FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most is stabil.

oneal1
:( komolyan hihetetlen! Remélem holnap reggel már arról adnak hírt hogy stabilizálódik az állapota és nem lesz életveszélyben!

!Forza Ferrari!

Most van sportklub-on

jaszy
Lassan csurog lefele, majd lejön egyszer.
Na nem OFF-olok tovább.....

jaszy
Sajna nem tudom a megoldást, de privátba megsúghatod :)

WuFraZselic
egy koponyamûtét után "természetes", hogy életveszélyes állapotban van. ettõl függetlenül lehet stabil. reméljük folyamatosan javulni fog!!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

menj át a szomszédba ha se sport klub se torrent mert máshol nem fogod szerintem emgtalálni.

amúgy azt írták legutoljára hogy életveszélyes de stabil állapotban van.

gameplusz
Van rá megoldás, élj vele.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

jaszy
Torrent nem jó..........UPC korlátoz :) lassan jön mint a csiga......viva UPC <#mf2>

gameplusz
Formula1.2009.R10.Magyar.Nagydij.Idomero.HUN.TvRip.XviD-S66
Formula1.2009.Hungarian.Grand.Prix.Qualifying.WS.PDTV.XviD-ANGELiC

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

az elõbb még azt mondták hogy súlyos, de stabil

jaszy
"Massa idén már nem ül autóba
A legújabb információk szerint Felipe Massa súlyos sérülése után idén már biztosan nem ülhet autóba."

jaszy
Nem tudjátok hol lehet megnézni újra a komplett idõmérõt?
Lemaradtam róla, sportklub-om meg nincs! A neten valahol megnézhetõ magyarul?

chalezlopez
Én meg csak annyit mondok, hogy remélem mihamarább felépül Felipe, és visszatér az F1-be! Az égiek vigyázzák az életét!

Vamos Argentina!

de

kifli
gameplusz
<#eljen>

Szerintem ne emlegessük a haláleseteket, csak legyen: fingers crossed.

hírtv-n nem mondták hogy életveszélyes

Norbi1990
Múlthéten még egy Navigátor is meghalt. Mostanába nagyon sok ilyen eset van sajnos. FIA-nak vmit kéne kezdenie vmit. Ez így nem mehet tovább.
Sajtótájékoztató:

Ahogy azt a helyszínen készült fotók alapján már korábban sejteni lehetett, Massa homlok-, és arccsonttöréseket szenvedett, illetve az elülsõ homloklebenyét kellett megoperálni, melybõl egy csontszilánkot operáltak ki, erõsítette meg a kórház szóvivõje.

Dr. Bazsó Péter, az Állami Egészségügyi Központ (Honvéd kórház) orvos-igazgatója és dr. Zsiros Lajos, a Magyar Honvédség fõsebésze közös, szombat esti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy súlyos, életveszélyes, de stabil állapotban van a brazil versenyzõ, aki a mûtét után altatásban, lélegeztetõ gépen van az intenzív osztályon.
Shep
Á szegény Massa, remélem nem lesz komoly gond és látjuk még versenyezni az F1-ben. Azért az durva, hogy nemrég a Nascarban halt meg egy szegény srác, múlt héten F2-ben, most meg ez is. Nagyon rájuk jár a rúd :(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jaszy
Ezt mindenki tudta már régen........

Totti5
A legújabb információk szerint Felipe Massa súlyos sérülése után idén már biztosan nem ülhet autóba. Az orvosai szerint a soron következõ napok döntik el, hogy milyen irányt vesz a gyógyulása. A szerencsétlenül járt pilótát jelenleg lélegeztetõgépen tartják.

Az információk nem hivatalosak!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Ez igaz. De nem értem miért járatták meg Massát. Az ÁEKban is van heli leszálló ...

A medve nem játék.

a.carkey
Egy darabot nem linkeltem tõle. :D

A medve nem játék.

desigo
te meg itt népszerûsíted
lol xD
Punker
én csak azt mondom amit apám a 35 évnyi rutinjával tippel a kép + hírek alapján

azért a honvédba vitték mert a sérülése a lõtt sérülésekhez hasonlít + ott van az egyik legjobb trauma osztály.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

NEM.. De roppant idegesitõ.hogy hogy lehet õ is Gábor!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

még az is lehet (nem kívánom neki) h itt vége a karrierjének. ha a szeme maradandóan sérült akkor biztos. és ebbe az a legszarabb hogyha 10 mp-el késõbb megy ki a pályára akkor nem lenne semmi baj. ez a sors.

szigorú pihi..esetleg egy lájtos vacsi,a jobbaknál egy sör és alvás

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

norbi56
Én az agyödémáról azt olvastam hogy legtöbbször halálhoz vezet:S:S:S

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

a.carkey
Nem tudjátok, hogy kinek a rokona az a Joó Gabi az indexen, hogy folyamatosan tolják, népszerûsítik a blogját?

A medve nem játék.

a.carkey
Nem lesz probléma, bízzunk benne! Jók az itthoni orvosok.

Nem tudjátok, hogy amikor az OBIbe megérkezett a heli, miért nem ott mûtötték meg? Nem vállalták vagy a AEK jobb?

A medve nem játék.

desigo
Pilóták most már pihennek elvonulva teljes nyugalomban vagy viszik õket még rendezvényekre,akárhova?
a.carkey
Azért szomorú, hogy bármennyire is biztonságosak az autók, a nyitottságuk miatt még a XXI. század elején is ott van a veszély, hogy a pilóták fejével történik valami. :(

Henry a múlt héten, most meg Felipe, és mindkettõ baromi értelmetlenül szenvedett balesetet. :(

Remélem a fej megerõsített védelmére is kitalálnak majd valamit.

A medve nem játék.

fekete0012
sajnos máshol is ezt írják ,nem csak magyar oldalakon hanem német angol oldalakon is

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Mert még nem tapasztaltad,mekkora erõk hatnak..200 nál egy egyszerû bogár képes betõrni a plexit egy hagyományos utcai 150 ezres sisaknál

Punker
nem felfújják a traumás vérömleny folyamatosan növekszik, ha nem lékelik meg a koponyát a növekvõ nyomás szövetelhaláshoz / halálhoz vezet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

desigo
Azért érdekes,hogy a legmegbízhatóbb autó ami sose áll meg most csak így széthullik.
Brawn kezd csúnyán visszaesni...
ÁÁá.. nem hiszem el.. F1-live már ijesztget, hogy életveszélyben van. Minden ép eszû ember tudja, hogy egy agymûtét után következõ egy-két nap kritikus, de õk ezt is felfújják.. <_<

fekete0012
durva a kép massárol a baleset után a buko nagyot kapott

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Punker
nem elég nagyot ha szilánkosra tört a koponyája és a homlok lebenyében álltak meg.

Mivel ez még pletyka, nem kell készpénznek venni. Másrészt nem mindegy, milyen a sérülés formája pontosan.

rugó! egyértelmüen látszik is a felvételeken..
és már tudjuk, a hátsó rugósstab szabadult el,valószinüleg a "G-szem" pattant el és valahogy utat talált magának,hogy kiszabaduljon a boritás alól..
egyébbként 60-80 deka,attól függ,milyen keménységû és hány szemes volt éppen benne..

desigo
Az a sisak nagyot hárított azért...
Totti5
utánaolvastam és elég lestújtó dolgokat találtam:(

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jaszy
"A legvalószínûbb, hogy a következõ futamtól a Ferrari tesztpilótája, Marc Gené ülhet majd be a Ferrari F60-ba. Habár nagyon kicsi az esélye, nem lehet kizárni, hogy Michael Schumacher visszatér néhány futam erejéig (a valenciai futamot a Belga és az Olasz Nagydíj követi), ám ezt a felvetést egyelõre nem kommentálták a Ferrarinál. A harmadik, egyben legvadabb verzió, hogy egyenesen a szombati edzéselsõt, Fernando Alonsót igazolják le a Renault-tól, akinek állítólag régen aláírt ferraris szerzõdésérõl egyébként is sokat beszéltek az elmúlt napokban, hetekben."

itten volt

ÁÁÁÁÁÁ azt élvezném!!!!!

Punker
ha a homloklebenyének annyi akkor a személyiségének is