182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
alapból nem lehetett esélyes Hamilton mellett...ha ő vezetné a tabellát nagyobb előnnyel,akkor TALÁN odaadnák neki az 1. autót,de még akkor sem biztos... -
csak nekem tűnik erőltetettnek button esélyesnek mondása így korea után? -
2 esélyes maradt már csak -
:D -
Domenicalli: Fernando, Felipe faster than you!
Alonso: ok, I don't want to know! -
azt mondta Domenicali,hogy jövőre tiszta lappal indul Massa,nem lesz 2.-ok számú :DDD jah,egészen az első futam rajtjáig,utána mehet vissza a helyére,Alonso mögé :) -
szvsz az egészet,ecclestonnak pénzügyileg megérik a kis csapatok -
Kiváncsi vagyok menyit ferdítettek ezen a fordítók. -
http://sportgeza.hu/forma1/2010/11/01/ecclestone-nak_nem_kellenek_a_gyenge_csapatok/ -
nice job! -
WNW #103132 Hogy szedjuk izekre Audinkat... DTM, Adria, Premat.... -
Igaz, hogy Dagobert bacsit csak a penz erdekli, de a Hungaroring vonalvezeteset a legenda szerint o rajzolta le eloszor egy szalvetara, szoval valoszinuleg meg jo sokaig lesz nagydijjunk.
Persze a lovet azt utalni kell az oregnek kemenyen.
-
lehetne benne mindjárt futószalag és akkor még a gázt se kéne nyomni -
SL #103129 végeredmény -
SL #103128 pofátlan f*szok -.- -
IXEMGabeo #103127 egy kis Talma:)
bocsi, de jó újra az élen látni, ehhez kell ám mázli:D -
IXEMGabeo #103126 jaja ez a verseny volt amit Schumi úgy nyert meg, hogy a boxutcán áthaladva:D még emlékszem apámmal néztük és nem éertettük mi van:D azóta kiderült h Palik és a Dávid Sanyinak se volt gőze semmiről:D
-
paj01 #103125 David Sanyi mar akkor is tudott olyanokat mondani, hogy a hideg kiraz:D
Az kéne, hogy ő meg az a nagyeszű gyulai balázs közvetitsen:D letudnának szoktatni az f1 rol:D Volt/van? is vami grand prix nevu musor a sportklubbon ahol osszerersztettek oket. Hat inkabb egy gyozike show mint az:D -
IXEMGabeo #103124 időmérőn szinte mindig verte Chandhokot...versenyen meg rengeteg műszaki gondja volt... -
Érthető, hogy egy senna fanban az marad, meg hogy Senna kétszer Chandhok előtt volt amikor kiesett, csak másik négy alkalommal meg mögötte volt. Persze ez már nem marad meg annyira bennük:) -
lehet -
leet masik adot neztem:) -
Hát Senna csak 3 versenyt fejezett be amikor Chandhok votl a csapattársa, abból kettőn mögötte végzett. De versenyen is általában mögüle esett ki ;) -
Lehet, en ugy emlekszem hogy elotte volt aztan kiesett az auto hibajabol:)
Mintha lett volna hir hogy Klien megy a 2 utolson, jo lenne megnezni szarazon, igy sokminden kiderulne.. szerintem is csak kozepes a mokus... -
Versenyen verte, nem is kicsit. -
Chandok rendszeresen verte? en erre nem emlekszem:) -
Mert eddig nem hagyták? Chandhok rendszeresen verte, kirakták, jött Yamamoto. Yamamoto is kezdett egyre közelebb lenni hozzá. Őt is kirakták. Jött Klien, ő 2 mp-t vert rá, akkor visszahozták Yamamotot. A hrt meg már bajban van mert nem tudnak olyan csapattársat hozni neki akit el tudna verni. -
IXEMGabeo #103115 1-2. futamon még verte Sutilt...onnantól nem volt túl acélos, időmérőn többször Q2-be se jutott be. Egyértelműen középpilóta...nem is tagadtam, és én Sennát ennél jobbnak tartom... -
oke de ez a 17 futam volt a tobbin egy raklap szar volt, foleg hogy ott ugye van kihez merni:) -
IXEMGabeo #103113 Luuzzi most szépet autózott Koreában...az Olaszban max 1 futam van minden évben ami jó, Sennában sztem még több van -
IXEMGabeo #103112 mert Klien szintén alul értékelt pilóta volt...őt ismegnézném újra az F1-ben -
ahamm, bele fasulas a lehetetlen kuzdelembe az nincs mi? klienen kivul aki melle ult verte, egyebkent nem szivugyem a srac, de amit Liuzzi ebben az evben muvelt azt siman hozta volna az indiaban!!!! ja es o fizet mig Tonyo fizetest kap lol:D -
Akkor hozzászokott volna a kocsihoz teljesen, és nem 1sec-et, hanem másfelet verne rá. Ugye ne gondolod, hogy azért lassul a pilóta, mert szenved a kocsiban? Azért max lassú lesz, de nem fog romlani a teljesítménye. -
kicsit eros, hogy menne klien ha vegig kelett volna szenvednie az evet nulla fejlesztessel?:) -
FI-ben, persze, még mit nem...
Nagyon nagy tehetség ám, Klien beült a kocsiba, és rögtön rávert 1sec-et. -
egy tragyadomb autoban vegig szenvedett evbol? -
ezt mibol szurod le? ugy megis?:D -
IXEMGabeo #103105 sőt fájó odaírni, de Baumgartner mesternél is tehetségesebb akkor már, miért ne lehetne az F1-ben?
F. Indiában vagy a Lotusban el tudnám Sennát képzelni, adnék neki egy esélyt... -
IXEMGabeo #103104 Petrov is elméletben ugyanilyen, sőt még többet hibázik...akik oda bekerülnek elvileg mind mind tehetség...akkor lenne tehetségtelen, ha Chandhok és Yamamoto is agyonverte volna örökké...egy maximum középpilótának nem lenne rossz a Senna gyerek, de az tény, hogy élpilóta nem lenne belőle
emlékeztek még Tuerora, Nakanora, Rosset, Albers, Karthikeyan, Doornbos, Speed vagy akár Takagira? na ő náluk 100x jobb a Senna, mint anno ők... -
toljanak alá egy 100 lóerővel erősebb autót,és akkor talán beéri Vetteléket...semmi tálentuma nincs a srácnak,csak pénze