FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fekete0012
sajnos máshol is ezt írják ,nem csak magyar oldalakon hanem német angol oldalakon is

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Mert még nem tapasztaltad,mekkora erõk hatnak..200 nál egy egyszerû bogár képes betõrni a plexit egy hagyományos utcai 150 ezres sisaknál

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Punker
nem felfújják a traumás vérömleny folyamatosan növekszik, ha nem lékelik meg a koponyát a növekvõ nyomás szövetelhaláshoz / halálhoz vezet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Azért érdekes,hogy a legmegbízhatóbb autó ami sose áll meg most csak így széthullik.
Brawn kezd csúnyán visszaesni...
ÁÁá.. nem hiszem el.. F1-live már ijesztget, hogy életveszélyben van. Minden ép eszû ember tudja, hogy egy agymûtét után következõ egy-két nap kritikus, de õk ezt is felfújják.. <_<

fekete0012
durva a kép massárol a baleset után a buko nagyot kapott

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Punker
nem elég nagyot ha szilánkosra tört a koponyája és a homlok lebenyében álltak meg.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mivel ez még pletyka, nem kell készpénznek venni. Másrészt nem mindegy, milyen a sérülés formája pontosan.

rugó! egyértelmüen látszik is a felvételeken..
és már tudjuk, a hátsó rugósstab szabadult el,valószinüleg a "G-szem" pattant el és valahogy utat talált magának,hogy kiszabaduljon a boritás alól..
egyébbként 60-80 deka,attól függ,milyen keménységû és hány szemes volt éppen benne..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

desigo
Az a sisak nagyot hárított azért...
Totti5
utánaolvastam és elég lestújtó dolgokat találtam😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jaszy
"A legvalószínûbb, hogy a következõ futamtól a Ferrari tesztpilótája, Marc Gené ülhet majd be a Ferrari F60-ba. Habár nagyon kicsi az esélye, nem lehet kizárni, hogy Michael Schumacher visszatér néhány futam erejéig (a valenciai futamot a Belga és az Olasz Nagydíj követi), ám ezt a felvetést egyelõre nem kommentálták a Ferrarinál. A harmadik, egyben legvadabb verzió, hogy egyenesen a szombati edzéselsõt, Fernando Alonsót igazolják le a Renault-tól, akinek állítólag régen aláírt ferraris szerzõdésérõl egyébként is sokat beszéltek az elmúlt napokban, hetekben."

itten volt

ÁÁÁÁÁÁ azt élvezném!!!!!

Punker
ha a homloklebenyének annyi akkor a személyiségének is

desigo
Szerencsétlen Massának nem volt szerencséje
remélem,hogy maradandó károsodás nélkül megússza

idõmérõ vége vicces volt
xD
kifli
"Massa fejének egy egykilós csavar csapódott neki. A csavar a Massa elõtt mintegy négy másodperccel haladó Rubens Barrichello autója hátsó felfüggesztésének eleme volt."
akk most csavar vagy rugó?
kifli
szerintem azért "nevetett" mert azthitte súly szerint vannak sorbaállítva és nem massán nevetett :/
Máté94
Henry Surtees szelleme figyelmeztet mindenkit a bukósisakokra😊
WuFraZselic
<#eljen>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rosberg jo helyen van nem a legkonnyebb autoval 😊

Baszottul vicces vagy am 😉

WuFraZselic
ezen nincs mit javítani. ha egy komplett gumiabroncs a fejednek esik -pláne ha igen nagy sebességgel,és te is mozgásban vagy-, lehet rajtad akármilyen sisak, a nyakad és ezáltal a gerinced olyan terhelést kap, ami sajnos tragédiához vezethet

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Norbi1990
Ja, hogy nem súly szerint vannak sorolva 😄
Sry.
Norbi1990
Massa a 10. súly nélkül? xD
GregSB
Súlyok:

1. Alonso Renault 637.5
2. Vettel Red Bull-Renault 655.0
3. Webber Red Bull-Renault 652.0
4. Hamilton McLaren-Mercedes 650.5
5. Rosberg Williams-Toyota 654.0
6. Kovalainen McLaren-Mercedes 655.5
7. Raikkonen Ferrari 651.5
8. Button Brawn-Mercedes 664.5
9. Nakajima Williams-Toyota 658.0
10. Massa Ferrari
11. Buemi Toro Rosso-Ferrari 671.5
12. Trulli Toyota 671.3
13. Barrichello Brawn-Mercedes 689.0
14. Glock Toyota 679.2
15. Piquet Renault 667.7
16. Heidfeld BMW-Sauber 658.0
17. Fisichella Force India-Mercedes 680.5
18. Sutil Force India-Mercedes 683.5
19. Kubica BMW-Sauber 666.0
20. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 675.5

Alfonzó hamar ki fog jönni tankolni 😊

Azert eleg vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne lasd, ahogy a fal elotti betonreszen pattogas nelkul a kerekek be-be lassulnak.. Raadasul a betnon van feknyom, ami szaggatott... Fekezes nelkul aligha lenne feknyom.. Mig a palyan volt, csak gaz nelkul ment egyenesen, mikor leert a fure, akkor lehet, hogy a razkodastol nemileg feleszmelt, mert akkor kezdodott a kerekek be-be lassulasa.. Aztan atzotykolodott a palyan keresztbe, akkor volt egy furcsa hang, mintha akkor kerult volna uresbe a kocsi, aztan meg kerek belassulasok, es a becsapodas utan a motor felporges uresbe, szerintem akkor megint elment a kep..

Nohab
Jaja, én is ezt mondom, illetve látszik is.
passatgt
oldalt látszik hogy folyamatosan nyomja féket és gázt is...

DannyL
Nyomott az mindent ami a lába elõtt volt úgy tûnik.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Nohab
Ez megmagyarázza, hogy nincs motorfék, illetve azt, hogy miért áll meg a kerék, mikor a levegõben van.
DannyL
Nem értem mit akartok kihozni ebbõl a vitából. Zsír mindegy fékezett -e vagy sem, beleállt a falba azt kész.

Nohab
Szerintem inkább nézzétek meg a G mérõ alatti pedálhelyzeteket, szerintem sokat elárul, hogy most nyomta neki vagy nem. #83485
bardocz
Igggen,a pattogástól leáll egy lendületben lévõ forgó kerék.Grat.
Shiwo
híres embereket, gazdagokat, politikusokat nem kell félteni, nekik hamar kerítenek minõségi ellátást, csak a köznép számára gáz a kórházi lét

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

semmi fékezés nincs ott, csak pattog a kocsi..

Ilyet én nem mondtam... 😊

Hat nem tudom, az utkozesig gazon megy a kocsi, az utkozes utan elvett gazzal a hang alapjan, nemi pumpalo fekezessel, sot a sebessegbe sincs a falnal, mert a becsapodas utan ugyan felporog a motor, de a hatso kerek all..

bardocz
Miért is?
ja.. szal bardocz egy vadbarom -.-

Elvette, nyilván amikor az eszméletét elveszti az ember az izmok is elernyednek és nem tudja padló gázzal nyomni, de a lába nem is száll le a pedálról, szóval valamennyi gáz volt ott, meg közben fék is, bár a blokkolás sztem nem volt meg, csak ahogy pattogott az autó, úgy a gumik is meg-megálltak.

És mi köze a Magyaroknak az idõméréshez???
Azt minden pályán ugyanaz a külön cég csinálja

hallottál már f1es autót ami padlógázt ad?
mert qvára nem ilyen.. amint eltalálta az a vmi egybõl elvette a gázt..

DannyL
Itt volt egy közeli kép róla, csak mire elküldtem rá a postot, törölték.

Massat meg is mûtötték.
Jobbulást neki.

hol nézed?

gokartba majd kitört a nyakam, el tudom képzelni milyen lehet f1-es kocsiban 😄

DannyL
Jáj szegényke! Nem õszinte a mosolya, elég csúnya. <#szomoru1>

DannyL
Értem, köszi! Ez cummer.

Nem, szabályzat szerint nem.