182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
toljanak alá egy 100 lóerővel erősebb autót,és akkor talán beéri Vetteléket...semmi tálentuma nincs a srácnak,csak pénze -
IXEMGabeo #103102 elég magas a mérce vele szembe...egyértelműen későn érő pilóta és nem egy Ayrton, de hogy is képzelhették egyesek, hogy az:D
tavaly kíváncsi lettem volna mit tud, ha a Brawnba debütál kapásból... -
Nem lenne rossz, ha jó lenne. -
IXEMGabeo #103100 Senna gyerek nem lenne rossz, ha hagynék kibontakozni... -
Kova nem ujjonc:) de nekik egy Rubens kene:) -
nem elképzeltetetlen... -
És emiatt nem lesz semmi abból a csapatból. Újoncokkal cseszhetik az egészet. -
ertheto sajna(marha nem ordas nagy kamu) ha hosszabb tavon gondolkodnak, melyik jobb fizetni Trullinak, vagy Senna kifizeti az uj szelcsatornat?:D -
Ismét Senna - Lotus-Renault párosítás?
lol A kamu lotus összeáll a kamu sennával. Trulli meg megy NASCARozni. Nem is gondoltam hogy Fernandesék ennyire rá vannak szorulva a pénzre, hogy egy ilyen fizetős senkire lecserélik Trullit :D
-
IXEMGabeo #103094 nem véletlenül tettem be a videot..szembetűnt, hogy mindenki kicsúszik -
IXEMGabeo #103093 nem is baj, itthon csak bántják szegény Palikot holott nem rossz ember ő -
közvetíti majd v8-at -
még a végén ő lesz a kommentátor Ausztráliában
-
Na ezt nem kellett volna :(. Én is oda akarook menniii :((( brüühühühühühüüüü...nem fair ... :(((. -
A menyasszonyom mondta, hogy a minap a Kiskegyed honlapján volt egy cikk, azt - állítólag - egy külföldön élő magyar írta és a lap lehozta. Aszerint az illető látni véli napi rendszerességgel Marsit és Palikot Ausztráliában, pontosabban Queensland-en.
Rákerestem.
Ime a cikk:
Marsi Anikóék Ausztráliában telepednének le? -
ez így vicc akkor. Azért nincs verseny mert konkrétan szar az autónak a kerék része? Mert a gumi ahhoz igazodik amilyen a szabály... áhhh...nem jó ez így nem gondolják végig sokszor ezeket a változásokat és jó futamok úsznak el sokszor. De ez is csak panaszkodás mind1. Remélem jövőre jó lesz a pirelli gumi meg az autóknak nem lesz még inkább leszorító ereje. -
sztem több vizet vezetett el a régebbi gumi -
n003 #103086 biztos számít az is .. meg arra tippelek hogy a diffuzor is ludas ebben :) -
nem tudom, kérdezem :S. -
már volt,amúgy ez csak ilyen prototype -
nem lehet hogy a gumi minta változott? -
Azért azt a 2 gyerkőcöt irigylem
-
Nem értem miért foglalkozik velük a bulvár...elég neki kikecmeregnie a szarból. Konkrétan a kormányváltás után elvesztette az összes ismert meló helyét. De tényleg nem kéne állandóan utánuk koslatni jajj holvannak jajj micsinálnak....undorító.... -
Ugy nez ki Palik nagyon a szivere vette, hogy levaltottak. -
Szabi1991 #103079
-
Hát a Tesco bevásárló kocsik után....már jöhet bármi... -
Vicces lenne ha így néznének ki a kocsik. -
Tudjátok mi a furcsa? Nagyobb a sebesség ezeknél az autóknál (nem mindegyik de azért a többség V10est használ). Látszik a kamerán hogy esik nem kicsi, hót víz a pálya, megy a verseny nyugodtan, és cseszettül nem vernek fel akkora vizet mint amit az elmúlt esős versenyeken láttam.
Lehet az én szemem fáradt, de komolyan....szerintem marhára nem verik fel annyira, pedig meg merem kockáztatni ugyan akkora vagy nagyobb a tempó (1-2 részen). De lehet hogy én vagyok hülye de komolyan így látom. Lehet hogy erről is a diffúzor tehet? -
Vettel bemutatja a jövő évi redbullt
-
IXEMGabeo #103074 ultralool:D emlékszem erre a versenyre...Palik és Dávid Sanyi kommentálásával -
IXEMGabeo #103073 ekkor még volt igazi F1...hiányzik a 2003-ashoz hasonló szezon...amúgy ezen a futamon rohant be a skót szoknyás és ezt a futamot Barrichello nyerte, aki szintén előzéseket bemutatva nyerte meg a futamot... -
Nem erre gondolsz? http://www.youtube.com/watch?v=o56v2NR-QhM -
Még csak utalást sem találok rá. Itt fórumon azt írtátok rá akkor, hogy dögunalom volt az egész. -
Én sem...... pedig tuti az volt. -
Videot tudnál dobni? Hihetetlen, de így sem találom. -
Silverstone 2006. Ott legyorsult mindenkit aki előtte volt, de nem biztos hogy az első helyig ment, csak a közelébe, -
G_ArchAngel #103067 Esos futam volt, nem? Amikor mindenkit siman leelozott kulso iven is a McLaren-nel...
Szerintem 2005... -
Neem, nem ez, még McLarenes volt... nekem valamiért Silverstone ugrik be, meg hogy Toyotákat előzött, de lehet, hogy hülyeséget mondok most... -
MrTressy #103065 Egyszer csak összejön
-
MrTressy #103064 Na bazz ez mi és hogy kerül ide??
itt az amit linkelni akartam
http://www.youtube.com/watch?v=a7AMTI-6u88&feature=related