182279
  • Firerock
    elsorolnád azokat akik jobbak nála?
    már megint kezded ezt a beteges dolgot
  • Gabor_(HSF)
    ezzel is vitatkoznék!
  • Gabor_(HSF)
    Hogy mit csinál?
    Komolyan te klinikai eset vagy,sőt már az se!
    Alonso az aki szinte sosem hibázik,taktikusan,okosan versenyzik,hogy ez mire elég,jövő héten kiderül...
    Abban a Ferkában az van,amit Massa hoz............
  • IXEMGabeo
    év végére erős lett a Ferrari, egyébként év elején gyengus volt mellesleg pont az év eleji teljesítménye miatt nem érdemli meg...Webber szinte végig jó volt idén...
  • Kit--Kat
    Nem olyan gyenge az a Ferrari, Alonso teljesített idén kritikán alul, már önmagához mérten, a sok bakijával. Amit mit ad isten a sors megint kompenzált azzal, hogy az ellenfelei futószalagon estek ki vezető és dobogós helyekről. El ne kelljen ájulni ő méltóságától, hogy szokásához híven megint az ellenfelek elfüstölésével ér az első helyre...

Komolyan én lennék az első aki gratuláló levelet küldene Ovideoba, ha egy VB-t nem mások kárán nyerne meg, hanem hihetetlen saját teljesítménnyel.

Ha idén véletlenül Webber még elé keveredne tuti elfüstöl, a tendenciát nézve, erre egy nagyobb vagyont feltennék, ha lenne ilyen fogadási lehetőség.
  • IXEMGabeo
    edzésen mindig a RB a nyerő kivéve Montreal és Monza...Szingapúrban Alonsonak mázlija volt az edzésen...
  • Palinko
    de úgyis csak Q3 ban látjuk meg mivan.
  • IXEMGabeo
    ha az edzésen is RB dominancia lesz, és Alonso nem lesz se 3. se 4. akkor gáz lesz nála...Webber így, ha egyet is megnyer a két futam közül már nyert helyzetben van...
  • blogozashoz
    Sziasztok,

aki szeretné tudni a szabadedzések eredményeit:

Szabadedzések eredményei

Ha minden igaz akkor holnap-holnapután, élő közvetítés is lesz...(azt csiripelték )
  • IXEMGabeo
    azért az is nagy szó, hogy a tabella élén van és érték idén őt is balszerencsék.....ahhoz képest ez nem rossz Alonsotól, hogy elvben gyengébb autóban ül még akkor is ha szerencséje van:S nekem se tetszik nyugi, de ez azért nem gyenge h ott van így is elől...az tény h Vettel és Webber balszerencsések sajnos.
  • pippo88
    Köszi.
  • G_ArchAngel #103252
    annak kell lennie, mert mar a harmadik VB-jet fogja nala jobb pilotak mellett bezsebelni es csodara csak a szentek kepesek:)))
  • IXEMGabeo
    persze mivel Alonso drukker vagy...sokat olvastam az oldalt kíváncsi voltam 1-2 kommentre, de komolyan mondom mintha Alonso valami szent lenne úgy van beállítva az egész...
  • Firerock
    a címferdítés igaz,meg a komment is,a többiben nem értek egyet
  • Gabor_(HSF)
    Vettel meg mehetett volna pályacsúcsot..
    Az első edzésen 1.12.1-et ment a keményebbel,webber 5 tizedre tőle,hami meg majdnem 1 mp-re a 3.
    A másodikon meg vége felé tette fel a lágyat,ment három 1.11 es kört,aztán pihentetett végig
  • Gabor_(HSF)
    Sumi fel sem tette a lágyabb gumit!!
    Egyébként ezt az időt már megfutotta az első szabadedzés első harmadában..
    A 2 RBR kivételével,nincsenek messze,pár tized
  • desigo
    "A Ferrari előrejelzései szerint kis esély van arra, hogy délután esni fog az eső. Az olaszok inkább holnap számolnak csapadékkal. "
  • IXEMGabeo
    komolyan hányok ettől az oldaltól, mert olyan szinten utálják a Red Bullt, és olyannyira Alonso és Hamilton imádó oldal, hogy szinte hányinger, ráadásul rengeteg elvakult Kimis van, aki még mindig nem bírta felfogni, hogy a kedvencük a rallyban van...kommenteket nem érdemes olvasni, és olykor még a címet és annyiszor elferdíti az oldal, hogy néha félreérthető...
  • Firerock
    f1-live.hu-n verseny előtt pár órával ki szoktak rakni linkeket
  • Firerock
    áháá
    értem
    köszi:)
  • pippo88
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet követni interneten keresztül a futamot? Ergo van valahol netes közvetítés?
  • Jacek
    9. Rosberg Mercedes 1:13.333 + 1.365
    10. Schumacher Mercedes 1:13.346 + 1.378

egetvero volt ma a kulombseg:D
  • Christian88
    Eső várható?
  • Szabi1991
    Sakon Yamamoto-t kb, kirúgták, Christian Klien marad a helyén valószínű "véglegesen"

ezért köti be Klien a Yamamoto szemét a rajzon..
  • Firerock
    akkor viszont nem értem:D
  • Firerock
    :D
  • bakkerman
    igen,és?
  • Gabor_(HSF)
    Érdekes 2 szabadedzésen vagyunk túl..
  • bakkerman
    adja!!
  • Totti5
    Aszt hittem hogy nem lehet felülmúlni a kengurus politikust, de ugytünik sikerült...
  • Palinko
  • Marci0115
    Formula-1: egy brazil ügyész börtönbüntetéssel fenyegeti Massát
  • Palinko
    akik szeretik a statisztikát
  • Szabi1991
  • Firerock
    bal oldali 2 az ki?
  • desigo
    Azért az kemény,hogy szinte körre pontosan megmondják előre,hogy mennyit fog bírni a motor.
  • Palinko
  • IXEMGabeo
    középcsapati tagság megvan...remélem legaláb az idei Sauber szintjét megütik
  • G_ArchAngel #103225
    ha kellene, akkor 10 helyes, a valtoert jar 5 helyes visszasorolas...
  • Totti5
    Hivatalos : A Lotus Renault motorral rajtol jövőre + RB váltó + hidraulikus berendezéseket.