslás az kell a hülye magyarnak nc
  • miilann04
  • Kit--Kat
    Legalább beismered, hogy Alonso a sikerei nagy részét így ért el, ez rendes tőled.

Mind1, hogy Schumacherről, Kimiről, vagy Vettel vezet előtte. Ők mind kiestek előle és így jött helyzetbe Alonso.

Vettel idén harmadszorra esett ki technikai probléma miatt Alo elől, ebből 2 esetben győzelmet örökölt meg. Ez így nincs rendjén.

• Palinko
    Nah brazíliában ideje lenne már massának is besegíteni alonso munkájába.
  • IXEMGabeo
    most itt az alkalom, hogy Webbert segítsék, ha az utsó két futam száraz lesz és RB 1-2 akkor Vettel által Webber simán vb lehet, RB gyorsasága megvan és Alonso se fog tudni mit csinálni
  • IXEMGabeo
    Japánban, Monacoban, Barcelonában, Malajziában se volt rossz a Schumi tehát nem 1 futama volt, ami tűrhető volt...Valenciában is jól ment, csak elszúrták taktikailag a versenyét, és Spaban is hozta amit kell, annak ellenére h Rosberg megelőzte az utsó körben...nem csak 1 futama volt jó szóval nem értek egyet mert én több jó futamot láttam tőle idén a körülményekhez képest
  • Totti5
    RB nem fog Webber mellé állni ez nyilvánvaló és így bukják az évet, ahogy meg lett jósolva előre. Ugytünik nincsenek véletlenek:)
  • Totti5
    Elég nagy kamu volt hogy nem lehet látni. Még gyenge világítás és reflektor nélkül is lát a pilóta simán!, max a tévé néző nem...
  • IXEMGabeo
    egyébként most Vettel szinte olyan helyzetben van, hogy Brazíliában mindenképpen Webbert kellene támogatnia...11 pont, ha Webber kétszer nyer Alonso előtt akkor már világbajnok, csak el ne bassza mint most is:D, Vettelnek viszont óriási szerepe lesz, hogy vajon segíteni fogja e a csapattársát vagy még mindig buzgóan hinni fog e a 25 pontos hátrányában...Brazília megint nagy lesz:D
  • Totti5
    Jó volt. Az utóbbi évek legjobb új pályája, na nem az eső miatt, hanem a vonalvezetése és felépítése olyan tradicionális. Tetszik.

Webber elszúrta, Vettel megszopat, Alo behúzta annak a rendje szerint. Hajrá, 3xVb:))

Jé MSnek is az ölébe pottyant egy majdnem dobogó, mert ott volt a tűzvonalban. Az első valami is értékelhető versenye idé az ő multját ismerve.
  • IXEMGabeo
    hmm, örülök h volt futam végül, Alonso megint bemakkolta szokás szerint, Vettel megint balszerencsés, Webber ismét elbaltázta, Hamilton most okos volt kivételesen, Schumi nagyszerű volt, Massa szürke és Button tragikusan szenvedett...ezenkívűl sztem jó futam volt...
  • Dietrich
    japánok, hogy megtöltsék a lelátókat iskolásokat vezényelnek a lelátókra és különböző csapatok színeibe öltöztetik őket legyen az indycar/F1/MotoGP....gondolom koreaiaknál sem ismeretlen jelenség ez ;)
  • kabel15
    Mi az ,hogy emberi fogyasztásra alkalmasabb méretben? Ez volt az egyik legg jobb f1 es délelőttöm
  • Dietrich
  • WNW
    Azt mondtak nem lesz nezo.. Ehhez kepest, ahol volt lelato, vegig esoben, gyerekekkel, kint ultek... Szep.. Jo ez a palya, megha nincs is teljesen kesz meg.. A csajok is jok... Viszont a kocsi mentes, kivitel, balestnel gyorsreagalas, az nagyon lassu... Es ez volt az elso F1 rally a kocsik kinezetet latva...
  • kabel15
    Valahogy éreztem
  • kirol
    Én azon röhögtem, amikor Vettel kiesett.
    Mit össze sírt, hogy ne is legyen már verseny, aztán meg hogy intsék már le. Aztán örülhetett, mert ő befejezhette. :D
  • bodajoci
    Rem jövőre hülyére ver mindenkit ez a Vettel gyerek. Legalább a Ferrari nyert, ez a pozitívum, Alonsot sosem bírtam.
  • LeventeV
    Massa majdnem megint leserult :)